Orijinalini görmek için tıklayınız : Mmm 30--opc cabrio
mert_nezir
29-04-2012, 12:41
Arkadaşlar 307cc sattıktan sonra benzer olsada bi cok acıdan farklı opel astra cabriomu aldım..
2009 model 26.000 km de 1.6 turbo orjinal OPC paket..
Genel temizligini yaptık aem acık flitreyle degişime basladık..
Aracla motoruyla vs ilgili bilgisi olan arkadaşlarının iyi kötü yorumlarını duymak isterim herkeze teşekkürler...:) allah hepinize daha iyilerini versin massallahı eksik etmeyin :)
YENİ RESİMLER 3.SAYFA ;)
http://i47.tinypic.com/2rolsaf.jpg
http://i48.tinypic.com/2m82t94.jpg
http://i46.tinypic.com/epktj5.jpg
http://i46.tinypic.com/wwg64l.jpg
http://i49.tinypic.com/503bbb.jpg
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
maşallah güzel araç beğendim...
happyson
29-04-2012, 12:50
hayırlısı olsun maşallah güzel araba
ondertopcu
29-04-2012, 12:50
Maşallah hayırlısı olsun
ıMMM güzel araç :D güle güle kullanın ;)
otomobil kısmınız 307'de kalmış :D
speed_emre
29-04-2012, 12:54
hayırlı ugurlu olsun mert cok guzel araba aldın masallah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın benım arkadasımda tt aldı 2010 nu aldı bozyakada kendısıde :)
BüLenT GöReN
29-04-2012, 13:06
maşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Alperen-B
29-04-2012, 13:07
maşallah allah kaza bela vermesin güzel araç. hem gazlamalık hemde gezmelik :)
Opel sevmem ama calibra ve astra coupe serilerini severim.Sizinde aracınız super görünüyor ama daha ellemeyin dışını derim..Ben olsam kaliperleri bile jant rengi griye boyardım temiz temiz..
emirzukak
29-04-2012, 13:38
yanıyor maşallah:)
Hayırlı olsun güle güle, kazasız belasız kullan görüyodum bu arabayı okulun oralarda temiz diri duruyo maşallah km side azmış zaten :)
B.Battal
29-04-2012, 15:21
Guzel arac biraz alcaltirsaniz daha iyi gorunecektir. Hayırlı olsun
BlackEmperor
29-04-2012, 15:32
hayırlı olsun senin arabayıda sayarsak yaklaşık bi 7-8 kişi var forumda GTC ler dahil bi grup kurmanın vakti geldi :) biraz kullan sonrasında yardımcı oluruz. maşallah bu arada ön ızgarayı piano balck kaplattır cok dah şık duruyor küçük bi ayrıntı ama göze baya değişik geliyor. ;)
PaSSerBy...
29-04-2012, 15:57
hayırlısı olsun..
D16inside
29-04-2012, 16:38
maaşallah çok güzel coupe hastasıyım.
MR.TurboALİ
29-04-2012, 16:41
maşallah hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
SerhatA.
29-04-2012, 17:30
Maşallah..
bora1311
29-04-2012, 18:02
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Çok güzel ağız tadı ile kullanın inşallah :)
jantlar bi ince gunmetal olursa kusursuz olcak
ahmetaggun
29-04-2012, 20:46
Maşallah....
JosephuS
29-04-2012, 20:55
Çok güzel kazasız belasız..
darkmoon
29-04-2012, 21:08
güzel araç bende çok beğeniyorum maşallah bende vectra varken odakda bir tane vardı cabrio açma motoru arıza yapmış epeyde tuzlu bir şeydi motorun fiyatı almayandan onu bekliyorlardı aklında olsun fazla açıp kapayıp oynama o araçdaki en güzel özellik kumandadan yani anahtardanda aracın tavanını açıp kapıyabilme.. :) tekrar hayırlı olsun .
Ustsuzleri severim.guzel araç :)
mert_nezir
30-04-2012, 00:04
ıMMM güzel araç :D güle güle kullanın ;)
otomobil kısmınız 307'de kalmış :D
teşekkür ederim :) 307 di üzülmesin die degiştirmeyim dedim :)hatırlattıgın için saol
hayırlı ugurlu olsun mert cok guzel araba aldın masallah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın benım arkadasımda tt aldı 2010 nu aldı bozyakada kendısıde :)
teşekkür ederim aldım bakalım şimdlik memnunum :) Ben TT coupelere bakıodum ama arkadası cok dar oldugu için vazgectim arkadaşın için sorun yoksa güzel tercih kazasız belasız..
maşallah allah kaza bela vermesin güzel araç. hem gazlamalık hemde gezmelik :)
teşekkür ederim :) evet ikisi bi arada ama gezerken gazlanılmıyor lanet bi esp sistemi var 3 vitese kadar kanser sebebi :)
Opel sevmem ama calibra ve astra coupe serilerini severim.Sizinde aracınız super görünüyor ama daha ellemeyin dışını derim..Ben olsam kaliperleri bile jant rengi griye boyardım temiz temiz..
teşekkür ederim :)evet kaliperler benimde kafamı kurcalıyor en yakın zamanda onları aradan cıkartıcam hatırlatma için saol :)
Hayırlı olsun güle güle, kazasız belasız kullan görüyodum bu arabayı okulun oralarda temiz diri duruyo maşallah km side azmış zaten :)
teşekkür ederim kardeşim..evet işyerim 9 eylülün orda aracta sürekli oralarda duruyor..senin aracın nedir selam vermeyi unutmayım :)
Guzel arac biraz alcaltirsaniz daha iyi gorunecektir. Hayırlı olsun
Teşekkürler..aslında alcatsam iyi olucak 307 cc im yerledeydi cok sıkıntılıydı ama keyifliydi bu yeni die kıyamıorum ama ilerliyen zaman ne gösterir bilemem :)
hayırlı olsun senin arabayıda sayarsak yaklaşık bi 7-8 kişi var forumda GTC ler dahil bi grup kurmanın vakti geldi :) biraz kullan sonrasında yardımcı oluruz. maşallah bu arada ön ızgarayı piano balck kaplattır cok dah şık duruyor küçük bi ayrıntı ama göze baya değişik geliyor. ;)
teşşekür ederim evet bi grup iyi olabilir araca yabancıyım cogu konuda sizin deneyimleriniz herkezin işine yarıcaktır..mesela su esp sistemi cok can sıkıcı ilk olarak bana bu konuda yardımcı olun abi ya deli ediyor beni 3 vitese kadar sacmalıyor..ızgara konusuda aklımda temizlik bakım vs işlerini hallettim sıra onlara geldi güncel fotolarda yakında gelir..önerin için teşekkürler :)
Çok güzel ağız tadı ile kullanın inşallah :)
Cok saolun cümlemize kazasız belasız :)
jantlar bi ince gunmetal olursa kusursuz olcak
Valla nasıl bir renktir onu bile bilmiyorum :) öneri için teşekkürler
güzel araç bende çok beğeniyorum maşallah bende vectra varken odakda bir tane vardı cabrio açma motoru arıza yapmış epeyde tuzlu bir şeydi motorun fiyatı almayandan onu bekliyorlardı aklında olsun fazla açıp kapayıp oynama o araçdaki en güzel özellik kumandadan yani anahtardanda aracın tavanını açıp kapıyabilme.. :) tekrar hayırlı olsun .
evet öle oldugunu duydum ama ben 307 de hiç problem yasamadım bakımlarını filan zamanında yaptırdım yagladım filan bu bide yeni oldugundan sorun olmucagını düşünüyorum..Tabi insallah bişi olmaz :)
Ustsuzleri severim.guzel araç :)
:))Teşekkür ederim cabrio degişik bi olay gercekten :)
Çok güzel maşallah :)
Cok saolun sizlerede maşallah :)
mert_nezir
30-04-2012, 00:05
Arkadaşlar tüm iyi kötü yorumlar için teşekkür ederim...Hepinize kazasız belasız :)
BlackEmperor
30-04-2012, 11:20
IDS + olması lazım Eğer ESP yi tamamen kapatmak istiyorsan 5 sn civarı sport tuşuna basılı tut.
speed_emre
30-04-2012, 11:23
ıds yok turbolarda dıye bılıyorum turbosuzlarda sport tusu var ıds onlarda var bıldıgım kadarıyla hıcbır turboda gormedım ben 2.0 lerı bılemıyorum yalnız :)
BlackEmperor
30-04-2012, 11:31
ıds yok turbolarda dıye bılıyorum turbosuzlarda sport tusu var ıds onlarda var bıldıgım kadarıyla hıcbır turboda gormedım ben 2.0 lerı bılemıyorum yalnız :)
Atmosferiktede var Turbodada var :) bende hem Sport tuşu var hem IDS+ cosmo paketlerde var 2 side .
speed_emre
30-04-2012, 11:33
gtc lerde varda twıntoplarda yok dıye bılıyorum arkadasım 2010 modelını aldı twıntopun yok onda cogu ılanlara baktım onlardada yok o yuzden dedım :) gtclerın hepsınde var :D
BlackEmperor
30-04-2012, 11:36
entersan IDS+ olmazsa olmaz bi özellik bence . Vardır yaw sana denk gelmemiştir belki :)
alihan_27
30-04-2012, 11:50
Maşallah, güle güle kullanın. Cabrio araç almayı düşünüyorum, merak ettiğim 307 cc ile astra tt arasında ne gibi farklılıklar var motor performansı dışında? Yol tutuş, konfor hissi, iç mekan kalitesi,genişliği vs. yönlerden.
Cihan KESKİN
30-04-2012, 12:04
Araç kendini zaten gösteriyor MAŞALLAH dışına başka bişey yapmanıza hiç gerek yok motorunu bi ince yaparsanız tammdır..
nitrosystem
30-04-2012, 12:06
güzel maşallah.
Masallah kazasiz belasiz sürüsler :)
mert_nezir
30-04-2012, 13:39
Atmosferiktede var Turbodada var :) bende hem Sport tuşu var hem IDS+ cosmo paketlerde var 2 side .
entersan IDS+ olmazsa olmaz bi özellik bence . Vardır yaw sana denk gelmemiştir belki :)
Hayır cabrioların hiç birinde sport tusu yok sacma sapan bi iş insan cok can sıkıyor buna mekanik bi cözüm bulucam artık..teşekkürler
mert_nezir
30-04-2012, 13:42
Maşallah, güle güle kullanın. Cabrio araç almayı düşünüyorum, merak ettiğim 307 cc ile astra tt arasında ne gibi farklılıklar var motor performansı dışında? Yol tutuş, konfor hissi, iç mekan kalitesi,genişliği vs. yönlerden.
genişlik rahatlık ve koltuk pozisyonu acısından 307cc cok cok iyi,astranın koltuk pozisyonu cok yüksek bu bi dez avantaj..yol tutus konusuna gelince benim pejo 40 yanak lastik ve asırı düşüklügüyle cok iyi yol tutuyodu..ikisinin orjinalinide düşününce 307cc yoltutus konusunda yine daha iyi...ama iç makan kalite kullanıcaya verdigi güven ve model farkından dolayı astra cok iyi..
Maşallah allah kaza bela vermesin.
mertkaral
30-04-2012, 19:28
haftanın ıkı uc gunu karatas lısesının ordakı otoparkta goruyorum plaka gercekten ılgımı cekıyo :) masallah cok dırı :)
monsterdriver
30-04-2012, 23:44
Maşallah güzel seçim olmuş opel astra nın yıldız jantı çok yakışıyor h kasalara :)
Hayirli olsun gule gule kullanin.
Benimde almayi dusundugum birarac ))
farklı bir araç maşallah :)
Masallah..
Kazasız belasız..
mert_nezir
16-08-2012, 11:57
Gunceel!!
Yeni jantlar yeni dusukluk ve bir cok degisiklikle cok yakinda fotolar burada :)
Çok çok güzel duruyor. Allah kaza bela göstermesin.
maşşallah çok güzel duruyo be :)
Maşallah çok güzel bakıyor ve bu jantlar bence çok yakışıyor
mert_nezir
28-08-2012, 13:50
Evet arkadaşlar yine rahat duramadık görsel ve motor anlamında ufak tefek degişiklerde bulundum iste fotolar iyi kötü yorumları bekliyorum..saygılar
Maguires cila ve medya market güzellik yarışması 1.si..
http://i50.tinypic.com/4t993k.jpg
Ardından dip düşürelim dedik Coillerimizi taktık c63 amg tampon sinyallerin ve yeni jantlar..
http://i47.tinypic.com/noeo40.jpg
http://i50.tinypic.com/2q8ygqq.jpg
http://i48.tinypic.com/2u5qge1.jpg
http://i48.tinypic.com/2l3t6p.jpg
Ayrıca ecufast yazılım kat iptali k&n acık flitre kiti takılmıstır..
Samsung telefonumla olanlar bunlar :) prof cekimlerle yakında burdayız
yoshimura
28-08-2012, 15:08
Maşallah değişik güzel bir araç. Bide üstü açık çekeymişin iyi olurdu:D
CasabLanca
28-08-2012, 15:11
profesyonel çekimi hak ediyor maşallah
m. ali öz
28-08-2012, 15:15
maşallah jantlar süper olmuş
Kutluhan
28-08-2012, 15:28
araç güzel maşallah Allah kaza bela vermesin yanlız jantları ben hiç beğenmedim orjinal turbo jantı çok çok daha güzel ve değerlidir
maşallah aracına jantlar vs. kendine gelmiş
mert_nezir
28-08-2012, 15:44
araç güzel maşallah Allah kaza bela vermesin yanlız jantları ben hiç beğenmedim orjinal turbo jantı çok çok daha güzel ve değerlidir
maşallah jantlar süper olmuş
profesyonel çekimi hak ediyor maşallah
Hepinize tek tek tesekkürler...prof cekimleri insallah yapıcaz
Çok çok iyi.... Hele hareket halinde iken aracı uzaktan izlemesi .... Kesin kullanırken sağda solda alt katları cam olan binalara yansımaya bakmaktan önünüze bakmıyorsunuzdur :)
mert_nezir
28-08-2012, 16:23
maşallah aracına jantlar vs. kendine gelmiş
teşekkür ederim sizlerede maşallah :)
Çok çok iyi.... Hele hareket halinde iken aracı uzaktan izlemesi .... Kesin kullanırken sağda solda alt katları cam olan binalara yansımaya bakmaktan önünüze bakmıyorsunuzdur :)
Aynen öle aslında bide söyle bişey var insaların saskın bakısları utandırıyo kolu cama koyuyosam hemen cekiyorum filan :) yolda giderken alkıs yapan amcalar filan görüyorum sanırım eski hastalardan :D
BlackEmperor
28-08-2012, 16:33
son durumda gayet başarılı forumdaki GTC OPC ne varsa bi toplamak lazım ,dediğimi unutma ön ızgarauı piano black kaplat ;) jantlar 5x112 dimi ?
mert_nezir
28-08-2012, 16:41
son durumda gayet başarılı forumdaki GTC OPC ne varsa bi toplamak lazım ,dediğimi unutma ön ızgarauı piano black kaplat ;) jantlar 5x112 dimi ?
Evet toplanıl bilinse güzel olur hem yeni opelci olan arkadaşlarada faydası olur..ızgarayı piyano black kapladımda söktüm cok karardı sanki önü ama orası için farklı bi projem var vakit bulabilirsem halledicem
oguzdincok
28-08-2012, 16:53
Maşallah,çok iyi olmuş..
Maşallah, Allah kaza bela vermesin..