PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'da Sezonluk Is (ariyorum)

kickbuttowski
28-04-2012, 19:08
Arkadaslar Antalya'da yaz sezonu calismak icin is ariyorum otellerde belboy yada garsonluk gibi..Cok iyi derece ingilizce ve lehcem var birazda ispanyolca biliyorum..
Is tecrubem sadece Polonyadayken calistigim 6 aydan ve bir kac ekstradan ibaret ve yasim 19 Antalyada kalacak yerim olmadigi icin is yerinin kalacak yer vermesi onemli. Yardimlarinizi bekliyorum..

Thracian
28-04-2012, 19:14
carsamba gunu kesin cevap yazarım, rusca hepsinden onemli,

kickbuttowski
28-04-2012, 19:20
carsamba gunu kesin cevap yazarım, rusca hepsinden onemli,

Genelde rusca bilen ariyorlar ama malesef rusca bilmiyorum :(

sizden cevap bekliyorum.

07jetta
28-04-2012, 19:41
Lehçen var ise GTI ye başvur ne yapacan Bellboy lukla, Transfer yaparsın daha fazla kazanırsın, benimki öneri maalesef tanıdığım yok ama sana tavsiyem Kayıtur gibi şirketlere başvuruda bulunman.

kickbuttowski
28-04-2012, 19:43
Lehçen var ise GTI ye başvur ne yapacan Bellboy lukla, Transfer yaparsın daha fazla kazanırsın, benimki öneri maalesef tanıdığım yok ama sana tavsiyem Kayıtur gibi şirketlere başvuruda bulunman.

Tercumanlik diyorsunuz sanirim? O is icin 6 aylik kurs bitirmek gerekiyor:rolleyes:

Thracian
28-04-2012, 19:48
polonyaca biliyorsan bu onemli, cunku pek bilen summer tour u arat google dan irtibata gec

07jetta
28-04-2012, 20:34
Tercumanlik diyorsunuz sanirim? O is icin 6 aylik kurs bitirmek gerekiyor:rolleyes:
Tur Rehberi demiyorum, Transfermenlik için kursa gerek yok.

kickbuttowski
28-04-2012, 21:13
Tur Rehberi demiyorum, Transfermenlik için kursa gerek yok.

ilk defa duyuyorum böyle bir iş olduğunu şimdi araştırıyorum

07jetta
28-04-2012, 21:37
ilk defa duyuyorum böyle bir iş olduğunu şimdi araştırıyorum

Havalimanından Yolcuları alıcaksın kısa bir info sonrası Otellerine dağıtacaksın, ben 3 yıl yapmıştım 1995-1998 çok iyi paralar kazanabilirsin.

63owen63
28-04-2012, 22:08
Transfermenlik olabilir, iyidir. Aynı zamanda ege'ye Marmaris taraflarına gidip resepsiyon olarak da calışabilirsin.

kickbuttowski
28-04-2012, 22:28
Malesef lehçe bilen eleman arayan yok..

baseone
29-04-2012, 00:12
Belek temisin? Çünkü aracını dün bizim otelin önünde gördüm. Eğer buralardaysan yarın öğleden sonra voyage Belek e gel. Otel ici mağazada çalışmak istersen. İsmim Mesut 05377877878

CasabLanca
29-04-2012, 01:28
arkadaşın konusuna salçalık yapacağım da bu transfer ile alakalı işde tam olarak lazım olan kalifiyeler neler? ingilizceye + olarak?
yazın bende sahil kesiminde sezonluk bir iş arıyorum aslında. turizm rehberliği okuyorum da her ne kadar o konuda deneyim olmasa da bir yerlerden başlamak gerek

c20let
29-04-2012, 01:40
arkadaşın konusuna salçalık yapacağım da bu transfer ile alakalı işde tam olarak lazım olan kalifiyeler neler? ingilizceye + olarak?
yazın bende sahil kesiminde sezonluk bir iş arıyorum aslında. turizm rehberliği okuyorum da her ne kadar o konuda deneyim olmasa da bir yerlerden başlamak gerek

Geçen yıl transfere giden arkadaşlarım oldu bu sene bende yapacağım ingilizceye ek olarak birşey bilmek gerekmiyor :D

07jetta
29-04-2012, 11:22

Ek olarak bir Tecrübe gerekmiyor aksine Kokartlı Rehber olacaksan ileride Transfermenlikle başlaman daha etkili olacaktır, Grup idaresini ve hitap yeteneği kazanırsın, birde eskisi kadar olmasa da bahşiş.

güneşbalkan
29-04-2012, 12:20
polonyaca biliyorsan bu onemli, cunku pek bilen summer tour u arat google dan irtibata gec

polonyaca diye bi dil mi varmış polonyada almanca konuşmuyolar mı :confused:

Belek temisin? Çünkü aracını dün bizim otelin önünde gördüm. Eğer buralardaysan yarın öğleden sonra voyage Belek e gel. Otel ici mağazada çalışmak istersen. İsmim Mesut 05377877878

belekte gördüğünüz juds2k nickli ersoy arkadışımızın aracı coupe civicten bahsediyosanız

kickbuttowski
29-04-2012, 13:02

Eger otelin lojmani varsa bugun yola cikarim ariyorum sizi simdi :)

polonyaca diye bi dil mi varmış polonyada almanca konuşmuyolar mı :confused:

belekte gördüğünüz juds2k nickli ersoy arkadışımızın aracı coupe civicten bahsediyosanız

Polonya'da Lehce konusulur bkz. Lehistan o sizin dediginiz Avusturya :)

Evet sanirim o Ersoy abinin araci benim araba beyaz ve Polonyada