Orijinalini görmek için tıklayınız : ONYO Tablet PC
Metro grosmarketlerde bi kaç günlügüne yapılmış bir kampanya. 7 inç ekran boyutlu android işletim sistemli bir tablet pc. fiyatı kampanya dahilinde 200 lira. 200 liralık tabletten ne olabilir ki diyecek arkadaşlarıma da, ilk duydugum zaman aynı soruyu benim de yönelttigimi söylemek isterim :) ancak tahminlerinizin cok üzerinde bir cihaz. işlemci mükemmel derecede hızlı. dokunmatik hassasiyetine hayran kaldım. iphone 4 kullanıyorum. dokunmatik hassasiyeti olarak birebir aynı diyebilirim. internet hızı olsun cihaz hızı olsun kesinlikle inanılmaz bir tatmin saglıyor. imkan varsa kesinlikle bakın derim.
Jeandan-R
27-04-2012, 01:28
Bundan alıp orta konsola gömsem bir tane nasıl olur acaba? Android sürümünü hatırlıyor musunuz acaba?
2.2 olması lazım sanırım. 4e yükseltiliyo falan bişeyler konuşuyolardı arkdaşlar :)
edit : 2.3.4
E30_ORHAN
27-04-2012, 01:36
Sabah el ilanı bırakmışlar media markt tada poly marka android 2.3 işletim sistemi 7 inçekran6 saat pil ömrü 179 diyor 299 tl düşmüş doğruysa aklınızda bulunsun madem böyle bir konu açılmış bulunsun 29 nisana kadarmış.
ona da baktık. kesinlikle bu daha iyi :) bu paraya alınacak en iyisi :)
Burak K.
27-04-2012, 07:36
Bendede var,çok memnunum kendisinden.
Geçen arkadaşım almış geri iade ettim falan dedi 3 saatte şarj oluyor 2-3 saatte bitiyor,şarj olurken kullanamıyorsun falan diye onyo marka idi ama hangi modeli bilmiyorum.
sizin dediğiniz hangi model onyo ?
4-5 çeşit 7inch tabletleri var
Thracian
27-04-2012, 08:00
10 inc te kampanya varmı?
boosted_pug
27-04-2012, 11:29
ben yeni samsung galaxy tab 8.9 aldım 1099 tl ye 3g 1.0 ghz çift çekirdek işlemci 1gb ram felan war şarjı sürekli internet ve oyunla bir gün rahat gidiyo bir iki gün kullandım ama geçenlerde arızalandı hiç açılmaz oldu şimdi servisde bakalım sonuç ne olucak onu bekliyorum alıcak olanlar biraz araştırma yapsınlar
sizin dediğiniz hangi model onyo ?
4-5 çeşit 7inch tabletleri var
İşlemci: Cortex Tabanlı A10 AllWinner dual core 1.5 Ghz 3D hardware
Ram : 512MB DDR3
İşletim Sistemi : Android 2.3
Dahili Hafıza : 4GB (Opsiyonel 8GB)
Wifi : Kablosuz Ağ 802.11b/g/n
Kamera : 1.3 Megapiksel
Ekran : 7" Kapasitif (800x480) 5 noktadan Dokunmatik kapasitif
hdMI,usb,kulaklık,otg,mikrofon girişleri
Flash ve 3G modem destegi
nette biraz bakındım 199tl'ye metroda satılanın bu olduğunu söylüyorlar
kötü yön olarak sesi az
yoksa bu fiyata göre gayet iyi
Bizde şu aralar michelin lastiklerde kampanya yaptık 4 lastik alana polypad c5900 hediye ediyoruz. Onyoyu görmediğim için bişey diyemeceğim ama c5900 de gayet başarılı. Sadece bununda sesi az çıkıyor o kadar:)
Yiğit Ş.
27-04-2012, 12:43
hala var mı ? akşam gidip alayım direk
kadiR_41
27-04-2012, 15:00
-BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler (http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/pad.html)
Bim de satışa çıkarmış bugün Poly marka pad
Bimdeki rezitif ekran metrodaki kapasitif metrodaki bimdekini 10 a katlar en önemli ekran zaten tabletlerde kapasitif olursa dokunmatiği iyi oluyo diğerleri pek bi işe yaramaz bence.
Vtec2Mesut
27-04-2012, 16:30
Onyo HaiPad Smart Plus Android Tablet İncelemesi -1-(Kutu İçeriği) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0tlTCdkt8ZY)
Bahsedilen ürün bumu oluyor aceba
VTec_king
27-04-2012, 16:50
1 ay kullanıp çöpe atacaksam hiç almam arkadaş..
Yiğit Ş.
27-04-2012, 16:52
akşam koztayağı metro ya gidip bakıcam. yazarım buraya
Onyo HaiPad Smart Plus Android Tablet İncelemesi -1-(Kutu İçeriği) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0tlTCdkt8ZY)
Bahsedilen ürün bumu oluyor aceba
metroda satişta olan ürün
onyo winner modeli.
Onyo Haipad Winner 4GB 7" Tablet - Bilgisayar & Ofis (http://www.ereyon.com.tr/urun/onyo-haipad-winner-4gb.aspx)
metroda kampanya bitmiş sanırım.pendik metroda üründe yoktu zaten.
1 ay kullanıp çöpe atacaksam hiç almam arkadaş..
ne kadar ekmek o kdr köfte be abi :) bütçesi yeterli olanlar zaten kendini kanitlamiş ürünler tercih edebilir.
Bu cihazda 200 liralik işte :)
onyo haipad winner s arkadaşlar modeli. şarjı az gidiyor evet. sesi de az cıkıyor ama 200 liraya ipad almayı da beklemiyordum zaten. hızı ve dokunmatik hassasiyeti şaşılacak derecede iyi. yüsek versiyon android olması da cezbetti biraz acıkcası.
izmirde devam ediyomu acaba bilen arkadaşlar solesede boşuna gitmesek . gidip incelemekte fayda var