Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenwood İndash Yardım...
Model: Kenwood KVT 725
Sonunda Kenwood indashi taktırdım ama bir iki ufak sorunum var.
1. Teybi kapattıktan sonra uzun zaman geçince teyp ayarları sıfırlanıyor. Geçen hafta pazar garajda ayarlarını yaptım bıraktım bugün gittim ayarlar sıfırlanmıştı neden olur?
2. Klip sorunu. Hangi formatı desteklediğin bilmiyorum. İlk başta mpeg dvd yaptım. Disc error verdi. Bugün formatı avi codez xvid olanı yaptım gene disc error verdi. Free dvd burner diye bir programda yaptım. Programdan kaynaklıyor desem bilgisayarda veya başka bir yerde çalışmaz diye düşünüyorum. Mpeg olan dosyayı tesisatçımda necvox ve navitech dobule dinde çalıştırmıştım. Kafayı yicem inernette pek bir bilgide bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Tayfun-E30
19-04-2012, 13:45
teyp direk kontağamı bağlı? dvd oynatıyordur muhtemelen nero yukleyip dvd yap derim..
teyp direk kontağamı bağlı? dvd oynatıyordur muhtemelen nero yukleyip dvd yap derim..
Yok kontağa baglı değil. Harici olarak çalışabiliyor. DVD oynatıyor mesela Av Mevsimi filminin dvdsini takır takır oynatıyor :S Nero programım yok linki varmıdır acaba sizde ?
Melih vaktin varsa fuar bugün açıldı daha detaylı bilgilere oradan ulaşabilirisn
Melih vaktin varsa fuar bugün açıldı daha detaylı bilgilere oradan ulaşabilirisn
Valla işe gidicem birazdan abi pek vaktim yok yani :(
Tayfun-E30
19-04-2012, 13:56
Nero - CD DVD Burning, Video Editing Software, Backup Software - Official Site (http://www.nero.com) torrentten falan cracklisi indirilir ama olay dvd yapmak bendede pioneer var divx mpeg falan hiçbirşey çözmüyor nero ve benzeri programlarla oluşturmak tek çözüm..
Fuarda pek bilgi edinebileceğini sanmıyorum melih :D
Neronun linki vermişle ordan indirip bi dene istersen :)
darkmoon
19-04-2012, 14:01
kenwood tam modeli nedir netten bakalım kenwwodun sitesine orda desteklediği codec ler yazar ona göre convert yapın
kenwood tam modeli nedir netten bakalım kenwwodun sitesine orda desteklediği codec ler yazar ona göre convert yapın
Kenwood KVT 725. Ben baktım ama bulamadım. CD-DVD-MP3 yazıyor sadece:S Eğer bulursanız harika olur.
darkmoon
19-04-2012, 14:10
şöyle bir installation manual buldum
http://www.kenwood-electronics.co.uk/WebFiles/File/uk/download/Instruction%20Manuals/KVT/KVT-725_installation.pdf
car audioda şöyle bir bilgi var teybi takarken el freni kablosunun takılması gerekiyormuş açık yeşil bir kabloymuş
şöyle ki, in dash'lerde ayrıca sadece el freni soketine bağlanması için yapılmış bir çıkış vardır.
birçok avrupa ülkesinde ve amerikanya'da, araç hareket halinde iken,
aracı kullanan kişi tarafından ekrandan görüntü alınması,
yani herhangi bir şey izlenmesi illegaldir. bunu göz önünde
bulunduran büyük üretici firmalar, cihazlarına bu çıkışı koymuşlardır.
bu çıkış sayesinde, el freni çekili değilken, ünite, normal çalışmasına
devam etmekte, ancak dvd veya tv görüntüsünü ekrana vermemektedir
alıntı car audio..
melihyilmaz
23-04-2012, 17:29
teybin beslemesinden hariç yanlıs hatırlamıyosam kırmızı kablo olması lazım teyp ten teype değişebilir hafıza için 12v besleme yani devamlı voltaj olması gerekir sizinki büyük ihtimal kontaga baglı ondan sıfırlıyor kendni
melihyilmaz
23-04-2012, 17:30
yada o kablo muhtemelen bosta
Yardımları için herkes teşekkürler. Fuarda Kenwood standı vardı oradaki teknik bilgili kişiye sordum. Sarı kablo direk ceyran kırmızı kablo kontak ceyranına bağlancakmış ters baglanmıştır dedi ona baktırıcam.
Klip işinide Vcd ile çözdüm. Vcdye mpeg1 formatında klipler attım çalıştırdı yaklaşık 20-22 tane klip alıyor bir cd iyidir yani idare eder bizi :)