Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Çayı'nı Bir de Amerikalı'dan Dinleyin
Katherine abla güzel anlatmış Çay'ımızı :)
Türk Çayını Kimse Böyle Anlatamaz - Analiz TV.flv - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9OJyh_dhMTQ&feature=my_liked_videos&list=LLcR1msrZI4Na38ULxZSQRvA)
cabrioleter
02-05-2012, 03:48
çok hoş bi şey ama konu arada kaynamış sanırım :)
Painkiller
02-05-2012, 08:17
Biz bile böyle anlatamazdık. Çok güzel, tebrik ettim ablamızı.
by_BuRoCk
02-05-2012, 08:27
gerçekten çok güzel ifade etmiş. biz bile bu kadar güzel ifade edemezdik.
tşkler
Demekki RAKI yı denese direk Türk vatandaşlığına başvurucak ...
Çok güzel anlatmış, hemen bir çay dolduralım :)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
yabancılar ülkemize ve bize has şeylere bizden daha meraklılar :D güzel anlatmış ablamız helal olsun :icon_tup:
Simit+çay+beyaz peynir i de yedirmek lazım :)
geçen capitoldeyım turistler gelmiş sultanahmet köftecisiydi galiba önünde sıraya girmiş 3-4 tanesi , bide bizim türklere baktım mc in önüne yığılmış 20 kişi sıra her kasada :)
E_RtugrulJAP10
02-05-2012, 17:29
Güzel anlatmış tebrik etmek lazım ablayı :)
luckdove
02-05-2012, 20:15
iyiymis :)
Osman Bahadır
02-05-2012, 20:22
Abladan çok, O'na bu güzelliklerimizi, bu inceliklerimizi bu kadar samimi ve içten yaşayarak gösterenleri, dünyaya Türkiye Halkını bu kadar güzel tanıtanları tebrik etmek lazım. Çünkü abla doğru insanlarla karşılaşmasaydı Türkiye Halkını bu şekilde tanımayabilirdi de...
Bu arada bir yabancının bizi bizden daha iyi tanıması da ayrı bir hazin gelir bana...
cabrioleter
02-05-2012, 23:23
geçen capitoldeyım turistler gelmiş sultanahmet köftecisiydi galiba önünde sıraya girmiş 3-4 tanesi , bide bizim türklere baktım mc in önüne yığılmış 20 kişi sıra her kasada :)
di mi hocam ne kadar acı? ne anlıyorlarsa o ufacık hamburgerle 3-5 patates yemekten hem de fahiş fiyata. her fırsatta yaşasın iskender - döner :D
hocam gece gece yarıldım yahu :D
cay vesilesiyle Türkü anlatmıs ne guzel olmus
bluestain
02-05-2012, 23:46
güzel anlatmış helal valla biz bile kendimizi böyle anlatmıyoruz
duygulanmamak elde değil muhteşem bayıldım paylaşım için teşekkürler
çok güzel bir video. çayı anlatmasından ziyade türkiye hakkındaki güzel düşünceleri dikkatimi cekti benim.
mhmtsrtp
03-05-2012, 00:45
tek kelimeyle harika. ablamıza teşekkür ederiz.
Memleket çok güzel... Her yeri ayrı güzel... Yabancılar burada yaşamadıkları için dışarıdan çok daha rahat bu güzellikleri, bu saflığı, bu doğayı görüyorlar... ;)