Orijinalini görmek için tıklayınız : M3 vs Evo
Bmw M3 vs Evo : http://www.youtube.com/watch?v=nKyaz3O0RkQ
Bmw E46 vs Evo 7 : http://www.youtube.com/watch?v=tSNWosbsutA
Bonus: M3 turbo 850hp vs R1
http://www.youtube.com/watch?v=1lUkRFk7qfQ&feature=related
m3 iyimiş baya :)
paylaşım için saol
gurselim eer o ilk vıdeodakı m3 de silik yoksa..ewonun bi sucu yok üstünde kı kamil kaldıramamiş derım ben yoksa öle 0 dan 4 ceker arabayı gecmek biraz sıkar yani..
gurselim eer o ilk vıdeodakı m3 de silik yoksa..ewonun bi sucu yok üstünde kı kamil kaldıramamiş derım ben yoksa öle 0 dan 4 ceker arabayı gecmek biraz sıkar yani..
dogrudur kardesım... wallla bılemıcem bilenmek için koydum heheheh :D kendı kendımı sınır edıom :D
biley taşı elınde bilenıyon senden:D
slıck olması muhtemel zaten ıyı zıplamıs m3
yoksa nerde ewo kedı gibi atlar önunden yol alır giderdi..
evet kafadan en az 250-300m onde olması gerekır mantıken.ama degısıyor ıste pılotada baglı lastıgede :)
bu arada aracın cok guzel dostum.beyaz ve gc8 mukemmel kombınasyon :)
ilk vidyodaki m3 csl standart semi slick
Maxiboost
08-02-2008, 00:30
ilk videoda bi terslik var devir kesiciye gelmeden bir yerde kalıo sonra kesiciye girio seste ise öyle bir durum yok direk kesiciye giriyo?
bu arada aracın cok guzel dostum.beyaz ve gc8 mukemmel kombınasyon :)
teşekkür ederım dostum elımden gelen işte şükür olsun.
ilk videoda bi terslik var devir kesiciye gelmeden bir yerde kalıo sonra kesiciye girio seste ise öyle bir durum yok direk kesiciye giriyo?
m3 tekini diyosun sanırım.. Launch control (f1 kalkışı) aracın kalkması için en iyi devirde tutuyor en iyi şekilde kalkıyor..
Bertan dikkatli dinle seste aynı , launch kontrol var arabada.
Ayrıca alkantra direksiyon nası parlıyor öle ? M3CSL direksiyonun öle parlamaması lazım?
Mütevazi spec :) ;
http://i269.photobucket.com/albums/jj80/cem________/grs.jpg
valla milyon kere denemisimdir sıfırdan stok butun evolarla m3 leri ben böle bisey göremedım hic nediyim m3 ler fena:)
Serkan.S
08-02-2008, 14:17
Bertan dikkatli dinle seste aynı , launch kontrol var arabada.
Ayrıca alkantra direksiyon nası parlıyor öle ? M3CSL direksiyonun öle parlamaması lazım?
Araba csl değil başar yanlış görmüş heralde adamın koyduğu diğer video ya bakınca siyah m3 oldunu anlıyosunuz.Ama dolu biraz sanırım slick filan yok launch kontrol sayesınde öle kalkabiliyor m3 :)
Araba csl değil başar yanlış görmüş heralde adamın koyduğu diğer video ya bakınca siyah m3 oldunu anlıyosunuz.Ama dolu biraz sanırım slick filan yok launch kontrol sayesınde öle kalkabiliyor m3 :)
Bence sende yanlış görmüşssün videodaki araba siyah degil :)
Arabasın aynasına bakarsanız siyah olmadığı anlaşılır=)Diğer videoda ztn ortada=)csl olmadığıda dier videoda ortada..
getaway m3 gorunce ok bakmadım csl dedım getaway stockholm deki araç csl idi ... ;)
Serkan.S
08-02-2008, 14:41
Bence sende yanlış görmüşssün videodaki araba siyah degil :)
ben videodaki araba için renk yorumu yapmadım adamın diğer koyduğu m3 videosunda ki m3 siyah tı o yüzden öyle tahmin ettim ama doğru aynası gri
Maxiboost
09-02-2008, 02:41
sanırım ben izlerken problem oldu kesik kesikti ztn başka yerden baktım :D bu arada araç csl mi? direksiyon vs fln demişler videoda da,
o deilde sunu fark ettim, alman japonu gecıo vıdeoda konu hıc buyumedı normal yorumlar fln yapıldı, ama japon almanı gecınce mıllet kuduruo 60 sayfa teknık bılgı 100 sayfa dalga 20 sayfa uyarı postları yazılıo :D haksızsam haksızsın dıın.. :D kımsede ustune alınmasın ole bı analız yaptım :D
beklemek adamı böyle yapıo di mi gürselim.. :) bileylen bileylen süper olacak.. :)
beklemek adamı böyle yapıo di mi gürselim.. :) bileylen bileylen süper olacak.. :)
auhahue beklemek mi? olm bildiğin erdim deviş oldum dergah kurdum müridlerim var :D bileylene bileylene bi hal oldum :D ah ah .....
kalkamadan once bi polis gecti galiba ordan:):):)
Alman tabii, laf solicek bi durum yok