Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 model honda cıvıc yardım!
janer106
01-05-2012, 18:56
2012 model civic sedan almayı düşünüyoruz hondapark hondacem de calısan arkadas varmıdır yardımcı olabilicek.
ö.m atarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
erhanarici18
01-05-2012, 21:57
başlıktaki yardımm yazısını görünce aha dedim yeni civicler de kronik bi sorun mu var yoksa
Dizeller ne zaman gelecek bilmiyorum ama bekelyebilirseniz dizel alın..
bence yanına bile yanaşmayın yeni civic'lerin
typermelih
01-05-2012, 22:22
evet ya çok kötü eskisi on numaraydı
arka tasarımları berbat olmuş bi eski kasa süper...
yeni accentlerde falanda bokunun çıkardılar işin artık bagaj hacmine mi gidiyorlar yoksa tasarımcılar d..şak mı geçiyor belli değil...
karar yine sizin ama bence o araç sırf tasarımdan dolayı alınmaz...
yinede karar ne olursa olsun hayırlısı..
janer106
02-05-2012, 10:32
Yorumlar için tşk ancak ben mekanik ve motor anlamında bi yorum bekleyebilirim kasayı hepimiz görüyoruz hondacem veya hondaparkta calısan tanıdık lazım
Motor hakkında bence yapılacak tek yorum; "az kaçar çok yakar" olur heralde :)
Herkes yeni teknoloji geliştirip az yakıtla daha çok güç elde etmeye çalışırken ve bunuda başarırken, Honda'nin ort. Yakıt değerinin 9-10 lt arasında olması çok fazla değil mi? Heleki 1.6 motor için, bunu vtec2 kullanan biri olarak söylüyorum büyük konuşmayım ama yeni modeller olarak ben bu saatten sonra daha Honda almam
hondayı mekanikçiye uğramayı sevmeyenler alıyormuş öyle diyolar :) tamirci yüzü göstermedi bana da sağolsun. eğer istanbuldaysan çiftkurtlar mcm gaziosmanpaşa bayiisinde satış danışmanı yakın bi tanıdığım var, yardımcı olabilirim.