Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Haziran 2012 Pazar PistGünleri Serisi @İzmit Körfez Yarış Pisti
http://www.pistgunleri.com/visual/10haziran2.jpg
http://www.pistgunleri.com/visual/logo.png
Facebook uzerinden arkadaslarinizi davet edebilirsiniz :
https://www.facebook.com/events/140354552764877/
Pist Günleri ekibi olarak 2007 senesinden beri sizlere sunmuş olduğumuz organizasyonlara hız kesmeden devam ediyoruz.
Türkiye’de nadir olan değerli otomobillerinin de yer alacağı bu organizasyon tüm izleyicilere açık olarak planlanmıştır.
Önceki organizasyonlarımızda 3.000 üzeri izleyici sayısı elde etmiş olduğumuzu göz önünde bulundurularak tüm güvenlik önlemleri siz değerli katılımcı ve seyircilerimizin aileleri ile birlikte keyifli ve güvenli bir Pazar günü geçirebilmesi için eksiksiz olarak üst düzeyde hazırlanmış ve organize edilmiş olup Ambulans, İtfaiye, Çevik Kuvvet, Özel Güvenlik ekiplerimiz padok alanında olası durumlarda müdahale amaçlı hazır bulunacaktır.
Pist Günleri organizasyon ekibi ve Techturkey.com işbirliğiyle sizleri 10 Haziran 2012 Pazar günü İzmit Körfez Yarış Pistinde Bu özel günde bulunmaya davet ediyoruz.
Gün planı
.
.
Pist Günleri Organizasyonu tam gün yapılmaktadır. (08:00 - 18:00 Saatleri Arası)
08:00 Katılımcıların Piste Kabulu
08:45 Katılımcıların Piste Kabul Sonu - Katılımcılar için pist kapıları kapanır.
09:00 A Seansı Açılış (5 Tur)
11:45 A seansı Kapanış
12:00 B Seansı açılış (5 Tur)
14:45 B seansı Kapanış
15:00 C seansı Açılış (5 Tur)
17:45 C Seansı Kapanış
Katılan tüm otomobiller için 3 seansta açık olacaktır. (Katılımcılar, seansları ve sıralarını takip etmekle sorumludur.)
Seanslar 5'er tur (toplam 10'ar km) toplamda ise 15 tur (30 km) zaman koşulacaktır.
.
.
Tur süreleri Transponder aracılığı ile ölçülecek olup katılımcılar gün içinde kendilerine ayrılan özel garajda bu zamanları canlı olarak görebilecek, gün sonunda Pist Günleri – Official » Süreler (http://www.pistgunleri.com/sureler/) adresinden de zamanlarını görebileceklerdir.
Daha önce yaptığımız organizasyonlarda da olduğu gibi kask ve emniyet kemeri zorunludur.
Pistte hijyen ve takip problemleri nedeniyle ortak kullanım için kask tahsis edilmeyecektir. Kaskı olmayan katılımcılara makul bir ücret karlışığında kask tahsis edilecektir, organizasyon sonunda bu kask kendilerinde kalacaktır.
Sunrooflu veya Cabrio otomobillerin piste çıkabilmeleri için tente/hadrtop veya sunrooflarının kapalı konuma getirilmesi gerekmektedir.
Seansların erken tamamlası durumunda katılımcı araçlara pist açık olacaktır.
10 Haziran 2012 Günü Saat 08:45 sonrası gelen katılımcıların kaçırdıkları seanslara katılım hakları yanmış sayılacaktır, geldikleri saatten itibaren açılacak olan seanslara katılabileceklerdir, dolayısıyla atacakları tur sayısı daha az olacaktır. Bu durumda herhangi bir ücret iadesi söz konusu olmayacaktır.
29 Mayis 2012 Cuma günü kayıtlar kapanacak olup bu tarih sonrasında kesinlikle kayıt alınmayacaktır. *
* Daha önceki organizasyonların katılımları göz önünde bulundurulduğunda 1 hafta içerisinde katılımların dolması ön görülmektedir, bu nedenle katılmak isteyenlerin geç kalmadan kayıtlarını yaptırmalarını önemle tavsiye ederiz.
Kaydınızın tamamlanmış olması için katılım formunun doldurulmuş ve katılım ücretinin yatırılmış olması gerekmektedir.
Sadece formu doldurmanız kaydınızın tamamlandığı anlamına gelmeyecektir.Formda belirttiginiz e-mail adresine formu doldurdugunuzda gelecek olan bilgileri tamamlamis olmaniz gerekmektedir .
Sponsorluk/Stand icin :0554 400 8009 ( 29 Mayis da sona erecektir . )
Katılım listesi toplam 30 otomobille sınırlıdır.
Katılım Ücreti 350 TL'dir.
*Körfezde daha önceden de olduğu gibi izleyiciler için 5 tl giriş ücreti alınmaktadır .
Katılmak için:
http://www.pistgunleri.com/katilim/
Pist Günleri – Official » Katılım (http://www.pistgunleri.com/katilim/)
İzmit Körfez Pisti, iyi seyirler :)
(720p izlemeniz tavisye edilir.)
DnDN_3U838A
(Video pistin tamamlandığı döneme aittir, toz-toprak göz önünde bulundurulmasın.)
Pist Krokisi
Pist Günleri – Official » İzmit Körfez Pisti Krokisi (http://www.pistgunleri.com/izmit-korfez-yaris-pisti-krokisi/)
7i_g6zppkn0
Körfez gişelerinden körfez pistine yol videosu
Taklitlerimizden Sakınınız ;)
Bugra 10 haziran icin yagmur var diyolar gel bastan vazgecelim :D
+1 Eklermisin lutfen
Low-Rider
06-05-2012, 21:37
Bu ne hız:D
Şimdiden kolay gelsin yavrum.
Adet yerini bulsun diye yaziyorum,tabiki geliyorum mike ;)
Bende varim her zamanki gibi bir türlü 59 dan inemedim yahu
Koni ve konisiz 59
geliyorummm katilimci olarak tabiki
Skyhawk34
06-05-2012, 22:06
varim diyor.
demekki 10 haziran çok zevkli geçecek :D kara sinekle :D
FiReWaLL
06-05-2012, 22:08
İlla arabayı isteyen biri var . yarın gelicek eğer satmazsam kesinlikle pistteyim bu sefer hiç kaçarı yok , bugünkü yarış için başvuru da geç kalmıştım bu sefer alternatifi yok :D
rcbasaran
06-05-2012, 22:10
1 mesaj alındı :)...
Hadi hayırlısı, yarın ararım Buğracım :)
dizelci olarak haziranda orda olmak istiyorum :)
derbi mac bileti gibi masallah
kayitlar bi aciliyo acilmasiyla kapanmasi pek fazla surmuyo
ben karaborsaya basliyim bari :D on siradalardan uc bes yer ayiriyim bu organizasyondan
onursumer
06-05-2012, 22:21
bir aksilik olmazsa heramanki gibi ordayız :)
Bende varim her zamanki gibi bir türlü 59 dan inemedim yahu
Koni ve konisiz 59
geliyorummm katilimci olarak tabiki
kolay gelsin diyoruz, öle ağzının ucu ile eywallah diyorsun, tanıyamadın dimi :) ahım tuttu 59un altına inemedin :D
Bugun izlemeye gelecektim gelemedim hizli bi aracim yok ama pist deneyimi yasamayi cok istiyorum yarin formu doldurcam bende ins
kolay gelsin diyoruz, öle ağzının ucu ile eywallah diyorsun, tanıyamadın dimi :) ahım tuttu 59un altına inemedin :D
La ben seni gormedim ki habire birileri birsey soyluyor :D
Kusuru bakma kanka valla hic dikkat etmedim :(
beni de listeye ekler misin? PM gönderdim.
katılım formu 10 Mayıs/İstanbul Park için.
Okul sinav minav hicbir sey yok o tarihte bende katiliyorum bu sefer:):)...
3 kanatlı ordayız işallah
_muhaRRem
06-05-2012, 23:29
VALLA elimde ne araba olursa olsun giricem o time traile benide yaz :)
Formu dolduruyorum bir +1 de benden gelsin :)
Edit : Formda yer olarak Istanbul Park olarak gözüküyor , gözden kaçmış galiba :)
ChtArdARSL
06-05-2012, 23:45
Dızelcılerr kımlerr katılıyorr ona gore ben gene kayıt olucam..
Emre,batu,bugra ve mamı abı dgr tum hızlı dızeller ona hhaydee pıstee gıdelımm???
bugra abi beni de ekle listeye bi aksilik olmazsa ordayız inşallah :)
-HAKTAN-
07-05-2012, 11:57
aksılık olmazsa bı typer bı s2k ıle bızde ordayız :hahaha:
+2 yapalım :)
varim diyor.
hadi lan ahuahuahau
BthnKrkt
07-05-2012, 12:01
Dızelcılerr kımlerr katılıyorr ona gore ben gene kayıt olucam..
Emre,batu,bugra ve mamı abı dgr tum hızlı dızeller ona hhaydee pıstee gıdelımm???
cahit 24 ünde okul bitiyor samsuna gideceğim ama arabayı buraya otoparka bırakıp gitme işini ayarlarsam bende girerim. Şuan ayarlamaya çalışıyorum
Edit: Tarşh ileri değil geri gelirse herhangi bişeyden dolayı kesin katılıyorum
Buğra 10 haziranda Akhisarda yada konyada drag da olucak
çakıştırmasaydın iyiyde be
dün keyifle izlemiştim ne güzel
Sitedeki kayıt formu 10 Mayıs İstanbul Park için açık.
Eray Yümsel
07-05-2012, 12:06
bendemi gelsem napsam :D
Tabıkı yaz benıde abi amaç 54 sec :)
BthnKrkt
07-05-2012, 12:11
Tabıkı yaz benıde abi amaç 54 sec :)
Abi maşallah azmine hızla düşüyorsun aşşağılara yeri burası deil ama ufak bi soru frenlerde geçenkine göre değişiklik yaptınmı?
team_k20
07-05-2012, 12:24
benide ekle ama bu sefer başka bi araçla :D
Buğra 10 haziranda Akhisarda yada konyada drag da olucak
çakıştırmasaydın iyiyde be
dün keyifle izlemiştim ne güzel
Kismet kankacim biz pistteyiz gelirsen bekleriz .Bu yaz yapilicak tarihlerin hepsi aylar onceden alindi 23 ekim 2011'de korfezin acilisi icin yaptigim organizasyonu aldigimda diger gunleride aldim ...
Yaz benide bugra
Kahnkacim telefonda da dedigim gibi formu doldur kayit sirasini tamamla ben unutmam seni :D
_muhaRRem
07-05-2012, 13:39
formu doldurdum 1 saat önce yolladım buğra bey :)
demokena
07-05-2012, 13:49
hocam katılım linkine tıklıyorum 10 mayıs istanbul park etkinliği çıkıyor. körfez formu yok. ?
Ben ve YİİT'in kayıt formu doldurulmuş yollanmıştır. Saygılar
buğra,
fazla talep var; daha önce katılmayanlara öncelik vermeni rica ederim.
katılım yerine doluşma haline dönüştü, uzun süredir katılmak istememe rağmen liste pat küt kapanıyor maalesef.
benim gibi başka arkadaşlar da mevcut.
selamlar,
Bir aksilik olmazsa herzaman ki gibi Peak Garage olarak ordayız...
Abi maşallah azmine hızla düşüyorsun aşşağılara yeri burası deil ama ufak bi soru frenlerde geçenkine göre değişiklik yaptınmı?
Spoon fren kiti aldım fakat sadece bır gun oncesınden taktığımız ıcın apar topar test edemeden geldık ama kotuydu frenler olması gerektiği gibi değildi bır dahakıne daha ıyleşmıs olucak ınsallah..
team_k20
07-05-2012, 14:55
Spoon fren kiti aldım fakat sadece bır gun oncesınden taktığımız ıcın apar topar test edemeden geldık ama kotuydu frenler olması gerektiği gibi değildi bır dahakıne daha ıyleşmıs olucak ınsallah..
bakalım bu org. konuşabilecekmisin memo :D
bakalım bu org. konuşabilecekmisin memo :D
SUSturmak bizim işimiz aslan cok konusanın bülüğünü keseriz ahahha :) Bknz EKE :D
Abi ben formun üstünü okumadan doldurdum direk yolladım İstanbul Park organizasyonuymuş:) Sorun yok eğer alırsan orayada katılırım sonra Körfezede..Çok iyimiş bu pist işi:D
team_k20
07-05-2012, 15:01
SUSturmak bizim işimiz aslan cok konusanın bülüğünü keseriz ahahha :) Bknz EKE :D
k20 swapla gelincede sustur ozaman 10 haziranda :D
Cihan KESKİN
07-05-2012, 15:15
ortam şimdiden kızışmaya başlamış bu seferki daha bi heyecanlı olucağa benziyor hadi bakalımm gene ordayız:DD
birsey yazmama gerek yok sanirim :D
birsey yazmama gerek yok sanirim :D
araban gitmiyor, yaptır öyle konuşşşşşşş :D
10 Mayıs diye geçen formu mu dolduracağın şimdi ?
kaç s2000 var ki__? ona göre giricem bende :D
Benim o gun buyuk ihtimalle finalim olacak :( Olmasa kaydimi yaptirirdim bugun!
araban gitmiyor, yaptır öyle konuşşşşşşş :D
Yavas arabayi kullanmayi bir ogreneyim de daha sonra hizlandiririm :D
erhanarici18
07-05-2012, 22:03
dün de körfezdeydim
10 haziranda da (doğum günümde de) orda olacam
en iyi hediye olacak benim için
:) :) :)
hayırlısı bakalım bi aksilik olmassa gine geliriz :)
Katilim Formu duzenlendi Organizasyon tarihinizi secerek formunuzu gonderebilirsiniz .
araç konusunda kayıt olupta kayıt olunan aracın değişmesi durumu olabiliyormu ?
araç konusunda kayıt olupta kayıt olunan aracın değişmesi durumu olabiliyormu ?
Hayir neyazikki kayit sonrasinda degisiklik yada iptal yada erteleme yapamiyoruz . o nedenle kesin emin olmadan kayit yaptirmamanizi tavsiye ederiz .
Hayir neyazikki kayit sonrasinda degisiklik yada iptal yada erteleme yapamiyoruz . o nedenle kesin emin olmadan kayit yaptirmamanizi tavsiye ederiz .
devir gibi birşey dill ama abi kendi adıma olan aracımı satıp aldığım yine kendi adıma aracımla çıkabilirmiyim
Katilim Formu duzenlendi Organizasyon tarihinizi secerek formunuzu gonderebilirsiniz .
Tekrardan formu doldurdum, 10 Haziran`i sabirsizlikla bekliyorum:)...
devir gibi birşey dill ama abi kendi adıma olan aracımı satıp aldığım yine kendi adıma aracımla çıkabilirmiyim
Aracini bildirirsin eger organizasyon icin uygun gorulur ise katilabilirsin tabiki boyle bir durumda.
Ecufast , DrEcu , Jantmax , BudaSepete (Budasepete.com (http://www.budasepete.com)) Organizasyon Sponsorlarimiz Arasina Katilmistir .
Kendilerine Motorsporlarina ve Organizasyon serimize verdikleri destekten dolayi tesekkur ederiz.
K.Bugra YILDIRIM
Pistgunleri Organizasyon Serisi
Sponsorlarin olmasi guzel, baska turlu yurumez zaten,ustune ustluk yardimda ediyorlar pistte,kocaman masallah...
Bugra,tekrar form doldurmam gerek mi? Suana kadar kac katilimci oldu?
gorusmek uzere 10 hazıranda
Sponsorlarin olmasi guzel, baska turlu yurumez zaten,ustune ustluk yardimda ediyorlar pistte,kocaman masallah...
Bugra,tekrar form doldurmam gerek mi? Suana kadar kac katilimci oldu?
Suanda 10 katilimci form gonderdi ama biz kayit formlarina mail gondermeye baslamadik .
Bir katilimcinin kaydinin tamamlanmasi icin emailine bir email gelmesi ve orda seceneklerle detaylari okumasi takip etmesi gerekmekte bu mesajda bunuda belirtmis olayim her form gonderen kayit yaptirmis olmuyor sadece bize bilgilerini yollamis oluyor.
Tekrar form gondermeni rica ediyorum belki yasin degismis bir yasina daha girmissindir :D
Saka bir yana gelen emaillerin resmi olarak da degeri oldugundan 2 dakikani ayirip yollayiver istanbul park organizasyonu sonrasinda emailleri gonderirken pas gecmesin arkadaslar ;)
edit: sana bu mesaji yazarken 12 oldu :D
Ozellikle yaziyorum.
Bizi bu organizasyonda en cok duraklatan zamanimizi calan islerden biri ortalikta kask kovalamak oldu ...
Emailde yazmasina ragmen yaninda kask getirmemis yada bizden kask talep etmemis katilimcilarimizada piste cikabilmeleri icin kask teslim ettik .
biz bize gelen talebe gore hazirda kask tuttugumuzdan ve kaski kullanan arkadaslarin pite dondugunde kasklari pit cikisina teslim etmemeleri sebebiyle en az 20 kez anons ve tum gune vuruldugunda 45 dakika zaman kaybettik .
Tum katilimcilarimiz bilsinler ki kasklarini yaninda getirsinler yada emaildeki seceneklerden birini secip bize bildirsinler aksi hallerde 10 haziranda kendileri kask aramak zorunda kalacaklar kasksiz piste cikis olmadigi icin de seanslarini yapamayacaklardir .
Bunu kendimiz icin degil katilimcilarin hepsinin bu organizasyondan daha fazla yararlanabilmesi icin soyluyorum . Sonuc itibariyle burda kaybolan 45 dakika baska bir katilimcininda hakkindanda gitmektedir.
Ilgi ve anlayisiniz icin tesekkur ederim .
Bir katilimcinin kaydinin tamamlanmasi icin emailine bir email gelmesi ve orda seceneklerle detaylari okumasi takip etmesi gerekmekte bu mesajda bunuda belirtmis olayim her form gonderen kayit yaptirmis olmuyor sadece bize bilgilerini yollamis oluyor.
bir yanlış (istanbulpark gösteriyordu) bir de doğru form olarak 2 kere doldurdum. mail gelmedi?
kayıt olmadı mı bu durumda?
tam anlayamadım yazdıklarını, mail gelmezse bilgilerin geldi ama 10 haziran'a seni kaydetmedik anlamına mı geliyor?
Banada hala mail gelmedi...
Daha önce katılmamış yeni katılacaklara öncelik verirseniz sevinirim kolay gelsin
bugra_0101
08-05-2012, 07:24
bu sefer bende katılımcı olarak ordayım :)
FiReWaLL
08-05-2012, 09:41
İlk formu konu açılır açılmaz hemen Doldurmuştum , Şimdi İzmit pisti olarak düzenlenmiş olanıda Doldurdum :)
Maili Beklemeye geçtim artık :D
buğra bende katılmayı düşünüyorum 23 ün de geliyorum askerden 29 mayısa kadar dolmazsa kayıt yaptırırım..
Serhat Y.
08-05-2012, 13:32
buğra bende katılmayı düşünüyorum 23 ün de geliyorum askerden 29 mayısa kadar dolmazsa kayıt yaptırırım..
canım benim neden bekliyosun katılmak istiyorsan doldur formu gönder yap havaleyi bitsin işlem.
Buğra benim form ve havale işlemi tamamdır bilgin olsun.
FiReWaLL
08-05-2012, 14:42
canım benim neden bekliyosun katılmak istiyorsan doldur formu gönder yap havaleyi bitsin işlem.
Buğra benim form ve havale işlemi tamamdır bilgin olsun.
Hesap no ları mail ile geri dönüş yapılacağından havale yapamıyoruz , ama sizde bilgiler olduğundan avantajlısınız ;)
Caner B.
08-05-2012, 15:29
Abimle pistteyiz insallah :) para ve form tamam
Hesap no ları mail ile geri dönüş yapılacağından havale yapamıyoruz , ama sizde bilgiler olduğundan avantajlısınız ;)
Suan odeme yapmayin arkadaslar istanbul park organizasyonundan donra izmitin kayit islemleri gerceklesecek suan sadece form gondermeniz yeterli . Biz sizi arayacagiz .
Biz herkeze esit mesafedeyiz o nedenle ne eski ne yeni kimseye farkli bir muamele yada oncelik gosteremeyiz .
Sadece gozetmemiz gereken kurallarimiz var ki bunlarda kaliteli ve dogru bir organizasyonun gerekleridir .
Basvuru formunu doldurun gonderin . Kabul edilicek 30 otomobil icindeki dengeyi kurmakta bize kalsin ki izleyicilerde katilimcilarda bu isten tad alabilsin .
ilgi ve alakaniza tesekkur ederiz .
Yine izleyici olarak orda olucaz :)
-HAKTAN-
08-05-2012, 21:54
formu doldurdum ;)
Cihan KESKİN
08-05-2012, 22:07
Yine izleyici olarak orda olucaz :)
Izleyıcı olarakmı yoksam fotografcı olarakmı ızlemekten cok foto cekmıssn azmını anlıyamadım 1077 nedır ya masallah valla :)
Izleyıcı olarakmı yoksam fotografcı olarakmı ızlemekten cok foto cekmıssn azmını anlıyamadım 1077 nedır ya masallah valla :)
Normalde fotoğrafçı değilim makinede benim değil :)
ama aşırı seviyorum foto çekmeyi özellikle arabaları.. kendi aracımı her yıkamadan sonra 5-10 fotosunu çekerim :D bu yüzden nazar değdiriyosun diyenler oluyor :)
Arkadaşımla geldiğimden ve fotoğraf çekmeye meraklı olduğumdan makine bütün gün bendeydi 1200 foto hakkı vardı 1077 de kaldım , o da bir ara makineyi arabaya bıraktığımız için :)
10 Haziranda daha kaliteli ve detaylı fotolar olucak inş , fotoğrafçıyım iyi çekerim diye iddam yok ama Buğra abi destek çıkarsa çok güzel olur :)
Pistin son virajından sonra padok alanına giriş yerinde en az 1 fotoğrafçı olmalı ordan çok güzel kareler çıkıyor , buna 1 kişide olsa izin verilmeli ve yine pist kenarında merdivenli alandan da güzel kareler çıkıyor , 2 yerdede 10 ar dakika kalabildim görevliler geri aldılar :)
En azından forumdan bir fotoğrafçı olsun çektiklerinin hepsini foruma koyacak biri mesela , yada çektiklerinin hepsiyle uğraşacak biri(ben) mesela :D :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/538807_3884726644236_1460980263_3375559_974710219_ n.jpg
neuspeed_mert
08-05-2012, 22:32
Cobra yeni tur zamanı yapmak için hazır formu doldurup gönderiyorum abi :)
kısmetse yine oradayız ama bu sefer geç kalma yok :D
team_k20
08-05-2012, 22:43
team_k20 gene eskiye dönüyor =)
ProdriveSTI
08-05-2012, 22:44
Pofff bir giden arabam bile yok :(
Satamadim meggy'yi alamadim cuprayi cikamadim piste :(
Kendimi Gran Turismo 5'e verdim orda tatmin ediyorum kendimi :D
aracın satılma durumuna göre bu sefer bende giricem inş
formu doldurup gonderdim, umarim bu sefer katilirim ;)
Emre İlbi
09-05-2012, 16:21
Buğra abi foto çekmek için, herhangi bir başvuru gerekiyor mu?
bu defa gelmek istiyorum :)
Bu hafta sonu bütün gün duramadım , 10 haziranda ordayız inşallah tüm gün :D
Mehmet Gazihan
09-05-2012, 16:46
Akhisara denk gelmeseydi iyiydi..
Her zamanki gibi ordayız ;)
Bizim Arkadaşlar S2000 Leri Çıkarıyormuş Kaçarmı Kaçmaz :)
Emre İlbi
10-05-2012, 20:33
Buğra abi foto çekmek için, herhangi bir başvuru gerekiyor mu?
bu defa gelmek istiyorum :)
abi sanırım gözünden kaçtı :)
11 Mayis istanbul Park Aktivitesinden sonra Ana Pistimiz izmit korfez Yaris Pistinde 10 Haziran Pek keyifli olacak :D
Hazirliklar baslasin o halde degilmi :D
ChtArdARSL
14-05-2012, 01:51
11 Mayis istanbul Park Aktivitesinden sonra Ana Pistimiz izmit korfez Yaris Pistinde 10 Haziran Pek keyifli olacak :D
Bugra abı gecen sefer pıst yıkanmısmıydı cunku toz baya fazlaydı ozellıkle arka taraflarda? Yoksa benım gıbı cokmu wardıı pıst dısından toprak cıkarttan :D
FiReWaLL
14-05-2012, 07:48
Valla Başlasın Artık abi mail i beklemekten bi hal oldum :D
kelalper
14-05-2012, 09:35
Bugra abı gecen sefer pıst yıkanmısmıydı cunku toz baya fazlaydı ozellıkle arka taraflarda? Yoksa benım gıbı cokmu wardıı pıst dısından toprak cıkarttan :D
Pist yıkanmıştı ancak bir gün önceki organizasyon nedeniyle çokta olmasada kirlenmişti. Yine de haftaiçi gittiğimizden çok çok daha iyi durumdaydı pazar günü.
Hazirliklar baslasin, bitsin ve pist gunu gelsin artik, piste cikmak istiyorum ben:D:D:D:D!!!!!!!!
Mailler gönderilmeye başlandımı ?
Mailler gönderilmeye başlandımı ?
Sanirim baslanmadi, banada geri donus olmadi cunku daha...
Burak E.
14-05-2012, 19:10
inş izleyici olarak gelicem :Dön sıralardan yer ayarlıyım
bişi sorucam organizasyon baslamadan pit alanına inele biliyormu ?
Boost Up
14-05-2012, 19:19
inş izleyici olarak gelicem :Dön sıralardan yer ayarlıyım
bişi sorucam organizasyon baslamadan pit alanına inele biliyormu ?
bildiğim kadarı ile pit alanına kartsız hiç bir türlü girilememekte. kart olduğu taktirde pit alanına giriş yapabiliyorsunuz. kartınız yoksa pite girerken güvenlik almıyor içeriye.
::ZaFeR::
14-05-2012, 19:30
Bir sonraki etkinlik ne zaman olur belli mi tarihi acaba ?
Bir sonraki etkinlik ne zaman olur belli mi tarihi acaba ?
Temmuz Ramazan ***** bu nedenle Temmuz ayinda organizasyon planlamiyoruz. Birsonraki organizasyon tarinini 12 Haziranda acikliyacagiz. Bu arada 10 Haziran da padok alaninda Dogukan Manco muthis performansiyla bizlerle olacak ;)
Herkeze iyi seyirler ...
abı sabırsızlıkla beklıyorum:)
Istilldo
15-05-2012, 15:08
kayıt yaptıran araç sayısında son durum nedir ?
abi sanırım gözünden kaçtı :)
kayıt filan gerekmiyor, elinde foto makinası var ise pistte beni bulursan sana kart vericem, tehlike arz edicek yerlere gitmediğin sürece istediğin yerde foto çekebilirsin..
imprezaWRC
15-05-2012, 16:24
kayıt filan gerekmiyor, elinde foto makinası var ise pistte beni bulursan sana kart vericem, tehlike arz edicek yerlere gitmediğin sürece istediğin yerde foto çekebilirsin..
Kart dediğin bundan değildir herhalde :D:D:D
http://designyoutrust.com/wp-content/uploads7/wile_businesscard.jpg
Kart dediğin bundan değildir herhalde :D:D:D
http://designyoutrust.com/wp-content/uploads7/wile_businesscard.jpg
Asagi yukari boyle bisey :D
Fotografci arkadaslar pistte Gokiyi bulacak ve kartlarini ondan alacaklar daha sonra guvenligi tehlikeye sokacak noktalar disinda guvenli alanlardan fotograf cekebilirler .
imprezaWRC
15-05-2012, 19:32
Asagi yukari boyle bisey :D
Fotografci arkadaslar pistte Gokiyi bulacak ve kartlarini ondan alacaklar daha sonra guvenligi tehlikeye sokacak noktalar disinda guvenli alanlardan fotograf cekebilirler .
Kanka ben bunun aynısını evde hazırlarım, çok kaliteli olmaz ama olsun idare edersiniz :D:D:D
Gökide kart kalmaz falan sıkıntı çıkmasın :D:D:D
H22Power
16-05-2012, 10:45
Arkadaşlar benimde sizden organizasyon adına birkaç ricam olucak;
1)Facebook aracılığı ile listenizdeki herkesi organizasyona davet etmeniz ki;
bu sahede zaten yüksek olan seyirci sayısı tavan yapsın herkes unutulmaz birgün geçirsin.
2)Katılımcılar ve pit alanında bulunacaklar anonslara riayet etmesi ki;
bu sahede organizasyon duraklamadan seyirci de katılımcı da sıkılmadan devam etsin.
3)Pit alanına vasfı (yaka kartı) olmadan girmeye çalışmamanız ki;
bu sahede pit alanından sizi güvenlik eşliğinde çıkarttırmayalım kimse kırılmasın.
Elinde profesyonel kamerası olan herkese zaten çekimlerin fazla olması ve gelemeyen kişilere internet aracılığı ile gitmiş kadar olması açısından yardımcı olucaz güvenlik görevlilerimiz riske atmayacak şekilde fotoğraf çekebilmeleri için güvenli noktalara yerleştirecek ve kontrol edicek.
Size güzel birgün geçirebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcaz.
Yardımlarınız ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz..
H22Power
16-05-2012, 10:50
Facebook Organizasyon linki: Listenizdekileri Davet edebilirsiniz.
10 Haziran 2012 Pazar PistGünleri Serisi @İzmit Körfez Yarış Pisti | Facebook (http://www.facebook.com/events/140354552764877/)
225/45/17 lassa ve pirelli marka
200/45/17 lassa ve pirelli marka
190/45/17 kumho
200/45/16 michelin
Hepsi moldet tipi rally asfalt lastigi.
Durumlari kullanilmis ancak sizin isinizi fazlasi ile gorur hepsi.
Olcu farketmeksizin adedi 60 euro.
Sifirlarida var eger isterseniz onlarda 300 euro.
Ralli garaji olan bir arkadasimdan gelen mesaj yukaridaki gibidir .
Arzu eden olur ise kendisinden temin edebiliriz .
225/45/17 lassa ve pirelli marka
200/45/17 lassa ve pirelli marka
190/45/17 kumho
200/45/16 michelin
Hepsi moldet tipi rally asfalt lastigi.
Durumlari kullanilmis ancak sizin isinizi fazlasi ile gorur hepsi.
Olcu farketmeksizin adedi 60 euro.
Sifirlarida var eger isterseniz onlarda 300 euro.
Ralli garaji olan bir arkadasimdan gelen mesaj yukaridaki gibidir .
Arzu eden olur ise kendisinden temin edebiliriz .
Bohu yine 18 yok :D
Bohu yine 18 yok :D
Bilmem sorariz eldekiler bunlarmis herhalde :D
Buğra abi liste yada kontenşan ne durumda yer varmı hala?
Buğra abi liste yada kontenşan ne durumda yer varmı hala?
Bende sorucaktım...
Emailler gonderildi katilim formu gonderen katilimcilarin emaili tam ve eksiksiz olarak okumasini rica ediyoruz .
Pist gunu herhangi ek secenek temin edilemeyeceginden emaildeki secenekleri onceden secmeleri gerekmektedir .
Ilginize tesekkur ederiz .
Sekerım,benım yıne form doldurmam gerek mı?
Acıl durumdakı tel de hala aynı ;)
Emailler gonderildi katilim formu gonderen katilimcilarin emaili tam ve eksiksiz olarak okumasini rica ediyoruz .
Pist gunu herhangi ek secenek temin edilemeyeceginden emaildeki secenekleri onceden secmeleri gerekmektedir .
Ilginize tesekkur ederiz .
bende katilim formu doldurmustum ama email gelmedi, katilimcilari neye gore seciyorsunuz?
bende katilim formu doldurmustum ama email gelmedi, katilimcilari neye gore seciyorsunuz?
Katilimci talebi yuksek oldugundan dolayi araclari birbirine denk araclar arasindan secmekteyiz.
Sekerım,benım yıne form doldurmam gerek mı?
Acıl durumdakı tel de hala aynı ;)
Gerekli Mike :D Mailine bak bakalim :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
18-05-2012, 16:03
mail gelmiş.....
Mail ok kardesım ;)
Telefondakı haberıne bayıldım.
Katilimci talebi yuksek oldugundan dolayi araclari birbirine denk araclar arasindan secmekteyiz.
Nasıl yani denk araçları seçiyorsunuz. Başvuru sırası göz önünde değil sanırım. Ama denk olayını anlayamadım ?
Nasıl yani denk araçları seçiyorsunuz. Başvuru sırası göz önünde değil sanırım. Ama denk olayını anlayamadım ?
70 kusur kayit gonderen katilimci mevcut .
Biz sadece super spor yada guclu araclar olsun seklinde bir yol izlemiyoruz . Her siniftan araca kapimiz acik cunku herkezin pistin keyfini cikartabilmesini istiyoruz.
Bu nedenle her sinif aractan pistte eslesebilecek adette kura cekerek belirliyor ve ona gore email yolluyoruz . Bulabildigimiz en adil yontem budur .
Ayrica basvuru formu sadece katilim talebidir .
kaydin tamamlanmasi icin yollanan emaildeki islemlerin tamamlanmasi gerekmekte.
Form gonderip kaydini tamamlamayan arkadaslari eleyip elimizdeki listeye gore mail atmaya ve kayitlari tamamlamaya devam ediyoruz . Umarim yeterince aciklayici olmustur .
nitrO_Oxide
19-05-2012, 00:25
Özledim körfezi :) ordayız bizde inş abi
kelalper
19-05-2012, 21:43
beyler 10 hazirana cok iyi bir supriz var katilimci olarak. eger ucusu olmazsa turkiye F3 sampiyonu Mehmet kasap S2000 ile katilacak. 27 mayista ucus programi belli oluyor, ona gore ucusu yoksa kesin katiliyor.
-HAKTAN-
19-05-2012, 21:55
maıllerı kontrol ettım ama gelmemıs? kurada kaldıkmı?
Sanırm öyle oldu. Neyse artık şansını kullanmak isteyen olmazsa bakıcaz.
Hakan Tan isen mailin gelmis olmali spam box u kontrol edersen spam/junk bolumunde de olabilir cevap maili .
-HAKTAN-
20-05-2012, 22:15
Hakan Tan isen mailin gelmis olmali spam box u kontrol edersen spam/junk bolumunde de olabilir cevap maili .
ıkısınede baktım ama gelen yok tekrara atarsan sevınırım
hakan_tan@hotmail.com
ıkısınede baktım ama gelen yok tekrara atarsan sevınırım
hakan_tan@hotmail.com
Yolluyorum tekrar.
_muhaRRem
20-05-2012, 23:33
banada yollarmısınız bugra bey ilk kez piste çıkacaz :)
banada gelmemiş mail
BRK Motorsports , Burak Kasim Tekrar sponsorlarimiz arasina katilmistir Amerikada olmasina ragmen Turkiye'de yapilan Organizasyonumuza verdigi destek icin kendisine tesekkur ederiz .
K.Bugra YILDIRIM
10 Haziran Listesi ve Izmit korfez pistinde yapilacak PistGunleri serisinin 2 Ay icin son organizasyonuna 16 gun kaldi yarin hazirliklara basliyoruz .
Bu organizasyonda padok alanina stand ve izleyicilerin keyif alabilecekleri aktivitelere agirlik veriyoruz. Katilan pilotlarimizi ve izleyicilerimizi suprizler bekliyor .
Pistgunleri 10 Haziran 2012 / Pazar gunu gururla sunar Kupalar hazir Sahibi nerede ? :D
Gorusmek uzere
K.Bugra YILDIRIM
beni unutma abi hazırım :D
beni unutma abi hazırım :D
Ben unutmam yazdim bile :D
Program nasil olucak Mike?
Yani turlara ara verilip konser ve orglara katilim mi olucak yada orglar devam ederken,turlarda devam edicek mi?
Biraz detay ;)
Program nasil olucak Mike?
Yani turlara ara verilip konser ve orglara katilim mi olucak yada orglar devam ederken,turlarda devam edicek mi?
Biraz detay ;)
No more Sekerim simdilik bukadar tadimlik Koltukarin hayirli olsun bu arada :D
8 Haziran 2012 de 10 Haziran 2012 / Pazar programin tamami aciklanacak ama Bu organizasyonda izleyicilerin daha fazla keyif almasi icin bircok detaya ozen gosteriyoruz turlara Oglen verilecek olan yemek arasi haric (30 dakika) ara yok bol bol otomobil lastik ve motor sesi olacak ama bu ambiansi bozmayacak duzeyde bircok aktivitede aynianda baska alanlarda devam edecek . Daha once yaptigimiz her organizasyon 11 senedir 100den fazla sefer bizim icin ders odev her seferinde calisiyoruz daha iyisini sunmak icin elimizden gelen ne ise onu yapiyoruz ve ellerimiz kocaman firinci kuregi gibi :D hahahahah
Senin ve senin gibi Zaman kovalayan arkadaslar icin cook onemli bir asama bu aktivite burda cikacak zamanlara gore katilan pilotlarin onune oyle bir aktivite gelecek ki herkezin yuzleri gulecek :D (sana telefonda soyledim mike aramizda duymiyim bir gece ansizin gelebilirim garaja hahahahha :D )
buğra kanka onurcan la halletmişsiniz sanırım benlik bir durum yok heralde dimi ?
buğra kanka onurcan la halletmişsiniz sanırım benlik bir durum yok heralde dimi ?
Onurcan yarin beni bi arasin sorun yok formun geldi Asker Aga :D
Onurcan yarin beni bi arasin sorun yok formun geldi Asker Aga :D
ok knkacım söleri hıyara arar seni saolsın kankacım tekrardan :)
:D estafurullah Askerdeyken bile arayip gelmek istemenden dolayi ben tesekkur ederim .
FiReWaLL
25-05-2012, 07:49
walla bu kadar açıklamadan sonra heyecanlanmamak elde değil abi , neyin peşindesin anlamadımki :D
Lan noluyo lan :D Bugra iptal et kardesim gelmesin bu :D
Guzel olur ;)
İzleyicilerin keyif almasi onemli...
Turlara ara vermiyelim cunku 2. Seansa cikana kadar cok zaman kaybi oluyor :(
Organizasyonun gittikce buyumesi ve cesitlenmesi guzel haber...
Teldeki projen guzel olur,amac gunu olumsuz kilmak. Go for thropy!
Lastik ve balatani degistir diyosun ;)
Lan noluyo lan :D Bugra iptal et kardesim gelmesin bu :D
hahaha geçti olm artık :)
LIGHT RS
25-05-2012, 16:53
hahaha geçti olm artık :)
Eski aracınızıda tekrar görebileceksiniz ;)
25-05-2012, 16:58
1 temmuz'a kadar buralardayiz seminerler dolayisiyla.yine kaçırdık bir etkinliği daha :) temmuz'da bir etkinlik daha olursa ona yetişiriz belki : )
1 temmuz'a kadar buralardayiz seminerler dolayisiyla.yine kaçırdık bir etkinliği daha :) temmuz'da bir etkinlik daha olursa ona yetişiriz belki : )
diğeri ağustosda =)
diğeri ağustosda =)
Ramazan ayi icinde organizasyon yapmiyoruz cunku oruc agizla sicak altinda pistte katilimcilarimizin konsantrasyonlarini kaybetme riskini goze almak istemiyoruz.
Agustos ayi icin planlarimiz var 10 haziran bir gecsin hepsini yayinliyacagiz burada :icon_tup:
deeperblack
25-05-2012, 17:53
Bende bi tur dönebilirmiyim abi :)
Eski aracınızıda tekrar görebileceksiniz ;)
eski aracım derken 206 rc mi :) geçn seferde girmişsinz galiba değilmi ?
LIGHT RS
25-05-2012, 19:42
Evet 206 rc. Gecen seferde girdi benim kardesimde arac o girdi zaten. İlk pist tecrubesi oldu. İnsallah bu sefer daha iyi bi sure yapacak.
Evet 206 rc. Gecen seferde girdi benim kardesimde arac o girdi zaten. İlk pist tecrubesi oldu. İnsallah bu sefer daha iyi bi sure yapacak.
anladım inş çıkar güzel süreler orda görüşüp tanışırız inş bende anılarımı yad ederim :)
LIGHT RS
25-05-2012, 22:46
anladım inş çıkar güzel süreler orda görüşüp tanışırız inş bende anılarımı yad ederim :)
inşallah bi aksilik çıkmazsa görüşmek üzre :heyoo:
25-05-2012, 22:55
diğeri ağustosda =)
bakalım nasip olursa Si ile biraz pist havası alıp böyle Batman'a dönmek istiyorum :)
Katilimcilarin dikkatine !
Pazartesi gunu dekontlarinizi yollamaniz icin songundur .
Pazartesi gunu ana listede odemesi gerceklesmemis olan var ise kaydi gecersiz sayilacak ve yedek listeden kayit alinmaya devam edilecektir .
ilginiz ve anlayisiniz icin tesekkur ederiz .
izleyici olarak gelicez bakalım kısmetse :) ilk gelişimiz olucak burdan konvoy olarak mı gıdıyosunuz ? yoksa herkez ayrı ayrımı ?
izleyici olarak gelicez bakalım kısmetse :) ilk gelişimiz olucak burdan konvoy olarak mı gıdıyosunuz ? yoksa herkez ayrı ayrımı ?
Biz konvoy olusturmuyoruz kalabalik olacagimdan guvenli olmayacagi kanaatindeyim ama herkez kendi kucuk konvoyunu kurabilir tabi :D zaten korfez istikametinde sabah saatlerinde duraklama yerlerinde ister istemez karsilasiyor bircok kisi :D
Biz konvoy olusturmuyoruz kalabalik olacagimdan guvenli olmayacagi kanaatindeyim ama herkez kendi kucuk konvoyunu kurabilir tabi :D zaten korfez istikametinde sabah saatlerinde duraklama yerlerinde ister istemez karsilasiyor bircok kisi :D
Güvenlik konusunda tamamen haklısınız...demekki erkenden yola cıkıp duraklama yerlerını mesken edicez ordan bi arkadaşla tanışıp veya bi arkadaş gurubuyla tanışıp emın adımlarla yolumuza ılerlicez demekki :D
Serhat Y.
30-05-2012, 10:33
Katilimcilarin dikkatine !
Pazartesi gunu dekontlarinizi yollamaniz icin songundur .
Pazartesi gunu ana listede odemesi gerceklesmemis olan var ise kaydi gecersiz sayilacak ve yedek listeden kayit alinmaya devam edilecektir .
ilginiz ve anlayisiniz icin tesekkur ederiz .
Bugra bu uyarıyı mail olarakta katılım formunu doldurup giriş için sizden onayı çıkan arkadaşlarda göndermen mümkünmüdür. Benim bikaç arkadaşım foruma üye değilde dikkate alsınlar enazından.
Bugra bu uyarıyı mail olarakta katılım formunu doldurup giriş için sizden onayı çıkan arkadaşlarda göndermen mümkünmüdür. Benim bikaç arkadaşım foruma üye değilde dikkate alsınlar enazından.
Uyelikle degilde aslinda pistgunleri.com adresinde de organizasyon bilgileri buraya yonlendiriyor katilimcilarin burdan takip etmesi gerekli . Ama dogru soluyorsun gormeyenler olabilir ki mutlaka olmustur en dogrusu mailliyim ben herkeze ...
berkayGLRN
30-05-2012, 11:08
Abimle seyirci olarak ordayiz pontiacla:)
matthardy
30-05-2012, 21:09
cete olarak ordayız :D
2 atmo bı sc s2000 birde medar-ı iftarımız emg cooper :D
Kapimiz herkeze acik keyifli ve sicak bir gun beklemekteyiz seyircilerimiz icin padok alaninda inceleyebilecekleri araclar ve sponsor firmalarin ozel alisveris indirimleri olacak organizasyon icindeki motor seslerini kesmiyecek duzeyde padok alaninda keyifli zaman gecirmek icin Dj Dogukan Manco bizlerle olacak. ( Tabi cevrekoruma nin ses ve gurultu olcumu isini halledebilirsek ki onumuzdeki hafta netlesmis olur ) ayrica herzaman oldugu gibi birbirinden guzel ve ozel bircok otomobil pistte bize keyifli anlar yasatacak .
Temmuz ayi icinde herhangibir organizasyon planlamadigimizdan dolayi uzunca bir sure tadi damaginizda kalsin istiyoruz :D insallah cok keyifli olacak tabi techturley olarak bu organizasyon kendi organizasyonumuz olmasindan dolayi en ufak taskinlikta uyari azcik azitirsaniz ban serbest olacak :D hahahaha bu kismi saka tabi :D herkezi bu keyifli pazar gununde izmit korfez yaris pistine bekliyoruz
Kapimiz herkeze acik keyifli ve sicak bir gun beklemekteyiz seyircilerimiz icin padok alaninda inceleyebilecekleri araclar ve sponsor firmalarin ozel alisveris indirimleri olacak organizasyon icindeki motor seslerini kesmiyecek duzeyde padok alaninda keyifli zaman gecirmek icin Dj Dogukan Manco bizlerle olacak. ( Tabi cevrekoruma nin ses ve gurultu olcumu isini halledebilirsek ki onumuzdeki hafta netlesmis olur ) ayrica herzaman oldugu gibi birbirinden guzel ve ozel bircok otomobil pistte bize keyifli anlar yasatacak .
Temmuz ayi icinde herhangibir organizasyon planlamadigimizdan dolayi uzunca bir sure tadi damaginizda kalsin istiyoruz :D insallah cok keyifli olacak tabi techturley olarak bu organizasyon kendi organizasyonumuz olmasindan dolayi en ufak taskinlikta uyari azcik azitirsaniz ban serbest olacak :D hahahaha bu kismi saka tabi :D herkezi bu keyifli pazar gununde izmit korfez yaris pistine bekliyoruz
buğra katılım listesi açıklancakmı abi yoksa ordamı görücez :)
buğra katılım listesi açıklancakmı abi yoksa ordamı görücez :)
seni aciklayalim mesela ahanda bu alinti yaptigim komando listede :D
Nasıl oldu da yagmur kar bekleniyor denmemiş :D
TAM35GNY
31-05-2012, 07:12
Bizim baslikta denmis :) Insallah iki taraftada olmaz temennimiz ama bir tarafta olursa bari diger tarafta olmasin yaw :(
bugra benı unutma hafta ici yanındayım
bugra benı unutma hafta ici yanındayım
Unutmadim urfik merak etme :D
Ben anlamiyorum bunu zaten bas bas bagirdik gunes kremi sapka gozluk alin yaniniza diye genede birileri yamur var firtina var diyip durdu sonuc istakoz seklinde donduk pistten gunes altinda yanarak hemde dogal gunesle yanmak bedava kardesimmm :D
10 Haziran icin suan hava gayet guzel sicacik ve gunesli Tadini cikartalim bu gunlerin Cok bekledik :D
sonuc istakoz seklinde donduk pistten gunes altinda yanarak hemde dogal gunesle yanmak bedava kardesimmm :D
kapalı yerde ıstakoz gibi yanmayı nasıl başardın ???????????????????????
:D:D:D
pist tadilatı bitti dimi 0-400net ?
gecen sefer gunes kremi ciddi manada korudu 2*3saatte bir tekrarlayarak kullanınca bu sefer 50faktör alcam yanıma :D şapkanızı unutmayın yani şey kasketinizi hani başa takılan şapkanızı yani :D
kaldı 8gün..
Napıyoruz kimler geliyor benim çekincem çoğu kişinin akhisara gitmesi.
İnşallah gelenlerle güzel gün geçiririz.
Bu arada Buğra abi seyirci ücreti ne kadar ödemeyi ne zaman yapıyoruz ?
Bu arada yolda mehmetçikte dursunlar forumdan en az 10 kişi garanti. :D
afişde benim çektiğim bi kare kullanılmış galiba çok sevindim :) 10 haziranda da ordayız inş.
Iki alanin izleyicisi ayni degil o nedenle sorun yok hersey herkez icin tikirinda ...
Seyirci ucreti 5 tl oda giristeki gisede odeyip giriyosunuz oyle bankadan yollanacak bir miktar degil yani :D
Mehmetcik zaten anababa gunu oluyor :D lutfen dikkatli gelin ve asla gazlamayin yolda Allah korusun keyifli bir gun gecirlelim :D
afişde benim çektiğim bi kare kullanılmış galiba çok sevindim :) 10 haziranda da ordayız inş.
Bekliyoruz Hadi bakalim Aline saglik :D
Iki alanin izleyicisi ayni degil o nedenle sorun yok hersey herkez icin tikirinda ...
Seyirci ucreti 5 tl oda giristeki gisede odeyip giriyosunuz oyle bankadan yollanacak bir miktar degil yani :D
Mehmetcik zaten anababa gunu oluyor :D lutfen dikkatli gelin ve asla gazlamayin yolda Allah korusun keyifli bir gun gecirlelim :D
5 lira çook...
rambo gibi, 2 akşam önceden gider pistte uyurum :D
5 lira çook...
Bencede cok ahahah 5 liraya neler yapilmaz neler :D
5 lira çook...
Gi re mez sin pistte Guvenlik var polis var cevik kuvvet var bide Rocky var ki o kesin 250 gram alir kaba etinden :D
Kurban abi var, Kubi var :D
Bıııııııraa abi beği yolladı dedi ki piste git temizle pırıl pırıl yap dedi ama dedi sakın dedi gazlama dedi derim :D
Kurban abi var, Kubi var :D
Bıııııııraa abi beği yolladı dedi ki piste git temizle pırıl pırıl yap dedi ama dedi sakın dedi gazlama dedi derim :D
Evet bu iyi oldu dur ben kurban ozum iki gozumu ariyim da bole salvolara gelmesin :D uheuhehue
ilk defa gidicez nasıl gitsek kimin peşine takılsak ama takılcak kişiyi nerden buluruz diye hesap yaparken yoluda tam bilmiyoruz bu yazınızı görmek beni gerçekten sevindirdi :D ilk durağımızı belirlediğimize göre ordan birinin peşine takılır gideriz :D
ilk defa gidicez nasıl gitsek kimin peşine takılsak ama takılcak kişiyi nerden buluruz diye hesap yaparken yoluda tam bilmiyoruz bu yazınızı görmek beni gerçekten sevindirdi :D ilk durağımızı belirlediğimize göre ordan birinin peşine takılır gideriz :D
istanbuldan ankaraya gider gibi otobandan giderken KORFEZ cikisindan cikicaksiniz sonrasinida http://www.techturkey.com/forum/5841671-post1.html videodaki baslangic yerine ( gise cikisi) gelmis olacaksin ve videoyu izleyerek pistin kapisina kadar gelebilirsin.
istanbuldan ankaraya gider gibi otobandan giderken KORFEZ cikisindan cikicaksiniz sonrasinida http://www.techturkey.com/forum/5841671-post1.html videodaki baslangic yerine ( gise cikisi) gelmis olacaksin ve videoyu izleyerek pistin kapisina kadar gelebilirsin.
Aynı bizim plan.Bizde otobandan çıkınca telefondan siteye girip videoyu izleyerek gitmeyi planlıyoruz :D
Low-Rider
02-06-2012, 23:15
gel 10haziran geel:D
son 1 hafta , araçlar hazırlansın yavaştan :D
neuspeed_mert
03-06-2012, 03:02
uyku yok 10 haziran gel artık...
uyku yok 10 haziran gel artık...
Son 7 gun haftaya bugun korfezdeyiz :D uykusuz olmaz iyi dinlen mert :D
Son 7 gun haftaya bugun korfezdeyiz :D uykusuz olmaz iyi dinlen mert :D
seni mahvedicem :D
aracımız hazır 10 hazirana son 1 hafta geçmez artık:)
Facebook etkinlik sayfasindan arkadaslarinizi davet edebilirsiniz.
Kar bekleniyormuş :D
Hortum cikicak hortum :D uheeuueh
32 Derece Gupgunesli olacak cok eglenicez cook ;) :D
Caner B.
04-06-2012, 18:44
..........................................
32 mi :) miniyle sıçtık desene 180 hp ancak çıkar o havada miniden :)
hava durumu 32 diyor aslinda planlarim arasinda sort mayo,parmak arasi terlik ve gunes kremiyle ortalikta gezmek var ama :D Sanirim Cok itici bir tip olurum :D hahahaha
ooo silivride 40 derece o zaman erel biraları hazırla pampa :D
Serhat Y.
04-06-2012, 20:01
Haha cemi kes, yaa ne adamsin 180 beygirmis guldurdun kuzen beni:D
içinden geçicekler ya bahane şimdiden hazır...
Serhat Y.
04-06-2012, 20:14
hava durumu 32 diyor aslinda planlarim arasinda sort mayo,parmak arasi terlik ve gunes kremiyle ortalikta gezmek var ama :D Sanirim Cok itici bir tip olurum :D hahahaha
Mayo slip olmazsa iyi olur:)) dusuncesi bile komik ahahahaa
Bide abi kiralik mini bi buzdolabi bulabilirmiyiz pist cevresinden, garaja koysak diyorum:D
Bu sefer güneş kremimi yanıma alacağım geceden ofise gelirken abi :) rüzgarla güneş hoş geldin haşlama durumu yoksa :D çok eğleneceğizz yine her zaman olduğu gibi :)
Haha cemi kes, yaa ne adamsin 180 beygirmis guldurdun kuzen beni:D
kuzen doğruları yazıyoruz :)bana bir intercooler sulama cihazı geliştirsene senin teknoloji üssünde :D
Serhat Y.
04-06-2012, 21:39
lan sogutucuyuda sogutan sistemmi olur a.k:D
lan sogutucuyuda sogutan sistemmi olur a.k:D
heralde olm ne zannettin :)
silicek suyunu basan hortumlari uzatin cooler a kadar :D depoyada sabahtan buzlu su hazirlayin :D uheuuheuhe
Sen 56 altina inme o arabayla, sora araba kullaniorum diye gozume gozukme:D
Sen 56 altina inme o arabayla, sora araba kullaniorum diye gozume gozukme:D
bnm öyle iddialarım yok olm ilk defa giriyorum :) senin yaptığını geçim yeter bana :hahaha:
bnm öyle iddialarım yok olm ilk defa giriyorum :) senin yaptığını geçim yeter bana :hahaha:
ha ha eyw grsrrz karsiya gelince:hahaha:
Cemden ben 53 bekliyorum :D
Cemden ben 53 bekliyorum :D
geridenmi kanka :)
LIGHT RS
05-06-2012, 07:04
Katılım listesini bekliyoruz. Hafta sonuna kalmayacak değilmi açıklanması?
Katılım listesini bekliyoruz. Hafta sonuna kalmayacak değilmi açıklanması?
katilim listesini gec aciklayacagiz . Hatta sadece katilimcilar ile paylasabilirizde.
geridenmi kanka :)
olm 53 yapan mini var sende cikartirsin diye dusunuyorum ciddi ciddi :D
olm 53 yapan mini var sende cikartirsin diye dusunuyorum ciddi ciddi :D
o süreyi çıkartan mini yi kullananda pilot tu ama :D asıl sahibide 56kusur yaptıydı
o süreyi çıkartan mini yi kullananda pilot tu ama :D
Sen simdi uzman kullanamazmi demek istiyosun aaa :D
Sen simdi uzman kullanamazmi demek istiyosun aaa :D
çocuk kasmadan 53 yaptı :D
çocuk kasmadan 53 yaptı :D
Ama bole laflar kavgada solenmez biliyorsun goki :D
Ama bole laflar kavgada solenmez biliyorsun goki :D
huauaz uzman anca onu forza da yapar : D forza ya izmit korfez eklensin diye basvuruda bulunmus :D ona ozel forza getirecegim o gun oynar garajda o ; D
huauaz uzman anca onu forza da yapar : D forza ya izmit korfez eklensin diye basvuruda bulunmus :D ona ozel forza getirecegim o gun oynar garajda o ; D
Noldu lan cirkef forza oynayamion dir burdanmo sardin senin kadar piste girsem senin yaptiginida yapardik raat ol :)
Noldu lan cirkef forza oynayamion dir burdanmo sardin senin kadar piste girsem senin yaptiginida yapardik raat ol :)
Gorucez uzman efendi hanya kenya :D ahahahhah
Kayitlarini tamamlayan fakat isi cikan katilimcilarin kayitlarinin iptal edilmesi sebebiyle 7 araclik yer acilmistir . Katilmak isteyen ve yer doldugu icin katilamayan arkadaslarin acilen katilim formunu doldurmasini ve cevap mailini aldiktan sonra dekontu ayni mail adresine gondermeleri gerekmektedir . 1 gun icinde dolacagini tahmin ediyoruz o nedenle acele etmenizi tavsiye ederiz :D
herhangibir sorunuz icin 0554 400 8009 dan bana ulasabilirsiniz .
K.Bugra YILDIRIM
6 araclik bos yer kaldi gitti 1 daha ...
6 araclik bos yer kaldi gitti 1 daha ...
Saldiriinnn :D Nasil kaldi 6 arac yahu sok icindeyim..
Bugra knka 6 kisilik yerden birini daha ben alayim onurcan 30 tur atsin diger s2k lari gecer belki bu sefer ;)
Bugra knka 6 kisilik yerden birini daha ben alayim onurcan 30 tur atsin diger s2k lari gecer belki bu sefer ;)
zuhaha bana uyar saol kanka, bugracim tahsilati pazar yaparsin uzman dan ;) Tekrardan tesekkurler kankacim :D
Az olsun işte daha fazla tur atma şansınız olur gün içersinde..
Sayiyi zaten herkez bol bol zaman gecirsin diye hesapladik sorun yok tadini cikartir katilimcilar hatta yeter artik bile diyebilirler :D
Saldiriinnn :D Nasil kaldi 6 arac yahu sok icindeyim..
yer kalmadi kayit kapattik ilk hafta ama dugun dernek vb. mecburiyeti olan arkadaslar kayit ucretlerini yaka yaka katilamiyor yoksa imkani yok son hafta Pistgunlerinde kayit yeri kalsin :D
Bu arada hafta ici ugra bana Kemircan :D
Cemo hedef ne ?
yaklaşık kaç sn de döneceğini düşünüyorsun
Cemo hedef ne ?
yaklaşık kaç sn de döneceğini düşünüyorsun
1 dk altı olursa yeterlidir ilk sefer için sanırım
ilk sefer olarak yeterli olur tabi
Uzman Adamsin :D
onursumer
06-06-2012, 12:21
aslında bende çıkmak istiyorumda getzle ne zaman yapabilirimki gitmiyor melet :D
edit :elinde 1-2 günlüğüne odunc verebilicek nos kiti olan varmı :D
Uzman Adamsin :D
ben serhat kankamdan gtr i arkasına alcak bir derece bekliyorum :)
4xYqAucXtPU
Fenaaaa Tamamini izleyin ;)
Low-Rider
06-06-2012, 12:40
Buğra inşaat devam ediyor dimi orada , geçen sefer kaybolduğumuz gibi kaybolmuyalım:D
Bir de otoban ne durumda?Kapanıcak mı acaba yine e5'e girmiyelim felaket kötü yol:(
Buğra inşaat devam ediyor dimi orada , geçen sefer kaybolduğumuz gibi kaybolmuyalım:D
Bir de otoban ne durumda?Kapanıcak mı acaba yine e5'e girmiyelim felaket kötü yol:(
insaat devam ediyor ilk mesajdaki yol tarifi videosunu izle o yol tertemiz kisa ve oz :D
Ayrica otoban sabah saat 7:00 da aciliyor. 7 den sonra gecis yaparsaniz sorun yok .
Hergun gece 22:00 ile sabah 07:00 arasinda calisma yapiyorlar pendik civarinda otobanda
Buğra abi pazar günleri sabah saat 12.00 de açılıyormuş tem geçen hafta bizzat kendileri söyledi
Low-Rider
06-06-2012, 12:57
insaat devam ediyor ilk mesajdaki yol tarifi videosunu izle o yol tertemiz kisa ve oz :D
Ayrica otoban sabah saat 7:00 da aciliyor. 7 den sonra gecis yaparsaniz sorun yok .
Hergun gece 22:00 ile sabah 07:00 arasinda calisma yapiyorlar pendik civarinda otobanda
Eyvallah , o zaman çıkışımızı otoban'ın açılış saatine göre ayarlıyacaz.
volume81
06-06-2012, 13:16
aslında bende çıkmak istiyorumda getzle ne zaman yapabilirimki gitmiyor melet :D
edit :elinde 1-2 günlüğüne odunc verebilicek nos kiti olan varmı :D
hız'a gerek yok pek fazla :) 30hp yolda çok fazla gerekir ama pist'te fazla fark etmez :) pilotajın gelişir çokda geri kalmazsın :)
Serhat Y.
06-06-2012, 13:59
ben serhat kankamdan gtr i arkasına alcak bir derece bekliyorum :)
kanka benim hedefim belli biliyorsun geçende açıklamıştım sana takla atmiyim yeter bana, sürede kasıcaz tabi.
hothach sınıfı iddialıyım minileri geçsek yeter hondacılar olarak.:cool:
legend53
06-06-2012, 14:55
4xYqAucXtPU
Fenaaaa Tamamini izleyin ;)
can bu ısı bılıyor:=)
Düzce üzerinden geçicek olan varmı yarım kişilik bir yer kaplarım + bir paket rizeden getirdiğim çaylardan da hediye ederim bedel olarak :D
abisi düzceden çıkacak sanırım çocuklar 2 araba katılım var busefer şenolla bi konuş istersen;)