PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : superonline fiber taşıma

mechanic
21-04-2012, 07:48
taşındım. dün fiber interneti taşındığım adrese taşımak için müşteri hizmetlerini aradım önce hasta bir kız çıktı, bildiğin hasta ne konuştuğu anlaşılmıyor, neyse 2. roundda düzgün konuşan birine taşımak istiorum dedim interneti,
demez olaydım:eek: 100 TL istedi:eek:
ulan dedim 100 tl asgari ücretin 7de biri ayıp değil mi?
100 tl neyin masrafı falan bağır çağır....
tamam kapatın dedim 470 TL istedi:eek:

hızına , kesintisiz hizmetine kesinlikle bir lafım yok ammaa,
şimdi bu 100 Tl ile ilgili herhangi birşey yapanınız, yapabilmişiniz , geri alabileniniz falan var mı asıl onun için açtım konuyu.
mecburen taşıma ücreti ödeyeceğim.

Skyhawk34
21-04-2012, 07:53
olayı tam olarak anlayamadım anladğım şekilde anlatıyorum

taşınmamız gerekiyordu eski bulundugumuz yerden arastırma yaptım yenı bulundugumuz yerdede aynı sekılde fiber altyapı varmı aradık müşteri hizmetlerini gelip kurarız fakat 100 tl aktivasyon+kurulum paketimiz olacak dediler kabul ettik

mechanic
21-04-2012, 08:00
olayı tam olarak anlayamadım anladğım şekilde anlatıyorum

taşınmamız gerekiyordu eski bulundugumuz yerden arastırma yaptım yenı bulundugumuz yerdede aynı sekılde fiber altyapı varmı aradık müşteri hizmetlerini gelip kurarız fakat 100 tl aktivasyon+kurulum paketimiz olacak dediler kabul ettik

gittiğim yerdede var,
aktivasyon kurulum lafı geçmedi , taşıma ücreti dedi.
yapacakları iş de galiba bina altındaki kutudan eve kadar lan kablosu çekmek değil mi?

Skyhawk34
21-04-2012, 08:10
bina yeni binaysa zaten her daireye kadar çekili fakat bina eskiyse evet oyle 1 saatlik bir işi var
hemen ardından aktivasyon geliyor

Onamdar
21-04-2012, 15:54
Hocam şimdi şöyle bir durum oluşmuş olabilir
2 yıl lık tahahüt süresi içersinde 1 kez kurulum ve aktivasyon ücreti alınmıyor.
Eğerki sen 2 yıllık süreyi doldurmamışsan ikinci bi aktivasyon ve kurulum ücreti talep ediyo olabilirler.
Eğer 2 yıllık tahahüt süresini doldurmuş olsaydın iptal için 470 istemezlerdi

ondertopcu
21-04-2012, 16:34
İlk başvurda söylenmiyor bunlar ondan sonra insanlar zor durumda kalıyor.