Orijinalini görmek için tıklayınız : Engelli vatandaşların haklarına tecavüz eden araç !
leventrc
20-04-2012, 18:11
Arkadaslar arama motorunu kullandim en yakin bu konuyu buldum. Konuyu hortlattim ama az once sahit oldugum olay hakkinda danismak istedim. 2 adim yurumemek icin kaldirimin uzerine diklemesine park eden dusuncesiz yuzunden bir engelli vatandasimiz kaldirimdan gecemedi. Zor bela yoldan indirdim.bebek arabasiyla gecemeyen insanlarda oldu. Onlarda caddenin yolunu kullanmak zorunda kaldilar. Felaket sinirlerim bozuldu. Araci park ettigi seklin fotografini cektim. Simdi ben bu fotografi nereye gondersem etkili olur? Fikri olan varsa paylasirsa sevinirim.
63owen63
20-04-2012, 18:17
Arkadaslar arama motorunu kullandim en yakin bu konuyu buldum. Konuyu hortlattim ama az once sahit oldugum olay hakkinda danismak istedim. 2 adim yurumemek icin kaldirimin uzerine diklemesine park eden dusuncesiz yuzunden bir engelli vatandasimiz kaldirimdan gecemedi. Zor bela yoldan indirdim.bebek arabasiyla gecemeyen insanlarda oldu. Onlarda caddenin yolunu kullanmak zorunda kaldilar. Felaket sinirlerim bozuldu. Araci park ettigi seklin fotografini cektim. Simdi ben bu fotografi nereye gondersem etkili olur? Fikri olan varsa paylasirsa sevinirim.
Buraya koy sen , arkadaşlar bir okusun üflesin,çınlatsınlar :)
burdan devam edelim konu olarak taşıdım.
Trafik zabita. Belediyeye bagli calisirlar. Direk ceza kesme yetkileri var. İsin guzelide onlar karayoluna degil boyle kaldirim park va islerine baktiklarindan oyle teblig vs muhabbetleri yok. Kestiyse is biter yeterki foto olsun ki oda sende var
uluckaban
20-04-2012, 18:27
Fotoğrafı buraya koy sahibini bulunur :D
onursumer
20-04-2012, 18:31
yanılmıyorsam polis artık ceza yazarken resim çekiyor belge olarak
yani o bolgede ceza yazabilen birine şikayette bulunup resim sunulursa en azından evine cezası gider
fatihcakin
20-04-2012, 18:38
yanılmıyorsam polis artık ceza yazarken resim çekiyor belge olarak
yani o bolgede ceza yazabilen birine şikayette bulunup resim sunulursa en azından evine cezası gider
Aynen polisler fotoraf makinasıyla dolaşıyorlar, anında tak cekiyor fotoraf abi yapma aman etme demeye kalmıyor :)
camına sülalesine saygılarını bildiren bir not bıraksaydın keşke..
CinAli_06
20-04-2012, 19:07
:icon_tup: :icon_tup:
Not olarak , umarım bir gün sende kapattıgın engelli yolunu kullanmak zorunda kalmazsın yazsaydın keşke..
Belki birşeyler anlayabilirdi.
EfeTopcu
20-04-2012, 19:27
:icon_tup: +999999
emniyetin kendi sayfasına mail atabilirsin tabiki tam yer tam tarih ve saat olarak onun dışında birde zabıtaya yollıyabilirsin aynı yol ile...
Forumdada polis bi kaç abimiz var onlarda bakarsa sana dha detaylı yardımcı olurlar...
aliburma
20-04-2012, 19:40
o sıralarda 155'i arayıp konuyu bildirseydiniz keşke. ekip gelir, foto çeker cezayı da yazardı. ama bu saatten sonra (trafikçi arkadaşların dediğine göre yazıyorum) bi polis arkadaşımız gelip basit bi tutanak (bu saatte, bu cadde/sokak kaldırım üzerine falan.... şu plaka sayılı araç.... diye) tutup yanına da resmi koyduğu zaman ceza yazılır.
m-power07
20-04-2012, 20:00
Öyle durumlarda Trafik polisini çağırıp anında ceza yazdırmak en mantıklısı bende cinnet geçiyorum böyle adamlara :D
Ali gerekeni yazmış zaten bu tarz sorunlarda 155i aramanız yeterli gerisini onlar halleder
şunu unutmayın yapılan her ihbar (telefon,mail vb) değerlendiriliyor bir çoğu arkadaşımız bişey olmaz deyip boşveriyor arayın
bLackModeL
20-04-2012, 20:26
sevıye sıfır saygı sıfır dusunce sıfır zıhnıyet sıfır sen ne yaparsan yap bu adam olmaz herseyı sıfır camına guzel bı not yakısırdı en okkalısından tokat gıbı
sedatkaraca
20-04-2012, 20:47
hemen orda polis çağırsaydın çektirirdin aracı güzel bi ders olurdu ...
leventrc
20-04-2012, 21:58
Emniyetin kendi sayfasina mail atmayi deneyecegim eve gider gitmez. Valla aklima gelmedi gelseydi hemen orada arardim polisi:( camina not koysam ne farkedecekki okuyup soylenip cope atacak pismis kelle gibi. Yazdiklarimin gururuna dokunacagi kadar zihniyeti olsa arabayi oraya koymaz zaten...
bende o tarz resımlerden cok var :(