Orijinalini görmek için tıklayınız : REG 106 vs JB 106
aLperTunga
30-04-2012, 11:53
her zaman cıkar deneriz alper sıkıntı olmaz..ama şöle bi durum var alper herkes bunu görmüş madem konu acıyon bunun bahanesi olmaz videoda hersey ortada ona göre konustum ben ;) orcunda videolar varmıs baya iddalı videolar koysun bakalım bizde görelim ama su aşigar reg106 jb den hızlı:icon_tup::icon_tup:bunun yanlışı dogrusu getrisi götürüsü 3 ü 1 i yok;)
heh tamam kardeşim videolara göre evet reg hızlı doğru diyorsun sende videolara göre matematiğini güzelce yap hafta sonu cıkar güzelce deneriz bakarız matematikle oluyormuymuş bu işler.Hadi selametle.
kim ne derse desin orçun foruma renk katıyo
gebzeli diye adamın üstüne fazla gitmeyin italyan gelin pippa nın başına gelenleri hatırlayın
aLperTunga
30-04-2012, 11:54
gebzeli diye adamın üstüne fazla gitmeyin italyan gelin pippa nın başına gelenleri hatırlayın
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::cokgree n::cokgreen::cokgreen::cokgreen:
şizofren
30-04-2012, 11:56
herşey çok güzel başlamıştı forum da gün belirlenmişti araçların sahipleri bilgilendirilip güzel bir rolling gecesi geçirmeyi düşünüyordu herkez gerek orda olanlar gerek net ten takip edenler herkez ince den ince den birilerine bilenik bariz belli ama ortada anlamadığım birşey var
burda hem orçun a kızıyorum hem selçuğa aslında bütün suç selçuk sende
kanka adamın arabası ilk basmalarda kesiklik yapıyor sa neden sen reg i yoruyorsun orçun madem kardeşim araba kesiklik yapıyor neden ısıtmıyorsun
daha yarış akşamına kadar bahane olmıcak deniyor senin kesiklik yapmandan başka hiç bi konu konuşulmuyor her basmada kesiklik yapsa aracın hak vericem arıza yaptı ama ısındıktan sonra güzel yürüyorsa bu kadar zor değil bi arabayı ısıtmak selçuğa gelince arabam şişti demişsin bıraktaa şişsin be birader
kesinlikle taraf tutmuyorum ama konu farklı yönlere gidiyor arkadaşlıklar bozuluyor
ya ben arab alan akadar formda hayat yok can getirdim farkında degil kimse bi video 15 sayfada aşagıya
olm yalçın p... nesin sen yaaaa
ocean0636
30-04-2012, 11:58
Masallah selcuk Reg formunda :)
mami_makinen
30-04-2012, 12:01
İşin matematigi ortada ama anlayan yok ..selcuk 5 kere gecmis orcun 2 kere o zaman selcuk 5-2 galip mi oluyo :)senin araban 5 denemede ya benzin gelmiyo ya patirdiyoda adamin arabasi iki denemede şişmiş cokmu ..
Maşallah Araçlara, güzel denemeler olmuş.
aLperTunga
30-04-2012, 12:01
herşey çok güzel başlamıştı forum da gün belirlenmişti araçların sahipleri bilgilendirilip güzel bir rolling gecesi geçirmeyi düşünüyordu herkez gerek orda olanlar gerek net ten takip edenler herkez ince den ince den birilerine bilenik bariz belli ama ortada anlamadığım birşey var
burda hem orçun a kızıyorum hem selçuğa aslında bütün suç selçuk sende
kanka adamın arabası ilk basmalarda kesiklik yapıyor sa neden sen reg i yoruyorsun orçun madem kardeşim araba kesiklik yapıyor neden ısıtmıyorsun
daha yarış akşamına kadar bahane olmıcak deniyor senin kesiklik yapmandan başka hiç bi konu konuşulmuyor her basmada kesiklik yapsa aracın hak vericem arıza yaptı ama ısındıktan sonra güzel yürüyorsa bu kadar zor değil bi arabayı ısıtmak selçuğa gelince arabam şişti demişsin bıraktaa şişsin be birader
kesinlikle taraf tutmuyorum ama konu farklı yönlere gidiyor arkadaşlıklar bozuluyor
Kardeşim maşallah sana konuyu çok güzel takip etmişsin sanki yanımızdaymışsın gibi yorum yapmışsın valla bravo sana ;)
Bu konuya yapılabilecek mantıklı tek yorum budur bence!
kelalper
30-04-2012, 12:12
kelalper sen neden sürekli ortamı geriyorsun çok merak ettim?
Milleti gaza getiriyorsun sürekli,yazmıyım yazmıyım dedim de dayanamadım artık!
Biraz daha soft yazılar yazarsan sende ortamı yumuşatma adına bişeyler yapmış olursun!
Alper ben neden milleti gaza getiriim orçunun yazdıklarına baksana. Her insan gibi Selçuk u tebrik etseniz merak etmeyin ortam gerilmez. Geçildiğinizi kabul etmeyip ortamı geren sizsiniz. Burada bu kadar insan Selçuk geçti derken siz bu kadar insanı yalancı düşürmeye çalışıyorsunuz geçilmedi diyerek. Bükemediğiniz bileği öpmesinin öğrenin artık. Bir daha deneyecek araba bulamayacaksınız.
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::cokgree n::cokgreen::cokgreen::cokgreen:
Utanç duyulacak olayı burada kullanmanız yersiz olmuş. Orda bir insan öldürüldü bilmem farkındamısınız ?
percussionali
30-04-2012, 12:21
dur bakalım REG ile JB denemesini isterseniz CANLI olarak o Akşam tech ten yayınlama çalışmalarına başlayabilirim :D ben ciddiyim???
orhan_guney
30-04-2012, 12:24
o geline yapan kişiye olaydan 3 gun önce arac satdım :) tata komyonet 4X2 :)
selçuk bu aksam hazırım derse ben sakaryaya kartopu ve dd ile denemeye gıderım arkadaslar. tabi arac sahıplerıde musaıtse.
şizofren
30-04-2012, 12:26
selçuk bu aksam hazırım derse ben sakaryaya kartopu ve dd ile denemeye gıderım arkadaslar.
dd yi bilmem ama ben hazır değilim ki adapazarı na güzel bi organizasyon düşünüyorduk telefonla haberleşicez selçuk la
dd yi bilmem ama ben hazır değilim ki adapazarı na güzel bi organizasyon düşünüyorduk telefonla haberleşicez selçuk la
tamam kardesım mekanıkten yana bı sıkıntı yasamassak o gune kadar selcukla sözlestiğiniz gün bende gelmek isterim.
şizofren
30-04-2012, 12:30
tamam kardesım mekanıkten yana bı sıkıntı yasamassak o gune kadar selcukla sözlestiğiniz gün bende gelmek isterim.
denemek için geliyorsan hiç gelme bence mangal yapıcaz önce doycaz sonra bascaz :)
Selcuk_RoL
30-04-2012, 12:30
selçuk bu aksam hazırım derse ben sakaryaya kartopu ve dd ile denemeye gıderım arkadaslar. tabi arac sahıplerıde musaıtse.
Seninle sabaha kadar kanka sikinti yok:icon_tup: emin kartopunun yaninada gidicez soz verdik emin kardesimizde mangal sozu verdi sucukta sikinti yok:) ama daha kartopunun ufak tefek isleri varmis halledince gel diycek bizi misafir edicek ee simdi bi dd ile denemeye gitmeye gerk yok kartopu hazirim diyince gideriz zaten dd orda bizde burda ue sen ben egleniriz efe ahm ali fln sabahlar olmasin mami makinen agir gelir onu yazmiyorum:):)
denemek için geliyorsan hiç gelme bence mangal yapıcaz önce doycaz sonra bascaz :)
muhabbete burdan antebe kadar gelırım araclarımız bahane olur yani :) ben yemek yemem siz yiyi şişin araclarınız yurumesın ben ıkı gun on cede yemegı kesıcem :)
şizofren
30-04-2012, 12:32
muhabbete burdan antebe kadar gelırım araclarımız bahane olur yani :) ben yemek yemem siz yiyi şişin araclarınız yurumesın ben ıkı gun on cede yemegı kesıcem :)
:D :D :D mantıklı
peugeotefe
30-04-2012, 12:32
Seninle sabaha kadar kanka sikinti yok:icon_tup: emin kartopunun yaninada gidicez soz verdik emin kardesimizde mangal sozu verdi sucukta sikinti yok:) ama daha kartopunun ufak tefek isleri varmis halledince gel diycek bizi misafir edicek ee simdi bi dd ile denemeye gitmeye gerk yok kartopu hazirim diyince gideriz zaten dd orda bizde burda ue sen ben egleniriz efe ahm ali fln sabahlar olmasin mami makinen agir gelir onu yazmiyorum:):)
Ben gelemem selçuk abi arabada patırdama var :D çözersem orda olurum.
şizofren
30-04-2012, 12:33
ben yola gidiyorum pc basında olamıcam herkeze neşeli forumlar :)
gel olum gel zaten selçuğun aracıda şişiyo :):):)
Selcuk_RoL
30-04-2012, 12:35
tamam olm bizde burda takılıcaz zaten:D
araç içi video eklenmiştir
kelalper
30-04-2012, 12:43
Sucuk yeme laaa hararet yükselir vosvoslara geçilirsin valla.
percussionali
30-04-2012, 12:44
ya selçuk şu şeklide yapalım sonuçta aynı güçte arabalar ben senin yanına biniyim
gelirken yanımda kantar getiriyim ben benim kilomda biriside orcunun yanına binsin
sonuçun ne olacağını ne olarak görelim enzaında kaçırmasını da çekelim patırdamasınıda
çekelim kimsenin aklında soru işareti kalmasın
Selcuk_RoL
30-04-2012, 12:47
ya selçuk şu şeklide yapalım sonuçta aynı güçte arabalar ben senin yanına biniyim
gelirken yanımda kantar getiriyim ben benim kilomda biriside orcunun yanına binsin
sonuçun ne olacağını ne olarak görelim enzaında kaçırmasını da çekelim patırdamasınıda
çekelim kimsenin aklında soru işareti kalmasın
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: bnm için fark etmez kanka
Ö.öztüRk
30-04-2012, 12:48
selçuk diğer video'da herşey belli sonuna kadar izledim , reg' alıp başını gidiyor bi anda fakat ısındımı yavaşlama var araçda vites çaktığın halde araba kafasını kaldırıp yürümüyor, jb'yse tam tersi denemeler üstüne açılıyor sorunlarını hallet REG'in gerekeni yap ..
Masallah selcugum ! Hepimiz kor degiliz goruyoruz hizliyi yavasi. Reg e kocaman masallah ve uzerinde buyuk emegi gecen crm performance suat ust ave 106 duayeni mami ye de tesukrler !KESİKLİK yapmayan hizli reg i piyasaya saldiklari icin;)
Video super yaa masallah araclara
Selcuk_RoL
30-04-2012, 13:05
Masallah selcugum ! Hepimiz kor degiliz goruyoruz hizliyi yavasi. Reg e kocaman masallah ve uzerinde buyuk emegi gecen crm performance suat ust ave 106 duayeni mami ye de tesukrler !KESİKLİK yapmayan hizli reg i piyasaya saldiklari icin;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: adamsın
aLperTunga
30-04-2012, 13:21
Alper ben neden milleti gaza getiriim orçunun yazdıklarına baksana. Her insan gibi Selçuk u tebrik etseniz merak etmeyin ortam gerilmez. Geçildiğinizi kabul etmeyip ortamı geren sizsiniz. Burada bu kadar insan Selçuk geçti derken siz bu kadar insanı yalancı düşürmeye çalışıyorsunuz geçilmedi diyerek. Bükemediğiniz bileği öpmesinin öğrenin artık. Bir daha deneyecek araba bulamayacaksınız.
ya tamam orcun biraz heyecanlı ama kimsenin regi kötülediği yok reg çok iyi yürüyor ama o gece yapılan denemeler allah yukarda beni tatmin etmedi.Bende diyorum ki kimse kimseye düşman olmasın herkes birbirinin yüzüne bakıyor.
tekrar denesin ve son karar saglıklı bi şekilde verilsin..bu videolar benım için hiç bişey ifade etmiyor..reg de jb yede kocaman maşallah ikiside çok iyi.
Selcuk_RoL
30-04-2012, 13:23
ya tamam orcun biraz heyecanlı ama kimsenin regi kötülediği yok reg çok iyi yürüyor ama o gece yapılan denemeler allah yukarda beni tatmin etmedi.Bende diyorum ki kimse kimseye düşman olmasın herkes birbirinin yüzüne bakıyor.
tekrar denesin ve son karar saglıklı bi şekilde verilsin..bu videolar benım için hiç bişey ifade etmiyor..reg de jb yede kocaman maşallah ikiside çok iyi.
öyle diyosunda alper kaç senedir 106 ya biniyorum şişmiyo ne alaka demesinide biliyosun ama?? bi araba denedik yalancı olduk be bide biz birbirimizi tanıyan insanız dimi demekki ilk kez karşılassak neler yazılcak belli değil
aLperTunga
30-04-2012, 13:26
Utanç duyulacak olayı burada kullanmanız yersiz olmuş. Orda bir insan öldürüldü bilmem farkındamısınız ?
Ya arkadaşım allah aşkına sosyal mesaj verme.
Olayı farklı yerlere çekip milletin dikkatini çekmeye çalışma.
Hepimizin aklı başında ortada bi espri var ama sen başka alemdesin.
Türkiyede hergün 10larca insan öldürülüyor ;)
aLperTunga
30-04-2012, 13:33
öyle diyosunda alper kaç senedir 106 ya biniyorum şişmiyo ne alaka demesinide biliyosun ama?? bi araba denedik yalancı olduk be bide biz birbirimizi tanıyan insanız dimi demekki ilk kez karşılassak neler yazılcak belli değil
Ya selcuk aklım almıyor senınle saatlerce gaz basıyorduk hiç arabalarımız şişti mi? ulan tr nin en uzun topspeedini yaptık beraber yinede kırmadık biyerleri..
He diyeceksinki o zaman bindiğimiz arabalar 130-140 bg di şimdi ise 190 bg..bende şunu diyeyim sana o zaman fanlarını orjınal baglat ikiside dönsün güzelce sogutsun arabanı.Birazda düşük dereceli termostat tak kafan rahat olsun kanka.
Arabamın harareti yükseldi de bana eyw anlarım ama arabam ŞİŞTİ dediğin zaman o zaman jb de ŞİŞTİ derim ben sana! Anladınmı kanka?
Ben sana inanmıyorum demiyorum ama o gece o zaman iki aracta şişti tek fark sen hararetim yükseldi arabam şişti dedin..orcun agzını acıpta ulan bende seninle gazladım benımde arabam şişti selcuk demedi dimi?
aLperTunga
30-04-2012, 13:35
Bu arada benı bu formda kimseyle karıştırma benı tanıyorsun,reelde kanka kanka yapıp forumda gelıp düşman olmam.Ben neysem oyum biliyosun. :cool:
maşh araçlara
selçuk boşver hacı kim nederse desin böyle durumlar için sinileri bozmaya değmez bile
Ya arkadaşım allah aşkına sosyal mesaj verme.
Olayı farklı yerlere çekip milletin dikkatini çekmeye çalışma.
Hepimizin aklı başında ortada bi espri var ama sen başka alemdesin.
Türkiyede 10larca insan öldürülüyor ;)
Kimin neyin dikkatini çekecem anlayamadım :) ?
Ortada bi ölü var tecavüz edilerek öldürülmüş bir insandan espri yaratmak ancak aklı başında insanların yapacağı iştir doğru söylüyorsun, hatalı benim.
H22Power
30-04-2012, 13:41
Peugeot 106 Maxi Kit car / Rally cars for sale (http://www.rally24.com/rally-cars-for-sale/rally-car-3898.html)
106 kit car 50.000 euro 207hp
Şimdi anladım bizim Türkler niye yüklü 106 ya(sözde190hp) 18-20 bin tl istiyorlar :D
Peugeot 106 Maxi Kit car / Rally cars for sale (http://www.rally24.com/rally-cars-for-sale/rally-car-3898.html)
106 kit car 50.000 euro 207hp
Şimdi anladım bizim Türkler niye yüklü 106 ya(sözde190hp) 18-20 bin tl istiyorlar :D
özelin dolu sil istersen ;)
aLperTunga
30-04-2012, 13:46
Kimin neyin dikkatini çekecem anlayamadım :) ?
Ortada bi ölü var tecavüz edilerek öldürülmüş bir insandan espri yaratmak ancak aklı başında insanların yapacağı iştir doğru söylüyorsun, hatalı benim.
yavf bende diyorumki tr de böyle tecavuz edilerek öldürülen çok insan var zaten..
O.çocugunun biri amk kamyoncusu gebzeden gecerken kadına öyle bişey yapmış ama olayın zaten gebzeyle bi alakası yok o.ç kamyoncuda yola gidiyormuş..
Neyse uzatmaya gerek yok sen benı anladın bende senı anladım..konu dagılmasın
yavf bende diyorumki tr de böyle tecavuz edilerek öldürülen çok insan var zaten..
O.çocugunun biri amk kamyoncusu gebzeden gecerken kadına öyle bişey yapmış ama olayın zaten gebzeyle bi alakası yok o.ç kamyoncuda yola gidiyormuş..
Neyse uzatmaya gerek yok sen benı anladın bende senı anladım..konu dagılmasın
Tamamdır, konuya dönelim :)
Orçun seneler önce bal köpüğü Saxo sahibi Orçunmu ?
Selcuk_RoL
30-04-2012, 13:54
Ya selcuk aklım almıyor senınle saatlerce gaz basıyorduk hiç arabalarımız şişti mi? ulan tr nin en uzun topspeedini yaptık beraber yinede kırmadık biyerleri..
He diyeceksinki o zaman bindiğimiz arabalar 130-140 bg di şimdi ise 190 bg..bende şunu diyeyim sana o zaman fanlarını orjınal baglat ikiside dönsün güzelce sogutsun arabanı.Birazda düşük dereceli termostat tak kafan rahat olsun kanka.
Arabamın harareti yükseldi de bana eyw anlarım ama arabam ŞİŞTİ dediğin zaman o zaman jb de ŞİŞTİ derim ben sana! Anladınmı kanka?
Ben sana inanmıyorum demiyorum ama o gece o zaman iki aracta şişti tek fark sen hararetim yükseldi arabam şişti dedin..orcun agzını acıpta ulan bende seninle gazladım benımde arabam şişti selcuk demedi dimi?
Sisme ne hararet ne ikiside ayni sey ben cami acip adama soyluyorum sagol verdigin bilgiler icin senin arabani yapan yer yapiyo bunuda emin ol biliyodur bsyler:) ayrica kendiniz diyosunuz isinmasi lazim e simdide isindi odami sisti:) oha be kardesim abi halledin pirlamanizi gelin basalim
http://www.techturkey.com/forum/videolar/119691-tj-vts-efe-amp-ceco-106-a.html
:( benım konumda neden kavga cıkmıyor :(
benım aracımda kesme yaptı.
efenın arabasıda şişti.
efenın aracı soğurken benım aracım ısındı :(
aLperTunga
30-04-2012, 13:57
Sisme ne hararet ne ikiside ayni sey ben cami acip adama soyluyorum sagol verdigin bilgiler icin senin arabani yapan yer yapiyo bunuda emin ol biliyodur bsyler:) ayrica kendiniz diyosunuz isinmasi lazim e simdide isindi odami sisti:) oha be kardesim abi halledin pirlamanizi gelin basalim
ısınması lazım derken selcuk hararetin ortalara yaklaşmasından bahsediyoruz..hararetin en üste cıkmasından bahsetmiyoruz. hacı bizim 106 lar şişmiyor radyatörü ŞİŞlettik çünkü :D
aLperTunga
Tamamdır, konuya dönelim :)
Orçun seneler önce bal köpüğü Saxo sahibi Orçunmu ?
hayır UM saxo şeytan kırmızı mk2.
okan_berke
kanka yok sen kesin nos basıyosun yok bu bahane olmadı altı ileri şanzıman var sende yok ya buda olmadı geçtin galiba yok geçtin geçtin:)
aLperTunga
30-04-2012, 14:01
:D :D ulan ne gülüyorum ya konuyu okuyanlar bakıyorum da bi burdalar bi arac içi çekim konusundalar.Bi burayı okuyolar bi diğerini :D
peugeotefe
30-04-2012, 14:01
efenın arabasıda şişti.
Burda herkez benim arabayı tutuyor ondan kavga çıkmadı :)
efenın arabasıda şişti.
benle dene bak kaç sayfa oluyor yanlız zamanda aşmışsın konuyu :D :D :D
ya selçuk abi sen hala neyin muabbetini yapıyosun usta adamlar onlar daha iyi biliyolar sen daha tazesin bu işlerde boş ver abi sen boşa kendini yoryosun sen sesini çıkarmadıkça sana ses yükseliyo böle adamlarla araba denemeyi bırak misket oynanmaz sen bak keyfine o gece ordan buraya gelnekadar pek çok araçla denendi ortada vidiyo yok bundan sonra murat 131 le bile denense ben çekicem koyucam vidiyoları bakalım nasıl oluyomuş :) arzaya bağladınız tedariği yok bilgniz olsun
he bu arada yazdıklarıma kafayı takan varsa özelden yazsın sıkıntı yok ben tzaeyim buralarda çözemdim
Metin Bilen
01-05-2012, 19:57
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
şişti ne demek teknık olarak acıklıyacak bı arkadas varmı..? merak ettım ne oluyo araca..
kelalper
01-05-2012, 20:03
Hacim düşük olduğu için çok fazla ısınıyor ve içeri giren hava çok sıcak giriyor. Sıcak hava ile karışan yakıt düzgün patlamıyor yani patlaması gereken süreden önce patlamaya başlıyor bir nevi detonasyon. O nedenle gerektiği performansı alamıyorsun yakıttan.
m-power07
01-05-2012, 21:56
106 cıyım diye geçinen o kadar adam varki şu ortamda.. Çoğuda haddinden fazla dolu 106 sahibi olmamış insanlar kim demiş 106 şişmez diye benim 106 ile mugen typerlarla sıkarken 200 210 kadan önde giderken 6. 7. vs denemelerde çok geriye düşmeye başlamıştım bu şişmiyorda neden geri düşmeye başlıyor..? ötekide 106 evet ama her araba aynı değil işde...
bu arada roll baserken 10 kere deneyip 1 kere geçtiğin zaman geçmiş olmazsın
selçuk gene efendilik edip 3 kere geçtikten sonra tekrar denemiş..
Kocaman maşallah REG :icon_tup:
DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR=) reg gergin diyolar kimse inanmıyo cesaret hapı veriyoruz ona zaten
106 cıyım diye geçinen o kadar adam varki şu ortamda.. Çoğuda haddinden fazla dolu 106 sahibi olmamış insanlar kim demiş 106 şişmez diye benim 106 ile mugen typerlarla sıkarken 200 210 kadan önde giderken 6. 7. vs denemelerde çok geriye düşmeye başlamıştım bu şişmiyorda neden geri düşmeye başlıyor..? ötekide 106 evet ama her araba aynı değil işde...
bu arada roll baserken 10 kere deneyip 1 kere geçtiğin zaman geçmiş olmazsın
selçuk gene efendilik edip 3 kere geçtikten sonra tekrar denemiş..
Kocaman maşallah REG :icon_tup:
reis ben olayların buaray gelecegini bilyordum ben 3 4 kere sıkmadan kesiklik çok fazla oluyor ama 3 4 kere bastıktan sonra biraz biraz gidiyor ve kendine geliyor ısınması ile alakalı degil 5 saat durdugu yerde çalışsa aynı basmam lazım söyledim anladın ve bırakırım dedim ve bıraktım bu kadar basit sonraki denemelerde ortada o zamana baştan kabul etmeyeceklerdi