Orijinalini görmek için tıklayınız : Pasta/cila boya koruma/polisaj vs den anlayan arkadas?
sweatcaptain
27-04-2012, 23:06
Arkadaslar oncelikle selam...
Aracima pasta cila bu polisaj islerini ogrenmek ve detailig car care olayini cozmek ve kendi emegimle yapmak istiyorum.
Bu islerden anlayan bir arkadasim var ise malzeme cay cekirdek neyse aliyim bana hem uygulamali gosterse hem tanissak hemde guzel bir sohbet ortami olur
Varmidir acaba bana bu sekilde yardimci olucak arkadas?..
İstanbul anadolu yakasindayim(cokmu sey istedim:D)
fatihcakin
28-04-2012, 07:56
Evet :D........
Varsa yardımcı bende dahil olmak isterim öğrenmek + sohbet muhabbett tarzında.Gönüllü
eğitimci aranıyor desem konuya salça olmuş olmam heralde :D
fatihcakin
28-04-2012, 08:41
Oto boyacıların yanında çırak olarak başlanabilir bu işin ham maddesi orada :D
YavuzNaz
28-04-2012, 09:07
biraz el yatkınlığı var ise deneme yapa yapa düşük devirlerde el alıştırılabilir, kendi başıma öğrendim 50 liralık polisaj makinesi ile işi kaptıkdan sonra baktım makineden dumanlar çıkıyor orta karar bir makine aldım idare ediyorum :)
biraz el yatkınlığı var ise deneme yapa yapa düşük devirlerde el alıştırılabilir, kendi başıma öğrendim 50 liralık polisaj makinesi ile işi kaptıkdan sonra baktım makineden dumanlar çıkıyor orta karar bir makine aldım idare ediyorum :)
yinede temel bilgiler tüyolar öğrenmenin faydalı olacağını düşünüyorum.
sweatcaptain
28-04-2012, 10:49
Oh oh benden baskasida varmis bu isi ogrenmek isteyen
Aynen kaya nindedigi gibi gonullu ogretmen araniyor : D
Uzun süredir aklımda bu iş fakat bize yardımcı olacak bir arkadaş olsa daha iyi olur.Forumlarda araştırdım o kadar çok bilgi varki karmakarışık.
YavuzNaz
28-04-2012, 11:52
ilk etapta aşındırıcı ürünler yerine, glaze gibi finisaj ve cila gibi ürünlerle başlayın aksi takdirde direk sacın kendisini görebilirsiniz :)
sweatcaptain
28-04-2012, 13:46
ilk etapta aşındırıcı ürünler yerine, glaze gibi finisaj ve cila gibi ürünlerle başlayın aksi takdirde direk sacın kendisini görebilirsiniz :)
Onerebileceginiz urun varmi?