Orijinalini görmek için tıklayınız : kısıtlı imkanlarla spor...tavsiyeleriniz...
sweatcaptain
01-05-2012, 17:51
arkadaslar meslegim icabi (gemi kaptanıyım) yılın yaklasık 8-10 ayını gemide geciriyorum.
evveliyatımda 10 yıl karate yaptım 7-17 yas arası. unıversıte zamanımda ıse yuzme ve fıtness ıle ugrastım ınceden ama 2 yıllık evlılıgın verdıgı rahatlık ( :D ) kilo almama sebep oldu gemıdekı kosusturmadan eve dondugumde bı 7 8 kılo vermıs oluyorum ama evde kaldıgım 2 ay ıcınde tekrar gerı alıyorum :D
gemıdekı sosyal olanakların sınırlarını o ortamı bılmeyen bılemez halıyle...
spor adına tecrubelı olan arkadas cok fazla forumda sızlere sormak ıstedıgım 8 ay lık zaman zarfında kamaramda ne tur bır uygulama ıle guzel bır karın gogus e kavusabılırım...ancak yapıcagım seyler net ve gerı donusumu kesın olan hareket/program olmalı . ne tur beslenme tarz uygulamam gerek...ornegın gemıde ekmek hıc yemıyorum su cok ıcıyorum...
boy :172
kılo :86 :D
Splendour
01-05-2012, 18:10
kısıtlı imkanlarla spor araç diye algıladım, :)
ProdriveSTI
01-05-2012, 18:16
Yasiniz kac ki abi sizin ?
Ayrica bu beslenme ve spor konusunda badcat nickli uyemiz yardimci olucaktir.Banada onerileri oldu ama uygulamadim hic,bu arada 1.80 boy 54 kiloyum.soyle zahmetsiz bi beslenme programi hazirlasaniz bana da bi 65 kilo olsam cok iyi cokta guzel iyi olur :D
mehmetRS
01-05-2012, 18:32
abi önce o mangal fotografını yok edin:) işin şakası bir yana, gemide yürüyüş imkanınız olabiliyormu acaba? bir mesafede tekrarlı turlar halinde olabilir?
sweatcaptain
01-05-2012, 18:33
Ayrica bu beslenme ve spor konusunda badcat nickli uyemiz yardimci olucaktir.Banada onerileri oldu ama uygulamadim hic,bu arada 1.80 boy 54 kiloyum.soyle zahmetsiz bi beslenme programi hazirlasaniz bana da bi 65 kilo olsam cok iyi cokta guzel iyi olur :D
yasım 26 ekımde 27 olucaz kısmetse... beklıyorum tecrubelı arkadaslar dan fıkırlerı...
sweatcaptain
01-05-2012, 18:36
abi önce o mangal fotografını yok edin:) işin şakası bir yana, gemide yürüyüş imkanınız olabiliyormu acaba? bir mesafede tekrarlı turlar halinde olabilir?
mangal ata sporu muz :D:D:D
gemıde acık denızdeyken guverteye cıkmıyoruz kı havası denızı oluyor sallantısı vs sı ayrı dert lımanlarda yada sakın havalarda ancak bu tarz ımkan oluyor
calıstıgım gemıler genelde 200 m x 32 m oda yaklasık 500 metre eder (====) seklınde yuruyus yapsam :D
Emir_b16a
01-05-2012, 21:43
mangal ata sporu muz :D:D:D
gemıde acık denızdeyken guverteye cıkmıyoruz kı havası denızı oluyor sallantısı vs sı ayrı dert lımanlarda yada sakın havalarda ancak bu tarz ımkan oluyor
calıstıgım gemıler genelde 200 m x 32 m oda yaklasık 500 metre eder (====) seklınde yuruyus yapsam :D
biraz fantazik gelebilir ama eskiden denizcilerin çoğu antremanlarını ufacık gemilerde yaparlardı :)
kendi wücut ağırlıgını kullanarak çok çok çok sağlam antreman yapabilirsin :)
saatli yaşadığın zmnda uygun beslenmeyle kilo verirsin :)
abi dumbell al iki tane güzelce sıransına uygun çalış göğüs ve kollar tamam olur...sistemli ve sırasına uygun çalışman gerekli ama...
karın bölgesi için de daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi tavsiye verecektir ama nacizane fikrim üst bölge için yarım ve tam mekikler alt karın içinde bir yere asılıp bacakları kendine toplayıp indirme şeklinde hareket faydalı olacaktır diye düşünüyorum..
jdmantalya
02-05-2012, 00:03
Captain Sen Denizlerde Olduğun Sürece Hep Genç Kalırsın Gerek Yok Böyle Şeylere :D
sweatcaptain
02-05-2012, 00:10
Captain Sen Denizlerde Olduğun Sürece Hep Genç Kalırsın Gerek Yok Böyle Şeylere :D
Hahahaha saol bana bisey olmaz herhalde yilin 10 ayi denizdeyim...:D:D:D
jdmantalya
02-05-2012, 00:18
Hahahaha saol bana bisey olmaz herhalde yilin 10 ayi denizdeyim...:D:D:D
Rica Ederim Sayın Captain :icon_tup:
En Önemliside Huzurunun Olması :)) İnsanlardan Ne KAdar Çok Uzak Olursan O Kadar Çok Genç Kalırsın :D :D :D ALLAH Sağlıklı Uzun Ömürler Versin :)
Birşey Sorucam Sizde Denizde Drag Rolling Drift Vs Yarışlar Yapıyomusunuz :D
Rica Ederim Sayın Captain :icon_tup:
En Önemliside Huzurunun Olması :)) İnsanlardan Ne KAdar Çok Uzak Olursan O Kadar Çok Genç Kalırsın :D :D :D ALLAH Sağlıklı Uzun Ömürler Versin :)
Birşey Sorucam Sizde Denizde Drag Rolling Drift Vs Yarışlar Yapıyomusunuz :D
tayfa diyomu "kaptan bas geçelim şu şerefsizi, limanda bizim yere demirlemesin. onlar bizden ağır uzunda geçeriz onları." :D bu arada bende evde kendi odamda spor yapıyorum, yani kamara gayet yeterli spor için. 20kg ayarlı dambıl kollar ve omuzlar için, şınavda göğüs için gayet yeterli bilgisayara fotoğraf atabilsem kendimden örnek vericem.
jdmantalya
02-05-2012, 00:29
tayfa diyomu "kaptan bas geçelim şu şerefsizi, limanda bizim yere demirlemesin. onlar bizden ağır uzunda geçeriz onları." :D bu arada bende evde kendi odamda spor yapıyorum, yani kamara gayet yeterli spor için. 20kg ayarlı dambıl kollar ve omuzlar için, şınavda göğüs için gayet yeterli bilgisayara fotoğraf atabilsem kendimden örnek vericem.
hahahaha :D :D Sesli Güldüm :D Uzunda Geçeriz Felan :D :D Captain'ın Alt Devirrler Sakatmı Niye Uzunda Geçiyo :beuj: :D :D
Thracian
02-05-2012, 00:39
P90X i arastır, aradıgın bu. ben 3. gunumdeyim. kendimi tam yapayım diye zorladım, hafif kas agrıları var. okudugum yorumlarda 10 gunden sonra geciyor diyorlar, 20 gunden sonra gunde 2 program yapmaya calısacagım.
Jeandan-R
02-05-2012, 01:48
180 58 kiloydum bende. Birkaç ufak zorlamayla 65 kilolarda geziyorum şuan. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum:)
Edit: Kamaraya bi sehpa bir çift ayarlı dumbell sanırım iş görür. Bir kaç site var türkiyede, oralardan daha iyi bilgiler alabilirsiniz hazır program çıkarmışlardı ev ortamında yapılacak sporlarla ilgili
sweatcaptain
02-05-2012, 19:52
Yokmu detayli bilgi vericek arkadas
Thracian
02-05-2012, 22:05
Yokmu detayli bilgi vericek arkadas
arkadasım diyorum ya P90x i google da arat, youtube da arat sonucları gor. senin aradıgın sey bu.
dumbell veya yay ve kapı barfiks demiri dısında baska malzeme istemiyor. gunde 1 saat calısma. toplam 90 gunluk bir program. beachbody olarak adlandırılan kıvanc baklaları cıkartan program. yemene dikkat edeceksin
metinmb407
02-05-2012, 22:23
Hocam aynı yaşlardayız. Boyum 1.70 kilom 72 idi. Bende boy kilo orantısında sınırdaydım. Ağustosta nişanım için aldığım pantolon Ocaktan itibaren dar gelmeye başlamıştı :D 2 haftadır buradaki stadın 400 metrelik pistinde haftada iki gün koşmaya gidiyorum. İlk koşmada 3 tur koşu 1 tur yürüyüş, sonra 6 tur koşu 2 tur yürüyüş, sonra 8 tur koşu 2 tur yürüyüşe çıkardım. Yürüyüş laylaylom şekilde değil hızlı yürüyüş. 45 dakikadan sonra insan yağ yakmaya başlıyor. Haftanın iki günü bir saat koşu mekik vs 2 haftada 2 kilo vermişim. Şu an 69 kiloya düştüm.
Gemide koşma yürüme imkanın varsa hem açık hava hem deniz tadı daha keyifli olur diye düşünüyorum. Gemi pist gibiymiş zaten 500 metre :D
Özellikle kahvaltılarıma dikkat etmeye çalışıyorum. Yemekten ekmekten sakınmıyorum. Bol su içiyorum ama şöyle; saat başı bir bardak. Bir dikişte yarım litre suyu içmenin hiçbir faydası yok. Azar azar sürekli. Birde suyu ayakta içmemeye özen gösteriyorum. Çünkü ayakta içilen su yanlış bilmiyorsam direk bağırsaklara gidiyor ve midede minerallerinden ayrılmadan, zararlı maddeler süzülmeden, vücut tarafından emilmeden direk idrar olarak atılıyor.
Benim nacizane tavsiyelerim bunlar...
Bu arada nişanda aldığım pantolon şimdi olmaya başladı :D
sweatcaptain
02-05-2012, 23:38
P90X i arastır, aradıgın bu. ben 3. gunumdeyim. kendimi tam yapayım diye zorladım, hafif kas agrıları var. okudugum yorumlarda 10 gunden sonra geciyor diyorlar, 20 gunden sonra gunde 2 program yapmaya calısacagım.
Arastiriyorum dostum bu programi saolasn
sweatcaptain
02-05-2012, 23:42
Kardesim deniz sakin olsa bile pek fazla kosulmuyo darlaniyo insan cunki eeniz seviyesi farki yani rakim 0 oldugundan ve toprak degilde su ustunde oldugumuzdan nem cok fazla oluyor...
sweatcaptain
15-06-2012, 14:23
Selam arkadaslar ...uzun zaman sonra hortlamıs olacak konu ama su an hındıstandayım...forumdan arkadasların tavsıyesı ıle px90 denen dalgaya sardım :D Ve usa da olan bır arkadasım vasıtası ıle setı orjınal olarak aldım... su an tam 1 ay gectı spor alt yapım oldugumdan su an kendıme ınanamayacak durumdayım bılgınıze...:D gayet yararlı ve faydalı ımkanım olsa resımde ekleyecektım degısımı gormenız acsından ama ımkanım yok...
tavsıye ederım arkadaslar...
36 olan kol 42
108 olan bel 96
104 olan kalca 95
ve karın kaslarımda barız bellırdı...baklava ın gobek out seklı :d
borayuksel
15-06-2012, 15:52
bende illegal yollardan aldim seti ama daha uygulamaya gecemedim :D 1 gayret baslasam cok iyi olacak, Tony amcam yapmis p90 serisini cok ovuyorlar?
kickbuttowski
15-06-2012, 16:07
px90 dediğiniz eğitim cd simi oluyor? varsa korsanlayalım hemen
borayuksel
15-06-2012, 16:38
Tony Horton p90 serisi diye geciyor, 4 farkli serisi var, icinde videolar, dokumanlar, tablolar, araclar filan var, standart (p90), master(p90m), extreme(p90x), extreme plus(p90x+) var. Torrent kullaniyorsak eger paylasabilirim 7gb gibi 1 boyutu var.
RottingChrist
15-06-2012, 17:30
merak ettim bende almak istiyorum. :) ayrıca yabancı dil olmadan çözebilirmiyik bu işi?
bende illegal yollardan aldim seti ama daha uygulamaya gecemedim :D 1 gayret baslasam cok iyi olacak, Tony amcam yapmis p90 serisini cok ovuyorlar?
bende istiyorum p90x :D
nereden nasıl temin edebiliriz fiyat durumu nedir ?
lütfen yardım
Mivec_4G63
15-06-2012, 17:57
edit link yasakmış
doncarlo
15-06-2012, 18:00
11 GB p90x torrent link içinde herşey var
P90X Programı - www.Kamburu.com.torrent (http://www.mediafire.com/?490xcf933n2f99v)
Türkçe dil desteği falan varmı acaba ?
Torrentten aratinca cikiyor,yalniz ilk hafta hatta ozellikle ilk gun dikkat edin hele ki bu sicaklarda:)
turbo&quattro
15-06-2012, 20:47
En az 1 ay kaslarinizi ve vucudunuzu alistirmak icin calisin . Ben 1 gun denedim sonradinda gunlerce sakatmisim gibi gezdim .
P90m ile başlayın vucudunuzu esnetin daha sonra p90x e geçin denmiş genelde ?
yigitblr
15-06-2012, 21:21
indirmeye başladım hayırlısıyla
90 günü tamamlayan uygulayan bilen eden yokmu :D
1buçuk yıllık body geçmişim var , 6 aylık boks geçmişim var ama şuan eskisi gibi değilim.
yardım edecek biri varmıı :D
ciddi başlamak istiyorum temmuzda
Yiğit Ş.
15-06-2012, 21:39
buldum indiriyorum. ilgimi çekti. bi göz atalım
Beslenme programini nasil uyguluyorsunuz ? P90x in kendi progranmini mi yoksa baska bir turli mu
borayuksel
15-06-2012, 21:58
edit.. ozur dilerim :)
Kardiyo için makine dairesine şöyle 5 defa koşarak in çık yapın yeter diyorum :D
Beslenme programı nasıl olmalı ?
supplement gereklimi
arkadaşlar linkleri kaldırabilir misiniz, bunlar illegal paylaşımlar
güncel :D
özelden link istiyorum ve bu torrent i neden beceremiyorum :D
Thracian
24-06-2012, 19:29
Selam arkadaslar ...uzun zaman sonra hortlamıs olacak konu ama su an hındıstandayım...forumdan arkadasların tavsıyesı ıle px90 denen dalgaya sardım :D Ve usa da olan bır arkadasım vasıtası ıle setı orjınal olarak aldım... su an tam 1 ay gectı spor alt yapım oldugumdan su an kendıme ınanamayacak durumdayım bılgınıze...:D gayet yararlı ve faydalı ımkanım olsa resımde ekleyecektım degısımı gormenız acsından ama ımkanım yok...
tavsıye ederım arkadaslar...
36 olan kol 42
108 olan bel 96
104 olan kalca 95
ve karın kaslarımda barız bellırdı...baklava ın gobek out seklı :d
ben bırakmıştım ama işe yaradığı kesin yarın tekrar başlayacağım bu sefer amaç 90 gün çıkartmak