Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana'da acil kan A rh +(26 nisan)
63owen63
25-04-2012, 21:46
Abiler,kardeşler ; bir validemiz yarın (Perşembe. 25.04.2012) seyhan başkentte ameliyat olacak, ameliyatı ciddi ve durumu kritik, onun için kan ihtiyacımız var. 18 yaş üstü,kan vermeye müsait A-rh + kana sahip ,bağışçı arıyoruz, Ameliyat öğleden sonra olacak muhtemelen,
sabah veya öglen farketmez yardım etmek isteyen olursa , lütfen buyrun gelin.
Bu numaralardaki abiler hastahanede olacaklar, herhangi birine ulaşabilirsiniz. Verebilecek olan konuya da yazarsa bende önden bilgi verebilirim.
İletişim : Arif Amca (05357238987)
Fatih (05053231094 )
Allah şifa versin.
Kan gönüllüleri ile iletişime geçebilirsiniz
https://www.facebook.com/melihserdarogluu
mechanic
25-04-2012, 21:56
A (-) ama + alkol alındı ... geçmiş olsun.. en son fabrikalar ile bağlantıya geçin yardımcı olurlar..
63owen63
25-04-2012, 21:57
Allah şifa versin.
Kan gönüllüleri ile iletişime geçebilirsiniz
https://www.facebook.com/melihserdarogluu
Teşekkür ederim, geçtim iletişime.
A (-) ama + alkol alındı ... geçmiş olsun.. en son fabrikalar ile bağlantıya geçin yardımcı olurlar..
Aklımda olsun, teşekkür ederim düşünceniz için.
63owen63
25-04-2012, 22:12
Bump,güncel olsun
Yarın gelmeye çalılacağım.. Numaralardakiler tanıdık mı? Bir de adınızı alabilir miyim aradığımda nasıl buldun bizi demesinler diye..
geçmiş olsun. konu başlığını ankarada diye okudum, yarın akşam gelip bağış yapayım diye düşünmüştüm.. :(
63owen63
25-04-2012, 22:42
geçmiş olsun. konu başlığını ankarada diye okudum, yarın akşam gelip bağış yapayım diye düşünmüştüm.. :(
Allah razı olsun, düşünmeniz yeter.
Yarın gelmeye çalılacağım.. Numaralardakiler tanıdık mı? Bir de adınızı alabilir miyim aradığımda nasıl buldun bizi demesinler diye..
Aytar dersiniz,osmaniye'den Fatih'in öğrencisi diye. Arif ,fatih'in babasıdır, beni bilmeyebilir ama farketmez, Allah razı olsun şimdiden, sizin isminiz nedir,
Allah razı olsun, düşünmeniz yeter.
Aytar dersiniz,osmaniye'den Fatih'in öğrencisi diye. Arif ,fatih'in babasıdır, beni bilmeyebilir ama farketmez, Allah razı olsun şimdiden, sizin isminiz nedir,
Doğuş benim adım, yarın alt takımdan 1-2 şey değişecek sabah oraya çok yakın bir yere götüreceğim, değişirken ben de kan veririm.. Endişelenmeyin en çok bulunan kan zaten.. Umarım sabah uyanabilirim..
63owen63
25-04-2012, 22:54
Doğuş benim adım, yarın alt takımdan 1-2 şey değişecek sabah oraya çok yakın bir yere götüreceğim, değişirken ben de kan veririm.. Endişelenmeyin en çok bulunan kan zaten.. Umarım sabah uyanabilirim..
Tamam kardeşim, eğerki vaktin müsait olursa, çok memnun oluruz,tekrar Allah razı olsun,tanıştıgıma da memnun oldum.Söylersin internetten aytar'ın arkadaşıyım vs diye.
Gecmis olsun bende adanadayim kanim da tutuyor ama 1 ay once kizilaya vermistim acil sifalar kac unite lazim kizilay kan merkezinden yardim istedinizmi
Tamam kardeşim, eğerki vaktin müsait olursa, çok memnun oluruz,tekrar Allah razı olsun,tanıştıgıma da memnun oldum.Söylersin internetten aytar'ın arkadaşıyım vs diye.
Ben de memnun oldum, umarım kan vereceğim kişi sağlığına kavuşur :)
63owen63
25-04-2012, 23:03
Ben de memnun oldum, umarım kan vereceğim kişi sağlığına kavuşur :)
İnşallah, Allah'ın izniyle, yakınları perişan haldeler,Allah yüzlerine güler umarım..
63owen63
25-04-2012, 23:33
güncel olsun, yarın için.
63owen63
26-04-2012, 08:07
Gün bugündür,vakti ,kendi müsait olan var mı günceli.
BosphorusBoys
26-04-2012, 08:24
takasla oluyorsa vereyim ben..
Ben geldim bulustum simdi verecegim umarim ise yarar..
Takas oluyormus gelebilirsiniz 2 kisi daha lazimmis..
saat sorunu varmı çokmu acil lazım. benim kanım tutuyor.fakat şuan aracım yok öğlen 12-1 gibi iletişime geçsek olurmu
Aksam 8 e kadar abi verdm bn.. Arayin gitmeden beni de soylesen olur biliyor adimi
benimkide uyuyor mersindeyim suan hafta sonu verebilirm ama malesef :(
ben seni yerinede verrim abi bende çoktur nasılsa :D
63owen63
26-04-2012, 11:18
Akşama kadar kan verebilirsiniz. Numarada yazdıgım Fatih 'e ulaşabilirsiniz.
Doğuş çok sagol kardeşim haberini aldım Allah razı olsun, cok mutlu oldular,keza bende.. A rh+ verebilecekler varsa bugun için memnun oluruz.
63owen63
26-04-2012, 11:22
ben seni yerinede verrim abi bende çoktur nasılsa :D
Üstadım Fatih şuan hastahanede ona ulaşabilirsin vaktin olurda gidecek olursan, yine Aytar'ın arkadaşıyım dersin sorarlarsa. Hastanın adı Mürifet Arıtürk
ismailozkan_01
26-04-2012, 11:24
keşke şu an adanada olsamda yardımcı olsam ne büyük mutluluk olur benim için
63owen63
26-04-2012, 11:25
Allah razı olsun düşünmen yeter.
Akşama kadar kan verebilirsiniz. Numarada yazdıgım Fatih 'e ulaşabilirsiniz.
Doğuş çok sagol kardeşim haberini aldım Allah razı olsun, cok mutlu oldular,keza bende.. A rh+ verebilecekler varsa bugun için memnun oluruz.
Ne demek keşke daha fazla kanım olsa daha fazla verebilseydim :)
doush
Bluttbeton
26-04-2012, 15:15
Abi Adana'da olsam verirdim şuan Osmaniye'deyim.
63owen63
26-04-2012, 19:57
Arkadaşlar başta doğuş olmak üzere Allah hepinizden razı olsun, ameliyat iyi geçmiş, kan ihtiyacımızda bağışçılar vasıtasıyla fazlasıyla görüldü.. Sabah bir kaç kişi daha vermiş, muhtemelen site'den, isim belirtmemişler galiba, Allah onlardan da razı olsun.
Çok sagolun.konu kapanabilir,
Abi Adana'da olsam verirdim şuan Osmaniye'deyim.
Sagol kardeşim.