PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel Araç Hava Fitresi ve cat iptali

dirk
30-04-2012, 13:20
Aracımın görsel eksikleri az cok bitti sayılır..

Birazda performans amaçlı kurcalamya karar verdim.. arac polo 6r Bildiğiniz üzere henüz yazlıam cıkmadı..

Cat iptali ve düz boru düşünüyorum.. Bide intake kit yapmayı planlıyorum.. yazılımı henüz cıkmamış bi araç için bunlar sıkıntı yaratırmı görüşlerinizi merak ediyorum. bunlar dışında performans alabilecek neler yapılabilir

Teşekkürler

dark
02-05-2012, 14:43
Anlamayan adam gibi birde konu açmışsın Performans almak için ilk başta zayıflamaya başlayabilirsin Gözle görülür etkisi olur :) Dizelde düz boru candır :) Sona ufak bir susturucu koyarsın yazılım olmadığından alt devirleride kaybetmemeiş olursun ;)

CasabLanca
02-05-2012, 15:18
konuyu açan dirk cevaplayan dark bende nickimi dürk yapacam dizelci olacam

yakuza
03-05-2012, 09:10
yazılım box tarzı şeyler olmadan egzos sistemi önermem çünki verim alamazsın stockta

dirk
04-05-2012, 01:35
Anlamayan adam gibi birde konu açmışsın Performans almak için ilk başta zayıflamaya başlayabilirsin Gözle görülür etkisi olur :) Dizelde düz boru candır :) Sona ufak bir susturucu koyarsın yazılım olmadığından alt devirleride kaybetmemeiş olursun ;)

ben yinede bir bilene sordum bu konuda herkes farklı yorum yapıor dark kardeş.. :(

kilo konusuna gelince zayıflyam :)

ozgursula
14-06-2012, 13:43
Dirk kardeş, dark kardeş sana gerekeni söylemiş zaten :) demek performans amaçlı kurcalama haa :) projeleri yandık desene...

mesutt1
19-06-2012, 14:08
bende de böyle sıkıntılar var :( egsoz koysak nası olur acaba dizel'e.. aracım 2010 bravo