Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir ve cevre iller deneme....
arkadaşlar aracım b16b eg kasa civic 150 - 200 bg araçlarla denemek istiyorum kimse ATAR olarak algılamasın ben aracımın giderini görmek istiyorum eskikleri var ona ragmen nasıl olmus die merak ediyorum denemek isteynler özelden yazabilirler marka model önemli değil zaten maksat muhabbet...
murat çelik
25-04-2012, 20:29
deneme nerde olcak acep
kütahya yolu olabilir ankara yolu olabilir bursa yolu olabilir deneyecek oldukdan sonra yer buluruz :D
ben gündüz vardiyasındayken bul bişey görelim artık şu aleti
ben gündüz vardiyasındayken bul bişey görelim artık şu aleti
:D :D pampa görecen heleki tam anlamıyla bi bitireyimde herşeyini öle görecen allahın izniyle :D :D
hadii inş bakalım allah utandırmasın
Ankara'ya gel bı haftasonu organizasyon yaparız ;) mangal felan dener sıkar gidersin ;) eskisehirde ailemin yarısı ama hızlı pek arac yok gibi Yada ben denk gelmedim
eskisehirin en hizlisi oldun araba bulamiyorsun simdi deneyecek :D :D
kanashibari
25-04-2012, 21:29
Gel gel şevki bursaya gel hem otobanımız daha güzel ve aydınlık :D Gaybi bilir.
overblack
25-04-2012, 21:30
bursaya gel her cuma akşamı rolling var zaten.
Ankara'ya gel bı haftasonu organizasyon yaparız ;) mangal felan dener sıkar gidersin ;) eskisehirde ailemin yarısı ama hızlı pek arac yok gibi Yada ben denk gelmedim
ankaraya gelicem zaten bakalım bi kaç işler var onları halledebilsem yarın bile gelebilirmde işler biraz sıkıntı.. :D
eskisehirin en hizlisi oldun araba bulamiyorsun simdi deneyecek :D :D
hehehehe:D sanırım biraz öle oldu :D :D
Gel gel şevki bursaya gel hem otobanımız daha güzel ve aydınlık :D Gaybi bilir.
gelecem muratla konustuk erginlede konustukta işte bi kaç can sıkan şey var onları halletmeden oraya gelemiyorum yoksa hemen atlayıp geleyim :D :D gaybiciğimde cagırıyo zaten :D
bursaya gel her cuma akşamı rolling var zaten.
kısmet bigün gelecem bakalım :D su anda esk cıkısı yasak :D
aynen beklerız bursaya,bursada ıyı denemeler olur,guzel vakıt gecırırız hep beraber..
aynen beklerız bursaya,bursada ıyı denemeler olur,guzel vakıt gecırırız hep beraber..
hayırlısı abi :D
vtecmaniaa
25-04-2012, 22:05
evren in arabayla denedin mi? baya gidiyo meret :)
evren in arabayla denedin mi? baya gidiyo meret :)
su anda denemedim daha ama evreni gecen bi vts ile denedim geçtim onu bakalım deneriz evrenlede görüşürsek D: :D pa ii gidiyo ya :D
serkanokan
25-04-2012, 22:29
Yarin sabah 6.45 treniyle geliyorum eskisehire :)
Guzel bi araba buluruz sana ankarada ;)
su anda denemedim daha ama evreni gecen bi vts ile denedim geçtim onu bakalım deneriz evrenlede görüşürsek D: :D pa ii gidiyo ya :D
Olm hastalık filan uğraştırıyorum birde ralli girdi araya *****, bende merak ettim ama göremedim bir türlü US Sİ ı :D
Adaş RC saxo ile denemiş sevki RC saxo beni geçti son denememizde sevkide RC yi geçtiğine göre benden hızlı baya :D Ben yaşlandım artık hauhau gitmiyo arabam eskisi gibi :D
ankaraya gelicem zaten bakalım bi kaç işler var onları halledebilsem yarın bile gelebilirmde işler biraz sıkıntı.. :D
cık gel dostm.. ankarada dakikada 3-4 araba bulunur denenir.. :D yarın değil cuma gel :p yada yarın gel misafir edelim seni cuma gelenesel enka sıra gecelerine katılısın :D
mirzagokhan
25-04-2012, 22:38
Ankarada sarı b16b li civic var kardeş yunusların onla bi denesenize aynı motor hem kime ne yapılmış görürüz :icon_tup:
Mikrop_Ali
25-04-2012, 22:47
Dirk pazar gidelim mi eskisehire rallide serkan'a tezahurat yapmaya.. Hemde sewki bizi bi tur bindircek sozu var:)
Ankara'da çok araba var deneyecek
Güzel bir roll gecesi yapılabilir
mirzagokhan
25-04-2012, 22:50
Bende bende bak şimdiden 3 kişi olduk ramço :D
snan1910
25-04-2012, 22:51
4 oldu remazan :D
Dirk pazar gidelim mi eskisehire rallide serkan'a tezahurat yapmaya.. Hemde sewki bizi bi tur bindircek sozu var:)
işsizlik zor :(
mirzagokhan
25-04-2012, 22:53
Gitmioz mu ramço :'(
clio rs le gidek hem şewkiyle denersin gökhan :D
mirzagokhan
25-04-2012, 23:06
Kırıkmısın la sen o arabayla eskişehire mi gidilir =D Poloyla gidek az yakar çok kaçar bak hacım =D
Kırıkmısın la sen o arabayla eskişehire mi gidilir =D Poloyla gidek az yakar çok kaçar bak hacım =D
Hayatın rodajla geçti sür artık şu arabayı.. Kötü Şahinimle gittim geldim serkanla clio gitmiyorsa At çöpe polo basık 4 kişi sürtme yapıor
mirzagokhan
25-04-2012, 23:09
Rodaj mı kaldı sen hangi dünyada yaşıon la =D Çok yakar bide kafamız ağrır oğlum zaten sinan sonradan çıktı at onu gitsin =D
snan1910
25-04-2012, 23:12
gökhan adanaya gidek diyodun rs le :D eskişehir şura :D
benim maddi durumum iyi sinanlada iyi geçin o rutus işinden voleyi vurdu. mikrop ali zaten kadrolu bekçi Fatih doğan Fotograf felan parayı götürdü aramızda tek işssiz baba parası yiyen sen kaldın sewgili dostum :D yeni bir iş yeni arkadaşlıkla edin...
mirzagokhan
25-04-2012, 23:14
Ben hızlı trenle giderim la susun konuyu neye çevirdiniz :D
Ben hızlı trenle giderim la susun konuyu neye çevirdiniz :D
226 ülkenin olduğu bi 20milyarlık dünyada 80 milyon insanın olduğu türkiyede doğmuş olman ve benim arkadaşım olman beni cok korkutuyor gökhan :(
mirzagokhan
25-04-2012, 23:19
Senin de bu dünyada olman yeterince korkunç zaten panpa :D
Mikrop_Ali
25-04-2012, 23:26
deneme olursa kesin haber verin yeni iphone um la video çekicem..
uçak modunu test edemedim bari video çekirormu ona bakıyım
Yarin sabah 6.45 treniyle geliyorum eskisehire :)
Guzel bi araba buluruz sana ankarada ;)
pampa telefonum var biliyosun alo demen yeterliii D: :D alo de gelem :D ama onur abi seni ferrari ile alır :D
Olm hastalık filan uğraştırıyorum birde ralli girdi araya *****, bende merak ettim ama göremedim bir türlü US Sİ ı :D
Adaş RC saxo ile denemiş sevki RC saxo beni geçti son denememizde sevkide RC yi geçtiğine göre benden hızlı baya :D Ben yaşlandım artık hauhau gitmiyo arabam eskisi gibi :D
kankacım cok geçmiş olsun sende bu sene bi iileşemedin anasını satayım o değilde bigün cıkalım güzel bi roll night yapalım :D
cık gel dostm.. ankarada dakikada 3-4 araba bulunur denenir.. :D yarın değil cuma gel :p yada yarın gel misafir edelim seni cuma gelenesel enka sıra gecelerine katılısın :D
ya glecem zaten bi gün oraya ama şu sıralar değil önce burda normal sanzuman ve normal yazılımla nasılmış onu test edecem :D
Ankarada sarı b16b li civic var kardeş yunusların onla bi denesenize aynı motor hem kime ne yapılmış görürüz :icon_tup:
hehehe biz kardeşiz aramızda deneme olmaz: D: d
pampaaaa :D gelin le pazar mangal yaparız dagda serkana atarız önümüzden geçerken :D
Ankara'da çok araba var deneyecek
Güzel bir roll gecesi yapılabilir
abi işleri ayarlayım gelecem al vteclede deneriz demi :D
clio rs le gidek hem şewkiyle denersin gökhan :D
rs olur :D D:
deneme olursa kesin haber verin yeni iphone um la video çekicem..
uçak modunu test edemedim bari video çekirormu ona bakıyım
ahahah pampa reklam filmi bile cekeriz :D
aga m3 le denesene
kanka denerim sıkıntı değil su anda benim aracın normal sanzuman ve normal yazılımla nasıl gittiğinin merak ediyorum bide sanzumanı ve yazılımı değiştirince gidişini :D
serkanokan
26-04-2012, 04:41
Ah eski günler :D yürüyen bi arabamız yokki artık 106'ya veya rs'e atlar gelirdim eskişehire..Şimdi hızı yaşamak için yht ile geliyorum :D
Mikrop_Ali
26-04-2012, 05:40
Ah eski günler :D yürüyen bi arabamız yokki artık 106'ya veya rs'e atlar gelirdim eskişehire..Şimdi hızı yaşamak için yht ile geliyorum :D
serkan beni niye uyandırıyosun sen la nasıl uyucam bak noldu şimdi:D yht sarmıyo olm 250 yapmıyo zaten:D
ahahah pampa reklam filmi bile cekeriz :D
dirk'inen konusuyumda pazar gelebılırız haberleşiriz. pampa
arkadaşlar aracım b16b eg kasa civic 150 - 200 bg araçlarla denemek istiyorum kimse ATAR olarak algılamasın ben aracımın giderini görmek istiyorum eskikleri var ona ragmen nasıl olmus die merak ediyorum denemek isteynler özelden yazabilirler marka model önemli değil zaten maksat muhabbet...
150bg olmasada...
2/60 Hazırda bekliyorum pampa:)
nesine deneyecez, ben bedavaya denemem :)
fiesta R2 desem yeterlimi kanka :D :D
150bg olmasada...
2/60 Hazırda bekliyorum pampa:)
kanka deneyelim ya cidden ama öle akıtarak gelmek yok ona göre :D :D
nesine deneyecez, ben bedavaya denemem :)
sen gelde incide cayına :D :D sahashsah
serkanokan
26-04-2012, 18:58
Check in verman otel :D
Check in verman otel :D
akşam haberleşelim kankaa dükkanı kapatayımda :D :D muaynesiz staylaa :D :D
serkanokan
26-04-2012, 19:05
akşam haberleşelim kankaa dükkanı kapatayımda :D :D muaynesiz staylaa :D :D
Tamam kanka ;)
Tamam kanka ;)
atla gel arabaya :D :D tarif edeyim dükanın :D :D
serkanokan
26-04-2012, 20:04
atla gel arabaya :D :D tarif edeyim dükanın :D :D
Arabasizim pampaaaa :D
Arabasizim pampaaaa :D
kanka :D :D r2 vardı tırda rica ette versinler bişey olmaz zaten oldugun yerden benim burası 6 km vr yok :D :D sahsahsah
serkanokan
26-04-2012, 20:17
kanka :D :D r2 vardı tırda rica ette versinler bişey olmaz zaten oldugun yerden benim burası 6 km vr yok :D :D sahsahsah
Hahahahaha:D
Tukani kapatmaa akin haberleselim kanka ;)
tmmdır pampa ne istiyosun :D :D
serkanokan
26-04-2012, 20:57
Hahahahaha:D
Tukani kapatmaa akin haberleselim kanka ;)
serkanokan
26-04-2012, 20:58
Aqua blue :D acik biyer varsa takiliriz ya :)
ayarlrız pampa sıkıntı yok esk bizim :D :D
eskısehır ve cevre ıller ıle aracımı denemek ıstıyorum yazmıssın baslıkta yanı araclarmı oraya gelecek yoksa senmı gelıcen tam ayıkamadım orayı,ben gelırım dıyorsan buyur gel bursaya yarın bulusmamız var,yer ıcer gazlar muhabbetımıze bakarız..
abi yazdım ama kimseden bişey cıkmadı :D diyorum ya bende işleri halletsem gelecem zaten :D gelmeyide cok istiyorum zaten ama işler var bi hafta sonu ralli var burda
sen musaıt olursan gazla gel yarın,150 km var aran bıze,1,5 saatte burdasın,aksam 6 da cık en gec 8 de burdasın..
sen musaıt olursan gazla gel yarın,150 km var aran bıze,1,5 saatte burdasın,aksam 6 da cık en gec 8 de burdasın..
abi eğer müsait olursam işlerimi halledersem gelecem artık gelemezsemde en kısa zamanda orda olurum :D
ınsallah,her zaman beklerız kardes,gazlamak gecmek gecılmek sorun degıl bızım ıcın,maksat muhabbet olsun..
mirzagokhan
26-04-2012, 22:52
hehehe biz kardeşiz aramızda deneme olmaz: D: d
Dostca denemeler olur işte kardeşim :D Buyur gel bekleriz yunusun kardeşi bizimde kardeşimizdir :)
Eskişehir Rallisi'nden sonra bir görüşsek mi Şevki? :)
la şevki kasma işte amk git dene m3 le eksiklerini giderince bidaha denersin yaaa... olm geçilcende nolcak sanki halla halla :D:D:D
Beni seç beni seç:D:D
Ali ATIF nerde :D:D
Eskişehir Rallisi'nden sonra bir görüşsek mi Şevki? :)
abicim görüşmezsek ayıp olur gibime geliyo bence :D :D
la şevki kasma işte amk git dene m3 le eksiklerini giderince bidaha denersin yaaa... olm geçilcende nolcak sanki halla halla :D:D:D
deneyecez bakalım önce söz verdiklerimle denerim sonra m3le denerimm :D
Beni seç beni seç:D:D
seni seçtim cumaliii :D
Ali ATIF nerde :D:D
ali atıf Bİr :D
typermelih
27-04-2012, 11:22
bu pazar eskişehirde golf 6 günü var katılım tüm türkiye orda olacam haber ederseniz gelirim
bu pazar eskişehirde golf 6 günü var katılım tüm türkiye orda olacam haber ederseniz gelirim
abi rallide var cumartesi pazar pazar günü haberleşelim istersen hem tanısırız muhabbet sohbet
Gokhan43
27-04-2012, 11:56
Golf R ile mi gidiyosunuz ?
golf r gelirse biraz ağır kaçar ama olsun :D :D pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın :D
typermelih
27-04-2012, 17:07
yok ya 100 km sürati geçmezsem toplam 1500 km de 600 tl benzin harcicam.golf R lada 100 km ile gitme ihtimalim yok :D onun için golf 6 tdi ile gidecez :)
yok ya 100 km sürati geçmezsem toplam 1500 km de 600 tl benzin harcicam.golf R lada 100 km ile gitme ihtimalim yok :D onun için golf 6 tdi ile gidecez :)
abi farketmez deneriz otururz mkara kikiri muhabbet
yokmu eskişehirde bu akşam denemek isteyen kimse yaw :D :D
olmadı haftaya ınegolde buluscaz senlı,yoksa olmucak bu ıs:D:D
13 üne az kaldı canım gazını orda atarsın tüm illerle buluşur
13 üne az kaldı canım gazını orda atarsın tüm illerle buluşur
aynen abi az kaldı cidden :D o zaman işleri hızlandırsakmı ne diyorum hani :D :D
hondafit
29-04-2012, 13:42
gel lan jazz'la deneyelim :D :D