Orijinalini görmek için tıklayınız : e sigara
sportinger
28-04-2012, 17:27
kulanan varmı? ben bugün aldım gayet tatminkar, zararları hakında araştırma yaptım. sigara kadar zararlı diyenler var birde sadece nikotin bagımlılıgı yapıyor diyenler var. sigarayı bırakma amaçlı aldım. deneyip bırakan oldumu acaba...
Berk7767
28-04-2012, 17:33
nerden aldınız acaba bende düşünüyorum:)
sportinger
28-04-2012, 17:34
joyetech diye sigaranın benzeri birşey. buhar falan cekiyosun, gerçi hiç buhara benzemiyo bildigin nargile gibi duman veriyo...
sportinger
28-04-2012, 17:36
nerden aldınız acaba bende düşünüyorum:)
ankaradan aldım ibrahim diye bir vatandaş ithal ediyo pazarlıyo. nettede satılıyo zaten, garanti olsun diye ondan aldım istediginiz yere getiriyo elden teslim ediyo ank içinde...
Berk7767
28-04-2012, 17:39
ankaradan aldım ibrahim diye bir vatandaş ithal ediyo pazarlıyo. nettede satılıyo zaten, garanti olsun diye ondan aldım istediginiz yere getiriyo elden teslim ediyo ank içinde...
anladım peki sigaranın verdigi tadı veriyormu gerçekten?
sportinger
28-04-2012, 17:43
anladım peki sigaranın verdigi tadı veriyormu gerçekten?
veriyo; degişik aromalar var diledigini doldurup kullanabiliyorsun...
Berk7767
28-04-2012, 17:47
veriyo; degişik aromalar var diledigini doldurup kullanabiliyorsun...
teşekkürler bende alıcam gibi bu aralar sigarayı abarttımda zararlarınıda görmeye başladım:)
Nasil birsey oldugunu gorebilecegimiz bir link vs var mi?
google > e sigara.
Arkadasin aldigini merak ettim o yuzden sordum.saol bilgi icin
sportinger
28-04-2012, 18:03
joyetech in wep i var ordan bak istersen.
Arkadasin aldigini merak ettim o yuzden sordum.saol bilgi icin
Yeni Elektronik Sigara Modelleri ve Kartuş Dolum Sıvısı (http://www.esigara.net/)
bu galiba
sportinger
28-04-2012, 18:13
evet aldığım budur. ego-c olan...
Iki günde 1 paket marlboro light iciyorum.bu likitler bana kac gun gider?
bnm tavsiyem champix kullanın biraz tuzlu ama olsun sonucta 1 aylık sigara parasını 1 seferde vermıs oluyorsun, ben 13 yıl kullandım sigara biraz champix birazda azimle 12 günde bıraktım ilacıda 15. gün bıraktım 4 ay olmus bırakalı cok rahatım kus gibi hafifim herkeze tavsiye ederim merak ettiğiniz bi durum olursa sorun cvplarım
turbo&quattro
28-04-2012, 20:33
Sakizlar var burada cok yaygin ** TR de varmi bilmiyorum . Buradan gondermistim +30 yildir sigara icen annem, babam ve teyzeme . Hepsi biraktilar .
Novartis in nicotinell diye bir sakizi ve ped i var , sakiz cok ama cok mide bulandiriyo ilk baslarda ve maddi olarak sigarayla ayni paraya geliyo.
Omzunuza yada sirtiniza yapistirilan nicotinell ped kesin biraktiriyo ama bu sefer de ped e bagimlilik olabiliyor.
Champix ise kesinlikle tavsiye etmiyorum kendi tecrubelerime dayanarak , champix depresyon etkisi yaratiyo kesinlikle , insanin pskolojisine cok cokk kotu etki ediyor.
En mantikli yol nicotinell sakiz ama mide bulantisini atlatip sakiza alisana kadar zorluk cekersin
mechanic
28-04-2012, 22:19
başladığım işi yarım bırakmayı sevmiyorum ben:D
İbrahim Erdem
28-04-2012, 22:46
Ne yapayım ben çakmakla yakamadığım sigarayı.
halilkarakas
28-04-2012, 22:55
Ne yapayım ben çakmakla yakamadığım sigarayı.
A KALİTE BİRİNCİ SINIF ŞOK ELEKTRİK ÇARPAN ÇAKMAK - Şok Şaka Ürünleri ve Eğlenceli Şaka Malzemeleri sahibinden.com'da - 81273584 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-saka-malzemesi-a-kalite-birinci-sinif-sok-elektrik-carpan-cakmak-81273584/detay)
buna alıştırırsan kendini bunuda bırakabilirsiniz yakın zamanda.
yucelebeci
28-04-2012, 22:59
aga sigarıyı bırakmak bu kadar zormu yaa ben hiç böyle atraksiyonlara girmeden bıraktım dedim bıraktım bu iş psikolojik bence insanlar kafasında çok büyütmüş sıgarayı bırakma olayını
Berk7767
28-04-2012, 23:06
aga sigarıyı bırakmak bu kadar zormu yaa ben hiç böyle atraksiyonlara girmeden bıraktım dedim bıraktım bu iş psikolojik bence insanlar kafasında çok büyütmüş sıgarayı bırakma olayını
vallaha bilmiyorumda ben gunde 3 paket marlboro kırmızı içiyorum hiç kolay gelmiyor bırakmak bi kaç kere denedim fail direk:D
o kadar ugrasmam ragmen burda sigaranin paketinin 35 tl olmasina ragmen birakamiyorum :) e sigaradan sonuc alan varmi denemek isterim valla :)
Yiğit G.
29-04-2012, 00:25
başladığım işi yarım bırakmayı sevmiyorum ben:d
hehhe :D
....
Asbest35
29-04-2012, 00:31
ben o zımbırtıyı toplatıldı diye biliyorum.. bi ara fatih terim bile bunla bıraktı diolardı... ayrıca Champix le bıraktım sora cep para görünce tekrar döndüm sigaraya :))
akarags1905
29-04-2012, 01:15
2010 ağustosta başladım, 2 yıl olmadan günde 2 pakete çıkmaya başladım bu aralar, o yüzden bu tarz konuların ciddi takipçisiyim,kullananların yorumları çok önemli:)
bi arkadaşım kullanıyır, çok memnun olduğunu söylüyor :icon_tup:
cabrioleter
29-04-2012, 03:04
vallaha bilmiyorumda ben gunde 3 paket marlboro kırmızı içiyorum hiç kolay gelmiyor bırakmak bi kaç kere denedim fail direk:D
seninki fazla ağır vaka =) yakında arabayı ipotek ettirirsin tekele :icon_tup:
Berk7767
29-04-2012, 03:25
seninki fazla ağır vaka =) yakında arabayı ipotek ettirirsin tekele :icon_tup:
zaten geçen arkadaşlarla sigaraya verdigim parayı hesapladık acıklı bir rakam çıkmıştı bakalım hem cebime hem kendime zarar + bide yaş erken daha acil bırakmam lazım:D
http://www.zigsam.at/l1/B_Cig/ParliamentNightBlu-20fTR2008.jpg
ölümüne sevda
zırt dedi zurt dedi merhem sürdü geçti
üfledi geçti laflarına inanamıyorum ben
çok erken yaşlarda başladım hala aynı markayı beğenerek içiyorum arada tat alamayarak değiştirsemde bir kaç günlüğüne
bunun özenilecek bir yanı yok
sevilecek bir yanıda yok ;
kim ne derse desin alışkanlık
ha eğer bitirecem mi diyorsun bitrdim dersin iraden çelik gibidir bitirirsin
bir kere denedim 3 ay bıraktım
keyfe keder boyalı tekrardan başladım
Not: Sigara içmek öldürür , içmemek süründürür ...
sportinger
29-04-2012, 22:21
valla iradeye hakim miş degilmiş beni balamıyo, 4 kere bıraktım 1 yıldan uzun içmedigimde oldu. içiyorum kardeşim, şimdi gene bıraksam bir gün gene keyif olsun diye yakacam. artık tekrar tekrar küllük gibi kokmaktan bıktım, tiksiniyorum, içmiyorumda şimdilik. en azından bu sigara taklidi olursa elimin altında 3 5 içer tekrar rafa koyarım diye aldım. dolabı kople götürecem kurutmizle yapacam, elbiseler çok igrenç kokuyor, ellerim igrenç kokuyor. bu e sigara denilen meret direk nargileyi anımsattı bana, insan sigara içmiyo canı bile cekmiyo acıkcası...
MehmetCanA.
30-04-2012, 17:27
Aramızda duygusal bi bağ var..