PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vestel klima

GTCihad
30-04-2012, 14:52
Arkadaşlar hani şu reklamlarında Robotlar Mobotlar oynatan ancak saç kurutma makinasını dahi yapmaktan aciz olan firma VESTEL var bilirsiniz. Vestelden hediye bir klima gelmişti evlenirken. Çektiklerimi yazayım en azından sayemde sizde yanmayın ve birkaç kişi sayemde cayarsa bende mutlu olacağım açıkçası :D

Klimayı eve bağlattığım 2. yaz arıza çıkardı. Çalışırken duruyordu . Koca yaz periyodik olarak evime 3-4 defa geldiler. Bu sefer bulduk lu problem var deyip parçayı değiştirdiler ama olmadı olmadı. Daha sonra son çare alıp servise götürdüler. Uzun süre kaldı serviste ve ben bu arada evi taşıdım aynı sitede başka bir daireye. Benden montaj parası istediler :D Müşteri hizmetleri dahada berbat. Hiçbir destek yok. Onlarda vereceksiniz dedi. Velasılkelam geçen yaz klima kullanılmadı.

Bu sene yaz başlıyor bildiğimiz gibi ama klimayı henüz hiç açmadım. Sanki klima yaz başlıyor bu senede Nah kullanırsın beni der gibi dün gece kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Gece sesle uyandım açılıyor 2sn çalışıyor kapanıyor falan ama sürekli bu şekilde. Fişi yok sigortası yok gittim ana sigortayı kapattım o şekilde duruyor şu anda.

İşin komik tarafı Google a klimam kendi kendine açılıp kapanıyor yazdım tüm sonuçlar VESTEL ;)

Kimse ya garantiden değiştir , aynı hata 3 kere yapmış , tüketici hakları v.s. demesin arkadaşlarım. Bu Vestel çünkü. Zaten yemin ediyorum alıp bedava son modelini getirseler içeri sokmam. Bunuda söküp adam gibi bir klima alacağım.

ARP
30-04-2012, 14:56
daikin-mitsubishi-toshiba-fujitsu bu tür cihazlardan şaşmayın

mechanic
30-04-2012, 14:57
bahçeye çıkar yak gazeteci çağır :D

ben arçelik aldım 5 sene oldu, tık demedi, ben şanslıydım galiba :D
adanadayım, yazın her gün 2 kova su üretiyordum havadan!!

bu iş biraz da şansa bakıyor ama arıza için anket açar mısın en çok hangi markalarda görüyorsunuz diye:
ör:
Arçelik/beko
Vestel
panasonic
Alarko
York
Demirdöküm
Carrier vs...

onursumer
30-04-2012, 14:57
klimada bence yerli firma olarak arçelikten şaşmamamak gerek birçok firma var iyi olan

ama en azından arçelik servis vs ağı olarak çok çok başarılı

gerçi benim vestel tv maceram enteresan bir şekilde mutlu sonla bitmişti

3 senenin ardından full hd 106 ekran tv yı garantiden değiştirmişlerdi :D

aegean76
30-04-2012, 14:58
şu sms ile çalışan klimalardan olmasın...

ne bilim servis para kazanmak için belki mesaj atıp çalıştırıyordur sırf servis çağrasınız diye :)

GTCihad
30-04-2012, 15:04
Yok abi ne sms le çalışması elektrikle zor çalışıyor :D

Valla ayıp ya ve yaptıkları reklamlar falan komik geliyor bana bu sebepten dolayı.

GTCihad
30-04-2012, 15:08
Mütsubishi yazmışım yanlışlıkla idare edin artık :)

Ufuk
30-04-2012, 15:09
Aynen benim odada var kumandadan açılmıyor bazen kumanda 2 defa bedavadan değişti bazen sıcak soğuk karıştırıyor çalışırken bir anda soğuktan sıcağa geçiyor vs.
Evde 5 yıllık mitsubishi var herşeyiyle memnunuz.

Ers
30-04-2012, 15:09
Vestelin her ürünü için görüşlerim aynı yönde, Vestelse çöptür , ne alırım ne de aldırır ım.

Met
30-04-2012, 15:14
mitsubishi veya toshiba. Sıkıntısız cihazlardır, tavsiye ederim.

Klima servisinde çalışmışlığım var. Vestel den şikayetçi çok müşterimiz vardı.

aRSLaN
30-04-2012, 15:15
birisinden yöneticilerinin vestel harici marka kullandıklarını duymuştum ki arıza sıklığı bakımından önde olduğunu biliyorum.basit sistemli cihazlarda tercih ederim.sikayetvar.com'a falan yazarsanız bir sonuç elde edebilirsiniz.

GTCihad
30-04-2012, 15:20
Şikayetvar.com da taraflı artık onlarlada çözmüyorum işlerimi ..