Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes S 250
Mercedes S 250 sorduğum yetkili servisler bilmiyor,bilen varmı kullanan varmı ?
4 silindir 2,1 motor 204 hp güç ve 500 Nm azami tork bilgi veriliyor
( bence gayet iyi )
Şehir içi yakıt 5,1 deniyor ne kadar doğrudur :confused:
http://d1204.hizliresim.com/w/r/4tg7z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1204.hizliresim.com/w/r/4tfv7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Araç orta sınıfmı , üst sınıfmı , tartışmamamızın mümkünatı varmıdır ?
Bu aracı hangi araç ile karşılaştırmamız gerekiyor ?
onursumer
23-04-2012, 16:48
boyle bir modelden haberim yoktu biraz araştırınca
Mercedes has unveiled at the Paris Auto Show the S 250 CDI BlueEFFICIENCY, the world’s most fuel-efficient luxury sedan. It is powered by four-cylinder turbo engine that delivers 204 HP and 500 NM of torque and delivers a total of 5,7 liters engine per 100 kilometers. The car sprints from 0 to 60 mph in just 8,2 seconds and can hit a top speed of 150 mph.
şeklinde yazı buldum değerler çok çok iyi
ayrıca
bu aracın sanırım en buyuk avantajı vergi olucak eğer oyle değerlendirirsek S serisinın sınıfında bu hacimde vergi diliminde rakibi yok
alperkirman
23-04-2012, 16:48
Mercedes-Benz'den lüks sınıfın en verimli otomobili: S 250 CDI BlueEFFICIENCY (http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/mercedesbenzden-luks-sinifin-en-verimli-otomobili-s-250-cdi-blueefficiency.htm)
motor hacimleri gitgide küçülüyo ama bu arabaya yakıştıramam bu motoru s500 veya 600 olucak usta:)
boyle bir modelden haberim yoktu biraz araştırınca
şeklinde yazı buldum değerler çok çok iyi
ayrıca
bu aracın sanırım en buyuk avantajı vergi olucak eğer oyle değerlendirirsek S serisinın sınıfında bu hacimde vergi diliminde rakibi yok
Evet vergi olarak baz alırsak çok iyi tork iyi yakıt iyi,fiyat nedir ? :)
Mercedes-Benz'den lüks sınıfın en verimli otomobili: S 250 CDI BlueEFFICIENCY (http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/mercedesbenzden-luks-sinifin-en-verimli-otomobili-s-250-cdi-blueefficiency.htm)
motor hacimleri gitgide küçülüyo ama bu arabaya yakıştıramam bu motoru s500 veya 600 olucak usta:)
O zaman mercedes yanlış yapmış eger üretimdeyse durdursunlar:)
Günümüzde 4 silindir olupda bu tork bu beygiri yakalayan hangi üst segment araç var ?
dragon07
23-04-2012, 17:13
şanzıman olarak 10 puan 7g tronik çok kraldır yeni merso c180 lerdede kullanılıyor...
modeli yeni gördüm ama çift turbo koymuşlar hantal bi araç olcagını sanmıyorum nihayetinde 500nm tork var...
onurgoyunc
23-04-2012, 18:26
bizim insanımız sevmez o sınıflarda küçük motorlu araba :( s ide ml ide özellikle ülkemiz için çok alınası araçlar.
türkiyeye 6 tane geldi. (3 siyah 2 beyaz 1 gümüş)
grey galeri ithali hepside.
fiyatları nasıl ve neyle şişirdilerse s350. parasına satıldı.
şuan getiren yok.
fsunnetci
24-04-2012, 14:06
fiyat performans açısından başarılı bir model bence ikinci el'i pek olmaz sanırım çünkü satılcak bir araç değil hele ki mercedes ise ;)
değeri uzun zaman sonra anlaşılacak ama bulunamayacak bir motor kasa kombinasyonu.
MB Türkiye getirseydi abartmadan fiyatlandırıp satsaydı çok büyük pay alırdı pazardan bence.
CeM öZeR
24-04-2012, 15:01
Çekmez... :p
Ötv'si %130 yani en üst dilime giriyor bu yüzden yüksek bi fiyat avantajı olmaz fakat bu kasaya 2.2 motor ( C kasa için bile ehhh idare eder oluyor) bence çok düşük
türkiyeye 6 tane geldi. (3 siyah 2 beyaz 1 gümüş)
grey galeri ithali hepside.
fiyatları nasıl ve neyle şişirdilerse s350. parasına satıldı.
şuan getiren yok.
Gümüşü florya yolundaki kuzu inş yanında galeri vardı orda görmüştüm ( ismini hatırlamıyorum )hatda ahmet_28 arayıp S 250 var demiştim inanmamıştı :D
Eğer dediğiniz gibiyse tabiki mantıklı değil seçerken zaten zorla seçecegiz birde fiyat aralagında fark yoksa neden 3 kuruşluk köfteye 5 kuruş verelim?
Lakin şuda bir gerçek 4 silindirden o tork'un çıkması taktire şayen :)
Yeni üretilen bir araç yetkili bayilere gelmedi henüz.
Otomobil Satış Danışmanı
': 0 266 867 03 30
': 0 539 578 58 09
6: 0 266 867 03 23
+: tisiklar@has.com.tr
ü: Has Otomotiv (http://www.has.com.tr)
darkmoon
26-05-2012, 09:35
F segmenti bir araç alıp neyin cimriliğini yapıcaklarki.. F segmentinde ucuz araç satmaz F segmenti makam aracı sınıfıdır vale nin koşturarak arka kapıyı açdığı araçlardır. bu segmentte prestij gösterij ve pahalılık ön plandadır mercedesin bunu çok çok daha iyi bilmesi gerekir.. yani o klassmandaki araç zaten bir şirkete bir firmaya yada bir kuruma makam aracı olarak alınıyor ve aracın fiyatıda yakıtıda şirketin giderlerinden düşürülüyordur o yüzden yakıtın dert olmıycağı nadir araçlardandır f segmenti araçlar.. aynı saçma şeyi e segmentinde volvo s80 1.6d ye yapmışdı ama geri tepdi araç satmadı.
Gösterişin pahalılığın ön planda olduğu segmentlerde ucuz modeller her zaman geri tepmişdir bu örnekler çoğaltılabilinir.
63owen63
26-05-2012, 09:40
s80 e 1.6d koymak da eşşeğin ...ına karpuz kabuğu kaçırmak gibi bir şey :))
Segmentin züğürt kullanıcıları hic heveslenmesinler, biraz zor alırlar, nadir olan hep hakkından pahalıdır zaten :)
volume81
26-05-2012, 09:55
1.2 TSI ile 1.6 FSI'ı geçtikden ve gideçeğimiz yere daha az yakarak gittikden sonra müdürümün hacim takıntısını giderdim :) zamanla herkes alışır ;)
zamanında 6 silindir 8 silindir olmayana kız vermiyorlardı şimdi 4 silindir her segmentte vazgeçilmez oldu yavaş yavaş yükseliyor :)
Cok dogru karar ancak Turkiyede uygulan zalim otv yuzunden 3000cc dizel ile arasinda cok az fiyat farki olucak.
Ayrica emisyondan vergi alinan Avrupa icin cok dogru uygulama fakat Turkiyede ise yaramayacak...
Motor basarili,keske 2000cc olsaydi...
Daha onceki S320 ilk ciktiginda bu gucteydi. Fakat sanziman-motor ve aktarim teknolojisi uctu! Eskinin 300 hp sini suan 260 hp ile yapabiliyorsunuz...
S600 u 2 sene kullanmis biri olarak sunu diyim; S600 un yeri ayri ama 2 litre S e hayir demezdim...
darkmoon
26-05-2012, 15:46
bu aracı alanlar bakanlar milletvekilleri fabrikatörler holding patronları yani ensesi kalın insanlar zaten böyle insanların yakıtla vergi ile bence işi olmaz kaldıki su yolunu bulur misali bu araçları şirket üstüne leasing ile alıyorlar araçlar bildiğin bedavaya geliyor yaktıkları yakıtı şirket adına giderlere giriyorlar yakıt parasıda dönüp dolaşıp ceplerine giriyor tabi bu dediğim bütün satın alanlar için geçerli değil ama bu segmentte araba alanların %90 ı bu araçları makam sınıfı olarak kullanıyor neticede.. yeri geliyor araba ofisi oluyor yeri geliyor misafirlerini alıyor bir yere giderken toplantı görüşme yapıyor yolda arabada..
Biz 2008 yilinda S500 u muzu verip 0km S500 aldik ve Lpg taktik...
Agir vasitalarin bir kismi leasing li ama bedava getiremedik,bilgi verirsen sevinirim ;)
Ayrica yakitin sadece kdv sini vergiden dusersin,oda surketin kar edip odicek vergisi varsa.
Mal olarak da alirsan arabayi,amortismanini kullanirsin ama belli miktarini oda 5 senede...
Keske dedigin gibi olsa,ahh ah...
Ha suda var,Ferro alip sirkete yazilir ama sadece kdv si onuda bizim sirket yapmaz yapamaz...
Devir ekonomi devri..ilk gördüğümde şaşırmıştım ama neden olmasın..
darkmoon
26-05-2012, 18:31
Biz 2008 yilinda S500 u muzu verip 0km S500 aldik ve Lpg taktik...
Agir vasitalarin bir kismi leasing li ama bedava getiremedik,bilgi verirsen sevinirim ;)
Ayrica yakitin sadece kdv sini vergiden dusersin,oda surketin kar edip odicek vergisi varsa.
Mal olarak da alirsan arabayi,amortismanini kullanirsin ama belli miktarini oda 5 senede...
Keske dedigin gibi olsa,ahh ah...
Ha suda var,Ferro alip sirkete yazilir ama sadece kdv si onuda bizim sirket yapmaz yapamaz...
üstadım bildiğin bedavaya geliyor dedim bedava demedim.. ben sizide ima etmedim genelde bu tip araçları kullanan firmalar kurumlardan bahsettim
ama tekrar ediyim bildiğin bu aracı bedavaya getirenler var zaten kar edemeyen bir firma gidip 150-200 bin euroluk araba almaz daha makul gene f segmentinde mütavazi bir şey alır.. benzinden kdv yi düşerseniz geriye ne kalıyorki zaten kuş üçde beşde takılmamak lazım takılınıcaksa mercedes bmw gibi premium markalara hiç girmemek lazım nacizane şahsi fikrim.
ben daha peşin tiko parayla e veya f segmentinde araç alan görmedim en azından son 10 yıldır görmedim eskiden millet ayağını yorganına göre uzatır cebindeki paraya göre alırdı şirketler firmalarda öyle.
hatta d de bile artık çok nadir görür oldum bir benim gibi enayiler peşin parayla alıyor :rolleyes: insanlar yolunu bulmuş 60 ay 5 yıl kredi çekip araba alıyor sorsan cebinde benzinini koyucak parası yok bakıma soksa 500 tl - bin tl diyorlar hemde ufak bakım adamın canından can gidiyor neyse derin ve uzun mevzular :) alana hayırlı olsun diyim. :)
Benzinde kdv %18 ;)
Eskiden leasing de %18 di kdv simdi %1 ,oyuzden cazibesi kalmadi...
Kisacasi,kazin ayagi pek oyle degil,inan su son donemde hukumetin yeni uygulamalariyla iyice ummugumuzu sikiyorlar!
Vergi tabana inemiyor,indiremiyorlar...
Devir ekonomi devri,dunya 4 senedir aci cekiyor ve devsm edicek,turkiye cok hassas durumda suan...