PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Krom parçaları onarma

İbrahim Erdem
29-04-2012, 21:36
Aracın ön kısmındaki krom parçalarda ufak tefek taş izi tarzı bozukluklar var. Acaba bunları nasıl düzelteceğiz. Parçayı söküp tekrar mı kaplatacağız yoksa rütuş yapar gibi düzeltebilir miyiz?

d16y4
29-04-2012, 22:04
araç nedir ? nerenin kromu bozuldu biraz açarsan yardımcı olunur

mehmetRS
29-04-2012, 22:08
bir fotograf nokta olurdu

İbrahim Erdem
01-05-2012, 21:41
Fotoğraf ne yazıkki yok en azından şimdilik ekleme ihtimalim yok. :(

Araç mk5 jetta. Ön tampondaki krom parçalarda yoldan zıplayan taşlardan ve öncesindeki ufak bir tıklatmadan kalan bozukluklar mevcut.Zamanla dökülme soyulma gibi bozukluklar değil. Boyadaki taş izleri gibi bozukluklar var. Yakından bakınca belii oluyorlar.

ruudvan
01-05-2012, 22:00
rutus yapamazsın cıla ıle parlatırsın ama deformasyon aynı kalır en guzelı yenılemek yada takrar kaplatmak ama sole bı fıkır verebılırım degısık krom renklerde ygttrn nıklı arkadas yakın zamanda dukkan acıcak onla acılıstan sonra ırtıbata gecıp farklılık yapabılırsınız.

dark
15-05-2012, 22:52
En güzeli zımparalanıp siyaha boyanması :) Oldum olası krom aksesuarlara kıl oluyorum
Gti panjur güzel bir çözüm olabilir :)

devil_berk22
16-05-2012, 21:53
yeni panjur alıcaksın başka çaresi yok

İbrahim Erdem
17-05-2012, 23:16
rutus yapamazsın cıla ıle parlatırsın ama deformasyon aynı kalır en guzelı yenılemek yada takrar kaplatmak ama sole bı fıkır verebılırım degısık krom renklerde ygttrn nıklı arkadas yakın zamanda dukkan acıcak onla acılıstan sonra ırtıbata gecıp farklılık yapabılırsınız.

Orijinallikten yanayım. En azından bu araç için. Ama deformasyon büyürse irtibata geçebilirim.

Teşekkürler.:)

En güzeli zımparalanıp siyaha boyanması :) Oldum olası krom aksesuarlara kıl oluyorum
Gti panjur güzel bir çözüm olabilir :)

Orjinalciyim hocam. :) gti ön tampon taksam jantlar ve diğer parçalar sırıtacak hem. :)

yeni panjur alıcaksın başka çaresi yok

Sorun o kadar büyük değil. Öyle birşey düşünmüyorum.Teşekkürler. :)

63owen63
17-05-2012, 23:29
Krom'da krom kaplama çok kötü oluyor, sakın yaptırma, zaten vw çıtaları, kıvrımlı, kaplanması ciddi meşakkatli.degişim şart saglıklı bir görüntü için.

levent
17-05-2012, 23:32
Bişey olmaz onlardan, rütuş yapamazsın zaten Rıdvanım da söylemiş hacı :D

İbrahim Erdem
17-05-2012, 23:50
Krom'da krom kaplama çok kötü oluyor, sakın yaptırma, zaten vw çıtaları, kıvrımlı, kaplanması ciddi meşakkatli.degişim şart saglıklı bir görüntü için.

Marketlerde satılan krom araba paspaslarına benzeyecektir sanırım :D

Bişey olmaz onlardan, rütuş yapamazsın zaten Rıdvanım da söylemiş hacı :D

Bence de sorun olmaz. :D

Foto ekleyebilseydim iyiydi :D