Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Gsi SFi 2.0 - Subaru İmpreza 2.0 R
İmprezayı yeni aldım aldığımız gibi bi barzo filtre egzos yapıp sıkalım dedik ne gösterecek die :D Bu arada Subaruda arkada ful tesisat var bagaj dolu birde lpg tüpü falan araç lpgli :P inş dahada ilerletecez zamanla :)
Astra GSi SFi : Filtre,Egzos,Chip
İmpreza 2.0R: Filtre,Egzos
D9tcZdkrde4
canozcan
06-05-2012, 14:31
bu ne şimdi hiç bişe anlamadım :D
ykavcioglu
06-05-2012, 14:45
çeken kişinin acemiliğine gelmiş, maşallah 2 aracada..
percussionali
06-05-2012, 14:45
hayırlı olsun okan qtro nun tadını almakta yarar vaar maşşşallah güzel gidiyo gene aracın borzoya araba lağzımdı zaten :D
mechanic
06-05-2012, 15:02
belgesel mii bu trafik hakkında ?+
bu arada okan o arabayı derhal sat sana awd yakıştıramıyorum.
belgesel mii bu trafik hakkında ?+
bu arada okan o arabayı derhal sat sana awd yakıştıramıyorum.
biraz zevkini alıp biraz daha hızlandırıp veririm clio 182 düşünüyorum bundan sonra :)
ciğerli bi 106 gti ile kafa burun gidio şuanda gsi ında chipsiz haliyle çok yakındık :)
ama zevkli aletmiş gerçekten özellikle yol tutuşuna bittim :)
Yani 4 kapı diye vtec lere saldıran performans tutkunları için hem görüntü hem performans olarak mükemmel bir seçim bu araç zaten kullanan bir daha sedan vtec aramaz :) 97-98 vteclere verilen paranın üstüne 3-5 ekleyip 2007 subaru impreza 2.0r almak gerçekten çok daha mantıklı...
zaten o vteclere o parayı veren ler kazıga kosarak gıdenler benım gozumde utanmadan 30 ısteyenı var al ıste 30 a araba tuplu ve ofkelı :D
zaten o vteclere o parayı veren ler kazıga kosarak gıdenler benım gozumde utanmadan 30 ısteyenı var al ıste 30 a araba tuplu ve ofkelı :D
dün gece denedim 50 tl gaz ile uzunda 250km ye yakın gidio :D
Vaaaay be rs ci okan subaruya gecmis :D hayirli olsun masallah okan :)
eyvallah emre saolasın :)) biraz değişiklikten sonra özümüze geçecez arada farklı tatlar gerek :D
Rs gerek sana aynen ozun olsun ya :D ama 4 tekeride virajda salmanin tadi iyidir :)
apayrı bir dünya gerçekten :)
Mezarlığa doğru kaptırıvermişsiniz beyav :)
okadar kısa mesafede ıyı fark atmıs gsi maşallah :)
20-180kmh yaptık yavrusu :) gel senlede görecez merak etme :D
20-180kmh yaptık yavrusu :) gel senlede görecez merak etme :D
tabı göruruz neden görmeyelım 20 den mı basladı roll cok sacma :)
barış o şekilde istedi mesafe kısalıodu 2 de yapsak o yüzden 20 den bastık yavyum :)
gel senle 2 de basalım :)
Alperen-B
06-05-2012, 20:53
maşallah hep şu subaru 2.0r ların giderini merak etmişimdir. alınabilecek mantıklı araçlardan birisi.
barış o şekilde istedi mesafe kısalıodu 2 de yapsak o yüzden 20 den bastık yavyum :)
gel senle 2 de basalım :)
sıkıntı yok 1-2-3-4-5-6 alayında basabılırız :)yanlız ben her altına arac alıp gaza gelenle yarısmıyom :)
SEÇKİN172
06-05-2012, 22:07
okan olm BUDA filtre+egzoz ne iş :)
ben bile hayırlı olsun demeden edemicem... doğru yolu bulmuşsun :D:D:D:D
atmosferiklerini bilmiyorum ancak dikkat et açık filtre subarunun maf sensörünü iki günde yer.....
sıkıntı yok 1-2-3-4-5-6 alayında basabılırız :)yanlız ben her altına arac alıp gaza gelenle yarısmıyom :)
anladım sende R de varmış bende o yok işte :D
hayırlı olsun okan subaru güzeldir:D
anladım sende R de varmış bende o yok işte :D
evet korktum okan kusurabakma R yaptım :D
UĞUR YUMAK
06-05-2012, 23:28
Gecmiste Gsi'im da oldu ve su an 2.0R ile gc kullaniyorum. Gsi'in yol tutusu ile kiyaslarsak tabiki 2R superman gibi kalir yaninda. ama bu denemenin en sagliklisi fwd'ye cevrilmis bi 2R olhrsa adil olur ;)
UĞUR YUMAK
06-05-2012, 23:30
Bu arada gsi da yol bilgisayafi varken, 2007 impreza da casio f91 den bozma bi tane saat var ve baska hic bi sey yok. gsi da tc var fakat subaruda yok ;)
valla ben okadar bilmem daha yeni aldık bikaç deneme daha var onlarıda koyacam az çok giderini anlasınlar 2.0 R ninde çünkü biliyorum merak edenler var :)
değişik araçlarlada denicez kısmetse mesela kutsalın 306 gti :D
unutmadan.. bilinçli ellerde, bilinçli parçalar taktır ;)
Gecmiste Gsi'im da oldu ve su an 2.0R ile gc kullaniyorum. Gsi'in yol tutusu ile kiyaslarsak tabiki 2R superman gibi kalir yaninda. ama bu denemenin en sagliklisi fwd'ye cevrilmis bi 2R olhrsa adil olur ;)
2.0 R en çok kilodan kaybediyor 1350 küsür kilo :icon13:
160hp 185Nm motor bu kasaya rağmen beklediğimden çok çok iyi çıktı diyebilirim performans açısından..
mesela lpg vanası :)
seni LPG de geçecem kutsal :hahaha:
mesela lpg vanası :)
olm adam lpg li subaru almış daha ne... bağrıma bassam yeridir :D:D:D
olm adam lpg li subaru almış daha ne... bağrıma bassam yeridir :D:D:D
deneyin tekrar:D
UĞUR YUMAK
06-05-2012, 23:41
unutmadan.. bilinçli ellerde, bilinçli parçalar taktır ;)
Cok dogru bi oneri. yanlis yag ve honda muamelesi yapip kesicilerde gezmeyi cok sevmez.
benim tek onerim sprint booster
hayırlı olsun okan subaru güzeldir:D
eyvallah ramo güzel araç fena değil ama bir rs kadar değil tabiki bende Rs in yeri apayrı :D
o dahaönce birçok kez yapıldı :D:D:D
of okannnn arkadasım gene başladın he boş atara yapma sunu artık
olm adam senin gibi kalitesiz arabalara binmiyor, atarınıda yapar giderinide... yanına yanaşırsın, senle yürümeye tenezzül bile etmez rencide olur kalısın :D:D:D ajsudsjhfusdfhds :D:D:D
UĞUR YUMAK
06-05-2012, 23:47
2.0 R en çok kilodan kaybediyor 1350 küsür kilo :icon13:
160hp 185Nm motor bu kasaya rağmen beklediğimden çok çok iyi çıktı diyebilirim performans açısından..
benim 2R da spec c amortisorler, STI salincaklar ve kule gergisi gibi ivir ziivirlar var. Viraj performansi inanilmaz keyifli. ama bir de rwd veya fwd yapip denersen, yanyana gittigin arabalarin bir cogunu gecersin . debriyajin daha az zorlanir ve daha az yakit tuketirsin ;)
benim 2R da spec c amortisorler, STI salincaklar ve kule gergisi gibi ivir ziivirlar var. Viraj performansi inanilmaz keyifli. ama bir de rwd veya fwd yapip denersen, yanyana gittigin arabalarin bir cogunu gecersin . debriyajin daha az zorlanir ve daha az yakit tuketirsin ;)
varmı kolay bi yolu bu sistemlere geçişin ?
UĞUR YUMAK
06-05-2012, 23:48
Yada seninle deneyecek olanlarla sifirdan kalkmayi teklif et ;)))))
okan bende kırık orta difransiyel var.... veriyim sana bir iki işlemle arabanı rwd yap :D:D:D:D
Yada seninle deneyecek olanlarla sifirdan kalkmayi teklif et ;)))))
uğur abi bu arada bu 2.0r ların şanzımanlar ne alemde? wrx lerler birabir aynımıdır? yoksa birazdaah zayıfmı? 2.0r makinanın bu şanzımanı doğrama ihtimali ne?
UĞUR YUMAK
06-05-2012, 23:55
Benim legacy turbom vardi onun. saft istavrazunu degistirmak safti sokerken kesfettim herseyi. saft 2 parcadan olusuyor kisa olani sokersen arac fwd oluyor. on baglantilari sokersen de drift machine oluyor ;) ama ben cok uzun km ler yapnadim . bunu wrx te de denedim ve 3 dk sonra rwd dwn yine awd ye cewirip bmw kullananlara saygi duydum ;)))
Tebrik ederim hayet güzel olmuş deneme ama gsi harbiden çok güzel yürüyor.Tesisat lpg sökülürse kıç baş gitmeye yakınlaşılır heralde.
Benim legacy turbom vardi onun. saft istavrazunu degistirmak safti sokerken kesfettim herseyi. saft 2 parcadan olusuyor kisa olani sokersen arac fwd oluyor. on baglantilari sokersen de drift machine oluyor ;) ama ben cok uzun km ler yapnadim . bunu wrx te de denedim ve 3 dk sonra rwd dwn yine awd ye cewirip bmw kullananlara saygi duydum ;)))
benim bildiğim ön difransiyeli söküp viscous a işlem yapmak gerekiyor abi rwd yapmak için ama yanılıyorum herhalde.... aydınlatırmısın tam olarak :D:D:D:D belki bizim araçların sistem farklıdır(gc8 forester)
UĞUR YUMAK
07-05-2012, 00:02
uğur abi bu arada bu 2.0r ların şanzımanlar ne alemde? wrx lerler birabir aynımıdır? yoksa birazdaah zayıfmı? 2.0r makinanın bu şanzımanı doğrama ihtimali ne?
Yigitcim, ben dogbox veya sti sanIman kiran arkadaslarim var ;)
Bu yuzden illaki kirilabilir eger suyunu cikartirsak. fakat wrx sanzumanindan kesinlikle farkli.
kontrol etmedim ama sanziman kod numaralari illaki farklidir. sonucta biri turbo beslemeli bi arac.
her ne kadar sti ve spec c nin de sanziman kodlari ayni olsada icindeki dislinin kompozitleri bence kesinlikle farkli. Bu da onun gibi bir durum.
pekiu bu işlem güç kaybına sebep olmuyormu sonuçta araba bu sefer %50 sini arkadan yada önden sürekli çekecek %100 olmayacak sanıyorum
Tebrik ederim hayet güzel olmuş deneme ama gsi harbiden çok güzel yürüyor.Tesisat lpg sökülürse kıç baş gitmeye yakınlaşılır heralde.
valla abi sadece bassı söksem en az yarım boy 1 boy o mesefede kazanabilirim diye düşünüyorum bakalım deneriz araçlar hep bizde nasılsa aramızda geçme geçilme muhabeti yok biliosun o yüzden bass varmış yokmuşpek mühim değil bu şekilde böle gidio ;) :)
pekiu bu işlem güç kaybına sebep olmuyormu sonuçta araba bu sefer %50 sini arkadan yada önden sürekli çekecek %100 olmayacak sanıyorum
işte o yüzden orta difransiyele işlem yapmak gerekiyor ;)
ya yemişim difransiyeli kalsın böle daha zevkli bence zaten arabaya düz boru egzos sistemi falan yaparken motor kısmına baktık alttan üstten aman allahım parmak sokmaya yer yok clio rs te ufak tefek şeyleri kendimiz hallederdikte buna çok yabancıyız hakkımızda hayırlısı :)
boşver subaru yu falan:D 182 lik alalım sana bi tane gene karıştır ortalığı:D
Cliosportve
07-05-2012, 00:25
Barzo Filtre Barzo Eksozt sistemlerinin hayranıyız
Barzo Filtre Barzo Eksozt sistemlerinin hayranıyız
yakında japonlarda "vara vara barzo subaru" diye bağıracaklarr...:D
yanlız atmosfeirk boxer sesini hep merak etmişimdir :D
yanlız atmosfeirk boxer sesini hep merak etmişimdir :D
yükleyim hemen bi video :rolleyes:
yiğit subaru maestrosu olarak öğret bişeyler yeni çekirgeye :D
hayırlı olsun okan ama senden daha hızlı bir araç almanı beklerdim rs ten sonra :)
en iyi arkadaşlıklar bir subaru ile başlarmış:D
egzos en aşşa 60'lık olsun ha...
hayırlı olsun okan ama senden daha hızlı bir araç almanı beklerdim rs ten sonra :)
büyük vurgundan önce ağır takılıcam geçici bir süre :)
işe önce tünel yapmamakla başlıyacaz.... subarucu adam roll'e 5 boy önde başlamış demektir zaten, böyle ucuz numaralara gerek yok :D:D:D:D:D
buda 2.0 R boxer motor egzos ses karışım :)
0aif9jEMIMY
dümdüz kat'sız borumu var? kaçlık?
kat mat hiç bi poh yok .. yarısı 60 yarısı 51mm
kamera sesi tam net almamış ama gerçekte daha tok ve horultulu ses
burda STİ var onun sesiyle nerdeyse birebir aynı diyebilirim
la sen niye böyle garip kombinasyonlu egzoslar yapıp duruon? :D:D:D ss'in de altına bi baktık boru çapları bi 90'a çıkıyor bi 30'a iniyor amk :D:D:D:D
birazdaha tok olur diye düşünüyrodum ama yolda giderken yükte daha fazla belli eder kendini herhal...
her arabanın kendine has kombinasyonları var SS te o kombinasyonla yürüyordu 90-60-90 :)
her arabanın kendine has kombinasyonları var SS te o kombinasyonla yürüyordu 90-60-90 :)
eğer bilmediğimiz bi sırrın varsa egzos işine gir bari :D:D:D:D
kendi barzo egzoscum var her aracımı aynı yerde yapıorum :)
işe önce tünel yapmamakla başlıyacaz.... subarucu adam roll'e 5 boy önde başlamış demektir zaten, böyle ucuz numaralara gerek yok :D:D:D:D:D
kanka önce koltuğun sırtlığını kullanmayı öğretmekle başlamak lazım :hehe:
kanka önce koltuğun sırtlığını kullanmayı öğretmekle başlamak lazım :hehe:
zahudashduashdusds :D:D:D:D
Çıtırdan bi poz :p
http://m.ak.fbcdn.net/a7.sphotos.ak/hphotos-ak-ash4/472150_217633248340324_100002809519188_265038_1762 254876_o.jpg
SEÇKİN172
07-05-2012, 10:05
Barzonun acilimini hep merak etmisimdir Okan nedir açılımı :)
Denizden gelen buz gibi egzotik teknik sistemler :)
keskinli_ali
07-05-2012, 11:16
maşşallah araçlara özellikler r 4çeker ve kiloya rağmen iyi yürümüş
burayadamı attın oglum videoyu..:)
olm millet 2.0 R bilmio biraz değişik araba izlesin die koydum :D
olm millet 2.0 R bilmio biraz değişik araba izlesin die koydum :D
:) görsünler bakalım değisik bi araba:)
saol yavrumm...
Ek.Civic_Spoon
07-05-2012, 12:00
maşallah gsı özellikle son günlerde dahada hızlandı şaşırtıyo günden güne, ellerimin değdiği her arabada yürürmü kardeşim yaaa :D:D
bu arada subaruda fena değil rüzgarın oğlu ;)
Cliosportve
07-05-2012, 12:05
yakında japonlarda "vara vara barzo subaru" diye bağıracaklarr...:D
Ne adamsın yav
Arabanız kısmına bile barzo subaru yazmışsın :D
Barzo port polish yapalım emmelerini bunun
2 biraya iş biter
500-600 liralara gerek yok :D
Ne adamsın yav
Arabanız kısmına bile barzo subaru yazmışsın :D
Barzo port polish yapalım emmelerini bunun
2 biraya iş biter
500-600 liralara gerek yok :D
Rs değil olm bu hemen öle 2 vida sök al emmeyi kucağa :D
imprezada bi emme var of anam of :D
hem yapmadığımızı nerden bilion :D
maşallah gsı özellikle son günlerde dahada hızlandı şaşırtıyo günden güne, ellerimin değdiği her arabada yürürmü kardeşim yaaa :d:d
bu arada subaruda fena değil rüzgarın oğlu ;)
:D eyvallah yavrum tüm arkadaşların araçları iyi yürüyo maşallah...
maşallah gsi'a namımızı yere düşürmemiş:):)
subarucu arkadaşımızada hayırlı olsun...
eyvallah...
SEÇKİN172
07-05-2012, 15:14
ozaman yaptıysan speklerede yaz barzo polish oldugunu bilelim :)
ozaman yaptıysan speklerede yaz barzo polish oldugunu bilelim :)
olursa yazarım :D
gizli speclerle erken gaz oturmyala adamı kendı devrıne cekmeyle ruzgar tunelı yapmayla tutuna tutuna bukadar tutunmussun gsi delmiş maşallah içinden gecmıs ilerde bıde okanı sağa cekıp beklemış :)
Cliosportve
07-05-2012, 16:20
gizli speclerle erken gaz oturmyala adamı kendı devrıne cekmeyle ruzgar tunelı yapmayla tutuna tutuna bukadar tutunmussun gsi delmiş maşallah içinden gecmıs ilerde bıde okanı sağa cekıp beklemış :)
Hahahahah :D
Adamı çıldırtıcaksın birazdan
SS Rs varken ileri çekip beklemeyi senin gti a yapmıştım ordan aklında kalmış heralde :D
gel şimdide subaruyla yapacam onu sana :D
Okan lan bu,mezara girene kadar devam atara :D
Okan lan bu,mezara girene kadar devam atara :D
kanka mezardayken bıle tartısır bu kıblemı hortummu :D
kanka mezardayken bıle tartısır bu kıblemı hortummu :D
Ulan Kutsal sabah sabah kopardin beni :)
Okan sen simdi bana da kaldirirsin Burgazin yeni dört carpi dördüyle :D
mechanic
08-05-2012, 08:05
imprezada bi emme var of anam of :D .....
heeee öğrenmişiniz ufak ufak boxer nedir ... :D
Ulan Kutsal sabah sabah kopardin beni :)
Okan sen simdi bana da kaldirirsin Burgazin yeni dört carpi dördüyle :D
çakarım turboyu alırım aklını usta :D