Orijinalini görmek için tıklayınız : R56 S Sorgusu
Arkadaşlar aşağıda ilanı olan aracı tanıyan bilen varsa yorumlarınızı rica ediyorum.. Benim araçla takaslama durumumuz var.
Araç sahibinden satılık ancak galerici arkadaşı açmış ilanını ben direk sahibi ile görüşüyorum.
Aracın plakası : 16 ER 789
Gerekirse şasi no'su da var bende pm atabilirim
Aracı sorgulattığımda 2008 yılında 994TL lik bir hasarı çıkıyor. Sahibide arka çamurluklardan biri boyalı demişti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2008-cooper-s-56-000-km-cok-temiz-panoromik-acilir-tavan-81816324/detay/
qwertynord
04-05-2012, 10:44
Arka çamurluk zaten aracın yarısı:) o fiyata boya işlemi normal gibi o yüzden, ama iyi baktırmak lazım yinede bu arada arac sahibi yeşilköy yada zeytinburnundanmı?
34tb9544
04-05-2012, 10:49
Niyetin varsa madem takasta yapıyorsa direk al arabayi maslakta ayn mini servisi var goster oraya derim
Arka çamurluk zaten aracın yarısı:) o fiyata boya işlemi normal gibi o yüzden, ama iyi baktırmak lazım yinede bu arada arac sahibi yeşilköy yada zeytinburnundanmı?
Evet zeytinburnu tarafında araç
Niyetin varsa madem takasta yapıyorsa direk al arabayi maslakta ayn mini servisi var goster oraya derim
Evet en son karar aşamasında götüreceğim ayn servisine yada mini autoya.
Arkadaşım var borusan serviste çalışıyor 10 yıldır. Ona soracağım fakat şuanda yurtdışında, haftaya gelecek.. Gelmeden önce buradan bir sorgulamak istedim :)
qwertynord
04-05-2012, 11:08
Aynı araçmı değilmi emin değilim kimsenin malına iyi kötü demiyorum o yüzden,ama hatırladığım sahibi daha öncede ilan açtıysa kendi ismi ile araçta yazılım filanda var demişti sanki bir kaç işlem daha vardı ekstra olarak yanlış anlaşılma olmasın belkide bu araçla hiç alakası yok söylediklerimin..
Ah Aydın ah :D 56 alma (şahsi fikrim) :D
kazasız belasız kullan R56 da en beğendiğim renk ya deep black tavan dahil yada füme tavan siyah düz vites bul al derim otomatiği oldukça zevksiz arabayı al AYN de gösteririz bende arabayı göstericeğin zaman gelirim beraber bakarız :)
34tb9544
04-05-2012, 11:20
Bende arene katılıyorum bulabiliyorsan eğer güzel bir r53 al derim
Bende satıyorum r53 ümü :):):):)
Birde arenlerin sattığı fume r53 te cok bakımlı
Ah Aydın ah :D 56 alma (şahsi fikrim) :D
kazasız belasız kullan R56 da en beğendiğim renk ya deep black tavan dahil yada füme tavan siyah düz vites bul al derim otomatiği oldukça zevksiz arabayı al AYN de gösteririz bende arabayı göstericeğin zaman gelirim beraber bakarız :)
Bende arene katılıyorum bulabiliyorsan eğer güzel bir r53 al derim
Bende satıyorum r53 ümü :):):):)
Birde arenlerin sattığı fume r53 te cok bakımlı
Ya bende r53 ü daha çok beğeniyorum ama Aren daha önce de dediğim gibi modelli bişey almak istiyorum o yüzden r56 bakıyorum :) AYN ye gideceğim zmn alo derim sana sağolasın ;) Renk olarakta bende ztn mavi hastalığı var o yüzden ya mavi yada kırmızı istiyorum (:
Aracı tanıyan çıkmadı şaşşşırdım :D
34tb9544
04-05-2012, 16:17
Bendeki 53 modelli 2006 model :) su an ayn de istersen ara sor boyasiz tüm bakımları yeni yapıldı 1300 -1400 liraya yakın para harcadım 1 lira masrafı yok
Aracın sahibi Cihan, Eyüp'te oturuyor bir yanlışlık olmasın :) Galeri sahibi arkadaşım bugün geçerken yanına uğradım aracı inceledim.
Boya dışında benimde bir bilgim yok Cihan iyi baktı araca evveliyatı için hiç bir şey diyemem.
Aracın sahibi Cihan, Eyüp'te oturuyor bir yanlışlık olmasın :) Galeri sahibi arkadaşım bugün geçerken yanına uğradım aracı inceledim.
Boya dışında benimde bir bilgim yok Cihan iyi baktı araca evveliyatı için hiç bir şey diyemem.
O taraflarda bir yerde görüşmüştük Cihan'la ben o yüzden yanlış hatırlıyor olabilirim semti doğrudur :) Teşekkür ederim bilgilendirme için, aracı göstericem zaten yine de bir sorayım demiştim aracın geçmişini vs. bilen çıkar belki diye :)
PASA DEMİR
13-05-2012, 22:34
bu aracla bizim bir arkadaş var oda ilgilendi sonradan vaz gecti neden bilmiyorum isterseniz sorarız siz baktırdınızmı araca ne cıktı
arac cok guzel cok duzgun kefıl olacagım bır arac ama ne yazıkkı belden asagı boya ıstıyor tum parcalar fena halde çizik kasten şerefsızın bırı çizmiş
benim şahsi fikrim,
forumda Alper isimli arkadaş r53'ünü satıyor 2005 38.000 km'de, bu arabadan daha albenili duruyor. Nokta boyası yok tonla ekstrası var. Xenon takıldığı anda PERFECT Bir araç olacaktır. fiyatı buna göre daha uygun, bence ya başka araç bakın r56'da.. Ya da Alper'in arabaya bir bakın r53 olarak ;)
Ztn takas yapacaktık ancak fiyatta anlaşamadık. Tunç'un dediği gibi aracın bütün parçalarını şerefsizin biri çizmiş belaltı boyamak lazım.
Kekuti takas olduğu için sorgulamıştım o r56 yı.. Aracımı sattıktan sonra aklımda olan araçlar var r53 ve r56 olarak, tabi o zamana kadar satılmazlarsa :)