Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi TT sorgusu
.::EmrE::.
18-04-2012, 21:34
34 ETS 80 plakalı Audi TT - Mavi renkli aracı tanıyan arkadaşımız var mıdır?
TTS görünümlüymüş,Trammer'de 24.000 TL hasar görünüyor, fakat ilanda TTS e çevrildiği için trammer'de bu şekilde görünüyor denmiş.
Fikri olan?
Link :
Audi TT 2.0 TFSI 2008 Model 80.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 80687569 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tts-gorunumlu-dogus-bakimli-80687569/detay/)
Sercan AKCAN
18-04-2012, 21:39
bahcelievlerde özgedik galeride satılıktı geçmişini bilmiyorum ama güzel duruyordu canlı canlı gördüm.
Emre İlbi
18-04-2012, 21:39
Tramer kaydıyla, keyfi harcanan para ne alaka ki :soru:
18-04-2012, 21:48
Bende çözebilsem :)
Emre İlbi
18-04-2012, 21:50
bence başka araçlarıda değerlendirin,
O konu bile kafa bulandırmaya yetiyor :)
ahmetbaha-drs
18-04-2012, 21:51
Eğer ufak bir kaza yaptıysa belki orjinal tamponlar v.s yerine TTS olanlarını aldılarsa sigortadan o nedenle olabilir.
Emre İlbi
18-04-2012, 21:54
Eğer ufak bir kaza yaptıysa belki orjinal tamponlar v.s yerine TTS olanlarını aldılarsa sigortadan o nedenle olabilir.
tampon 24 bin değildir herhalde yahu :D
kaskodan öyle alamaz tts tamponu orj yerine, orj neyse onu taktırırlar :)
ahmetbaha-drs
18-04-2012, 22:14
kaskodan öyle alamaz tts tamponu orj yerine, orj neyse onu taktırırlar :)
Allahallah ben eski Jetta'da kafayı komple GLI'ye çevirmiştim orj.yaptırmak yerine:D
Allahallah ben eski Jetta'da kafayı komple GLI'ye çevirmiştim orj.yaptırmak yerine:D
fiyat farkı olmayabilir o zaman ama sadece body olarak 24 bin lira biraz fazla yine de :D
Burak K.
18-04-2012, 22:28
İlanlarla bi alakam yok ama çok hoş duruyolar bence ;
Audi TT 2.0 TFSI 2008 Model 82.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 82168578 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-broadway-motors-ic-dis-s-line-audi-tt-tfsi-82168578/detay)
Audi TT 2.0 TFSI 2007 Model 85.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 54575874 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-kazasiz-boyasiz-audi-tt-54575874/detay)
ahmetbaha-drs
18-04-2012, 22:31
fiyat farkı olmayabilir o zaman ama sadece body olarak 24 bin lira biraz fazla yine de :D
Valla kardesim Doğuş'ta yaptılarsa normal bence,cam suyunu bile 100lira yazarlar utanmasalar.:D Dışarıda yapıldıysada komple kiti almışlardır,egzoslar,elektirik tesisatı,boyası,cilası,işçiliği v.s şişirip yazarlarsa nasılsa sigortadan diye gene normal.
S.Özeren
18-04-2012, 23:08
bu aracın bi farı ne kadar ki ? bide öyle bakmak lazım tramerdeki olaya
Sinan'S2k
19-04-2012, 09:06
''TTS'e çevirilme sırasında oluşan masraftan ötürü tramer kaydında 24.000 TL hasar görünüyordur. Bu sizi yanıltmasın, TTS farları kiti ile birlikte 5.000 TL, ön ızgara, tampon, ayna ve boyaları ile birlikte 8.000 TL. Alüminyum parça olduğu için kaput ve çamurluk onarımı yapılamadığından değiştirilmiştir.'' Böyle yazmış sahibi.
Bence alınmaz.
valla golfün ledli bixenon farının çiftine 4500 lira istediklerine göre heralde baya vardır
onursumer
19-04-2012, 09:38
kasko ile anca serviste çıkarılan masraf tutarına dışarda tts e çevirmiş olabilirlerki yapılabilir birşey
ama genede bu durumda aracın kaza gormuş olduğu çıkıyor ortaya
Alicanrs
19-04-2012, 09:41
Audi TT 2.0 TFSI 2008 Model 90.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81740368 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-boyasiz-dogus-cikisli-sahibinden-81740368/detay)
emre düşünüyorsanız gürayın aracada bakın renk vs önemli değilse boyasız kazasız tertemiz araç
Audi TT 2.0 TFSI 2008 Model 90.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81740368 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-boyasiz-dogus-cikisli-sahibinden-81740368/detay)
emre düşünüyorsanız gürayın aracada bakın renk vs önemli değilse boyasız kazasız tertemiz araç
kesınlıkle manuel onden ceker en hafıf tfsi
tts tamponlar komple 5bin TL farlarda 4bin TL, geriye kalan 15bin nedir bilmem.
tts tamponlar komple 5bin TL farlarda 4bin TL, geriye kalan 15bin nedir bilmem.
Montajı yapan ustanın manikür masrafları :D
Montajı yapan ustanın manikür masrafları :D
Manikür değil o usta o paraya kendini komple adriana lima body kit yapar bence :)
Yanliz Emre olur da kisin satmak istersen fena patar eilnde bu araba. Ben cok arastirdim. Satisi cok yavas. O kadar para verecegine s2000 ne de sarabilirsin. Yarin oburgun satiyorum dediginde hemen gider. Ama TT yi aylarca elden cikaramayabilirsin.
02-05-2012, 21:58
Konuyu azıcık hortlatalım :)
Araç sahibi ile tekrar konustum, kaput ve sağ çamurluk değişti diyor, kaza fotoğrafları var motorda veya aksamda hiçbirşey yok,airbag vs açılmadı yalnızca 2 parça değiştiğini söylüyor. Doğuş'a götürüp sorabilirsiniz dedi. Bunun dışındakileri kendi cebinden ödemiş TTS'e çevrilme bedelini, sonra da gidip sigortadan almıs parayı. İşçilik ücreti çok fazla doğuşta, artı hepsi bir fatura edildiği için Trammer'de de 24 bin TL görünüyor dedi, istediğin expere gösterebilirsin diyor,bütün kayıtları var diyor, kaplama öncesi fotoğrafları da varmış hatta için rahat edecekse kaplamayı söküp de satabilirim diyor.
Tekrar gündeme geldi bu aracı almak, tipi ve fiyatı itibari ile cok cezbediyor, attıgınız linkteki Güray'ın aracı da cok güzel ancak aşırı pahalı.
04-05-2012, 19:35
Yeni sorgu :D
34 DRN 95 - Beyaz Cabrio TT
05-05-2012, 01:28
Arkadaşlar konu açmamak için burda soruyorum, plakayı bilen yok sanırım.
Doğuş çıkışlı olup olmadıgını nasıl kontrol edebiliriz? Veya başka ne çıkışlı olabilir ? Çoğu TT'nin yurt dışından ithal oldugunu okudum bir yerde ilerde problem cıkıyormus sonra.. Böyle bir durum var mıdır? TT alma arifesindeyim yardım rica ediyorum :)
aracımız bu ; belki tipinden tanıyan bilen vardır. Bu jantlı başka cabrioya rastlamadım.
http://img16.imageshack.us/img16/5472/adszvfc.png
Arkadaşlar konu açmamak için burda soruyorum, plakayı bilen yok sanırım.
Doğuş çıkışlı olup olmadıgını nasıl kontrol edebiliriz? Veya başka ne çıkışlı olabilir ? Çoğu TT'nin yurt dışından ithal oldugunu okudum bir yerde ilerde problem cıkıyormus sonra.. Böyle bir durum var mıdır? TT alma arifesindeyim yardım rica ediyorum :)
aracımız bu ; belki tipinden tanıyan bilen vardır. Bu jantlı başka cabrioya rastlamadım. http://img16.imageshack.us/img16/5472/adszvfc.png
emre plaka varsa sende pazartesi konuşalım öğrenirim ben sana ;)
artı olarak tt arıyorsan ona da bakiyim izmirden...
vag grubu için gerçekten sağlam ustam var izmirden araç bulursan bakarız burda sıkıntı olmaz ;)
Boost Up
05-05-2012, 01:34
bu jantları orjinal değil mi abi tt nin üstünde?
Ozel ithalatlarda dusuk fatura olayi cok yaygin, basin agriyabilir veya satarken zorlanabilirsin
Dogus cikisli almakta fayda var o yuzden canim benim :)
05-05-2012, 01:35
Orjinal galiba ama ben sadece 3.2 V6 quattro'larda görüyorum.. Google'da TT Roadster diye arattıgımda bi tane bile rastlamadım bu modele
Ozel ithalatlarda dusuk fatura olayi cok yaygin, basin agriyabilir veya satarken zorlanabilirsin
Dogus cikisli almakta fayda var o yuzden canim benim :)
Orjinal galiba ama ben sadece 3.2 V6 quattro'larda görüyorum.. Google'da TT Roadster diye arattıgımda bi tane bile rastlamadım bu modele
alın size bahane :D atlayın gelin izmire buluruz tt :D
05-05-2012, 01:39
edit : simdi gördüm; Audi Deutschland sitesinde TT'ye girince cıkıyor bu jant :P
05-05-2012, 01:40
alın size bahane :D atlayın gelin izmire buluruz tt :D
İzmir'e gelip de araba almaz benim peder eminim ;) Şu galeri istinyede diye bi ton haras yaptı :D
Berk7767
05-05-2012, 02:16
buragın tts in üstündede ilk bunlardan vardı umutta ondan almıştı hatırladıgım kadarıyla jant bbs rs 861
canisgen
05-06-2012, 23:55
Bu aracı tanıyan bilen var mıdır? Bir de bu TT'ler neden bu kadar zor satılıyor? Bu rakama bu modellerde, bu tasarım, doluluk, performans ve kalitede başka ne alınabilir ki? Özellikle de tasarım konusunda bu fiyat aralığında bence eşi yok; ancak gel gör ki bu modellerde 35 isteyen bile haftalarca, aylarca satamıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-vcd-dvd-tv-player-1000-wat-sw-ses-sistemi-fiyata-dahildir-88084982/detay/
canisgen
06-06-2012, 15:40
Bu aracı tanıyan bilen var mıdır? Bir de bu TT'ler neden bu kadar zor satılıyor? Bu rakama bu modellerde, bu tasarım, doluluk, performans ve kalitede başka ne alınabilir ki? Özellikle de tasarım konusunda bu fiyat aralığında bence eşi yok; ancak gel gör ki bu modellerde 35 isteyen bile haftalarca, aylarca satamıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-vcd-dvd-tv-player-1000-wat-sw-ses-sistemi-fiyata-dahildir-88084982/detay/
Kimsenin bu konuda bir yorumu yok mu?