Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Tuning Show 2012 video'ları
tpnYAEGM6Xw&feature=player_embedded
Almanci Tane-R
01-05-2012, 07:19
alişanın müziği güzelmiş :)
yurt dışı görmüş abiler kardeşler bi aydınlatırsa sevinirim. oralarda da mı bu tarz kişiler ilgileniyor bu işlerle ??
metinalan
01-05-2012, 09:27
otocarşı 6 dakı 306 sesi bi aceyıp :D
SerhatA.
01-05-2012, 10:06
Çok iyi araçlarda var, ağır apaçi olan araçlarda
+1453 çok ağır apaçiler varmış yaa :Deli:
team_k20
01-05-2012, 10:38
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Aranel Ciryatan
01-05-2012, 11:53
nerde o eski fuarlar :D 2007 senesi favorimdir
Bunca yılda hareketlerde tavırlarda değişen hiç bir şey yok :)
MR.TurboALİ
01-05-2012, 13:51
ahh teg ahh :D maşallah maşallah
GokhanRS
01-05-2012, 13:57
fena etkinlik olmuş :D iyiki haberim olmuyor. zaten gidesim gelmez
VTec_king
02-05-2012, 11:32
halil abinin integra iyidir :)
diş modifiyeciler toplanmış :)
tech' saglam bi organızasyon yapsa :) iyi olmaz mı
tunıng show da tunınglı araba yok %80 apache sıtayla , bursadanda giden apaçi kardeşlerimiz vardı :D
darkmoon
02-05-2012, 12:46
bende araba orjinal görünücek ama her şey detaylarda saklı olucak adam anlattıkça aracını anlatıcak o tip soft işler hoşuma gidiyor mütevazi ama bir o kadar iddalı..
arabanın arkasına baca takıp altına led döşeyenlerden bir türlü bir haz heyif alamadım oda bir zevkdir tabiiki saygı duymak lazım ama banada çok apaçi işi geliyor..
TucanTuran
02-05-2012, 17:15
ağır apaçi katılımı olmuş sanırım. o mat siyah 306'nın sesi nedir öyle ya...
(: sıkıntılı ..ama yıne de guzell.. bu kadar aracın toplamak da basarı..
Yiğidi öLdür hakkını ver demişler.
by serçe
02-05-2012, 19:12
ağır apaçi katılımı olmuş sanırım. o mat siyah 306'nın sesi nedir öyle ya...
Üyelerimiz - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/) burada bi kendini tanıt istersen
burkaykalyon
03-05-2012, 17:28
760000k zenon bu senenin modası heralde....
arkadaşlar yanlış anlamayında herkezin zevki ayrıdır o gün orda şu an atıp tutuan apaçi bilmem n diyen bi çok arkadaşımızın hayallerini süsleeyen arabalarda vardı işe işinize gelen yönünden bakmayın insanlar emek vermiş bişeyler düzenlemiş hiçbişey yoksa emeğe saygı duyun illa bişey yazmaya grek yok hoşuna gitmiyosa izle yorumunu kendine sakla ;)
Özgünün iletisi ne kadar ilgi çekiyor ; "Ne büyüktür emeğe saygı duyan insan"...
mert_leon
09-05-2012, 01:12
emeğe saygı sonsuz fakat neden kendine saklıcakki fikrini beyan ediyor. böle birşey yapılıyorsa iyi yada kötü yorumlara açık olmak lazım doğru değilmi. çok güzel araçlarda var içlerinde ama bi okadar kötü olanlarda şahsi fikrimde bu.
emre yeşil
09-05-2012, 01:15
Özgünün iletisi ne kadar ilgi çekiyor ; "Ne büyüktür emeğe saygı duyan insan"...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: Ben de zamanında apaçi bir vtec kullanıyordum imkanlar dahilinde herkes elinde geldiğince arabasına bir şeyler yapmış arabası kendisini yansıtıyor beğenmek zorunda değiliz fakat eleştiri ayıp olmuş bence bu forumlar zaten herkes bilinçlensin doğru işler yapılsın bilgi edinilsin diye var.
emeğe saygı sonsuz fakat neden kendine saklıcakki fikrini beyan ediyor. böle birşey yapılıyorsa iyi yada kötü yorumlara açık olmak lazım doğru değilmi. çok güzel araçlarda var içlerinde ama bi okadar kötü olanlarda şahsi fikrimde bu.
adı üstün de "emeğe saygı" kötü araç olacak tabi ki Türkiye de yaşıyoruz yorumumuzu "apache" şeklin de yaparsak bunun saygı ile bir alakası olmaz, ayrıca bu düzenlenen fuar felan değildir, garaj parti eşliğin de çevremiz deki yakın arkadaşlar ile toplandığımız bir etkinliktir.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: Ben de zamanında apaçi bir vtec kullanıyordum imkanlar dahilinde herkes elinde geldiğince arabasına bir şeyler yapmış arabası kendisini yansıtıyor beğenmek zorunda değiliz fakat eleştiri ayıp olmuş bence bu forumlar zaten herkes bilinçlensin doğru işler yapılsın bilgi edinilsin diye var.
+12323564 :icon_tup: doğrusuda bu bnce emre
insanları küçük görmemek lazım adamın o kadar gücü var onu yapmış en azından amcasının dayısının arabasına benm arabam diye hava atmıyolar :icon_wack
Berk7767
09-05-2012, 01:20
istanbul katliam show 2012. Emege saygı:cool:
mert_leon
09-05-2012, 01:21
adı üstün de "emeğe saygı" kötü araç olacak tabi ki Türkiye de yaşıyoruz yorumumuzu "apache" şeklin de yaparsak bunun saygı ile bir alakası olmaz, ayrıca bu düzenlenen fuar felan değildir, garaj parti eşliğin de çevremiz deki yakın arkadaşlar ile toplandığımız bir etkinliktir.
olay güzel olmuş inşallah devamıda olur, e tabi eleştiri yapmayıda bilmek lazım emek verilmiş bişeye direk apaçi filan demek ayıptır. ama beğeniosan söyle beğenmiosan sus demekte ne derece doğru.
ALPER-VNS
09-05-2012, 01:22
aracını oraya çıkaran adam eleştiriye de açık olmalı.. son videoya bakarsak gayet başarılı arabalar da varmış ama çok kötü olanlar da.. iyiye iyi kötüye kötü demek lazım.. yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.. benim yorumlamam bukadar..
bide şimdi b.k atıyosunuz ama aslında hayransınız arabalarımıza egosunu biraz düşürelim yaw.. bi avuç cıvata yeminle 200.000lik 500.000lik (neyse artık) arabaya binen adamlarda böle ego yok
olay güzel olmuş inşallah devamıda olur, e tabi eleştiri yapmayıda bilmek lazım emek verilmiş bişeye direk apaçi filan demek ayıptır. ama beğeniosan söyle beğenmiosan sus demekte ne derece doğru.
beğeniyosan söyle beğenmiosan sus değil! tabiki konuş ama böle apaçi mapaçi afrikadamı yaşıyoruz biz adamın gücü bu bunu yapmış gelmiş tamm sıradışı bişey olduğunu bizde biliyoruz ama n grek var bu laflaaraa ???:beuj:
iyiye iyi, kötüye kötü denilirse çok çok iyi olur... işte bizim insanımız iyiye iyi demesini biliyor kötüye gelince kendi durumuna bakmadan yardırmasını biliyor
mert_leon
09-05-2012, 01:29
bence apaçi diyenler video yu izlediler araca değilde sahibinin yaptığı dıdıdıdı sesine yapmış olabilir bi çadırın içinde bi dünya arabanın içinde gereksiz. bende zamanında yaptım sonra uyardılar bin pişman oldum o ayrı konu :)
ALPER-VNS
09-05-2012, 01:31
ayrıca forumda bi konu vardı herkes eski araçlarının fotolarını koymuştu kendimize de dedik hepimiz ulan ne ağır apaçiymişim diye.. benim 306m vardı mesela bi tane fiber manyağı arabayla trafikte karşılaşınca mahçup oluyorum valla bakamıyorum farlarının içine :) kötü yola düşürmüşüm arabayı yeminle.. burda ben apaçi demişim de kendimi savunuyomuşum gibi oldu öyle bişey yok ama, kendime bile diyorum yani gerektiğinde apaçi kendi emeğime bakmadan.. o tamponlar için maddi manevi neler çekmiştim halbu ki ama sonuç değişmiyo işte.. zamanın getirdiklerine uymak lazım.. fiberin modası geçtiyse takmiycaksın.. imkanlarına göre diyosunuz ama bu iş parasızlıktan olan bişey değil ki dünyanın da parası harcanıyo buarabalara
bence apaçi diyenler video yu izlediler araca değilde sahibinin yaptığı dıdıdıdı sesine yapmış olabilir bi çadırın içinde bi dünya arabanın içinde gereksiz. bende zamanında yaptım sonra uyardılar bin pişman oldum o ayrı konu :)
:icon_tup: