Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : c4 vts..

playhard
24-04-2012, 02:56
aracı alalı yaklaşık 2 ay oldu ama yılların verdiği hasretle duramadım kendi çapımda yaptım bişeyler derken buraya üye oldum ki keşke daha önce olsaydım 1 ayda 2 kere susturucu değiştirdim sormadan etmeden ani kararlarla iş yapınca:icon_wack
resimlerdeki ilk son susturucum bugün düz boru + slincerlı bi susturucu taktık gayet te güzel bi ses aldık kısmet olursa video çeker eklerim.
her türlü yorumlarınızı duymak beni mutlu eder naçizhane tavsiyelerinizi bekliyorum:)
1 hafta içinde basıcam işallah leylek gibi biliyorum:cool:
http://f1204.hizliresim.com/w/s/4u7ny.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1204.hizliresim.com/w/s/4u7pl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1204.hizliresim.com/w/s/4u7qg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1204.hizliresim.com/w/s/4u7qv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1204.hizliresim.com/w/s/4u7rb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
işçiliği güzel bi yer bulursamda böyle sedefli bi renge boyatmak istiyorum bakalım
30 nisan itibariyle 5cm yayları taktık
http://e1204.hizliresim.com/w/y/53w33.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

d0IPlevF-GA&feature=share

Vlkn
24-04-2012, 04:40
Maşallah Aynen jant'ları boyatabilirsin fümenin içine hafif sedef koydurup boyatırsanda güzel olur.

kickbuttowski
24-04-2012, 05:10
masallah guzel arac yalniz once guzelce bassaniz daha iyi olur sanki.. ondan sonra offsetli bi jant dusunulebilir yada kendi jantlari mat kirmizi olsa yakisir diye dusunuyorum :)

SerhatA.
24-04-2012, 07:05
Jantlar boyansa güzel olur, kazasız belasız..

ondertopcu
24-04-2012, 07:34
Maşallah hayırlısı olsun

1lker
24-04-2012, 07:57
Kazasız,belasız binmek nasip olsun maşallah

Erdem K.
24-04-2012, 08:01
boyalı jant ve basıklıkla bile gayet güzel ve dikkat çekici...

Corsa_M
24-04-2012, 15:07
Maşallah hayırlısı olsun

ÖmerF.Bayar
24-04-2012, 15:12
Masallah, cok begendigim bi kasa bu, plakada yakismis :)

Erim
24-04-2012, 17:23
Jantları boyatmak istiyorsanız fümeden başka renge boyatmayın bence .Çok yakın arkadaşımdada var aynısından performanslı ve uygun fiyatlı bir araba .Kazasız belasız kullanının.

yiit
24-04-2012, 17:36
plaka iyiymiş :) güle güle kullan son fotoğraftaki gibi yaparsan başarılı olur.

Met!!
24-04-2012, 17:45
Maşallah kazasız belasız... çok güzel

playhard
24-04-2012, 21:16
Maşallah Aynen jant'ları boyatabilirsin fümenin içine hafif sedef koydurup boyatırsanda güzel olur.
resimdeki gibi yaparım diyen bi yer bulamazsam dediğiniz gibi yapıcam

masallah guzel arac yalniz once guzelce bassaniz daha iyi olur sanki.. ondan sonra offsetli bi jant dusunulebilir yada kendi jantlari mat kirmizi olsa yakisir diye dusunuyorum :)
1 hafta içinde basıyorum işallah da yayı bulmak mesele 1.6 ların ki olmuyormuş:S
zaten araba bmw gibi kafayı kaldırıyo 180 hp yi hissedemiyorum

Jantlar boyansa güzel olur, kazasız belasız..
tşk ederim yaydan sora onu araştırıcam

Maşallah hayırlısı olsun
sağolasın:)

Kazasız,belasız binmek nasip olsun maşallah
amin cümlemize.

boyalı jant ve basıklıkla bile gayet güzel ve dikkat çekici...
:) zamanla yapıcam işallah şu anki sesiyle zaten bütün dikkat leri çektik üstümüze ama hadi hayırlısı:)

Maşallah hayırlısı olsun
tşk ederim sağolun:)

Masallah, cok begendigim bi kasa bu, plakada yakismis :)
tşk ederim kasayla orantılı gidişide güzelleşicek işallah

Jantları boyatmak istiyorsanız fümeden başka renge boyatmayın bence .Çok yakın arkadaşımdada var aynısından performanslı ve uygun fiyatlı bir araba .Kazasız belasız kullanının.
tşk ederim aynen sadece füme var aklımda arkadaşınız üyemi acaba tt ye ?

plaka iyiymiş :) güle güle kullan son fotoğraftaki gibi yaparsan başarılı olur.
plaka çekti birazda beni bu arabaya :) teşekkür ederim işallah sizin yardımlarınızla olucak oda

Maşallah kazasız belasız... çok güzel
tşk ederim beğenmenize sevindim:)

KIVANÇ
24-04-2012, 21:36
Maşallah Uğur çok güzel araba aldın kazarız belasiz kullan :)

playhard
24-04-2012, 21:39
Maşallah Uğur çok güzel araba aldın kazarız belasiz kullan :)

eyvallah kardeşim sağol 2. bi arabaya kadar atmosferik candır:)

KIVANÇ
24-04-2012, 21:42
eyvallah kardeşim sağol 2. bi arabaya kadar atmosferik candır:)

:icon_tup::icon_tup:

emretektas
24-04-2012, 22:09
maşallah güzel araç lpg varmıdır benzinde yakış oranı nedir ?

bora1311
24-04-2012, 22:58
masallah...

gule gule kullanin, kazasiz belasiz...

Schumi
24-04-2012, 23:12
Maşallah. Sanırım cam tavanda var. Oldukça güzel bence jantlara ellemeyin sadece 6 lık yay ile aracı basın. 1.6 yayı arabayı daha çok düşürür.

tapari75
24-04-2012, 23:22
very nice.... far karartma ve coil diyorum :)

smtkrgz
25-04-2012, 01:42
kardeşim kazasız belasız cezasız binersin umarım... yapmak istediğin herşey için yanındayım :D
jantlarıda tam istediğin gibi boyatırım ben sana ;)
yaylarıda hallettik mi bu hafta daha geniş kapsamlı önümüze bakıcaz :)

ne diyoruz o zaman 06 vts 04 loading :D

playhard
25-04-2012, 10:41
maşallah güzel araç lpg varmıdır benzinde yakış oranı nedir ?
aldığımda prins marka lpg bağlıydı samsunda litresi 2.60 civarı normal kullanımda 30krş yakıyor ama yerine göre bastığımda 40 krş a çıkıyor en fazla

masallah...

gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
tşk ederim amin

Maşallah. Sanırım cam tavanda var. Oldukça güzel bence jantlara ellemeyin sadece 6 lık yay ile aracı basın. 1.6 yayı arabayı daha çok düşürür.
evet var cam tavan da arkada oturana yarıyo :) 4 veya en fazla 5 cm düşünüyoruz 6 lık bizi perişan eder :)

very nice.... far karartma ve coil diyorum :)
çok güzel diyosunda coil e güç yetmez ta technix diye bi firmanın var 1000 liraya onunda memnun kalmayanı çok artık yay la alçaltıp devam etcez far karartmayıda nası yapıcaz bilmiyorum adaptif zenon var içini zarar vermeden açarlarsa neden olmasın

kardeşim kazasız belasız cezasız binersin umarım... yapmak istediğin herşey için yanındayım :D
jantlarıda tam istediğin gibi boyatırım ben sana ;)
yaylarıda hallettik mi bu hafta daha geniş kapsamlı önümüze bakıcaz :)

ne diyoruz o zaman 06 vts 04 loading :D
eyvallah Samet 23 nisanda burda olsaydın keşke inlettik sanayiyi:D
harbiden yay işini halletsek tadından yenmiycek gücü alıyoruz almasına yere aktaramıyoruz :D
:icon_tup: 06 c4 vts loading

Ö.öztüRk
25-04-2012, 10:43
maşallah ilgi çekici bi araç jantları füme yapıp bastın mı tamamdır :) allah kaza bela vermesin

golfcu0101
25-04-2012, 10:58
kazasız belasız maşallah

Ahmet Saraçoğlu
25-04-2012, 11:01
Maşallah Allah kazadan beladan beladan saklasın.yurtdisinda bu kasada hem 1.6 hdi hem 2.0 hdi var ama getirmediler zıkkım çıksın.2.0 hdi alınıp omurluk binilcek araç gözümde.

yilmazcatalbas
25-04-2012, 11:05
maşallah, durum müsaitse bırak yayı bas coille farları karart on numara olsun;)

tigervts
25-04-2012, 12:22
Eski aracım olup güzel keyifli bir araçdır, sadece yakıt vergi sıkıntısı yaşantı bana

individual
25-04-2012, 13:18
çok beyendiğim bir model jantlar süper :)

smtkrgz
26-04-2012, 01:11
en kısa zamanda ürettiğimiz gücü asfaltın içine işlicez kardeşim :D

playhard
26-04-2012, 02:49
maşallah ilgi çekici bi araç jantları füme yapıp bastın mı tamamdır :) allah kaza bela vermesin
teşekkür ederim bu ara ilgiyi biraz fazla çekiyomuşuz dışardan arabanın sesini dinledim durdurup silencer ı taktım hemen:D

kazasız belasız maşallah
amün cümlemize

Maşallah Allah kazadan beladan beladan saklasın.yurtdisinda bu kasada hem 1.6 hdi hem 2.0 hdi var ama getirmediler zıkkım çıksın.2.0 hdi alınıp omurluk binilcek araç gözümde.
devletimiz sağolsun 2.0 arabaya 7 yaşından sonra 1000lira vergiyle ancak binebiliyoruz
1.6 insignia lar c180 ler 50 krş bindirip 11 krş indirmeler yazık günah valla

maşallah, durum müsaitse bırak yayı bas coille farları karart on numara olsun;)
yok abi durumlar fena olanı buna yatırıyoruz:D

Eski aracım olup güzel keyifli bir araçdır, sadece yakıt vergi sıkıntısı yaşantı bana
tavsiyeleriniz olursa her konuda çok memnun olurum.

çok beyendiğim bir model jantlar süper :)
beğenmenize sevindim genelde her yerde typer la yürümediği için eziyolar:)

en kısa zamanda ürettiğimiz gücü asfaltın içine işlicez kardeşim :D
:D işallah kardeşim bugün zaten atakumu inlettik arkadan dinledim de napmışız ya öyle selektöre falan gerek yok millet sağa sola kaçışıyo :D:D

playhard
30-04-2012, 21:42
d0IPlevF-GA&feature=share
gazladık biraz:)

ynsemr
30-04-2012, 22:43
aracı bizim noterin karşısında görmüştüm etlikte mi satışını almıştınız?

mert_nezir
30-04-2012, 23:04
hayırlı olsun güle güle kullanın...size tavsiyem shopladıgınz jant rengini hemen yapın ,farları dikkatli ve acele etmeden acın ki bu cok zor olacak meges gibi bi malzemeyle kapatmış fransızlar almanlar gibi deil allah kolaylık versin :)arkada 5 lik yay kalsın önlere izmit coilover :) kattan sonra 51 düz boru zaten yapılmıs otto spec yanık uc son susturcu Simota acık flitre :)307cc 2.0 imde aldıgım en iyi ses ve sonuclar bu sekilde son olarakta lpg varmış ateşleme arızası verirse eger hemen sildirin ve bujilerinizi sık sık kontrol ettirin güc kaybı ve yakıtta cok farketiryor peugeot gurubunda...kazasız belasız

Burak İ
30-04-2012, 23:05
O jant rengi harika durur. Ayrıca aracın sesi gerçekten çok güzel typer gibi sanki :)

UmitKC
30-04-2012, 23:13
maasallah..kazasız belasız

playhard
30-04-2012, 23:17
aracı bizim noterin karşısında görmüştüm etlikte mi satışını almıştınız?
evet etlikte aldık satışı.hatırlamanıza sevindim kaç ay geçti aradan:)

hayırlı olsun güle güle kullanın...size tavsiyem shopladıgınz jant rengini hemen yapın ,farları dikkatli ve acele etmeden acın ki bu cok zor olacak meges gibi bi malzemeyle kapatmış fransızlar almanlar gibi deil allah kolaylık versin :)arkada 5 lik yay kalsın önlere izmit coilover :) kattan sonra 51 düz boru zaten yapılmıs otto spec yanık uc son susturcu Simota acık flitre :)307cc 2.0 imde aldıgım en iyi ses ve sonuclar bu sekilde son olarakta lpg varmış ateşleme arızası verirse eger hemen sildirin ve bujilerinizi sık sık kontrol ettirin güc kaybı ve yakıtta cok farketiryor peugeot gurubunda...kazasız belasız
teşekkür ederim.farlara ellemeyi göze alamadım fiyat sordum tanesi 1300 tl dediler tmm dedim böyle kalsın:) son susturucu ve filtrem mevcut ama sizin aracın videosunu görebilirsem aklım çelinebilir:) dediklernizi dikkate alıcam sizin gibi kullanıcıların tavsiye vermesi gerçekten faydalı oluyor.sorunu bulana kadar sanayi insanına para kaptırmaktan bi nebze yırtıyorum:)

playhard
30-04-2012, 23:19
O jant rengi harika durur. Ayrıca aracın sesi gerçekten çok güzel typer gibi sanki :)
işallah bende çok istiorum o rengi de bakalım:) sesi aldık bide gidişi benzese tam olucak:D

maasallah..kazasız belasız
teşekkürler sağolun

mert_nezir
30-04-2012, 23:23
evet etlikte aldık satışı.hatırlamanıza sevindim kaç ay geçti aradan:)

teşekkür ederim.farlara ellemeyi göze alamadım fiyat sordum tanesi 1300 tl dediler tmm dedim böyle kalsın:) son susturucu ve filtrem mevcut ama sizin aracın videosunu görebilirsem aklım çelinebilir:) dediklernizi dikkate alıcam sizin gibi kullanıcıların tavsiye vermesi gerçekten faydalı oluyor.sorunu bulana kadar sanayi insanına para kaptırmaktan bi nebze yırtıyorum:)
Evet farların fiyatları insanı herseyden sogutur bırak karartmayı :) videosu cok aslındada arkdaşımın pc sinde hepsi :) ama bitane link var bildigim onu paylasiyim kesici ve ara gazlarda patlamaya yakın sıkmalar ve tok sesini ben seviyorum :)
işte link :206 gti otto egsoz :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Pxi11csnJYs)

cix boy
30-04-2012, 23:34
Evet farların fiyatları insanı herseyden sogutur bırak karartmayı :) videosu cok aslındada arkdaşımın pc sinde hepsi :) ama bitane link var bildigim onu paylasiyim kesici ve ara gazlarda patlamaya yakın sıkmalar ve tok sesini ben seviyorum :)
işte link :206 gti otto egsoz :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Pxi11csnJYs)

videodaki araç benim aracım valla ses olarak hiç alışamamıştım bu egzoza çok tok ötüyordu satıp hks aldım o çok çok daha iyiydi ama arkadaşın egzozuda çok güzel ötüyor markası nedir???

GKD
30-04-2012, 23:36
yakın arkadaşımda var çok keyifli konforlu ve şaşırtıcı giden bir araç allah kaza bela vermesin

playhard
01-05-2012, 00:17
ilk susturucum tok sesliydi bi süre sonra uğuldamasınu çekemedim.ottodan bi arkadaşım ses alamadı diye otto niyeyse aklıma gelmedi sonra:S
bi gün fırsat olursa ara gazdaki sıkmalarıda çeker koyarım :D

videodaki araç benim aracım valla ses olarak hiç alışamamıştım bu egzoza çok tok ötüyordu satıp hks aldım o çok çok daha iyiydi ama arkadaşın egzozuda çok güzel ötüyor markası nedir???
biz bunu silencirlı diye hmn aldık taktık bi arkadaşımda çok güzel ses almıştı 150 tl lik bişeydi bi yerde 110 a bulduk aldık taktık my racing diye bi marka:D

yakın arkadaşımda var çok keyifli konforlu ve şaşırtıcı giden bir araç allah kaza bela vermesin
teşekkür ederim sağolun cümlemize.

Jem89
01-05-2012, 00:19
Oldum olası severim.. :) Maşallah Allah kaza bela vermesin.. Ah ahh.. Eski c4'ümü özledim.. Açeydim gollarımı getme deyeydim.. Getmez idi o vakid.. :(

myworld
01-05-2012, 00:26
samsunda böyle güzel araçlar görmek sevindirici.güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ;)

playhard
01-05-2012, 00:28
Oldum olası severim.. :) Maşallah Allah kaza bela vermesin.. Ah ahh.. Eski c4'ümü özledim.. Açeydim gollarımı getme deyeydim.. Getmez idi o vakid.. :(

gün geçtikçe sorunlarıyla can sıkan değil kendini sevdiren bi araba:)amin tşk ederim.gün gelirde satarsam sizin gibi değerini bilcek birine gider umarım

Rec.O
01-05-2012, 08:12
Leon kitapçığı güzelmiş bu arada :D Maşallah sesi güzel :) shopladığınız gibi boyatırsanız on numara olur birde basıldımı tadından yenmez :)

Fatih_
01-05-2012, 13:54
Maşallah kazasız belasız , gözüm alışamadı bir türlü bunlara :)

SkY
01-05-2012, 17:34
güzel araba,maşallah kazasız belasız kullanın..jantları hoşuma gitti çok

Ertug_T.
01-05-2012, 21:32
maşallah çok temiz duruyor araç =) sık sık samsuna gidip geliyorum dikkatimi çekti genel bi c4 vts sevgisi var orda :D 3-4 farklı araç gördüm bir günde.

individual
01-05-2012, 21:51
bir arkadaşımda 1.6 Dizeli var.Valla c4 üstüne yol tutuş görmedim diyebilirim.Yol tutuşu beni kendisine hasta etmişti.VTS nasıldır artık.

playhard
02-05-2012, 12:57
Leon kitapçığı güzelmiş bu arada :D Maşallah sesi güzel :) shopladığınız gibi boyatırsanız on numara olur birde basıldımı tadından yenmez :)
5 cm yay taktık ama tabi coil kadar basmadı:)

Maşallah kazasız belasız , gözüm alışamadı bir türlü bunlara :)
teşekkürler.biraz göz önünde olması lazım yoksa ilk başlarda bnde fazlasıyla alışamamıştım.

güzel araba,maşallah kazasız belasız kullanın..jantları hoşuma gitti çok
tşekkür ederim sağolun:)

maşallah çok temiz duruyor araç =) sık sık samsuna gidip geliyorum dikkatimi çekti genel bi c4 vts sevgisi var orda :D 3-4 farklı araç gördüm bir günde.
evet sanırım bi gri vts dahavar gördüğüm kadarıyla 3 tanede vtr var

bir arkadaşımda 1.6 Dizeli var.Valla c4 üstüne yol tutuş görmedim diyebilirim.Yol tutuşu beni kendisine hasta etmişti.VTS nasıldır artık.
sert süspansiyonlar konfordan biraz ödün veriyor ama bitik lastiklerimle yoldan çıkarmadı beni Allah a şükür

multispace
04-05-2012, 19:36
videoyu izlerken dedim kendi kendime " ne kadar da Samsun'a benziyor atakum civari" gibi dedim , araç samsundaymış meğersem :D

kazasız belasız

playhard
20-05-2012, 00:19
samsunda böyle güzel araçlar görmek sevindirici.güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ;)
alıntı yaptığım sırada atlamışım genelde beğenmiyolar ama :( tşk ederim sağolun:)

videoyu izlerken dedim kendi kendime " ne kadar da Samsun'a benziyor atakum civari" gibi dedim , araç samsundaymış meğersem :D

kazasız belasız

evet vidyoda da samsun lafını geçirdik atakumun ne kadar güzel olduğu bilinsindiye:)
alışmışız artık görmeye de videodan izleyince havanın güzelliğiyle çok hoş çıkmış atakum