Orijinalini görmek için tıklayınız : --- AK 106 & TJ VTS --- Denemelerimiz
Efe ile güzel denemeler yapmak isterken aracının talihsizlik sonucu egzoz borusu ortadan koptu 2.denemede sonra devam edemedik. 1 tane video daha var o videoda tunel olduğundan koymadım onume arac cıkınca yapıştım efenın arkasına :p
ARAÇ SPECLERİ
TJ VTS: piston, eksantrık, polish, 14-60 ayna mahruti, chip, filitre, egzoz
AK 106 : chip, filitre, egzoz, timing, polish
2'ye 2 denemeler yapıldı.
Denemeler dostça yapılmıştır. kalp kırmıcak şekilde yorumlar olursa sevinirim.
Kazasız belasız kullan efe maşallah aracına TJ güzel yürüyor açıkcası bir kaç eksiğinin olduğunu düşünüyorum
DU18jA5Co0A
Selcuk_RoL
21-04-2012, 03:55
Link varmi onur?
Link varmi onur?
AK 106 - TJ VTS Roll - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DU18jA5Co0A&feature=player_embedded#)!
maşallah 2 aracada :) 10 numara yürümüşler :icon_tup: Efe gene kopartmış biyerleri :) Nazar degiyor TJ'ye
maşallah çok güzel denemeler olmuış o gece anlaşılan bende olmak isterdim
maşallah araclara :icon_tup:
yunus_kg
21-04-2012, 09:06
maşallah maşallah zevkli denemeler
maşallah araçlara ikiside gayet güzel kazasız belasız denemeler...
cffsymbol
21-04-2012, 10:50
maşallah iki aracada kazasız belasız..
brs_odbs
21-04-2012, 10:51
maşallah araçlara
peugeotefe
21-04-2012, 12:03
Eksozun kopması üzücü bi durum oldu ama yinede güzel denemelerdi onur abi senin arabanın maşallahı var arabaların devirlerini bi tutturamadık ama benim şanzuman nasıl bişeydir hala çözemedim ama güzel bişeye benziyo :D
T ürk J eti :) maşallah her iki aracadaa
Eksozun kopması üzücü bi durum oldu ama yinede güzel denemelerdi onur abi senin arabanın maşallahı var arabaların devirlerini bi tutturamadık ama benim şanzuman nasıl bişeydir hala çözemedim ama güzel bişeye benziyo :D
Maşallah tekrardan aracına efe yürürü gidişi güzel. şanzımana gelince çok iyi viteslerinin uyumu :icon_tup:
herkese teşekkür ederim sağolun yorumlar için ;)
maşallah araclara :icon_tup:
Allah razı olsun senden SUAT Abi ;)
peugeotefe
21-04-2012, 12:11
T ürk J eti :) maşallah her iki aracadaa
Sağol canım getir şu subarunuda bi deneyek be hala duruyosa
bu ara çok atarlı subaru yetişemezsin bana :D
SEÇKİN172
21-04-2012, 12:23
maşşallah araçlara AK ninde formu yerinde :)
ondertopcu
21-04-2012, 12:54
Maşallah araçlara
peugeotefe
21-04-2012, 14:04
maşallah çok güzel denemeler olmuış o gece anlaşılan bende olmak isterdim
Bi kaç eksiğim var orçun abi onlarıda halledince deneriz inşallah sağlıklı yürüyen aynı speclerde olduğumuz bi arabayla denersek sonucu merak edıyorum
peugeotefe
21-04-2012, 14:05
AK 106 - TJ VTS Roll - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DU18jA5Co0A&feature=player_embedded#)!
maşallah 2 aracada :) 10 numara yürümüşler :icon_tup: Efe gene kopartmış biyerleri :) Nazar degiyor TJ'ye
Hiç sorma kanka nazarla alakası yok eksozcunun dötlüğü :D
yorumlar için teşekkürler ;)
herkese teşekkür ederim sağolun yorumlar için ;)
Allah razı olsun senden SUAT Abi ;)
sendende onur:):icon_tup:
mhmtsrtp
23-04-2012, 00:56
her iki aracada maşallah ak 106 duruşuyla ve rengiyle çok beğendiğim bi araç bikaç kez ibonun yanında denk gelmiştim ALLAH kazadan beladan korusun
uRuç_106
23-04-2012, 01:05
iki aracada maşallah... daha TJ nin gideri var.ama sihirli dokunuşlar gerekiyo :D
peugeotefe
23-04-2012, 01:09
iki aracada maşallah... daha TJ nin gideri var.ama sihirli dokunuşlar gerekiyo :D
Eyvallah uruç abi bu hafta ben ona bi dokunucam daha 4 teker üstünde duramıycak :D
O egsoz hep kopuyor zaten var bi hikmet.Çorluya geldiğinde de kopmuştu gece yarısı.Bence bu speck lerde efenin aracının şu gittiğinden daha iyi gitmesi gerekiyor gibi geldi bana.
Ayrıca iki aracada maşaAllah tabi.
peugeotefe
23-04-2012, 01:14
O egsoz hep kopuyor zaten var bi hikmet.Çorluya geldiğinde de kopmuştu gece yarısı.Bence bu speck lerde efenin aracının şu gittiğinden daha iyi gitmesi gerekiyor gibi geldi bana.
Ayrıca iki aracada maşaAllah tabi.
Şanzumandan dolayı çok uzun kalıyor ertekin abi birde daha doğru düzgün timing yatırmadım bi kaç eksik var bu hafta bitircem nasip olursa bakıcaz bakalım ne kadar gidiyor
Teşekkür ederim bu arada
Selcuk_RoL
23-04-2012, 01:26
Massallah efe kardesime 10 numara kosturmus canavari
peugeotefe
23-04-2012, 01:35
Massallah efe kardesime 10 numara kosturmus canavari
Teşekkürleri selçuk abi.Ne diycem gece evin önünde farlardaki bantları sökmüşler sizmi gelip söktünüz :confused::p
TJ bencede birkaç eksiği mevcut sonrasından açıkcası speclerine göre en az 5 boy gecmesını beklıyorum ;)