Orijinalini görmek için tıklayınız : Tem Otoyolu ve Radar Endişesi
Herkese hayırlı akşamlar dilerim :)
212 den çıktım ankara yoluna sapıp bağcılar a devam ediceğim yerde bir ilerden girmem gerekli galiba dedim ve bir ileriden hooop edirne yoluna bağlandım ve neye uğradığımı şaşırdım dönücek bir yer de bulamadam ( tabelaları bilmiyorum tam )
ondan sonra yapıştırayım dedim biraz 130-140 vurdum navigasyon vardı arabada onu çıkardım tabii yavaşlayıp :) o derece canım sıkıldı ki bu olaya
neyse açtım navigasyonu ilerlerdim sağdan girdim u dönüşü yaptım alttan çıktım 2 kere daha ogs den geçtim öyleydi böyleydi derken bağcılara ulaştım :)
bütün bunlar akşam saat 21 civarı oldu
benim merak ettiğim tem otoyolunun edirne mevkiinde radar varmıdır acaba bir ara 140 a kadar çıktım genelde bütün yolu 100 civarı geldim
Cliosportve
21-04-2012, 21:58
Valla o yollarda genelde o saatlerde gezici radar olabiliyor
Tamamen şans
ben denk geldim o güzergahda
Hem sivil polis ekipleri hemde gezici radarlara
2-3 hafta içinde eve ceza gelmezse yırttın
Burak E.
21-04-2012, 21:59
sıkıntı yok olmaz o yolda hiç radar :D ben oralarda 180 km sıkıyorum bi sorun olmuyor :D
paralı yol oldugu için radar koymuyor abiler :D
valla inşallah olmaz ya ne kadar ceza gelebilir acaba 140 la gitmeye bir de sürekli gitmedim bir anlık sadece onun dışında 110 120 :))
Burak E.
21-04-2012, 22:01
valla inşallah olmaz ya ne kadar ceza gelebilir acaba 140 la gitmeye bir de sürekli gitmedim bir anlık sadece onun dışında 110 120 :))
zaten suan otoban hız limiti 140 oldu bi problem olmaz :D
sağolasın valla içimi rahatlattın bu arada 3 kere ogs ye girdim :) sırf bir sapağa girmedim diye taaa nereleri dolaştım bir de navigasyona o kadar para saymıştım bir işe de yaramadı adam aklıllı benzincide durdum yol tarifi sordum adama..
Burak E.
21-04-2012, 22:06
sağolasın valla içimi rahatlattın bu arada 3 kere ogs ye girdim :) sırf bir sapağa girmedim diye taaa nereleri dolaştım bir de navigasyona o kadar para saymıştım bir işe de yaramadı adam aklıllı benzincide durdum yol tarifi sordum adama..
banada olmustu ama navigasyon almamıştım ben ıphoneden takılıyordum karşıda bi kaçırdım kavşagı gözümü pendikte açtım :D olur öyle seyler öenmli olan sıkıntısız ulaşmak :D
haklısın valla ulaştık çok şükür sıkıntısız inşallah radar sorunu da olmaz bir de herkes hızlıydı yani bir tek ben vızır vızır gitmiyordum :D
Sanmiyorum ceza yedigini ama dikkat etmekte fayda var hem bi suru yakitin gitmis yok yere bide ceza parasi gitmesin :)
o yol üstünde kaçırılan her giriş boşa gidilen km'ler olarak geri dönüş yapıyo insana :D
bende çok hızlı geçtim oralardan çok şükür ceza falan gelmedi :)
sormayın valla bir sapak kaçırdın mı geri dönüşte yok gişeleri geçiyon taaaa nereye kadar gidiyorsun yazık günah giden yakıta inşallah bir de ceza gelmez
bu arada aşırı stres yapmıştım bir de bu var :D
sıkıntı olmaz mehmet her zamn yapıstırıdıgmız yerler :D
O tarafı bilmemde anadolu tarafında gezici var 1 ay önce pazar sabah 8de 192 ile radar yedim bende.Fotoğrafımı yollamışlar 2 tane arkadan çekilmiş siyah beyaz :D
sağolasın valla :)
st-max size de geçmiş olsun
Burak E.
21-04-2012, 22:56
o yollar boştur her zman ben kumburgaza yazlıga giderken hep sıkıyorum hiç ceza gelmedi sabah gece akşam öglen her dakka yani :D
harbiden de boş ben pek hız yapmam benim gibi adamı bile gaza getirdi ilk defa 140 falan çıktım valla bir anlık dikkatsizlik te allah korusun gider insan..... :)
Burak E.
21-04-2012, 22:59
harbiden de boş ben pek hız yapmam benim gibi adamı bile gaza getirdi ilk defa 140 falan çıktım valla bir anlık dikkatsizlik te allah korusun gider insan..... :)
boş diyede fazla salmayın yoksa arkadan otoban polisi sellektör ceker :D
Radar'ı bilmem ama ben o yolda gündüz tehlikeli araç kullanmak dan ceza yedim resimler ve ceza postayla geldi . çok çirkindi !!
valla şöyle oldu olay tam sapağı kaçırdım gişeleri de geçtim baktım geri dönüş yok stres de yaptım hiç anlamadım 5.vites 4 bin devir 140 yapmışım :D sonra yavaşladım navigasyonu taktım cama onu açtım :)
blackZS
geçmiş olsun
Muharrem C.80
22-04-2012, 02:31
valla olsa ilk bana gelirdi 2yıldır her hafta düz gittiği kadar kapatıyorum 200altına inmem daha bişey yok :)
valla sizinki de iyiymiş maşallah azaten yol müsait genel de basmaya insanın basası geliyor (: