Orijinalini görmek için tıklayınız : 28 nisan roling istanbul bölgesi en hızlı 106 gti denemesi
konunun başında tarih yazıyor. denemelerin nerde olucağı daha belli değil, konuya yazılır heralde.
mekan belli zaten her zamankı yer ama siz yine selçukla irtibatta olun
uRuç_106
26-04-2012, 14:40
mekan belli zaten her zamankı yer ama siz yine selçukla irtibatta olun
aynen ***** yere geliriz biz :)
biz en güzel şekilde hazırlığımızı yapıyoruz, herkezin arabası eşit. çok büyük bi farkın olucağınıda sanmıyorum,çokda sonuçları merak ediyorum yani.sonuçda herkez hızlı olmak ve geçmek ister :D bu yarışta yarım boy bile çok önemli...
Konuda en az bahsedilen araç UE , sessiz ve derinden yapıyor hazırlıklarını :) Ben oyumu UE ye verdim , UE nin hızına yetişmek için camcar lazımsa geleyim :D
Konuda en az bahsedilen araç UE , sessiz ve derinden yapıyor hazırlıklarını :) Ben oyumu UE ye verdim , UE nin hızına yetişmek için camcar lazımsa geleyim :D
eyvallah :) araç içi çekim düşünüyoruz ama yinede gelmek istiyosan gelebilirsin herzaman hızlı araç gelmesi iyidir dışardan çekim hiçde fena olmaz :D
edit: uruç
percussionali
26-04-2012, 21:59
14 sayfa olmuş bi yorumda ben yapayım dimi;)
bu arda arkdaşlar video konusunda bana Güvenmeyin haa onu söyleyim
Ben sadece UE 106 camera kurucam 2 tane cameram var birini dışardan biriside içerden çekim yapıcam
Herkez camerasını + ayağını getirsin gelirken Ben araç içi camera açılarını vs vs işleri ayarlarım orada araçlarınızın size yapacağım iyilik o olur ;)
bana şimdi bide 4 tane cam ve ayağını aldırmayın durduk yere:D
mangal varmış herhalde hepinize rolling öncesi sonrası sohbeti mangalı hepsine güzel bir video projesi yaparız artık percussionalidende bu kıyağınız olsun :D saygılar;)
KA®ANLIK
26-04-2012, 22:03
bence önemli olan 106. kişi ;)
ona yemek ısmarlak daha manidar olur :D
kolay gele herkese bu arada...
Trance-R
26-04-2012, 22:06
specler nedir , üstadlar ?
bilmediğimden soruyorum ...
karışık specler var ise ; sonuçlar da belli olmaz kanaatindeyim.
egzantrik gibi , beyin , kısa şanzıman gibi değişik parametreler işi bozar :)
saygılar.
BthnKrkt
26-04-2012, 22:09
specler nedir , üstadlar ?
bilmediğimden soruyorum ...
karışık specler var ise ; sonuçlar da belli olmaz kanaatindeyim.
egzantrik gibi , beyin , kısa şanzıman gibi değişik parametreler işi bozar :)
saygılar.
çok hızlı giriş oldu sanki konuya? baştan başlansa okunmaya?
Selcuk_RoL
26-04-2012, 22:22
Evet 106. Yi bekliyoruz bakalim kim bu talihli:):):)
KA®ANLIK
26-04-2012, 22:23
valla benim :D:D:D:D
KA®ANLIK
26-04-2012, 22:24
105 di, oyu verdim 106 oldu :D
ne çıktı piyangodan ? :D
percussionali
Evet 106. Yi bekliyoruz bakalim kim bu talihli:):):)
ben sıramı bekliyom
elbet ZP Vts diyede benim için birisi konu açar :D
Selcuk_RoL
105 di, oyu verdim 106 oldu :D
ne çıktı piyangodan ? :D
Cok icten bir allah razi olsun tesekkurler :) ve mangala davet
KA®ANLIK
26-04-2012, 22:25
eyvallah,
fırsat bulursak geliriz inşallah...
kanka nasıl yapıcaz nerde toplancaz falan beni aramassan küserim valla
percussionali
26-04-2012, 22:50
seni giderken bırakacaz başımıza dert olursun flan :D yolda molda birine giderlenirsin sonra adamı dövmek sozunda kalırız :D
ensoztrk
26-04-2012, 23:00
Bende izlediğim kadarıyla REG diyorum.
Selcuk_RoL
26-04-2012, 23:49
lan kanbersiz düğün olmurmu hiç:D:D
BthnKrkt
27-04-2012, 20:18
buyuk derbiye bi gun kala yağmur yağıyor ve konu duruldu:)
Selcuk_RoL
27-04-2012, 20:36
buyuk derbiye bi gun kala yağmur yağıyor ve konu duruldu:)
inş yarın yağmaz ya:(
bu gece bende geleyımde avrupa yakasından gıdecek arkadaslar bazen karsıda kayboluyorla onlara yol göstereyım en kötü ihtimal adresi memur abileree sorarım :D:D:D:D
bu gece bende geleyımde avrupa yakasından gıdecek arkadaslar bazen karsıda kayboluyorla onlara yol göstereyım en kötü ihtimal adresi memur abileree sorarım :D:D:D:D
hahahha ya bu uruç ne adam ya hahahaha:D
hahahha ya bu uruç ne adam ya hahahaha:D
eger adresı urucun sordugunu duyduysan yanlıs duymussun ben sormustum :hahaha:
puhahahhah abi ne adamsın ya:D:D
puhahahhah abi ne adamsın ya:D:D
otobanda memur oldugu ıhbarı geldı, e5 e kacalaım dedık girdik bı yola en basta ben warım.
ıssızz garip bi semte gırdık önümde sadece bi arac vardı selyektor yaptım saga cektı adam orda flım koptu işte :)
ceco : abi e5 e nasıl cıkarım?
memur : kimsiniz olum siz sağa bi çekin bakayım.
ceco : heh ali iyiki kaçmısız memurdan :)
memur urucun aracın ıcıne kafasını soktu arac full sokuk egsantırıkler dibine kadar yatık uruc hala ıstop etmıyor aracı :)
o gece 6 arac wardı 4 ü tek koltukluydu :)
yarıştınız yarıstınız e5 e kacıcaksınız dımı dedı ya yok be abı kaybolduk kadıköye gitmeye calısıyoruz dedım.
pekı bu spor aracları anladık da bu TRANSİTE noluyo dedi :)
bana ruhsat soruyo aractqa ruhsat yok, bi SI wardı ruhsat soruyo ruhsat yok :) sorgulamadan sonra ya olum kaybolun gıdın burda dedı bizim argo memur arkadaslar :)
orhan_guney
28-04-2012, 08:21
güleceğim yokdu saol :hahaha:
otobanda memur oldugu ıhbarı geldı, e5 e kacalaım dedık girdik bı yola en basta ben warım.
ıssızz garip bi semte gırdık önümde sadece bi arac vardı selyektor yaptım saga cektı adam orda flım koptu işte :)
memur urucun aracın ıcıne kafasını soktu arac full sokuk egsantırıkler dibine kadar yatık uruc hala ıstop etmıyor aracı :)
yarıştınız yarıstınız e5 e kacıcaksınız dımı dedı ya yok be abı kaybolduk kadıköye gitmeye calısıyoruz dedım.
bana ruhsat soruyo aractqa ruhsat yok, bi SI wardı ruhsat soruyo ruhsat yok :) sorgulamadan sonra ya olum kaybolun gıdın burda dedı bizim argo memur arkadaslar :)
ByShaGGy
28-04-2012, 08:21
RE>G diorumm ;)
mechanic
28-04-2012, 08:28
iyi olan kazansın:cool:
evet arkadaşlar büyük gün geldi herkez hakkı ile gazına basar sonuçlar bellli olur bütün araçlarda araç içi olsun bende olucak reg de var ue de yaparlar ömer kardeşimde eksik etmez heralde
Bayrampaşalı
28-04-2012, 08:31
gel gel sana bı bıdon domestos benden akşam cıkmadan :hahaha::hahaha:
İBRAHİM_MEY_GTİ
28-04-2012, 08:45
ceco sabah sabah şekerim cıktı ehueheuheueh:D:D
Ceco sabah sabah ne güldüm :hahaha::hahaha::hahaha:
ceco sabah sabah şekerim cıktı ehueheuheueh:D:D
ibo benimle denermisin v e vts gergin meşhur laf :D:D
BthnKrkt
28-04-2012, 13:26
Denemeezz :D
yarın çarşıya çıkayım izliyim videoları denensinde bugün:D reg bu aralar favori die oyum ona anketede yansımış favoriliği:D
Oben AKMAZ
28-04-2012, 15:19
İmkan ve fırsat olsa Izmir'den yollardık AP 106'yı.
Renk katardı ortama..
Iyi gazlamalar.
ERDINC-VTI07
28-04-2012, 18:41
çok zevklı bır deneme beklıyoruzz kafalar burunlar çamurluklar tamponlar yarışacak gibi me gelıyor... selçuğun shiftingini antalyada gördüm ama benım favorim jb 106 gidişi, kasası ve orjınallıği ile oyum JB nın orcunnn mahçup etme bizii....
allah tekerinize taş değdirmesin kazasız belasızzz 5. vitess redline hepinizeee :))))
Ahmet Bby
28-04-2012, 19:27
REG Forever Ama JB yede güveniyorum
aliburma
28-04-2012, 20:06
az sonra eve gidecem. dün gece yapsaydınız ya, bugün işyerinde izlerdim.evde internet yok. p.tesiyi mi beklicem :)
Turboğuz54
29-04-2012, 00:31
Noldu acep bi aksiyon oldumu olduysa video yokmu?
percussionali
29-04-2012, 00:45
şimdi JB ile REG denedi DD yi bekliyo REG bizde beklemedeyiz anadolu ***** yerdeki MC de :D
Turboğuz54
29-04-2012, 00:48
Sonuç sormuyorum videoları bekliyorum :D kazasız belasız gazlamalar
opeldostlar
29-04-2012, 00:56
yakında izleriz nasılsa
7-8 araç vardı sıkıyodunuz ***** mc ye doğru videoları bekliyoruz :)
BthnKrkt
29-04-2012, 01:21
Ben bu kamerayı s.kiyim kaydediyomuş gibi yapıyo kaydetmiyo tüm gece boşa gitti. Regden kayıt yapılamadı kamera yüzünden ama JB nin içinden ve dışarıdan çekenler oldu. Durumu araç sahipleri yazarlar
Selcuk_RoL
29-04-2012, 03:07
Reg yine gergindi:D uyumaya gidiyorum yarin aksam gorusmek uzere
Deneme videolarını merakla beklemedeyim.
19gokhan90
29-04-2012, 09:01
herkes uyuyo heralde kimse sonucu yazmamış :)
videolar gelse ne güzel olurdu:D
Sabahın köründe kaltık video gelmiştir diye hala yok bu cam carlar uyuyormu ? :D
Reg yine gergindi:D uyumaya gidiyorum yarin aksam gorusmek uzere
bu cevaptan hersey anlaşılıyo;)
ondertopcu
29-04-2012, 12:48
Reg lider sanırım