Orijinalini görmek için tıklayınız : THULE Açık Sepet Tipi Taşıyıcı
Aksesuar olarak kullanmak için istiyoruz , sitesinden ve sahibinden de araştırdık fakat istediğimiz tarzda bulamadık.
Aynısından arıyoruz , nerden nasıl temin edebiliriz , ortalama fiyat ne kadar tutar
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545062_371713579534123_324762710895877_1063439_516 975506_n.jpg
Bizde fairway de kullanacağız , sitede kullanan var diye biliyorum :)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
yakimanın yamika diye yapılmışı var tr de geçenlerde vardı satılık.
thule nın kendı urunlerı cok pahalıydı bı ara. sitesınde wardı sanırım bı bakın ıstersenız
thule nın kendı urunlerı cok pahalıydı bı ara. sitesınde wardı sanırım bı bakın ıstersenız
Sitesinden baktım ama böyle istediğim gibi yok malesef şeffaf thule yazısı.
Aynı böyle dursun istiyorum , önemli olan siyah , üstünde THULE yazan bölge.
Önden bakılınca böyle durması gerekiyor aracın.
Peki herhangi bir markasız taşıyıcını önüne bu THULE yazılı demirden koyabilirmiyiz , bulunur mu , olur mu öyle :D
RekLamcıdan ThuLe yazısı kestirirsiniz oLursize cıncık :)
tolgakaynak
21-04-2012, 13:41
ben taşıyıcıyı alıp önüne kontraplaktan kendim yapmıştım size yapabilirsiniz
sweatcaptain
21-04-2012, 14:10
sahibinden com da görmüstüm bir ara izmit te satılıktı bakıyım duruyorsa paylasırım ...
ılan numarası 70140303 ama sanırım ıstedıgınızden bıraz farklı
cffsymbol
21-04-2012, 14:40
normal bi taşıyıcının önüne sonradan kendiniz yazdırabilirisniz bi parçanın üzerine orj. çok pahalı..
Yiğit G.
21-04-2012, 14:44
normal bir taşıyıcı işinizi görmüyormu ? Kalite farkımı var ?
fastchild
21-04-2012, 15:24
oda sanırım kesme saten altındaki pleksinin üstüne sticker gibi bişelerdi Low-Rider özgür abi biliyor
fatih_selvi
21-04-2012, 15:28
bu arac bayrampaşa'da bi aksesuarcının yada orda takılıyo. ordan fiyat almıştım 100TL demişti ama THULE yazısını bi reklamcıda yaptırtmanız gerekiyor.
ebayda fıyatllar uygun gecen gun arastırdım :)
RekLamcıdan ThuLe yazısı kestirirsiniz oLursize cıncık :)
Öyle yapıcaz sanırım
sahibinden com da görmüstüm bir ara izmit te satılıktı bakıyım duruyorsa paylasırım ...
ılan numarası 70140303 ama sanırım ıstedıgınızden bıraz farklı
Teşekkür ederim ilginiz için , evet farklı resimdekinin aynısından yapıcaz :)
ben taşıyıcıyı alıp önüne kontraplaktan kendim yapmıştım size yapabilirsiniz
normal bi taşıyıcının önüne sonradan kendiniz yazdırabilirisniz bi parçanın üzerine orj. çok pahalı..
Yardımlarınız için teşekkür ederim , dediğiniz gibi yapalım o halde :)
oda sanırım kesme saten altındaki pleksinin üstüne sticker gibi bişelerdi Low-Rider özgür abi biliyor
Teşekkür ederim :)
bu arac bayrampaşa'da bi aksesuarcının yada orda takılıyo. ordan fiyat almıştım 100TL demişti ama THULE yazısını bi reklamcıda yaptırtmanız gerekiyor.
amaç thule yazısı zaten , reklamcıda halledicez artık :)
ebayda fıyatllar uygun gecen gun arastırdım :)
Yurtdışından cartı curtu uğraşmak gözümüzü korkutuyo açıkçası :)
Denildiği gibi bi parçanın üstüne reklamcıda THULE yazdırıcaz sonrada kaynak yapılacak heralde
satılıyor benım arkadasa aldık daha gıdıp gelırken kullanıyourz :)