Orijinalini görmek için tıklayınız : yüksek motor ve egsoz sesi için ne yapabilirim?
izmirlicem
04-05-2012, 22:40
Aracımdan yüksek egsoz sesi ve filtre sesi duymak istiyorum. Bununla ilgili aracımda ne gibi değişiklikler yapabilirim?
motor ve egzoz :)
Sesten kolay ne var :)
Cikar tum susturuculari ve katalizoru yap dumduz boru... Sesten yaninda durana ask olsun :)
berkay_aydin
04-05-2012, 23:21
Araç 1.6 astra mı ? Komple düz boru yaptırın sonada güzel bir susturucu ?
1.6 astraysa wrx i olan batunun astrasindan sökülme düz borusu falan olması gerekiyor aklınızda bulunsun...
tolerans
05-05-2012, 00:43
komple düz boru ve sona yakışıklı bi son susturucu işini fazlasıyla görücektir ama bir müddet sonra sesden şikayet edebilirsin :)
Gitmeyen arabadan ses çıksa n'olur ?
Yanlış anlamayın benım arabam da yürümüyor. :D
Ses kolay hic masrafa girmeden ille ses diyosan sok son susturucuyu boru kalsin takil oyle hevesini alinca geri takarsin yada cut out yap
golfcu0101
05-05-2012, 18:06
yorumlar süper ya:D
izmirlicem
05-05-2012, 21:01
yorumlarınız için teşekkür ederim :) düz boru düşünüyorum bende ztn egzozda işin sonu düz boru :) motorda ne yapabilirim filtre ve egzoz dışında ses çıkması için ?
fatihcakin
05-05-2012, 21:34
Çizmesinler arabayı :D
izmirlicem
05-05-2012, 22:41
Gitmeyen arabadan ses çıksa n'olur ?
Yanlış anlamayın benım arabam da yürümüyor. :D
valla abi 115 hp ye göre iyi gidiyo :) 10.5-11 snde de çıkıyo 100 e lanet easytronic şanızmanla. 50 de 2 ye 90 da 3 e geçiyo nerden baksan yarım saniye 1 saniye gibi kayıp var vites geçişlerinde ztn 106 gti gibi gidemez ama kötüde değil :)
valla abi 115 hp ye göre iyi gidiyo :) 10.5-11 snde de çıkıyo 100 e lanet easytronic şanızmanla. 50 de 2 ye 90 da 3 e geçiyo nerden baksan yarım saniye 1 saniye gibi kayıp var vites geçişlerinde ztn 106 gti gibi gidemez ama kötüde değil :)
kanım dondu şerefsızım...
bu arada bunu yap bence hemde turkıyede tek olursun...
CAgrZFgIFbU
mechanic
05-05-2012, 23:02
cezalar cezalar..
Sesten kolay ne var :)
Cikar tum susturuculari ve katalizoru yap dumduz boru... Sesten yaninda durana ask olsun :)
:D:D:D:D:D Tanıdık geldi :D
izmirlicem
06-05-2012, 18:37
opelden bukadar çok filtre sesi çıkmyo :) deymez be abi böyle yapmaya denemek lazım tabikide :)
murat_ileri
06-05-2012, 18:41
ses işi çok kolay ama başın ağrımasın sonra, filtre ile se alacam diyorsan simotanın silindirik karbon olanlarından al :)
mehmetRS
06-05-2012, 21:18
düz boruyla alınacak sesten çok yaptığı ütü işlemide düşünülmeli, bir süre sonra sese olan sevgi, migren atakları olarak geri dönebiliyor
nemonomani
20-05-2012, 10:44
yorumlarınız için teşekkür ederim :) düz boru düşünüyorum bende ztn egzozda işin sonu düz boru :) motorda ne yapabilirim filtre ve egzoz dışında ses çıkması için ?
çok gürültü istiyosan sök katalizörden sonra kes ne varsa al sana ses :D
opelden bukadar çok filtre sesi çıkmyo :) deymez be abi böyle yapmaya denemek lazım tabikide :)
bende simota carbon üniversal vardı hafif kit şekline dönüştürdük çok güzel hava alıyor ek olarak hiç bir boru fln takmadım çok güzel bir sesi var filtre alacaksan kesin simota diyorum farkı anlarsın takınca egzoz gelince bende astra 1.6 var katalizör duruyor sadece susturucu yerinde düz boru var sonda sebring çok tatlı bir ses var egzoz ısındıkça açılıyor birde egzozdan sonra hava filtresinin sesini alamazsınız :D