Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursalı arkadaşlardan yardım
Arkadaşlar kısmetse cumartesi günü arkadaşlarımla günübirlik Bursa'ya gelmeyi düşünüyoruz. Bursa'ya 2000 senesine kadar yaklaşık 5 sene gittim geldim ama çocuktum hâliyle.:)
Geldiğimizde nerelere gidelim? Yemek için nereleri tavsiye edersiniz?
Gezmek için arabaya ihtiyacımız olur mu? Yoksa arabayı bırakıp gezmek bizim için daha mı iyi olur?
Kısaca genel bir bilgi istiyorum Bursalı üyelerden. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara..:)
Bursada yapıcak çok sey var mesela siz nasıl bi yer gezmek istiyorsunuz tarihi yerlerimi gezmek istiyorsunuz yoksa alışveriş merkezleri sehir merkezi gece disko ortamı fln otobüsle bursanın heryerine gidebilirsiniz kaybolmak çok zor gibi bişey çünkü heryerden sehirmerkezine otobüs vardır siz nasıl bi yer gezmek istiyorsanız söyleyin ona göre yardımcı olalım :))
otomania
27-04-2012, 11:16
serhatm hayırlı yolculuklar bol bol vtec aç :)
Bursada yapıcak çok sey var mesela siz nasıl bi yer gezmek istiyorsunuz tarihi yerlerimi gezmek istiyorsunuz yoksa alışveriş merkezleri sehir merkezi gece disko ortamı fln otobüsle bursanın heryerine gidebilirsiniz kaybolmak çok zor gibi bişey çünkü heryerden sehirmerkezine otobüs vardır siz nasıl bi yer gezmek istiyorsanız söyleyin ona göre yardımcı olalım :))
Avm deme sakınn.:D Şaka bir yana sabahtan gidip akşama kadar şehri gezmek istiyoruz. Tarihi yerleri olur, meşhur lokantaları vs. olur. :icon_tup:
serhatm hayırlı yolculuklar bol bol vtec aç :)
Sağolasın Eray'ım.:)
heykelde kebapçı iskendere gidin, dag yoluna cıkıp şehri izleyin , gece takılacaksanız görükleye gidin üni ortamı gözünüz gönlünüz açılsın, ordan çıkın vici ye gidin sabaha kadar takılın :D, dönüşte de kafkastan kestane şekeri alın yakınlarınıza hediye edin , eger bu akşam burda olsaydınız bır rollıng düzenlerdik otoban yapardık ama cumartesiymiş ne yazıkkı gelecegınız gün
heykel,altiparmak,setbasi gezilebilir.
mahfel'de dondurma-cay icilebilir,tophane'ye cikilabilir sehir manzarasi ve türbeler icin.
kapalicarsi gezilebilir.
eger zaman ve arac varsa gercek tarih icin iznik'e gidilebilir. (80 km )
heykelde kebapçı iskendere gidin, dag yoluna cıkıp şehri izleyin , gece takılacaksanız görükleye gidin üni ortamı gözünüz gönlünüz açılsın, ordan çıkın vici ye gidin sabaha kadar takılın :D, dönüşte de kafkastan kestane şekeri alın yakınlarınıza hediye edin , eger bu akşam burda olsaydınız bır rollıng düzenlerdik otoban yapardık ama cumartesiymiş ne yazıkkı gelecegınız gün
Roll konusunu gördüm az evvel ama bu akşammış.:) Tavsiyelerin için teşekkürler abi.:icon_tup:
heykel,altiparmak,setbasi gezilebilir.
mahfel'de dondurma-cay icilebilir,tophane'ye cikilabilir sehir manzarasi ve türbeler icin.
kapalicarsi gezilebilir.
eger zaman ve arac varsa gercek tarih icin iznik'e gidilebilir. (80 km )
Teşekkür ederim ilginiz ve tavsiyeleriniz için.:icon_tup:
Burak K.
27-04-2012, 15:35
Gece takılmak falan istiyosanız Görükleden başlayın,ordan Fatih Sultan Mehmet Bulvarına geçin gece 1-2 gibi de viciye geçin sabah 4 gibi ordan çıkıp mudanyaya kokoreç,midye yemeğe gidin ordanda kurşunluya geçip sabahı orada karşılayabilirsiniz. :)
Gündüzde sabah inkayaya kahvaltıya gidin,daha sonra altıparmak,heykel,setbaşı,tophane gezin dağ yoluna çıkıp bi salep içebilirsiniz. Ve iskender yemeden dönmeyin.