Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakır da İkamet eden Arkadaşlardan Rica
Sercan AKCAN
19-04-2012, 23:16
Arkadaşlar kuzenime niyetlendiğimiz bir polo var ama araç diyarbakırda olduğu için gidip bakamıyoruz *****.Diyarbakırda yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum.Aracın sahibindende ilanı yok eğer ben bakarım derseniz adresini falan yazarım.Şimdiden teşekkürler.
Sercan AKCAN
20-04-2012, 09:17
Kimse yokmu diyarbakırda ?
Sercan AKCAN
20-04-2012, 19:06
Kimseyi bulamadık şans yok ki.
63owen63
20-04-2012, 19:09
Azıcık sabır, var bir kaç üye yanlış hatırlamıyorsam, herkes hergün online olmuyor :)
ismailozkan_01
20-04-2012, 19:15
diyarbakırdan bir çok arkadaş var bende 4 yıl diyarbakırdaydım yeni geldim irtibata geçim görünce yazarlar her zaman online olamiıyorlar
Diyarbakirdan bakacaginiz son kasa kirmizi polomu
Yeni gördüm konuyu pm atıyorum.
İsmail abininde dediği gibi bir çok kişi var.:)
Sercan AKCAN
21-04-2012, 00:11
Azıcık sabır, var bir kaç üye yanlış hatırlamıyorsam, herkes hergün online olmuyor :)
Aynen ama bizde çözmek istiyoruz bir an önce
diyarbakırdan bir çok arkadaş var bende 4 yıl diyarbakırdaydım yeni geldim irtibata geçim görünce yazarlar her zaman online olamiıyorlar
sagolsun Type-R nickli abimizle iletişime geçtik
Diyarbakirdan bakacaginiz son kasa kirmizi polomu
yok abi kırmızı değil.gti bakıyoruz.
Yeni gördüm konuyu pm atıyorum.
İsmail abininde dediği gibi bir çok kişi var.:)
Siyah diclede. Siracınki beyaz olan değil.:D
O satıldı gibi hatırlıyorum satılmadıysa doğuş hesabı fabrikasyon hatadan dolayı 2 parçası boyalı
Sanırım yükleme esnasında hatadan dolayı boyalı araçta sıkıntı yok bizzat gidip baktım