Orijinalini görmek için tıklayınız : kargonun fiyatı
arkadaşlar az önce bır sorunla karşılaştık ve başınıza böyle bişey geldimi merak edıyorum,
gecenlerde bır takım jant sattım ve yıne sıtemıze üye bır arkadaşımıza jantları kargoladım, elimdeki dekontta 102.31 tl fiyatı olan kargo varış yerinde 135tl olmuş (nasıl olmuşsa) böyle saçma bişey geldimi başınıza hiç ??
punto_multijet
25-04-2012, 09:17
sacmalık ya olamaz oyle sey bence itiraz edin
benim başıma geldi aynı şekilde abi yurt içide sonra üzerindeki makbuza baktım 6 tl fazla aldılar benden bu ne dedim böle sistemde böle gözüküyo dedi bastım yaygarayı geri aldım 6 tl mi :D
yazık günahtır , zaten fahiş fiyatlarda taşıma yapıyolar, bırde üçkagıt yaptıklarında insanın canı sıkılıyor
CasabLanca
25-04-2012, 09:28
kargolar hakkaten tam fucker :D
benimde en büyük sıkıntım a şubesinde x fiyat çıkan aynı ürüne b şubesinde 2x diyorlar deli oluyorum
kargolar hakkaten tam fucker :D
benimde en büyük sıkıntım a şubesinde x fiyat çıkan aynı ürüne b şubesinde 2x diyorlar deli oluyorum
yok yaani bunun mantıklı bır açıklaması varmı , düşünüyorum tek aklıma gelen kargoların gagalama isteği
CasabLanca
25-04-2012, 09:32
yok yaani bunun mantıklı bır açıklaması varmı , düşünüyorum tek aklıma gelen kargoların gagalama isteği
kargo şubelerinin her birinin bir nevi kendi özel şahsi şirket gibi hakları var yani fiyatı şişirip indirme insiyatifleri var
misal benim ankara demetevler yurtiçi kargodan 11 liraya yolladığım kargoya şaşmaz şubesinde 47 lira fiyat çıkardılar, çarşı pazar karıştı :D adama diyorum 11 liraya yolladım diye inanmadı makbuzları gösterdim beni ırgalamaz diyo :D daha sonra yurtiçi kargoya şikayet ettim bir haltta olmadı geri dönüş bile yapmadılar
Bence şikayet edin paranızı geri alın
By_DoMiNo
25-04-2012, 09:50
Mng kargo da basıma geldi. Antep e kargo gönderdim. 12 tl idi fiyatı gittiği yerde 18 küsür tl olmus. neymiş efendim kargo ucakla gitmiş ondan dolayı fark cıkmıs. olabiliyor.
Mng kargo da basıma geldi. Antep e kargo gönderdim. 12 tl idi fiyatı gittiği yerde 18 küsür tl olmus. neymiş efendim kargo ucakla gitmiş ondan dolayı fark cıkmıs. olabiliyor.
uçakla gıtmesı kargoyu yollayanı yada alıcıyı neden ılgılendırsın , bırde şu var kırılacak malzemeyı sigortalamıyolar , kırılmayacak malzemeye sıgorta yapıyolar , neden dıye soruyorum prosedür böyle diyolar
Yurt icinde sube teslim telefin ihbarsiz paro card indirimiyle 30 yerine 20 tl gibi rakam oldu 4 adet kutusunda spor yay icin.
Abi işine geldıgı gıbı davranıyor kargo şirketleri
Bana istanbuldan 12 tl ye gelen kargoyu geri istanbula aynı ambalaj ıcınde 8 tl ye yolladım
nasıl bir iş anlamadım valla :D
aliburma
25-04-2012, 10:12
vti için logosuz ön panjuru 55 TL'ye almıştım. bildiğiniz plastik oğlu plastik işte. Adamlar kargo bedeli 49,50 TL aldılar. sizin geçmişinize tükürürüm dedim, dümdüz gittim. ben bunu kabul etmiyorum, geri göndereceğim dedim. aynı malzemeyi teslim aldığım dakikalarda 4,90 TL ye geri gönderdim. yok böyle bir saçmalık, her şeyde olduğu gibi bu işin de suyu çıktı...
yurt ıcı kargo ıle yaklasık 2 3 yıldır calısıyorum hıc boyle bırsey gormedım duymadım,en son ıstanbula b16 sanzıman yolladım 38 kg geldı sube teslım 35tl:D
Ben okuldan gönderi yaptığımda başıma böyle bir olay gelmişti.. Onun haricinde böyle bir durumla karşılaşmadım..
Skyhawk34
25-04-2012, 21:59
4 jant lastik yolladım 15 inç ağırdıda 80 tl tuttu zaten fazla tutmus bıde ona 130 eklemısler
sordunuzmuda yok bilememne bilmemnde bedeli vesayre zırvalıyan insanlar karsınızda olacak
4 jant lastık ankara ıstanbul 35 tl gonderdım yurt ıcı kargoyla ramoya koskocan tampnu 21 tl:)
MehmetCanA.
25-04-2012, 22:07
Aynı olay banada oldu. Küçük kolide teyp geldi Bagcılar tarafından 13 lira kargo. Eyvallah. Dün kargo verdim 2 adet diecast. Kolinin boyutu teypin kolisinin nerdeyse 2 katı bagcılara gönderdim 8 lira. Gercekten değişik..
bu konuda yurt ıcı kargo ıyı,urunu gonderdıgın zaman elıne makbuz verıyor,yanı gereken hersey yazıyor,mng ıle bır kac defa yolladım hıc bırsey vermedı,ne kadar tuttu nereye gıdıyor nasıl oluyor bılemıyorsun,o yuzden bence yurt ıcı
kargo mevzusunda çok sıkıntı yaşadım ve son olarka ptt kargo en uygunu geldi süre olarkata çabuk iletiyolar kargoyu
Bankada sticker gelmişti , 10liraya aldığım StickeriArkadaslar kargosunda 10lira tuttu..
İcim gitmişti :)
ben çok jant aldım sattım 80 ile 100 arası giiti
uyanıklar ağırlık işine geldimi onu işine gelmedi hacimi devreye sokuyor;)
Senol Demirağlı
26-04-2012, 23:25
jant değil ama telefon kılıfı almıştım 20 tlye geldiğinde 32 tl ödedim
devilboy
27-04-2012, 00:24
yusuf abi hallettim tamamen kargoyu alan dangalağın yüzünden olmuş ablamın şirketi adına kargo gelecekti adresi öyle vermiştim gerizekalı girmemiş sana makbuzu verdikten sonra kafasına göre sigorta yapmış adres teslim olmuş fiyat yükselmiş şirket sürekli çalıştığı için hemen değiştirdiler faturayı 31 lira ödedim sessiz olsaydım geçireceklerdi 135 lira
hah cok sevındım abicim , hadi güle güle kullan
hadi geçmiş olsun çok sevindim özel kargolarla malı göndermeden önce tam fiyatı öğrenmeden göndermemek lazım havalesi olan mallar şube teslim tel ihbarsız fiyatı baya değişiyo.
devilboy
27-04-2012, 20:42
hah cok sevındım abicim , hadi güle güle kullan
saol abi ucuz yırttık :D
aliburma
27-04-2012, 20:57
valla geçmiş olsun. umarım bir daha kimse böyle bir olayla karşılaşmaz...
Ben pttkargoyu kullanıyorum jant lastik boks standı vs yolladım daha sorun çıkmadı :)
bozdemir
27-04-2012, 21:16
Keşke tanıdığınız bir esnafın anlaşmalı kargosundan yararlanarak gönderseydiniz, faydası olurdu.. Ben bugün Adana dan İstanbul'a son susturucu yolladım mesela Mng kargo ile Normal fiyatı 50 lira civarıymış fakat anlaşmalı olduğu için 9 lira civarında tuttu.
tarantino
28-04-2012, 21:49
böyle yüksek desi li kargo olduğu zaman cargokar ı kullanıyorum
adana dan 1 takım bbs jant getirdim 38 tl tuttu yani her ilde yok ama adamların taşıması gerçekten çok ucuz herkese tavsiye ederim şehir içi taşımacılığı da çok uygun...
kargonun boyutlarını ölçüyorlar eğer problem yada yanlış ölçüm varsa tutar değişiyor ama bildiğim kadarıyla yanlış yapan şube çekiyor bu tutarı?
Ptt kargo en guzeli eger kargo parasini gonderici oduyorsa...
Kargo firmasinin merkeziyle konusursaniz daha net bilgi alirsiniz...
elemanlar yolununa cıkmasınn ??? yaparlar yanıı :D