PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bitirme projesi yazacak kimse varmıdır ?

enesy
04-05-2012, 11:54
Arkadaşlar ,

Abim'in doktora bitirme projesi var fakat tez değil , tez kadar kapsamlı olmasına gerek yok , 50 60 sayfa civarı yeterlidir.

Konu : İlaç Sektöründe Pazarlama

Yazabilecek olan , yada yazabilecek tanıdığı olan varmıdır.

İletişim :
Enes YILMAZ
Sıfır Beş 33 760 03 2bir

TünayK
04-05-2012, 12:13
valla kim yazar bilmem ama...tezin başlığı şu olmalı...

Bir Mümessilin Dramı, "Havaalanından Fatura Ödeme Merkezlerine... Yitip Giden Hayatlar"

:)

enesy
04-05-2012, 13:14
valla kim yazar bilmem ama...tezin başlığı şu olmalı...

Bir Mümessilin Dramı, "Havaalanından Fatura Ödeme Merkezlerine... Yitip Giden Hayatlar"

- Biraz onemli bir konu yardim edebilecek kimse yok mudur ?

pirasa
04-05-2012, 13:31
ilk dönem olsa ben yazardım fakat bu dönem kendi tezimi yazıyorum. bulunduğunuz şehirde üniversiteden çok bi şehir yok :D yapılacak iş. üniversite etraflarında bulunan fotokopici, copy center gibi dükkanlarda bu işleri yapanları kesinlikle vardır. trabzonda her fotokopici yapıyor. kendisi yapmıyor zaten birilerine komisyon üzerine yaptırıyor. size tavsiyem böyle iyi bir merdiven altı olmayan bir dükkan bulun size yardımcı olacaklardır. şimdiden kolay gelsin :)

rodya
04-05-2012, 13:33
Beyin göçü şart aga

senna
04-05-2012, 13:33
Abin kendi niye yazmiyor, yada soyle diyim yapmiyor?

baretta
04-05-2012, 13:47
Diploma lazımsa photoshop da yaparız

RCkid
04-05-2012, 13:49
Bu mantikla doktora aliniyorsa ben bosuna ugrasiyorum yuksek lisans filan

TünayK
04-05-2012, 13:50
Bu mantikla doktora aliniyorsa ben bosuna ugrasiyorum yuksek lisans filan

olm 12 yıldır yuksek yapıyon zaten ugraşma artık:D:D

RCkid
04-05-2012, 13:55
Ehehe bu sefer sona yaklastim:)

saka maka ilk masterima baslayali 5 sene olmus:)

enesy
04-05-2012, 14:02
Abin kendi niye yazmiyor, yada soyle diyim yapmiyor?

Kendisi zaten ilaç firmasında pazarlama yöneticisi , sürekli isviçre ye gidip geliyor iş için , İstanbulda olduğu zaman da buradaki işlerini yetiştirmeye çalışıyor ,

Benim de vaktim olmadığı için yapamıyoruz.

Bunu meslek haline getirenler var , Tez yazılır falan diye görüyorum bazı cafelerde falan camda ama güvenemiyorum o yüzden tanıdık birisi çok makbule geçer.

Yiğit G.
04-05-2012, 14:02
valla ben yüksek lisans bitirirken bitirme tezimi "1970 den günümüze korku filmleri" olarak yazdım.Deli gibi severek muthiş bir heycanla hazırladım o tezi... Sunumumu yaparken 1.5 saat bütün hocalar kendinden geçti.. (görselli yaptım projeksiyonla) Güzelde puan aldım. İnsanın sevdiği birşeyi okuması gibi güzel birşey yok.

pirasa
04-05-2012, 14:14
valla ben yüksek lisans bitirirken bitirme tezimi "1970 den günümüze korku filmleri" olarak yazdım.Deli gibi severek muthiş bir heycanla hazırladım o tezi... Sunumumu yaparken 1.5 saat bütün hocalar kendinden geçti.. (görselli yaptım projeksiyonla) Güzelde puan aldım. İnsanın sevdiği birşeyi okuması gibi güzel birşey yok.

bende seminer projesinde hazırlarken ve anlatırken kendimden geçtim ama dinleyenler hiç ilgilenmedi. AA olarak not aldım. bende seninki gibi olacak sanmıştım ama bütün hevesimi kırdılar. kopyala yapıştır geç bunlara o bile fazla :Deli:

FRTDI
04-05-2012, 22:34
Bu isi meslek olarak yapan birini taniyorum. Numarayi pm atiyorum.

enesy
07-05-2012, 12:25
Bu isi meslek olarak yapan birini taniyorum. Numarayi pm atiyorum.

Bir türlü cevap veremedim , haftasonu olduğu için aramak istemedim , bugüm arıyoruz.

Çok teşekkürler.

FRTDI
07-05-2012, 12:55
Bir türlü cevap veremedim , haftasonu olduğu için aramak istemedim , bugüm arıyoruz.

Çok teşekkürler.

Numaranı Kaandan aldım derseniz yardımcı olacaktır mutlaka..

KAYA
07-05-2012, 13:06
Vay bea bu işi meslek olarak yapan he. güzel meslek seçmiş :)

Yiğit G.
08-05-2012, 09:40
bende seminer projesinde hazırlarken ve anlatırken kendimden geçtim ama dinleyenler hiç ilgilenmedi. AA olarak not aldım. bende seninki gibi olacak sanmıştım ama bütün hevesimi kırdılar. kopyala yapıştır geç bunlara o bile fazla :Deli:

Ben birde hep kodaman hocalara sunum yaptım.Bölüm baskanı bölüm hocaları falan.. Birde sinema ile ilgili sunum yapacagımı duydukları için baska hocalarda gelmişti.. Feci heycan yaptım baslamadan..Ama sonra ısıkları kapatıp korku filmlerini en can alıcı sahneleri ile karanlıkta sunmaya basladıgımda akılları gitti :D :D

pirasa
27-09-2012, 03:09
Ben birde hep kodaman hocalara sunum yaptım.Bölüm baskanı bölüm hocaları falan.. Birde sinema ile ilgili sunum yapacagımı duydukları için baska hocalarda gelmişti.. Feci heycan yaptım baslamadan..Ama sonra ısıkları kapatıp korku filmlerini en can alıcı sahneleri ile karanlıkta sunmaya basladıgımda akılları gitti :D :D

daha yeni gördüm :D

ben sunumu hazırlarken ilginç gelicek nüansları yazdığımda sahnede olaylar yapıcam havasındaydım. ama gayet çitten atlayan koyunları izliyor havasındaydılar. yüksek lisans da yapıcam, mastır da doktora da :D sadece askerlik geciksin diye bunların hepsi :P

B.Aktepe
27-09-2012, 06:18
Tez yazicak var midur demis.
Vardur demis
Kapiyu kapatmis gitmis.

kelalper
27-09-2012, 07:48
Aferin askerlikten kaçmanın en mantıklı yolu. Okuyosun ama kendine değil askere gitmemek için. Atatürkün çocukları olacaksınız.