Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti Kumandalı Universal Egsoz.
merhaba arkadaşlar. ***** polislerin denetim sıkılığı ve aracı bağlatmaktan çekindiğimden dolayı egsoz yaptırma dusuncesınden baya bı uzaktım. ancak keşke sessiz sedasız bı sıstem olsa performansa da çıtırdan bı faydası olsa dıye dusunmekteyım uzun zamandır. Bu kumandalı universal yapılan sistemler vananın orta susturucuya monte edecekleri arapat sayesinde tahliyeyi ortadan yapıyor. vti de acaba bu sistem geriletir mi yoksa faydası olur mu fikirleriniz benim için kıymetli
ykavcioglu
20-04-2012, 11:00
55 boru 60 lık SS magnum:)
oguzhankutlu
20-04-2012, 11:07
megan racing headers
51mm araborular
hks hipower egsoz 63 lük
alt devirlerde çok bağırmıyor uzun süredir kulanmaktayım
haklısınız şansımı zorluyorum sanırım fazlasıyla iş görür mü diye ama bize çok absürt kaçan bi sistem.. sanırım 4 1header 60 lık boru 63 ss magnum ses kesılmezse cok ortaya da bı tane susturucu ıle yuruyecegım:D
varex e o kadar para baglamaya kıyamam cunku:D
ss magnum 60lıktır 63lük değil. yunusun dediği sistemi yaparsan sıkıntı yaşamazsın.
anladım kardeşim evet öyle bişey uygulayacağız mecburen zaten.. bakalım performans anlamında faydası ne oranda olacak meraktayım..
bLackModeL
20-04-2012, 12:38
haklısınız şansımı zorluyorum sanırım fazlasıyla iş görür mü diye ama bize çok absürt kaçan bi sistem.. sanırım 4 1header 60 lık boru 63 ss magnum ses kesılmezse cok ortaya da bı tane susturucu ıle yuruyecegım:D
varex e o kadar para baglamaya kıyamam cunku:D
lion fire va varex tarzında hatta aynı :D varex ın yarı fıyatına dusunursen pm at
55 boru 60 lık SS magnum:)
arkadaşa kesinlikle katılıyorum 55 boru 60 lık SS magnum canavar gibi olur sessiz sesli ve performans :D
arkadaşa kesinlikle katılıyorum 55 boru 60 lık SS magnum canavar gibi olur sessiz sesli ve performans :D
öyle birşeyler olucak bu gidişle zaten..:)
headers + 51'lik duz boru oneririm bende
son susturucu onermiyorum :D :D
kaan arkdşn aracnda zaten 4-1 DC seramik headers var arkdşlar... boru çapınıda büyütürse güzel olur.. maşşallahı var dün gazladık aracıyla güzel gidiyor..
kaan arkdşn aracnda zaten 4-1 DC seramik headers var arkdşlar... boru çapınıda büyütürse güzel olur.. maşşallahı var dün gazladık aracıyla güzel gidiyor..
eyvallah kardesşim senden not aldık demek:) 4 kişi ıkına ıkına anca o kadar olur zaten ***** tork fakiri vti cikler:D
eyvallah kardesşim senden not aldık demek:) 4 kişi ıkına ıkına anca o kadar olur zaten ***** tork fakiri vti cikler:D
güzel güzel maşallah yaa.. 1-2 ufak dokunşla fişekler.. ;)
eyvallah kardesım.. aceleye gerek yok evlat aldık zaten yavaş yavaş yapılıcak:)
Kaan cım bu arada ben kat ı çıkarttım 60 lık boru oem son egzoz fenaa oldu tavsiye ederim
Kaan cım bu arada ben kat ı çıkarttım 60 lık boru oem son egzoz fenaa oldu tavsiye ederim
hayırlı olsun abicim.:) bende yarın varex teslim alıyorum bi aksilik olmazsa 63 lük 4 1 headers war zaten araç üzerinde snaırım su anda .. haftaya da bi 60 lık boru çektirip varex i takınca canavar olacaktır :) bagajıda bıraz bosalttım bı daha bı cıkarız denemeye abı :)
sabah ta senın abıyle konustuk baya telefonda:) plan program yaptık onla bıraz hem ıslemler hemde bulusma ıcın:D
Az kaldı vti buluşmasına:)
Az kaldı vti buluşmasına:)
fotoğraf makınemı şarja takıyorum o halde:D