Orijinalini görmek için tıklayınız : Huzurlarınızda yeni samsung s3
34btr1907
04-05-2012, 22:56
Samsung Galaxy S3, 3 farklı depolama seçeneği ile geliyor. 16 / 32 ve 64GB'lık kapasitelerin yanında microSD slotu da bulunacak.
Araba için aksesuarlar ayrıca Wireless üzerinden şarj edebilme aksesuarları gösteriliyor.
Samsung Galaxy S3 yazılım olarak pek çok geliştirme ile geliyor. Telefon ile konuştuğumuzda Galaxy S3 sesimizi algılıyor ve dış seslerden ayırarak, sesimizi daha yüksek bir şekilde karşıya iletiyor.
Samsung, Galaxy S3 ile kablosuz şarj özleliğini sunuyor!
Samsung Galaxy S3'ün arka kısmında aydınlatma sensörü bulunuyor. Bu sayede çok daha aydınlık fotoğraflar çekebileceğiz.
Samsung Galaxy S3, saniyede 3.3'den fazla fotoğraf çekebiliyor. Ayrıca tek seferde 20'ye kadar fotoğraf çekebilir, bunlardan en güzelini otomatik olarak kendisi seçebiliyor. Yani kötü fotoğraf çekmek gibi bir sıkıntımız olmayacak.
4 çekirdekli işlemci
Bir mesaj yazıyorsunuz. Mesaj çok uzun oldu ve bıraktınız. Yazamıyorsunuz çünkü. Samsung Galaxy S3 direk o numarayı arıyor ve sizi zor durumdan kurtarıyor.
Merhaba dostum dediğinizde telefon uyanıyor ve sizden komut bekliyor. Kamera aç dediğinizde kamera açılıyor. Samsung'un sesli asistanı 8 farklı dili anlayabiliyor ve aksanlarda Siri gibi zorlanmıyor.
Samsung Galaxy S3, Smart Stay özelliği ile bizi takip ediyor. Uzun bir mail okurken, bir sayfaya bakarken tüm telefonların ekranları kararır. Ama Galaxy S3, Smart Stay ile sayfayı takip edip etmediğinizi anlıyor ve ışığı takip ediyorsanız açık tutuyor. Bu sayede ekrana dokunmak zorunda kalmıyorsunuz.
Samsung Galaxy S3, Siri'den çok daha fazlasını sunacak. Play Music dediğinizde müzik açılacak, sizi izleyen ön kamerası ise gözünüzü kapattığınız zaman uygulamayı kapatacak.
Samsung Galaxy S3, 8.6 mm incelikte ve sadece 133 gram ağırlık ile geliyor.
4.8 inç HD Super AMOLED ekran
8 megapiksel ana kamera, 1.9 megapiksel ön kamera
NFC desteği
NFC ve WiFi Direct özelliği sayesinde S Beam yazılımı ile 1GB'lık veriyo 3 dakikada, 3 dakikalık 10 MB bir müzik dosyasını sadece iki saniyede paylaşabiliyorsunuz.
Samsung Galaxy S3'ün iki kamerası da arka aydınlatmaya sahip. Ayrıca sıfır gecikmeli deklanşör hızını bizlere sunuyor. Aynı anda 20'ye yakın fotoğraf çekip, bunlardan en güzelini seçebilmenizi de sağlıyor.
Screen:
4.8” Super Amoled HD display
Storage:
16/32/64GB depending on model, plus expandable MicroSD card
Cloud storage:
50GB Dropbox for two years
Colour:
Pebble blue or marble white
Battery:
2,100mAh (wireless charging optional extra)
Camera:
8MP rear; 1.9 MP front
Resolution:
720 x 1280 px (306ppi)
RAM:
1GB
Dimensions:
136.6 x 70.6 x 8.55 mm
Weight:
133g
Operating System:
Android 4.0.4
Processor:
Exynos 4 Quad (1.4GHz)
alıntıdır....
http://www.samsung.com/global/galaxys3/images/feature/design_2.png
http://telegraph.feedsportal.com/c/32726/f/567647/e/1/s/1efa4ab2/l/0Li0Btelegraph0O0Cmultimedia0Carchive0C0A2210A0Cs3 emb0I2210A0A70Ai0Bjpg/s3emb_2210070i.jpg
http://www.samsung.com/global/galaxys3/images/feature/hd_1.png
http://www.samsung.com/global/galaxys3/images/feature/lte_2.png
http://www.samsung.com/global/galaxys3/images/feature/acc_1.png
http://www.samsung.com/global/galaxys3/images/feature/smartalert_1.png
http://www.samsung.com/global/galaxys3/images/feature/sbeam_2.png
Yiğit G.
04-05-2012, 23:16
tartışması incelemesi vs burda
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/100303-android-paylasim-alaniuygulamalarrom-29.html
Ozellıker ınsanı mutlu edecek cınsten ama fıyat ters orantı olur bıde cok buyuk ama saglam bısey ayfoncular bunada bulur bısey hadı hayırlısı
redbaron
04-05-2012, 23:22
iphone 5 çıkana kadar 3-5 kazanırlar :)
Şaka yapıyorsun :)
cabrioleter
05-05-2012, 02:22
Şaka yapıyorsun :)
tabiki de şaka yapıyor hocam apple amerikan hükümetinin desteğine rağmen bu yılın son çeyreğinde samsunga yenildi. ve bu özelliklere rağmen iphone almak delilik.. android sistemi apple gibi iyice yayarlarsa olay bitmiştir koreliler uçuşta :eek:
musti2jz
05-05-2012, 02:26
iphone parça veren samsung değilmi zaten :)
meLaNchoLic
05-05-2012, 04:12
Elma' yı çürüttüler..
elma kurtlandı sanki biraz :D
sweatcaptain
05-05-2012, 04:34
geldimi bu cihaz tr ye ? fiyatı ne kadar acaba bugun yarın tamda note alıcakken oldumu bu simdi :D
34btr1907
05-05-2012, 09:58
geldimi bu cihaz tr ye ? fiyatı ne kadar acaba bugun yarın tamda note alıcakken oldumu bu simdi :D
bu ay sonu geliyor
golfcu0101
05-05-2012, 10:08
s2 yi yeni aldık bu nerden çıktı:D
bu ay sonu geliyor
Ula nezlxus alacaktim direkten dondum :) vay arkadas en temizi ekine kadar bekleyip en babasi hangisi ise onu alcaz
wireless şarj olayı çok iyiymiş yaa
Alınası bir telefon bakalım :D
özellikler harika yaaa :O heleki şartj olayı çok can alıcı. Apple düşüş yaşar bu telefon çıkınca
volume81
05-05-2012, 10:54
4.8 inç mi ? kafayı mı yedi bunlar ? yahu HTC HD2 ilk çıktığında almıştım ve hala gören herkes 4.3'inç'e o ne lan der gibi bakıyorlar 4.8'inç HD super amoled ekranı nereye sokucaz çinli arkadaşım ? ufak yap az insan kullanıcak bunu
Almanci Tane-R
05-05-2012, 10:55
cok iyimis gercekten ama iphone 5 cikmadan yorum yapmak erken olur
mause felan bağlansa counterda oynanır bunda
bu ne ya tepsi gibi bi zariflik yapar insan
BlackEmperor
05-05-2012, 11:06
hem s2 hem ip4 kullanan arkdaşlarım var ne hikmetse koyu ip4 cüler bile s2 daha iyi diyor. bu telefonla ip5 cıkana kadar samsung patlar gider
S2 4sden bile daha iyi bence s3 yikiliyo ama o ekran nedir yaw
multispace
05-05-2012, 12:07
türkiye fiyatı 2000 tl nin üstünde olur sanırsam
cep telefonu olduğunu unutmuşlar sanki 4.8 inç cebe girmez:)
özelliklerine diyecek birşeyim yok. apple'dan karşı atak bekliyoruz:)
Cihaz efsane olmus ama ekran cok buyuk yoksa on uzerindn on..s2 kullanmis biri olarak ve ip4 kullanicisi olarak soyleyeyim s2 bozar abi herzaman ama iste marka takintisi kotu bise...
Bu nedir yaa çok büyük :S
Arti htc one x 1850 mah pille 13+ dioo 2 saat gorusme 1 saat internet 1 saat oyunla ...samsung s3 2100 mah pille 16+ gorur bnce ayni kullanimda buda o ozellikte guzel bir deger
Bence 4.8" i çok dert etmeyin, zira s2 den aşırı bir büyüklüğü yok, diğer android konusunda paylaştığım fotoyu buraya da koyayım, farkı kendiniz görün :)
http://pictures.recombu.com/news/M17621/1335952206_w590_h442.jpg
///KDrÖZER
05-05-2012, 13:09
beklediğim bir telefon fiyatı ne durumda
Deagles48
05-05-2012, 13:31
Tasarım olarak tam bayan telefonu olmuş çok beğenmedim ama özellikleri gayet tatmin edici geldi mayıs ayının sonuna satışa çıkıyordu fiyatı hakkında bir bilği yok fakat S2'nin fiyatlarını aşşağıya çekerler bunuda S2'nin fiyatına satarlar 600-700 dolar arası olur muhtemelen TL olarak çevirdiğimizde 1.000 ve 1.100 araı bir şey oluyor fakat sömürgen ülkemizde 2.000TL olacağının garantisini verebilirim
Bekliyoduk cıkmasını zaten satısa sunulsun dırek satılık galaxy s2 :D hahah note ile s2 arasında olmus boyutu gayet tatminkar :)
Yurtdışından gelcek birini bulmak gerekicek :)
Deagles48
05-05-2012, 14:39
Keşke yurtdışındaki bazı operatörlerin yaptığı gibi eskisini versek üstüne 2-3 daha verip yenisi modelini alsak şu cihazların ama Türkiye'de nerde....
iphone kullananlar zaten daha once 2 yı kullanmıs 3 cıkınca 3 almıs sonra 4 almıs :D
s2 kullanıpta aa bu telf. cok kotu satıp ip4 alan dıyen adam yok warsa bu oran %5 tır.
samsung telf. konusnda suan dunya liderlıgını oynuyo. ilerleyen yıllarda da ıphone u nokıa gıbı gerılerde bırakıcak
fatih(fb)
05-05-2012, 18:36
şu wireless şarj daha dün aklıma geldi bugün haberini okuduk hayırlısı:D fiyat 2yi geçmese bari..
süper olmuş.Satılık s2 war :)
Şimdi tasarım tam istediğim gibi değil ama Galaxy S3'ümü alsam yoksa Motorola Razr Maxx olanı mı alsam bilemedim. Çok uzun zamandır almam gerekiyordu ama artık mutlaka akıllı bişi almam lazım.
Şimdi tasarım tam istediğim gibi değil ama Galaxy S3'ümü alsam yoksa Motorola Razr Maxx olanı mı alsam bilemedim. Çok uzun zamandır almam gerekiyordu ama artık mutlaka akıllı bişi almam lazım.
Aynen, 2 senedir htc nin win işletim sistemli telefonu ömrümü çürüttü :D
Galaxy s3 e yönelicem ben sanırım :)
ProdriveSTI
06-05-2012, 00:18
vay arkadaş yaaa insanı telefonundan soğutuyorlar.
şimdi 2 3 hafta önce samsung NOTE almıştım bu ne zaman çıktı yaw :( satıp s3mü alsam napsam ya ??????
s2 nin değer kaybedeceği kesin, note için nolur bilemem :) ama s3 ün çıkış fiyatı da önemli bi etken olcak tabi.. Yurtdışı fiyatı 1000-1200 lira civarları olursa note da bence baya bi değer kaybeder..
Burak K.
06-05-2012, 00:36
Kocaman eşşek kadar telefon bu ne ya. Telefon dediğin zarif olur küçük olur cepte çok yer kaplamaz,sevmedim.
Alıp almama konusundaki kararımı Apple'ın hamlesi belirleyecek :)
H22Power
06-05-2012, 01:27
Bari bunu taahutlu vermesinler de ele ayaga dusmesin cebinde 5 tl yok iphone4s var eskiden evkur mahvetmisti simdide taahut
Ekranın boyutuna çok büyük diyenler, internette rahat gezinti yapabilmek, zevkle full hd video izleyebilmek vb. işler için bence ekran boyutu gayet tatminkar ve normal.
Birkaç sayfa önce ekranın s2 ile karşılaştırmasını koydum, bir göz atın, abartılacak kadar fark yok gerçekten :)
Çok beğendim öncedende iphonedan çok severdim ama bu sefer iphone 5i beklemek lazım iphone 3 ile 4 arasındaki farktan daha çok fark olacağına eminin iphone4 ile 5 arasında :) çünkü bu telefona rakip olması için çok çalışmaları lazım
sweatcaptain
06-05-2012, 13:45
detayını ogrendım arkadaslar ..
sats fıyatı 2700 tl olacak eylul 1 den ıtıbaren stantlarda... note almak en mantıklısı
detayını ogrendım arkadaslar ..
sats fıyatı 2700 tl olacak eylul 1 den ıtıbaren stantlarda... note almak en mantıklısı
1 eylüle kadar kim bekler :) Yurtdışı spec :)
s3 un fıyatları dussun o zaman alırız dıcemama o zamanda s4 surerler pıyasaya
Valla yurtiçi yeni çıkan telefonlar artık 2 bin lira üstünü görüyor hep, ya 2.el beklenecek yada yurtdışı :) Fiyatların düşmesi ara ara olan "iyi" kampanyalar harici pek mümkün olmuyor, s2 1 ay öncesine kadar hala 1500-1600 liradan satılıyordu..
Low-Rider
06-05-2012, 15:57
Kocaman eşşek kadar telefon bu ne ya. Telefon dediğin zarif olur küçük olur cepte çok yer kaplamaz,sevmedim.
Telefon boyutu s2'den çok büyük değil 1.5cm bir fark var galiba ki s2 elde de ceptede çok rahat bir telefon
Hafifliği ve inceliği sayesinde zaten kullanımı taşıması çok rahat
Cok buyuk apple dan sasmam en onemli sebebide daha kibar olmasi.ve bana kalirsa ios basarili bir isletim sistemi
Samsung Galaxy SIII Sim Free Smartphone - 16GB - Pebble: Amazon.co.uk: Electronics (http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-SIII-Free-Smartphone/dp/B0080DJ6C2/ref=sr_tr_sr_1?ie=UTF8&qid=1336576411&sr=8-1)
1450 lira, gayet iyi :) Abd veya uzak doğuda daha da uygun olabilir bile :)
ygtkrmdnz
09-05-2012, 17:28
neden köşeli yapmazlar ki tasarımı kötü bence özellikler fena insanı ikilemde bırakıyor
5 gelsin bakalım :D
Özellikleri çok güzelde, s2 falan daha şık duruyordu sanki..
Ahmet Saraçoğlu
09-05-2012, 17:31
Bitmiş banyo sabunu gibi kasa ,,, daha köşeli olsaymış keske.
team_k20
09-05-2012, 17:32
çok büyük beğenmedim :D
matthardy
09-05-2012, 17:54
samsung'un apple sollamasına şaşmamalı zaten apple'un bütün parçalarının tedarikçisi samsung :)
çok büyük diyenler için söylüyorum galaxy note kullanıyorum ki onun ekranı 5.3" olmasına rağmen gayet her cebe giriyor.Ama biraz dikkat etmek lazım ekranı kıran çok tanıdığım var.
En göze çarpan özellik olarakta wirelles şarj dikkat çekiyor.
onuda araştırdım öle oh kablosuz al takıl değil.max 2 metreden bahsediliyor burda.
telefonu mause pad gibi birşeyin üstüne koyuyorsunuz ordan şarj oluyor bu paddende max 2 metre uzaklaşabilir tel.
fiyat olarakta 2000 tl geççeni sanmıyorum tavsiyem doğu banktan 1400 1500 arası rakamlara almak.
öyleki turkcell note'u 2500e satarken doğu banktan 1350 tl idi.
Samsung Galaxy SIII Sim Free Smartphone - 16GB - Pebble: Amazon.co.uk: Electronics (http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-SIII-Free-Smartphone/dp/B0080DJ6C2/ref=sr_tr_sr_1?ie=UTF8&qid=1336576411&sr=8-1)
1450 lira, gayet iyi :) Abd veya uzak doğuda daha da uygun olabilir bile :)
Kaynamayayım arada :cool:
birşeyin büyük olması iyi olduğu anlamına gelmiyor. tuğla kadar bir cep telefonunu cebimde taşımak istemem.
İşlevsellik önemli..
Dokunmatiğinin iyi olması önemli.. gözümü kapatınca programın kapanması değil.
Çoğu fantazi özellikler ki SiRi de buna dahil.. Dil ayırmıyormuş hepsini biliyormuş vsvs geçiniz..
Samsung Tizen işletim sistemini Android gibi yapmazsa (Açık kod) kullanmak, almak isterim. Merak ediyorum çünkü.
Android in yapısı benim bakış açıma ters olduğu için android kullanan hiç bir cihazı kullanmam.. (Evet büyük konuşuyorum :) )
Bu telefonu biraz küçültüp işletim sistemi olarak da Tizen koysunlar, ilk alanlardan olurum.
onursumer
09-05-2012, 19:32
valla ben bugun s3 u yakından gormeyi falan beklemeden one x aldım
tek kelime ile muthiş iphone4 u direk 1200 e pazarlıksız verdim gitti :)
Deagles48
09-05-2012, 19:46
Bu kadar abartmayın öyle bakarsak tuğla lakabına en uygun iPhone'dur kalınlığından ve ağırlığından haberiniz yok sanırım biran önce ciddi bir şekilde diyete başlaması lazım :D
İOS' arkasında Apple var çok stabil sade güvenli ve bir sürü uygulaması var ama sadece üst seviye telefon ve tabletlerde kullanıyor Apple tamam güzel telefon tabletleri var ellerinde bir sürü patent var üstelik çok ta paraları var
Android ise İOS'un 2 yıl gerisinden geliyor fakat arkasında çok daha büyük bir şirket var Google Google sadece arama motoru olacak gibi hiç durmuyor en son ki proje gözlüklerini gördünüz sanırım bu gözlükler hangi işletim sistemi kullanır ? ve planlanan çok daha teknoloji vardır google'ın android'i yaratmasının bir sebebide bu gibi görünüyor android sadece mobil cihazlar ile sınırlı gibi hiç görünmüyor İOS'un aksine her hangi bir donanıma kolayca optimize edilebiliyor neden sadece mobil cihazlarda çalıştırılsınki ? ama İOS bildiğin Forever alone:D Apple ne yaparsa o ne yapabilecek olduğunuda yeni iPhone'da görücez
Geleceğe dönük en parlak işletim sistemleri şuanlık bunlar arkadan WP'de koşturuyor tabi :p Tizen'le webos'la falan bir yere varılıcağı gözükmüyor bunlar geliştirilmek için çok geride kaldılar WP7 bile tam oturmuş değil Siyahböğürtlen bile karanlığı görüyor :D Android bile yeni yeni İOS'a rakip olucak seviyeye geldi kısaca bana gelecek vaad eden işletim sistemleri İOS-Android-Windows Phone gerci Nokia içinde sonun başlanğıcı hafif görünüyor fakat sanki bir şeyler planlıyor gibi herhalde koskoca Morpy'nin yapımcısı bu eski teknolojiye ayak uyduramadığı için tarih olup gitmez ya :p
Bu yazdığımı unutmayın ve bu konuyu hortlatın zamanı gelince.. :)
Fanboy falan değilim kesinlikle o şekilde anlaşılmasın ama;
Android bu hızla büyümeye devam ederse, en fazla 3 yıl sonra kendisini Bada nın sonu bekliyor..
Android bu hızla büyümeye devam ederse, en fazla 3 yıl sonra kendisini Bada nın sonu bekliyor..
Bunu ön gördükleri için Tizen i geliştirmeye çalışıyorlardır belki :)
Valla, şuan piyasayı android götürüyo bence, ip4s almanın şuan herhangi bir mantığı yok bana göre, ip5 ile ne gelir bilinmez, ama günümüz için konuşacak olursak android e geçen herkes bi "oh bee" çekiyor :)
Meslek nedir merak ettim. Bu tarz bir gelecek tahmini yapmışsınız. Ayrıca PCL yada DH haberlerinde yorum felan yazıyorsanız orada kullandığınız Nickname'i paylaşabilirmisiniz ?
Nickname paylaşmak istemiyorum o kadar ifşa ya gerek yok :)
lucky Jackal
10-05-2012, 10:28
beğenmedim,iphone 5 bekleyenlerdenim bende
Nickname paylaşmak istemiyorum o kadar ifşa ya gerek yok :)
Peki meslek nedir. Benim nickname için bir kaç tahminim var tutar yada tutmaz. Yazı tarzınız 1-2 üyeye benziyor.
SAP Projeleri Yöneticisiyim. Yazılım konularında bazen farklı bu sebepten :)
Low-Rider
10-05-2012, 12:13
ios istediği kadar stabil olsun
telefonu kelepçeyle kullandıktan sonra ne anladım ben bu tür telefondan
biri wireless şarjı anlatabilir mi?
Low-Rider
10-05-2012, 12:52
biri wireless şarjı anlatabilir mi?
samsung'un apple sollamasına şaşmamalı zaten apple'un bütün parçalarının tedarikçisi samsung :)
çok büyük diyenler için söylüyorum galaxy note kullanıyorum ki onun ekranı 5.3" olmasına rağmen gayet her cebe giriyor.Ama biraz dikkat etmek lazım ekranı kıran çok tanıdığım var.
En göze çarpan özellik olarakta wirelles şarj dikkat çekiyor.
onuda araştırdım öle oh kablosuz al takıl değil.max 2 metreden bahsediliyor burda.
telefonu mause pad gibi birşeyin üstüne koyuyorsunuz ordan şarj oluyor bu paddende max 2 metre uzaklaşabilir tel.
fiyat olarakta 2000 tl geççeni sanmıyorum tavsiyem doğu banktan 1400 1500 arası rakamlara almak.
öyleki turkcell note'u 2500e satarken doğu banktan 1350 tl idi.
....................
HondatugraL
10-05-2012, 13:51
ayfon saçmalıgının peşinden koşan millet olmasak ayfonu kaça katlıcağını sayamıcağımız bır makıne ;)
Eski bir Apple kullanıcısı olarak S3 Hardcore olmuş :)
ayfon saçmalıgının peşinden koşan millet olmasak ayfonu kaça katlıcağını sayamıcağımız bır makıne ;)
Türkler değil, dünya koşuyor peşinden iphone un.. Çok sebebi var bunun için de.. Sana saçmalık gelen başkası için olması gerekendir.
Türkiyedeki fiyatların yüksek olmasının sebebi Apple ın kendisi değil, vergilerdir.
Ha Apple kendisi de çok pahalı satıyor dersen, o konular stratejik konular işte.. Sana göre pahalı olan bana göre eder fiyatı, başkasına göre çok uygundur. Sen samsung la kıyaslarsın pahalı dersin, bir başkası vertu ile kıyaslar, iyiymiş fiyatı der.. Bakış açısı olay tamamen..
reis sen SAP cimisin :D 2001 yılından beri ömrümü törpüledi benim bu SAP :D
reis sen SAP cimisin :D 2001 yılından beri ömrümü törpüledi benim bu SAP :D
:D Kimin ömrünün törpüsü olacağını biliyormuş işte :D Akıllı sistemdir :D
99 yılında Türkiyede SAP ye geçen ilk firmalardan biriyiz abi şimdi çözüm ortağı çok olsada ilk seneleri bi düşünürsen sadece SAP türkiyeden destek almaya çalışan biri olarak çok çektim çokkk :D
H22Power
10-05-2012, 19:16
Techturkey üyelerinin çoğu "SAP" zaten geçen gün üye olan kızın konusundan anlaşıldığı gibi :D
SULTANOGLU
10-05-2012, 19:24
hala 5800 kullanıyorum bunumu alsam :D
caglarcb
10-05-2012, 21:26
E63 varken. Peh. :D
stewe reyiz yaşasaydı ios 5.2 de bizde iphonlarımı wireless'dan şarj ederdik :(
inadına iphone :(
Yazılım ile nasıl olucak o iş ?
internet sitesinin biri ön sipariş alıyor 16 gb, 2300tl.
12.06.2012'de stoğa girecekmiş.
Schumi doğru söylüyor :)
yazılım değil donanımsal bir konu o..
Kasa nın değişmesi gerek.. Tüm atraksiyon tüm numara kasada :)
İş kablosuz şarj ise buyrun.. Çok atla deve değil bu iş.. Millet amma büyüttü..
Bir tane case takıyorsun cihaza bitti gitti..
http://desmond.imageshack.us/Himg850/scaled.php?server=850&filename=energizercharger4804740.jpg&res=medium
Google da kablosuz şarj diye aratın milyon tane markanın bu aksesuarından bulursunuz.. Samsung sadece bunu kasa olarak kullanıyor o kadar.. Ha güzel bir şey mi? Evet..
HondatugraL
10-05-2012, 22:59
Türkler değil, dünya koşuyor peşinden iphone un.. Çok sebebi var bunun için de.. Sana saçmalık gelen başkası için olması gerekendir.
Türkiyedeki fiyatların yüksek olmasının sebebi Apple ın kendisi değil, vergilerdir.
Ha Apple kendisi de çok pahalı satıyor dersen, o konular stratejik konular işte.. Sana göre pahalı olan bana göre eder fiyatı, başkasına göre çok uygundur. Sen samsung la kıyaslarsın pahalı dersin, bir başkası vertu ile kıyaslar, iyiymiş fiyatı der.. Bakış açısı olay tamamen..
çok daha hızlıları varken ayfona o parayı vermem yazık bana göre veren verır vermede demem zaten ;)
FatihKahveci
10-05-2012, 23:16
iphone önce şarzını düzeltsin sonra samsung'a rakip olsun :)
Low-Rider
10-05-2012, 23:20
vtec gti kavgalarına dönmesin şu telefonlarda:)
Iphone'da güzel alet s2 ve s3'de.
Tamamen kişisel seçimler ve kullanım tarzlarına göre tercihler değişiyor.
Samsung'un bu şekilde bir tasarımla çıkmasının sebebi Apple ile gelecekte dizayn patentleri yüzünden mahkemelik olmamak istemesi. Apple da teknoloji patenti alana kadar tasarım patentleriyle sağa sola saldırıp şekilcilikle müşteri kapmaya çalışıyor. Şekille uğraşıp kasa satmaya çalışana kadar teknolojiye abanıp onların patenti peşinde koşsa keşke, biz de daha hızlı gelişen telefonlar görsek piyasada... O yüzden inadına samsung :)
ceratoniaorg
11-05-2012, 01:38
iphone dan çekilen bir resim üzerine geçen masada geçen muhabbet
-kanka b.toothu açta şu resmi bi at
*iphoneda o tarz olaylar yok anca mail atabilirim
-ohooo ozaman ne z.ime foto çekiosn bize atamıcaksan:D
*cık cık cık
S.Özeren
11-05-2012, 03:06
bi tek elması eksik
Low-Rider
11-05-2012, 07:39
*cık cık cık
ıphone'da sevmediğim noktalardan biride çektiğin fotoğrafın tarih vs bilgisini telefon içinden göremiyorsun
işle alakalı mağazalarda çok fotoğraf çektim göstericem şu şu tarihte diye ama yok sade fotoğraf var
göstersene kardeşim detay bilgisi hangi gün saatte çekilmiş
*cık cık cık
aynı muhabbeti bende iphone u verip samsung note geçerken iphone'dan resımlerını, numaralarını almaya çalışan arkadaşıma yaptım :D iphone kapalı kutu özgürce kullanamıyosun dalamıyosun telefonun içine :D ama android candır heleki S3 :rolleyes::rolleyes:
iphone samsung veya bir başkası
ne satın alırsanız alın o an kaybetmiş oluyorsunuz
bu hızlı yenilenen her teknolojik ürün için geçerli, mesela notebooklar, pc ler..
bugün galaxy s3 al , nasılsa 6 ay 1 sene sonra s4 çıkacak veya iphone 5 çıkacak
neyse ne, ama sonunda kaçınılmaz son, senin telefonun ucuzlamış olacak
o yüzden birşey satın alınca onu uzun süre kullanmak cebinize fayda sağlar
güncel iphone4 veya samsung sg2 inanılmaz telefonlar, gerçekten çok iyiler
bunlarla yetinmeyip sg3 arayışına girmek bana göre aç gözlülük
wave3 aldım hata yapmışım, keşke bekleseymişim s2 nin fiyatı düşer yakında
34btr1907
20-05-2012, 13:45
böyle bişey var rakam doğrumu yoksa reklammı yapıyor anlamadım...
Diğer Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.650 TL - 85752696 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-samsung-galaxy-s3-turkiye-de-ilk-defa-85752696/detay/?source=promotion_hpva)
iphone samsung veya bir başkası
ne satın alırsanız alın o an kaybetmiş oluyorsunuz
bu hızlı yenilenen her teknolojik ürün için geçerli, mesela notebooklar, pc ler..
bugün galaxy s3 al , nasılsa 6 ay 1 sene sonra s4 çıkacak veya iphone 5 çıkacak
neyse ne, ama sonunda kaçınılmaz son, senin telefonun ucuzlamış olacak
o yüzden birşey satın alınca onu uzun süre kullanmak cebinize fayda sağlar
güncel iphone4 veya samsung sg2 inanılmaz telefonlar, gerçekten çok iyiler
bunlarla yetinmeyip sg3 arayışına girmek bana göre aç gözlülük
Kesinlikle katılıyorum , 1500 lira verip alınan bir telefon en kötü 2 sene kullanılmalı...
Keşke biz üretip dünyaya yollasakda 6 ayda 1 onu yenilesem....
böyle bişey var rakam doğrumu yoksa reklammı yapıyor anlamadım...
Diğer Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.650 TL - 85752696 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-samsung-galaxy-s3-turkiye-de-ilk-defa-85752696/detay/?source=promotion_hpva)
büyük ihtimal yurt dışıdır..
ama tarihi neye göre vermişler acaba :beuj:
Murat Özcan
20-05-2012, 15:06
az da küçük değil :D
telefon muhteşem söylenecek söz yok ama boyut olayını abartıyorlar bence saçma sapan bi boyu var.
E_RtugrulJAP10
20-05-2012, 16:34
İyi hoşta cepte taşıyoz telefonu , buna özel sırt çantası lazım bide boyuta bak yav :P
telefon note'dan kucuk sacmalamayın yahu :)
s3te filan gözüm yok valla şu vga gibi fotoğraf çeken bb 9000'den kurtulsam yeter :D
ekrana büyük diyen arkadaşlar okadar özelliği küçücük ekranda nası kullanıcaz ki :D bana göre özelliklerine göre küçük bile :D :D
onursumer
20-05-2012, 17:51
ilk one x i aldığımda 4.7 inc buyuk geliyordu fln ama 1 hafta geçti şimdi tam kıvamında geliyor :D
ip4 falan yanında küçük gozukuyor guzume
Wireless üzerinden şarj olma özelliği harika bence.KAblo derdi yok
JumboAli
21-05-2012, 10:21
bak net soluyorum. ustune para verseler samsung kullanmam
Alıp deneyen var mı?
bügün konuştum, bitti yarın tekrar gelecek dedi ama saçmalık sabah fiyat 1599 iken şimdi yükseltti,
I9300 Galaxy S 3 Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.699 TL - 87231742 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-dunya-ile-ayni-anda-samsung-galaxy-s3-16-gb-turkiye-garantili-87231742/detay/)
Birde kayıtlı 2 yıl garantili olanı var;
I9300 Galaxy S 3 Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.890 TL - 86590728 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-2yil-telpa-garantili-faturali-12-taksit-samsung-galaxy-s-3-i9300-86590728/detay/)
Alıp deneyen oldu mu? izlenimler nasıl?
Alıp deneyen var mı?
bügün konuştum, bitti yarın tekrar gelecek dedi ama saçmalık sabah fiyat 1599 iken şimdi yükseltti,
I9300 Galaxy S 3 Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.699 TL - 87231742 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-dunya-ile-ayni-anda-samsung-galaxy-s3-16-gb-turkiye-garantili-87231742/detay/)
Birde kayıtlı 2 yıl garantili olanı var;
I9300 Galaxy S 3 Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.890 TL - 86590728 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-2yil-telpa-garantili-faturali-12-taksit-samsung-galaxy-s-3-i9300-86590728/detay/)
Alıp deneyen oldu mu? izlenimler nasıl?
Ayın 29 unda çıkıyor telefon, yanılıyor muyum ?
Bugun tlefoncubarkadadim aradi s3 geldi haberin olsun diye
bende ay sonunda gelıcek dıye biliyorum..
ilanın birinde avrupa cihaz, diğerindede ön sipariş diye belirtmiş zaten yani bildigimiz yurtdışı telefonlar işte :)
Anlık kur ile 1475 lira amazondaki ön sipariş fiyatı, 1 haziran da çıkış olarak gözükmekte..
1600 lira civarlarına kayıtsız satılır diye düşünüyorum, şu ***** vergi olayını onaylamadılarsa..
Bugün telefoncularda varmış, kaç adet bilmiyorum ama 1600e satanlarda kalmamış, yrn gelecek diyorlar, hazırda olanlar 2000 kaçaklarına istiyor + tüm telefonculara 29 sonrasigelecekmis.
Yrn ellerinde kalırsa 1600e almayı planlıyorum garantili en az 2000 olacaktır beklemek yersiz
2'nin tip'i daha güzel :)
Deagles48
25-05-2012, 01:17
Arkadaşlar 30 mayısda SG3'ün Tr'ye gelmesi şerefine Samsung Üçretsiz olarak ülkemize Avcii ve bob Sinclar'ı getiriyor
Galaxy S3, Bizi Partiye Götür(!) - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/galaxy-s3-bizi-partiye-gotur-37363.html)
Ooh caddebostan iyi oldu :) Galaxy s3 için stand falan kurarlar umarım :)
MertAybaba
25-05-2012, 07:26
Yakında ekranı 10 inç çıkartırlar herhalde ya :) Artık neresine koyarsa insanlar cihazı.. S2 kasa olarak daha güzel durdu gözümde.
çok büyük değilmi ya telefonluktan çıktı artık bu iş :))
umut onatoglu
25-05-2012, 08:13
çok büyük değilmi ya telefonluktan çıktı artık bu iş :))
galaxy note kullandigim icin cok normal geldi :D
onursumer
25-05-2012, 11:13
dun buyakada lansman vardı giden oldumu :D yoğunluktan geçemedim merak ediyorum yakından cihazı
matthardy
25-05-2012, 11:18
note'a android 4 geldikten sonra aralarında süper farklar olmicak s3 ile.
bi su kablosuz şarj dalgametresi farkı olcak.
onursumer
25-05-2012, 11:20
one x aldığıma pişman edemicek gibi gozukuyor :D kablosuz sarj beni pek cezbetmiyor :D
demokena
25-05-2012, 15:46
s2 gb. satış rekoru kıramayacak yabancı siteleri hep takip ediyorum . s2 satıp s3 alınmaz şimdilik...
Low-Rider
25-05-2012, 15:50
Bunu ara model gibi çıkartmış olabilirler mi acaba 4s gibi , yeni iphone sonrası samsunga patlatmasın yeni model
arkadaşlar cihaz bende bekliyorum türkiyeye öyle yada böyle geldiği gibi satışa sunacağım inş
Bunu ara model gibi çıkartmış olabilirler mi acaba 4s gibi , yeni iphone sonrası samsunga patlatmasın yeni model
sanmamki aylardır samsung'un amiral gemisi diye lanse ediyolar
ama keşke dediğin gibi olsa iphone üstüne samsung uzay çagı spec bi tel çıkarsa :D
fazlamı fantestik düşündüm :D :D
Low-Rider
25-05-2012, 16:21
sanmamki aylardır samsung'un amiral gemisi diye lanse ediyolar
ama keşke dediğin gibi olsa iphone üstüne samsung uzay çagı spec bi tel çıkarsa :D
fazlamı fantestik düşündüm :D :D
Valla herşey olabilir.
4s çıkarken de 5gelicek diye inledi ortalık:)
internette 29 mayıs teslim 1650 liradan ilanları var şuanda
Hafta ici guney Kore den bir mühendis grubu geldi. Adamlar almış bile s3 u ama o kadar büyük bir şeyi ben telefon olarak kullanmam kesin. iPhone un ekranı gayet iyi bence. Hadi onu küçük buldunuz s2 de durmak lazım :)
Ebat olayına çok takılmayın ;) Bu arada 1500 lira nakit olarak ön sipariş alanlar var, reklam kokmasın diye fazla bilgi vermeyeyim, ufacık bir aramayla bulabilirsiniz sanıyorum.. Benimde yurtdışına çıkacak bir tanıdığım var, halledebilirse ona aldıracağım..
Bu arada, 32gb versiyonunu ön sipariş alan sitelerde bulamadım ben, ilk etap olarak vodafone yurtdışı taahhütlü müşterilere özel mi olacak acaba ? Bilgisi olan var mı ? Çünkü arada 50 euro gibi bir fark olacak deniyordu, almışken 32liği almak isterim..
1440lira avrupadaki fiyatı şuan..
Ebat olarak s2 den sonra başka bir örnek daha koyayım :)
http://4.bp.blogspot.com/-kIgA2sasl3Q/T6OW9SqCIEI/AAAAAAAACBc/r4L85_kV5co/s1600/samsung+galaxy+s+3.jpg
Samsung yine dunyanin en irenc telefonunu cikartti s2 sekliyle bin basar :) bide artik su apple a kafa tutmaktan vaz gecin be abem gerckleri kabul edin samsung :) gercekleri tarih yazar tarihide apple yazar :)
Mekana gittiğinizde cebinizden çıkarıp masaya koymak istiyorsanız ip4s tercih edin tabiki :) Donanımsal farklar ortada, satış rakamları da ***** :)
Mekana gittiğinizde cebinizden çıkarıp masaya koymak istiyorsanız ip4s tercih edin tabiki :) Donanımsal farklar ortada, satış rakamları da ***** :)
yanlıs anlamada sozum meclısten dısarı herkesın elınde ıphone, elin krosunda bile 4s :)
bu samsung-apple konusu 106-vtec konusuna rakip olur düşüncesindeyim :D
yanlıs anlamada sozum meclısten dısarı herkesın elınde ıphone, elin krosunda bile 4s :)
Yok ben apple taraftarı değilim zaten :) Galaxy s2 den beri samsungcuyuz :D Ama gel gelelim 2 senedir külüstür bi htc ile idare ediyoruz.. Önümüzdeki günlerde s3 e geçiş yapıcam kısmetse artık :)
Yani iphone5 çıksa, galaxy s3 ten daha iyi donanımsal özellik ile tabi, o zaman da apple taraftarı olurum neden olmayayım.. Ama bana göre şuan galaxy s3 ve sonrasında htc one x tercih edilebilecek en iyi telefonlardır :) Motorola nında sanırım android telefonu var piyasada ama onunla ilgili hiç bilgim yok.. Belki o da iyidir, ki muhtemelen iyidir :)
umut onatoglu
28-05-2012, 08:21
bak net soluyorum. ustune para verseler samsung kullanmam
merak etme kimse sana para mara vermez :D :icon_tup:
Başarılı bir cihaz olmuş, wireless şarj özelliği gayet makul.
individual
28-05-2012, 16:10
güzel şık bir tasarım olmuş.Samsung da sanırım ne kadar az tuş o kadar iyi felsefesine inanmaya başlamış ama apple artık onuda bıraktı söylentilerde iphone 5 de ekranın altındaki çıkış tuşu olmıyacak gibi laflar dolanıyor.
Valla belki şimdilik psikolojik olabilir bilmiyorum ama ekranın en altında bi fiziksel tuş olması iyidir :D
Low-Rider
29-05-2012, 22:07
güzel şık bir tasarım olmuş.Samsung da sanırım ne kadar az tuş o kadar iyi felsefesine inanmaya başlamış ama apple artık onuda bıraktı söylentilerde iphone 5 de ekranın altındaki çıkış tuşu olmıyacak gibi laflar dolanıyor.
Onu yaptılar zaten:)
http://1.androidauthority.com/wp-content/uploads/2012/02/galaxy-nexus-product-image-1.jpg
yarınki tanıtım partylerine katılmayı düşünen varmı ? :)
yarınki tanıtım partylerine katılmayı düşünen varmı ? :)
Avicii yi dinlemeye gitmeyi isterdim ama proje ödevim buna müsaade etmeyecek gibi :D
s3 alan varsa ilk izlenimleri nedir?
deeperblack
29-05-2012, 23:37
Bu cihazla htc one x arasında çok gidip geldim.
htc daha bi telefoncu gibi geldi bana :) Gayet memnunum ama apple dan sonra yine başladı forum okumalar rom kovalamalar. Alıp kullanan arkadaşlar yorum paylaşırlarsa seviniriz.
Bu işleri bırakın tamam donanım olarak android telefonlar apple'ın çok ilerisinde ama bu donanım farkları son kullanıcıya nasıl bir + olarak geri dönüyor? Bir infinity blade 2 ayarında oyun var mı? asphalt bile apple cihazlarında daha iyi çalşıyor... Donanim eğer bir cihazı oyunlarda öne çıkarmıyorsa internet gezginini mili sn'lerle önce açtırmasının son kullanıcıya ne faydası var? Yemişim donanımlarını bir daha android telefon almam 1-2 sene daha işletim sisteminin zamanı var donanımı daha optimum kullanmak için...
ps. s2 kullanıyorum.
onursumer
30-05-2012, 09:29
android eskiye oranla çok stabilleşti ama denildiği gibi daha yolu var
ama şuan android 4.0 ile htc one x de orjinal romda bile çok kusur goremiyorum ben
android eskiye oranla çok stabilleşti ama denildiği gibi daha yolu var
ama şuan android 4.0 ile htc one x de orjinal romda bile çok kusur goremiyorum ben
telefonu yeniden baslat dediginizde zil seslerini aklinda tutabiliyormu?
onursumer
30-05-2012, 12:04
telefonu yeniden baslat dediginizde zil seslerini aklinda tutabiliyormu?
telefon şuan kardeşimde orjinal zil sesiyle kullanıyor ama akşam bir deneme yaparım
oyle bir sıkıntı farketmedim :D
Valla bence mekana gittiğinde masaya koyduğundaki tepkiye göre telefon seçilmez :)
Samsung S3 ya da HTC One X ortalığı kasıp kavuracaktır diye düşünüyorum.
Komik olmayalım .. mekana girdiğimde kasıp kavurmak için bişey koyacaksam tabanca koyarım seyir eyleyin gümbürtüyü :-) 4s den htc one x e geçtim bir kere bile ahh keşke gecmeseydim demedim ... bitek acaba s3 beklesemiydim diye düşündüm...
HondatugraL
30-05-2012, 17:59
ee şimdi napcaz yaaa Samsung S3 mü almalı yoksa HTC One X mi bilemedim vallaa:beuj::beuj:
telefon şuan kardeşimde orjinal zil sesiyle kullanıyor ama akşam bir deneme yaparım
oyle bir sıkıntı farketmedim :D
desire ve galaxy ustunde denedim eger standart ziller disinda mp3 yaptin yada zedge ustunden sectiysen tekrar basladiginda telefon zil secenekleri fabrikada olanlara geri donuyor.sonra kimin teli caliyor diye etrafa bakinmayin :)
onursumer
30-05-2012, 20:35
ee şimdi napcaz yaaa Samsung S3 mü almalı yoksa HTC One X mi bilemedim vallaa:beuj::beuj:
valla bugun kuzenimde one x aldı
bende goren herkes s3 u beklemeden alıyor kasasıda şık meletin :D
desire ve galaxy ustunde denedim eger standart ziller disinda mp3 yaptin yada zedge ustunden sectiysen tekrar basladiginda telefon zil secenekleri fabrikada olanlara geri donuyor.sonra kimin teli caliyor diye etrafa bakinmayin :)
akşam denicem ama bu tarz birşeyle hiç karşılaşmadım :D
Valla bence mekana gittiğinde masaya koyduğundaki tepkiye göre telefon seçilmez :)
Zaten masadaki telefonun markasına göre reaksiyon gösterecen kadın erkek farketmez beyin hücrelerinin canlılığından şüphe ederim.
hehueuh , ip4 her masada 4 tane zorunlu zaten yoksa oturamıyorsun
onursumer
31-05-2012, 12:48
buda htc nin marifetlerinden biri :D
e3ri6vrmPbc
4s'e rakip olur ancak bu telefon demişler, bence apple 5'i çıkardığında çok büyük devrim olacağa benziyor. s3'müş htc'miş falanmış filanmış hiçbiri yetişemeyecek uzun süre. apple bu işi 2012'de iyi yapmıyor ki. doksanlı yıllarda millet kasayla uğraşırken adamlar iMac eMac çıkarırdı bön bön bakardık :) 5 ipi göğüsleyecektir, güveniyorum :)
kafam karisti htc mi samsung mu
CooLeqenD
31-05-2012, 16:43
e3ri6vrmPbc
İçim acıdı şerefsizim, gevur' a bak ya çatara ptara vuruyor ya :D Çelikten mi yapmışlar o nasıl bir cam çatlamadı bile vay arkadaş ! :D
ohhh valla pat küt geçir :D
34btr1907
02-06-2012, 12:03
4 hazıranda aveada turkcell ve vodafonda 1999tl ile satılıcak sanırm + şöyle bi tarife durumu var
edit:mavi renkli olanı bir süre satışa sunulmayacakmış diye bi bilgide dolaşıyor...
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Samsung-Galaxy-S3-Kampanyasi.aspx
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Samsung_GalaxyS3/assets/img/tablo.png
HondatugraL
02-06-2012, 12:26
valla bugun kuzenimde one x aldı
bende goren herkes s3 u beklemeden alıyor kasasıda şık meletin :D
valla bı s3 ü bi htc yi düşünüyorum tükürdüğümün beatz kulaklıkları yuzunden htc ağır basıo beee :hahaha:
@34btr1907
Mavi renk şuan bildiğim kadarıyla ya çok az var, yada hiç bulunamıyor. O kasada bir sıkıntı var, nedenini bilemiyorum.
Ben beyaz istiyordum zaten, siparişimi verdim, yarın gelicek kısmetse :)
onursumer
02-06-2012, 13:43
mavi rengin arka kapağında renkle ilgili bir defo olduğu için kapak üreten firmadan yenilerini bekliyorlar erteleme yaptılar bu yuzden yoksa cihazla ilgili bir sıkıntı değil
bu arada htc one x beats audio ses kartına sahip ama kututan kulaklık çıkmıyor :)
şöyle bir link buldum,ilginç tespitler var bazı özelliklerinin s2 daha kötü olduğu bazılarınında gerçekten de piyasadakilerin en iyisi olduğu yazılmış
ÖZEL TEST: Samsung Galaxy S3 - Ekran, kamera, tuşlar ve pil - CHIP Online (http://www.chip.com.tr/konu/ozel-test-samsung-galaxy-s3-ekran-kamera-tuslar-ve-pil_33957_4.html)
34btr1907
02-06-2012, 21:39
@34btr1907
Mavi renk şuan bildiğim kadarıyla ya çok az var, yada hiç bulunamıyor. O kasada bir sıkıntı var, nedenini bilemiyorum.
Ben beyaz istiyordum zaten, siparişimi verdim, yarın gelicek kısmetse :)
yorumlarını beklıyorum gelir gelmez:)
bugün palladium da inceledim ... çatır çatır da satıyorlar ... güzel cihaz ilk izlenimime göre ...
.::EmrE::.
02-06-2012, 21:52
samsung Galaxy s3 performans testlerinde daha önde çıkıyor ve bence dizayn olarak daha güzel ;)
yorumlarını beklıyorum gelir gelmez:)
Pazartesi günü teslim alabileceğim sanırım. İlk android telefonum olacak, dilim döndüğünce yardımcı olmaya, fikir vermeye çalışırım. :)
Bende bugün Maltepe Carrefour Teknosa ya ipad bakmak için gitmişken telefonların orda s3 kutusunu görünce elemana sordum boş mu diye, yoo 1999 lira fiyatı var satılık dedi. 2.hafta gelmiyor muydu bu meret ülke sınırları içine. :)
onursumer
02-06-2012, 22:55
Kacgundur lansman yapiyorlar bircok yere geldi
Bugun turkcell ler satiyordu birkac kisinin elinde gordum :)
bende türkcell de gördüm .. bi sorayım ne kadara satıcaklar diye girdim içeri ... genç bi kız ilgileniyordu.. teşhir varmı inceleyebiliyormuyuz diye sordum , benim kendi telefonum var bakabilirsin dedi ... inceledim biraz , yahu turkcellde calısınca piyasaya cıkmadan kullanabiliyormusunuz , ne güzel iş dedim .. hatun kutuları gösterdi .. satışa çıktı alabilirsin diye :D
Ozellil olarak tartisilacak bir yani yok. Firin kuregi gibi bir cihaza telefon demekte ayri bir cilginlik. bildigin minitab boyutunda. ergonomi 0
htc one X kullanıyorum ... boyut olarak S3 ile aynı gibi ... sizin bu söylediğiniz kişiden kişiye değişir bence ... ip 4s kullanıyordum küçük geliyordu ... one X tam kararı bence ... onca galaxy NOTE kullanan var ve boyut olarak memnunlar oldukça ..
1800 liradan satıyoruz 8 tane verdik :)
bende türkcell de gördüm .. bi sorayım ne kadara satıcaklar diye girdim içeri ... genç bi kız ilgileniyordu.. teşhir varmı inceleyebiliyormuyuz diye sordum , benim kendi telefonum var bakabilirsin dedi ... inceledim biraz , yahu turkcellde calısınca piyasaya cıkmadan kullanabiliyormusunuz , ne güzel iş dedim .. hatun kutuları gösterdi .. satışa çıktı alabilirsin diye :D
fiyat olarak ne sölediler?
Teknosa da 1999 idi yanılmıyorsam.. Avrupada 599 euro ve kimi ülkelerde bu ücretten birde vergi düşülüyor 70euro , Amerikada 800dolar :)
Low-Rider
03-06-2012, 00:42
istinye park vodafon 1960
tcell 2050 civarı fiyat söylediler
telefonu inceledim , fotoğraflarda hiç hoşuma gitmemişti ama canlısı çok güzel
Ekran s2'den büyük ama oval yapısı sayesinde ele oturuşu falan baya iyi.
Hız konusundaysa yorum yapmıyorum müthiş
Şu an beyaz var sadece , mavi kapakta çıkan problem yüzünden
samsung'un kendi mağazasında 1999 TL ... bi yan mağaza bitişiği turkcell 2000 mi 2050 mi ne dedi yanlış olmasın ...
Low-Rider
03-06-2012, 00:45
Ozellil olarak tartisilacak bir yani yok. Firin kuregi gibi bir cihaza telefon demekte ayri bir cilginlik. bildigin minitab boyutunda. ergonomi 0
Valla insanların ergonomiye bakış açısı farklı herhalde:D
Inceledim begenmedim valla cok uzun. sert hatlarda gitms biraz basit duruyo..
s2mden memnunum>>>>)):)
serhatayasli
03-06-2012, 00:58
mavi rengin arka kapağında renkle ilgili bir defo olduğu için kapak üreten firmadan yenilerini bekliyorlar erteleme yaptılar bu yuzden yoksa cihazla ilgili bir sıkıntı değil
bu arada htc one x beats audio ses kartına sahip ama kututan kulaklık çıkmıyor :)
kutudan kulaklık çıktı, acaba benmi yanlış anladım beats kulaklık değil normal kulaklık çıktı... cihazda donanımsal beats audio var ama kulaklık standart bir kulaklık...
beats opsiyonel sanırım :)
onursumer
03-06-2012, 11:08
kutudan kulaklık çıktı, acaba benmi yanlış anladım beats kulaklık değil normal kulaklık çıktı... cihazda donanımsal beats audio var ama kulaklık standart bir kulaklık...
aynen beats audio kulaklık çıkmıyor normal bi kulaklık var ama kablosu falan gene beats serilerine benziyor müzik kaliteside tatminkar ben beğendim açıkcası iphone den sonra :D
Samsung galaxy s3 ün kulaklık da gayet tatminkar deniyordu :p :)
darkmoon
03-06-2012, 12:12
yeni tel alıcam bende arkadaş telciye gittim adama istediklerimi söyledim android olsun smart phonedaki bütün özellikler hemen hemen olsun dedim adam hangi teli gösterse bildiğin araba takozu dik yokuşda koy lastiğin arkasına takoz görevi görsün hepsi kocaman.. aldım elime adama diyorum bu cebe girmez elde çirkin durur abi diyor yenilerin hepsi böyle apple diyorsun abi o başka bir dünya diyor.. apple sıcak bakmıyorum dünyadaki tekel duruşundan dolayı ama galiba boyuttan ötürü iphone yönelicem. birde şu 5 ne zaman çıkıcak yakın tarihde çıkıcaksa 4s almıyım diyorum.
şahsi görüşüm artık yeni iphone'un da 3.5 inc den daha büyük boyda olucağıdır ... nerdeyse bütün akıllı telefonlar artık 4 inçden büyük ...
İnternette gezinmek, full hd video izlemek isteyenler için büyük ekran bir avantaj bence. :)
Low-Rider
03-06-2012, 13:02
şahsi görüşüm artık yeni iphone'un da 3.5 inc den daha büyük boyda olucağıdır ... nerdeyse bütün akıllı telefonlar artık 4 inçden büyük ...
drift için arkadan itiş ne kadan gerekliyse , smartphone'lar için de büyük ekran o kadar gerekli
ama apple iphone5'i 6" ekranla çıkarsın millet tapar:D
darkmoon
03-06-2012, 13:20
3.5 tam cebe girmelik ve telefon kullanımındada çok ergonomik diğerleri benim avucuma sığmıyor suratındada sanki bildiğin takoz yada kürek koymuşsun hissi veriyor..
belki film diğer işlemleri güzel yapılır büyük ekranda ama telde rahat konuşamıyorsun telefon telefon olma özelliğini misyonunu kaybediyor. neticede bu bir telefon her şeyin en başında smart özelliğide hayatı kolaylaştırıcı ek yan unsurları bu ek yan unsurları ön plana çıkartır telefonun telefon olma özelliğini ikinci plana atarsanız o zaman olmaz bence..
internette pek video seyretmiyorum ama bir cok siteye giriyorum.
bu şekilde 1 gb internet yetermi?
onursumer
03-06-2012, 14:02
yeni tel alıcam bende arkadaş telciye gittim adama istediklerimi söyledim android olsun smart phonedaki bütün özellikler hemen hemen olsun dedim adam hangi teli gösterse bildiğin araba takozu dik yokuşda koy lastiğin arkasına takoz görevi görsün hepsi kocaman.. aldım elime adama diyorum bu cebe girmez elde çirkin durur abi diyor yenilerin hepsi böyle apple diyorsun abi o başka bir dünya diyor.. apple sıcak bakmıyorum dünyadaki tekel duruşundan dolayı ama galiba boyuttan ötürü iphone yönelicem. birde şu 5 ne zaman çıkıcak yakın tarihde çıkıcaksa 4s almıyım diyorum.
Kisisel gorusum eger iphone karar verirseniz 4s almayin uygun fiyatli 4 alin en azindan piliniz 1 gun gider :)
fatih(fb)
03-06-2012, 14:36
şunun şarjı 2 gün gitsede alsak şeklide hoş cihazın:) tabi iphone 5 çıkınca tekrar geçeriz applea:)
Boyut olayinin boy genislik oraninin bir dengesi var cok uzun oluncDA GUSEL DURMUOR, genis oluncada. note genis , s3te uzun mesela s2 bnce tam ideal.. optimum herseyi'; daha buyugu telden ziyade tablet
kucugude gozu yoruyor.
goruslerim bunlardir:D
Ken_Block
03-06-2012, 18:59
özelliklerini okuyunca fena bir şekilde alasım geldi
34btr1907
03-06-2012, 20:40
bu elemanın klipte iphone 5 kullanıldı dıye bı soylentı cıkardılar tipi konusunda, ne kadar dogru bılemıcem artık...
http://www.inrumor.com/wp-content/uploads/2012/05/iPhone5_Justin_Bieber_6-460x244.jpg
http://www.inrumor.com/wp-content/uploads/2012/05/iPhone5-Liquid-Metal-2.jpg
http://www.inrumor.com/wp-content/uploads/2012/05/iPhone5-Liquid-Metal-7.jpg
http://www.inrumor.com/wp-content/uploads/2012/05/iPhone5-Liquid-Metal-6.jpg
Low-Rider
03-06-2012, 21:35
internette pek video seyretmiyorum ama bir cok siteye giriyorum.
bu şekilde 1 gb internet yetermi?
çok rahat yeter kardeşim
ben 1gb kullanıyorum
işyerinde gün içinde devamlı youtube-fizy üzerinden müzik dinliyorum ve yetiyor
ara sıra forumda ki videolarıda izliyorum
Bugün gelcek elime bi s3 incelicem bakalım nasılmış :D
darkmoon
03-06-2012, 22:20
Kisisel gorusum eger iphone karar verirseniz 4s almayin uygun fiyatli 4 alin en azindan piliniz 1 gun gider :)
bakınıyorum aslında gözüm optimuslara takıldı 3d falan hd oynatıyor çok havalı :)) ama onlarda çok büyük.
Kısmetse bu hafta gelicek o zaman deneyimlerimi yazarım. E72 den sonra kocaman geliceği kesin.
telefonu bugun inceledım.galaxy s2 kullanıcısıyım.beni tatmin etmedi acıkcası s2den daha geç cevap veriyor telefon.neden bole şaştım kaldım.heralde yazılım dolayısıyla bole oldugunu dusunuyorum.
telefonu bugun inceledım.galaxy s2 kullanıcısıyım.beni tatmin etmedi acıkcası s2den daha geç cevap veriyor telefon.neden bole şaştım kaldım.heralde yazılım dolayısıyla bole oldugunu dusunuyorum.
Yazılım olarak android ice cream ile geliyor, teknik olarak s2 den sonra tatmin etmeme gibi bir durum olmaması gerekiyor, gerekli program-root ile daha da iyi olur zaten cihaz.
Low-Rider
03-06-2012, 22:55
tüm gün yüzlerce kişi tarafından kurcalanmasından elbet şişiyordur telefon
ben s2 almadan önce incelemeye gititğimde teknosa vs tarzı yerlerde bu ne ya acaip yavaş demiştim direk
aynen hele çekilen resimler efsane oluyor o tarz yerlerde ...Galeriye girince telden soğuyor insan:D
Telefon sonunda bugün elime geçti :) Pek vaktim olmadı kurcalamaya, ama kısa bir özet geçeyim..
İlk izlenim olarak ben çok beğendim, ilk canımı sıkan şey arka kapak oldu, bana mı öyle geldi yoksa yeni telefonların hepsinde mi böyle incelikten dolayı bilmiyorum ama, sanki çıt kırılcakmış hissi yarattı bende, korka korka açtım :D
Ekran güzel, video izlemesi çok keyifli, parlaklık olarak tatmin edici yeterince.. Pop up Play modunu deneyeyim dedim, aynı anda 2 ayrı ekran olayı, çok eğlenceli oluyor :D
Kamera olarak standart bi kullanıcı için tatminkar bence, ama daha iyi olabilirmiş gibi sanki, kamerayı çok detaylı inceleme fırsatım olmadı, video hiç çekmedim zaten, fotoğraflarda s2 ye göre az bir miktar daha iyi gibi algıladım ben..
Sesli komut olayını da deneyeyim dedim, türkçe algılamıyor tabi, birde türkçe olsa tadından yenmez..
Led ikaz ışığını koymak sonunda akıllarına gelmiş dedim :)
Performans konusunda da zaten sıkıntı yok, birçoğunuzun bildiği ve tahmin ettiği gibi gayet hızlı ve stabil.
İnsanlar genelde s2 ile aynı arayüz olmasından bir yenilik getirilmemesinden şikayetçi gördüğüm kadarıyla, bir fark olması açısından.. Bana sıkıntı yok :)
Ergonomi olarak ekran boyutu sebebiyle çok aşırı rahat değil tabi, ama yavaş yavaş alışıyorum..
Şimdi sıra güzel bir internet paketli tarifeye geçip, en kısa zamanda kap almaya geldi :)
Aklına soru takılan olursa sorabilirsiniz, dilim döndüğünce yanıtlamaya çalışırım.
bende bugün one X den S3 e geçtim ... şöyle söyliyeyim , ele oturuş ve kullanım olarak one X den daha rahat .. yuvarlak hatlara sahip olduğundan olsa gerek ... plastik kapak incecik ama 2 ye katladım bugün kırılma çatlama büzülme eğilme vs olmadı.. 2 kat yaptım düzeldi :)
one X e göre çok daha smooth geldi bana ... sense yüzünden one x biraz sıkıntılı gibi geldi hep ... kamerası ilk gözlemlerime göre one X den sonra kötü .. özellikle kapalı mekan ışıklı alan olsa bile kötü ..
açık alan deneyemedim henüz .. video olarak one X den iyi ... çok daha iyi :) gerisinide kullandıkça anlıcaz artık ...
Bugün arkadaşıma aldık bende biraz kurcaladım çok beğendim. Bende lg 3d var 2.3.5 ve root lu. Hız olarak güzel, resim kalitesi odaklama güzel incecik olması ve hafiflik gerçekten olağanüstü :) İnşallah şarj süresi bu güzelliklerin yanında sönük kalmaz da 1 ay sonra bende yeniden samsung a dönerim :)
gokcell13
04-06-2012, 23:46
Demin kullandım cok hafif zarif ve etkileyici.Dokunmatik hassasiyeti HTC sensation dan kaç kaç iyi.
Bende samsung NOTE düşünüyorum, kullanan varsa eksisi artısı nedir görüşlerini paylaşabilir mi...
Arif one x mi yoksa s3 mu?buara benim aklim one x almak varda arastiriyorum hangisini alsam diye.
Ozgurum sanada tesekkur ederim verdigin bilgi icin.
bykarakus
05-06-2012, 06:35
Pazargunu aldim kullaniyorum note um vardi daha once ama s3 gibisi yok tavsiye ediyorum...
Tum iphone cular bence tabulari kirip bi samsung u deneyin :))
Ken_Block
05-06-2012, 10:08
istinye park vodafon 1960
tcell 2050 civarı fiyat söylediler
telefonu inceledim , fotoğraflarda hiç hoşuma gitmemişti ama canlısı çok güzel
Ekran s2'den büyük ama oval yapısı sayesinde ele oturuşu falan baya iyi.
Hız konusundaysa yorum yapmıyorum müthiş
Şu an beyaz var sadece , mavi kapakta çıkan problem yüzünden
mükemmel yazmışsın ama mavi hiç mi yok:eek:
SULTANOGLU
05-06-2012, 10:16
bu hatli kartli zartli zurtlu alincami bu fiyata geliyor ozgur ?
onursumer
05-06-2012, 10:18
mavi isteyenler 3-4 hafta beklesin arka kapağını değiştiriyorlar :D
Low-Rider
05-06-2012, 10:22
mükemmel yazmışsın ama mavi hiç mi yok:eek:
Mavi , arka kapaklar değiştikten sonra tekrar piyasaya çıkıcak.Onur'un dediği gibi 3-4haftayı bulur
yavrum peşin/taksit'li fiyatı bu.kontratlı satmıyor vodafone.Tcell nasıl satıyor bilmiyorum.
Şu an s2'den s3'e geçmek benim için mantıksız ama herhangi bir telefondan s3'e geçen kişi pişman olmaz
2-3 gündür kullanıyorum,
Eksileri:
Arama yaparkenki ekran çok geç geliyor, no'ya bastıktan sonra ekrandan gitmesi çok uzun sürüyor.
konuşma sesi sanki az geliyor.
pil herşey açıkken,tel sabit ofiste durmasına rağmen çok hızlı tükeniyor, dakika dakika %'leri azalıyor.
ekranın camında gene parmak izi, gene leke :(
Artıları çok fazla:
tek elle kullanılabiliyor, menü- uygulama geçişleri çok hızlı ve anlık, ekran rengi mükemmel, vs. vs.
SULTANOGLU
05-06-2012, 10:25
5800 dan s3 e gecicegim icin sanirim bir sure uzaylilarin beni kacirdigini dusunucem :D
Low-Rider
05-06-2012, 10:28
5800 dan s3 e gecicegim icin sanirim bir sure uzaylilarin beni kacirdigini dusunucem :D
benim gibi yaparsın 5800'ı alarm için kullanırsın sadece:D
:hahaha:
bnde ol eyaptm 1 hafta abondene oldm, gh688den megapıxellı tele gecmıs gıbı :D
benim gibi yaparsın 5800'ı alarm için kullanırsın sadece:D
:D
s2nın alarm moduda cok ıyı haftanın 5 gunu mıs kendı kendıne calıo kurmaya gerek yok, baya ıslevsel..
SULTANOGLU
05-06-2012, 10:35
aslinda cok mantikli :D bende olyle yapim :D
Arif one x mi yoksa s3 mu?buara benim aklim one x almak varda arastiriyorum hangisini alsam diye.
Ozgurum sanada tesekkur ederim verdigin bilgi icin.
ben one x den geçtim .. band göre dizayn olarak one x daha güzel ama sadece vitrinde .. ele oturuş ve tek elle kullanım olarak S3 daha rahat ....
konuşma sesi olarak açık ara S3 önde .. hız olarak da S3 önde .. daha akıcı ... en azından ilk izlenim olarak arayüz için söyleyebilirim bunu .. kamera olarak 10-15 dakikalık bir bakışta one X çok daha iyi geldi bana resim kalitesi açısında ... bugün sıfırdan tekrar telefon alıcak olsam şahsen S3 alırdım .. S , S2 de kullanmıştım daha önce zaten .. samsumg sever bi insanım :)
türkcellden aldım ben dün ... 24 ay taahhütlü .. 250 mb internette içindeymiş .. 107 TL
SULTANOGLU
05-06-2012, 10:37
o hergune alarm 5800 dada var lutfen ezmeyelim telefonu :D
Low-Rider
05-06-2012, 10:38
:hahaha:
bnde ol eyaptm 1 hafta abondene oldm, gh688den megapıxellı tele gecmıs gıbı :D
:D
s2nın alarm moduda cok ıyı haftanın 5 gunu mıs kendı kendıne calıo kurmaya gerek yok, baya ıslevsel..
5800'ı alarm olarak kullanma sebebim s2'ye zarar vermemek:D
çünkü genelde alarm çalar ertelerim o sırada telefon yastığın üstünde falan kalır.
kulağımın yanında çalan alarm yüzünden fırlayınca yastık üstünde ki telefonda bir tarafa uçar:D
s2'ye de kuruyorum alarm'ı uzağa koyuyorum biraz , 2alarmla anca uyanıyorum:D
Verdigin bilgiler icin tesekkurler arif biraz yanli bi yorummu oldu oylemi anlayim (:
Gule gule kullan.
SULTANOGLU
05-06-2012, 10:45
kontratlida gayet cazipmis aslinda cok saolun
5800'ı alarm olarak kullanma sebebim s2'ye zarar vermemek:D
çünkü genelde alarm çalar ertelerim o sırada telefon yastığın üstünde falan kalır.
kulağımın yanında çalan alarm yüzünden fırlayınca yastık üstünde ki telefonda bir tarafa uçar:D
s2'ye de kuruyorum alarm'ı uzağa koyuyorum biraz , 2alarmla anca uyanıyorum:D
:hahaha::hahaha: ıı guldm
58oo garıbım ıyıdı ama hız farkı 1.4 bı aracla 500 hp arac farkı kdr:D
ılk 6630 umdan cok memnundum , 6280 tırt cıktı fazla kullanmadm, 5800 ıyıdı, s2de cok super ıste zamanındakı 6630 gıbı oda zamanının en ıyı telıydı pıyasaya cıkmadan almıstım hatta.. :rolleyes:
Ben dun kontratli one x sordum 24 ay 163 tl dedi hemen kactim (:
Biraz daha ucuzlasin alcam gibi.
Verdigin bilgiler icin tesekkurler arif biraz yanli bi yorummu oldu oylemi anlayim (:
Gule gule kullan.
yanlı değil aslında ama S3 daha bi hoşuma gittiği için daha fazla öneriyorum ... one X i önermedim kimseye mesela , bakın beğenirseniz alırsınız dedim .. S3 ü öneriyorum gönül rahatlığıyla .. hatta ben dün aldım 2-3 saat sonra abim de gitti aldı :)
kontratlida gayet cazipmis aslinda cok saolun
kontratlı almamaya yeminliydim yaşadığım bi sıkıntıdan ... telefonun 2000 TL olduğunu varsayarsak 2 senede 400 TL gibi bi fark oluyor sadece ve ayda 250 şer mb da internet var .. gayet cazip geldi ..
onursumer
05-06-2012, 10:53
iphone paketleri dışında diğer telefonların kontratları hiç mantıklı değil 100-200mb internet için 24 ay aynı firmaya bağlı kalmak kotu bence :D
iphonede ki gibi 4gb internet yanına dakikalar mesajlar falan versele 160 liraya alınır :D
plastik kapak incecik ama 2 ye katladım bugün kırılma çatlama büzülme eğilme vs olmadı.. 2 kat yaptım düzeldi :)
.
Naptın hocam sen :D
20 saate yakın olmuş şarjdan çıkaralı %40 gözüküyor şuan. Kamera-wifi-tarayıcı-video oynatıcı hepsi tek tek denendi kısa kısa, ekran otomatik parlaklıkta.. Çok kötü değil gibi, ama iyi de değil bence, idare eder diyelim :)
Ken_Block
05-06-2012, 17:08
mavi isteyenler 3-4 hafta beklesin arka kapağını değiştiriyorlar :D
ee o zman beyazı alıp arka kapağını maviye döndürsekte oluyor yani :)
çok garip:rolleyes:
olmaz ... telefonun ön yüzü beyaz kalır bu sefer ...
uluckaban
05-06-2012, 17:36
Ekran kalitesi konuşuyor başkada birşey demiyorum :D
Ekran kalitesi konuşuyor başkada birşey demiyorum :D
pil için tasaruf programı yükledim, dıaşrıda günaş altında ekranda hiçbir görüntü kalmadı, kapadım ama acelem vardı fena zorluk çıkardı, en son ağaç altına gölgeye pıstım :)
Bu sıralar telefon değiştirmeyi düşünüyordum , S3 un çıkması iyi oldu :)
Biraz ucuzlasin , istifade edelim :)
ygtkrmdnz
05-06-2012, 18:22
ben one x den geçtim .. band göre dizayn olarak one x daha güzel ama sadece vitrinde .. ele oturuş ve tek elle kullanım olarak S3 daha rahat ....
konuşma sesi olarak açık ara S3 önde .. hız olarak da S3 önde .. daha akıcı ... en azından ilk izlenim olarak arayüz için söyleyebilirim bunu .. kamera olarak 10-15 dakikalık bir bakışta one X çok daha iyi geldi bana resim kalitesi açısında ... bugün sıfırdan tekrar telefon alıcak olsam şahsen S3 alırdım .. S , S2 de kullanmıştım daha önce zaten .. samsumg sever bi insanım :)
türkcellden aldım ben dün ... 24 ay taahhütlü .. 250 mb internette içindeymiş .. 107 TL
s2 ile arasında uçurum bir fark var mı s2 kullanıyorum merakımdan soruyorum :)
valla ilk başlarda büyük falan demiştim ama bugün canlı canlı görünce anladım ki çoook güzel çok kibar note ile alakası yok gerçekten çok güzel
Bugün bende teknosada kurcaladım biraz ele oturuşu, menü geçişleri kamerası falan baya iyi.. Satan arkadaş 5tane geldi geldiği gün bitti dedi..
Ayak üstü tespit bu kadar oldu :D Mavisi gelsinde bol taksitli bi yerden alalım bizde :D
Yurtdışı olup uluslar arası garanti olan cihazlarda bozulma durumunda garantiyle alakalı bi sıkıntı olurmu acaba bi telefoncudan alıcam cihazın yurtdışı olduğunu ve garantisinin uluslar arası olduğunu söyledi bi problem çıkabilirmi garanti konusunda ? Yada imei siyle alakalı bi problem çıkabilirmi ? İlk defa yurtdışı bi cihaz alıcam elimizde patlamasın durup dururken :D Önceki postlarda yazıldımı hatırlayamadım.
Low-Rider
06-06-2012, 09:16
Yurtdışı olup uluslar arası garanti olan cihazlarda bozulma durumunda garantiyle alakalı bi sıkıntı olurmu acaba bi telefoncudan alıcam cihazın yurtdışı olduğunu ve garantisinin uluslar arası olduğunu söyledi bi problem çıkabilirmi garanti konusunda ? Yada imei siyle alakalı bi problem çıkabilirmi ? İlk defa yurtdışı bi cihaz alıcam elimizde patlamasın durup dururken :D Önceki postlarda yazıldımı hatırlayamadım.
Samsung türkiye kabul etmiyor diye biliyorum , arayıp bir sor bence ama spot mala garanti vermezler.
Samsung türkiye kabul etmiyor diye biliyorum , arayıp bir sor bence ama spot mala garanti vermezler.
Teşekkürler bi arayıp öğrenicem. Mesela yurtdışından bizzat getirip kullanırken samsung Türkiye garanti konusunda neler yapıyor ne gibi destek verebiliyor. Aslında vodafone dan alıcaktım ama 300 lira gibi bi fark olunca düşündürdü. Peki imesiyle alakalı problem çıkabilirmi ?
onursumer
06-06-2012, 10:42
arka kapağı sorunlu biraz araştırırsan yani beyazı alıp arka kapağını değiştir anlamında yazmadım
mavilerin arka kapağı sorunlu oda sadece rengi ile bir sıkıntı var üretim hatasız hali ile 3-4 haftaya piyasaya surmeye çalışıyor samsung
google de 1-2 arama yaparsan daha detaylı bilgiye ulaşırsın
telefonu aldığın yer Avrupa'daysa 1 yıl garanti veriyorlar diye biliyorum
darkmoon
06-06-2012, 11:25
arka kapağı sorunlu biraz araştırırsan yani beyazı alıp arka kapağını değiştir anlamında yazmadım
mavilerin arka kapağı sorunlu oda sadece rengi ile bir sıkıntı var üretim hatasız hali ile 3-4 haftaya piyasaya surmeye çalışıyor samsung
google de 1-2 arama yaparsan daha detaylı bilgiye ulaşırsın
konu içinde sorıyım bu turkcell vodafone ve avea nın ipad kampanyası var ama sanırım hepsi 2 sitelerine girdim numara vermemişler yani ipad2 mi ipad3 mü.. bir bilgin varmı turkcell ve vodafone un kampanyaları gayet uygun 250mb internet paketi alınırsa 2 yıl tahhadütlü 32gb lık 79-89 tl arasında ipad3 ise alınabilinir neticede ben makine için alıcam içindeki internet paketinin pek önemi yok.
onursumer
06-06-2012, 12:54
vodafonede 3. nesil var 32gb 4g için
250mb internet ile 79x24 şekline normal fiyatına geliyor aslında ama faturada başka eklenti varmı onu sorup oğrenmek lazım
aveada en duşuk 1 gb olduğundan pahalıya geliyor
turkcellde 32gb 4g 250mb internetle 89x24
zaten şuan cihaz ortalama 1800tl civarında oyle çok bi geçirmeyok 3g kullanılmayacaksa eğer
darkmoon
06-06-2012, 13:05
yok zaten her yerde wifi var 250 mb alsamda benim işimi görür öyle hard bir internet işim yok facebook tweeter mailler.. vodafone aklıma yattı kendime bir hat alırım açarım ek ödemeler yoksa dediğin gibi bende araştırdım aynı fiyatlar bir geçirme yok zaten ondan ilgimi çekdi.. ben bir vodafone bayisine gidiyimde bunlar 79 tl deyip makina bilmemne parası kdv ötv mtv falanca tv yi bu ücretlendirmenin dışında tutmuşlarsa fatura zaten gelir 100-120 tl ye..
onursumer
06-06-2012, 13:17
yok zaten her yerde wifi var 250 mb alsamda benim işimi görür öyle hard bir internet işim yok facebook tweeter mailler.. vodafone aklıma yattı kendime bir hat alırım açarım ek ödemeler yoksa dediğin gibi bende araştırdım aynı fiyatlar bir geçirme yok zaten ondan ilgimi çekdi.. ben bir vodafone bayisine gidiyimde bunlar 79 tl deyip makina bilmemne parası kdv ötv mtv falanca tv yi bu ücretlendirmenin dışında tutmuşlarsa fatura zaten gelir 100-120 tl ye..
evet vodafone nın bazı paketleri
atıroyurm x paketin varsa ek 79tl ye diyebiliyor
iyice oğrenmek lazım ayrıca vodafonede 1gb pakette alınabilir 89tl fiyatı çok farklı değil
ayda 14 tl vermiş oluyorsun internete :) gerisi cihaz parasına denk
darkmoon
06-06-2012, 13:23
evet bir gidip sorıyım bu vodafe nunda tim gibi her yerde yeri yokki beşiktaşda varmıydı bunların tim gibi bir yerleri..