Orijinalini görmek için tıklayınız : birkaç günlüğüne 1 takım lastik-jant verebilecek olan? ankara
merhabalar. jantlarımı boyama kararı aldım. deposunda boşta jant lastiği olan biri varsa birkaç günlüğüne ödünç verirse çok mutlu olurum. bijon 4x100 veya 4x98. stepnem 14", 14 jant verebilecek olursa 3 tane vermesi kafi olur. 13 14 15 takımlar olur.
ankaradayım.
isteyen olursa öğrenci işi kira ücreti verebilirim.
edit: ilgilenenlere teşekkürler.
erhanarici18
21-04-2012, 15:59
4*100 16 var ama
yer uzak senin
4*100 16 var ama
yer uzak senin
teşekkürler :)
Sabahtan boyasanız akşama kurur jantlar niye bukadar buyuttun olayi anlayamadım...
Sabahtan boyasanız akşama kurur jantlar niye bukadar buyuttun olayi anlayamadım...
ordan çok mu büyük göründü? macun işlemi vs var. yardımcı olmak isteyen konuya yazarsa daha iyi olur.
63owen63
21-04-2012, 16:41
Üstadım böyle bulamazsan eğer, bir lastikçiyle görüş, bir iki günlük tak,
Şöyle bir pratik zeka örnegide var ama etik degil :d : 2.el bi jant lastik beğenilir, bi haftalık muhayyer olarak anlaş, yani begenmezsen,memnun kalmazsan geri verme şartlı. ama etik degil.:)
Skyhawk34
21-04-2012, 16:41
istanbulda olsaydınız seve seve yapardım :)
en son çare bana pm atabilirsiniz
Üstadım böyle bulamazsan eğer, bir lastikçiyle görüş, bir iki günlük tak,
Şöyle bir pratik zeka örnegide var ama etik degil :d : 2.el bi jant lastik beğenilir, bi haftalık muhayyer olarak anlaş, yani begenmezsen,memnun kalmazsan geri verme şartlı. ama etik degil.:)
hocam lastikçi işi olabilir, bi bakınacağım sağa sola
istanbulda olsaydınız seve seve yapardım :)
en son çare bana pm atabilirsiniz
teşekkür ediyorum, sağolun :)
tanıdık olmadıkca kimsenin odunc vercegini zannetmiyorum ama iskitlerde uygun fiyata cıkma takım bulabilirsin
tanıdık olmadıkca kimsenin odunc vercegini zannetmiyorum ama iskitlerde uygun fiyata cıkma takım bulabilirsin
yerim yurdum plakam belli, zorla değil tabi, rica :)
tek tek stepneyle degistirerekte boyayabilirsin
ihtiyacım bitti. arkadaşın dediği gibi tek tek stepneyle değiştirerek boyayacağım. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
ıhtıyacın varsa 4x100 15 2 adet jant lastıgım var
ercıyes ıs yerlerıne gelırsen alabılırsın
valla ben arkadası tanımam bılmem gormedım hayatımda hıc
ama ben verebılırım :D
valla ben arkadası tanımam bılmem gormedım hayatımda hıc
ama ben verebılırım :D
çok teşekkür ediyorum, mesajınızı yeni gördüm. sabah 9da başladım ve aksam 7ye kadar 2 jantı bitirdim. diğer ikisini de yarın yapacağım. yardımcı olduğunuz için sağolun, saygılarımla