Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru İmpreza 2.0 R 4WD - Honda Civic 1.6 VTi Sedan

RsTeam
07-05-2012, 10:07
2007 model Subaru İmpreza 2.0 R ile Civic Vtec Sedan ı her yönden karşılaştırmaya açmak istedim.
Alınabilirlik , fiyat , donanım , performans , yol tutuş , servis , sağlamlık , ekonomi yakıt vs vs hangi yönlerde hangisinin üstün olduğu konularında fikirleriniz nedir ?
Yada şöyle sorayım 30.000 TL paranız var iki tane temiz impreza ve VTİ buldunuz hangisini tercih edersiniz ?

Impreza 2.0R Sedan
Motor: Karşılıklı yatay 4 silindirli, DOHC, benzinli motor, 16 supap, aktif supap kontrol sistemi, hava takviye sistemi
Silindir hacmi: 1,994 cc.
Azami çıkış gücü :118 kW (160 PS) / 6,400 rpm
Azami tork: 186 Nm / 4,000 rpm
0-100 km hızlanması: 8.8 sn.
Çekiş özelliği: Simetrik AWD
Çekiş dağılımı: %50 ön, %50 arka
Yakıt tüketimi (litre/100 km): 5MT - şehir içi: 12.5, şehir dışı: 7.0, karma: 9.0
E-4AT - şehir içi: 12.0, şehir dışı: 6.9, karma: 8.7
Azami hız: 5MT -210 km/h

Civic VTİ Sedan
Max. output: 162.2 PS (160.0 bhp) (119.3 kW)@7600 rpm
Max. torque: 150.0 Nm (111 lbft) (15.3 kgm)@7000 rpm
Coolant: Water
Specific output: 100.3 bhp/litre
Specific torque: 94.04 Nm/litre
Performance / Performans
0-60mph: 7.3 s
Quarter mile: 15.80s
Top speed: 212 km/h
Power to weight: 148.15 bhp/ton

Cliosportve
07-05-2012, 10:09
Bana kalırsa karşılaştırılması bile sakıncalı
Bu konu ilerleyen postlarda karakolluk olabilir
Ama finalde kim ne derse desin Subaru bambaşka

RsTeam
07-05-2012, 10:11
açtık bakalım konuyu ne göstercek :D

y.güner
07-05-2012, 10:14
performans hertürlü subaru tabiki ama konfor masrafsızlık vti derim ben ( subarununda sesi herşeye bedel )

alperkirman
07-05-2012, 10:17
konunun ilerleyen bölümleri böyle olabilir :)
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/115080-16-ies-mi-yoksa-a3-18-t-mi.html

RsTeam
07-05-2012, 10:22
performans hertürlü subaru tabiki ama konfor masrafsızlık vti derim ben ( subarununda sesi herşeye bedel )

Subaru WRX değil atmosferik 2.0 R yani WRX in turbosuz hali
güçleri iki aracında 160hp
Kasa Subaru 1300küsür kilo bir tek ağırlık avantajı gözüküyo VTİ nin
ses konusundada boxer motor olduğu için WRX ile birebir aynı

ykavcioglu
07-05-2012, 10:27
2,0 R ne kadar binek gibi gözüksede, vtec ne kadar sportif gelsede aslında tam tersi...

fiyat: subaru
donanım: subaru
performans:vtec
yol tutuş: subaru
servis : vtec
sağlamlık :subaru

LPG ustasını bi bulursam istanbul'da 2.0 R alırım.

RsTeam
07-05-2012, 10:27
yani benim asıl kafadaki fikirleri öğrenme amacım
Civic Vti lere görüyorum da 29-30 istiyorlar neye göre anlamıyorum
ben 2007 subaruyu bu fiyatlara aldım bu kadar model zevk ve donanım farkı varken

RsTeam
07-05-2012, 10:29
2,0 R ne kadar binek gibi gözüksede, vtec ne kadar sportif gelsede aslında tam tersi...

fiyat: subaru
donanım: subaru
performans:vtec
yol tutuş: subaru
servis : vtec
sağlamlık :subaru

LPG ustasını bi bulursam istanbul'da 2.0 R alırım.

ben Subaruyu yeni aldım 1 hafta olmadı gsi 106 gti larla falan denedimde vteclede denemek isterim bulursam mutlaka paylaşacam videosunu umutluyum aslında performans konusundada subarudan :)

peki niye böyle bir araç varken vti lere bu kadar para sayılıyor :)

ykavcioglu
07-05-2012, 10:30
en mantıklısı olmuş, 2,0 R motorlarda turbo varmı?

RsTeam
07-05-2012, 10:31
en mantıklısı olmuş, 2,0 R motorlarda turbo varmı?

hayır yok atmosferik olarak 2.0 160hp

Cliosportve
07-05-2012, 10:36
Ordan bulamadın mı VTİ
Görelim hele bi video barzo performanstan artık :)

ykavcioglu
07-05-2012, 10:36
hayır yok atmosferik olarak 2.0 160hp

2008 senesinde lancer'ı alırken alacaktım 30-40 km'deki 2,0R subarular 24-26 bin TL arasıydı, vergi ve yakıt yüzünden babam istememişti..
ama hep aklımdaki araç:)

RsTeam
07-05-2012, 10:38
Ordan bulamadın mı VTİ
Görelim hele bi video barzo performanstan artık :)

Tekirdağ taraflarında çok var denklicez bigün koycam videosunu :)

Cliosportve
07-05-2012, 10:41
konunun ilerleyen bölümleri böyle olabilir :)
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/115080-16-ies-mi-yoksa-a3-18-t-mi.html

Konu yalnız çok bombaymış :D

y.güner
07-05-2012, 10:44
Subaru WRX değil atmosferik 2.0 R yani WRX in turbosuz hali
güçleri iki aracında 160hp
Kasa Subaru 1300küsür kilo bir tek ağırlık avantajı gözüküyo VTİ nin
ses konusundada boxer motor olduğu için WRX ile birebir aynı

hmm bn wrx faln sandım yanlış anladım galiba o zamn kararım vti :icon_tup:

Orhan
07-05-2012, 10:47
Ben 3 yıldır günlük olarak 2.0 r kullanıyorum kar kış kıyamet hiç umurumda olmadan kullandım bakım masrafları hariç 1 lira para harcamadım çok memnunum
VTİ'ya karşı avantajları bence ucuz oluşu, yeni oluşu daha gösterişli vs.
VTİ avantajları az yakar çok kaçar

RsTeam
07-05-2012, 10:49
2.0 R nin 100 km de ortalaması teknik verilerde 10.0lt gözüküyor
VTİ nin daha fazla biliyorum ben yakıtı

dragon07
07-05-2012, 10:50
2.0R vardı bizde yeni model hemde porche cayenne turbo ile aynı yakıyor tam gazda....:)))

RED DEVIL
17-05-2012, 12:00
bu konu nası tutmaz honda ibaresi geçiyor :pP
ayrıca çok zevkli olur denense... eski bir 2.0r kullanıcısı olarak ben vasat buluyorum 160 hp lik bir araç olan 2.0r ı ama biraz gıdıklansa önü çoooook açık.. özel kit war hıh marka turbo lu bu araca birebir üretilmiş.. 7-8 bin dolara sti sahibi oluosun :soru: avrupa fiyatı buydu sanırsam

Ertekin
17-05-2012, 12:08
Arada kaç yaş fark var ayrıca yol tutuş donanım görsel güzellik konfor ve cazibe de çok farklı.Ben düşünmeden subaru alırdım.

RsTeam
17-05-2012, 12:54
bu konu nası tutmaz honda ibaresi geçiyor :pP
ayrıca çok zevkli olur denense... eski bir 2.0r kullanıcısı olarak ben vasat buluyorum 160 hp lik bir araç olan 2.0r ı ama biraz gıdıklansa önü çoooook açık.. özel kit war hıh marka turbo lu bu araca birebir üretilmiş.. 7-8 bin dolara sti sahibi oluosun :soru: avrupa fiyatı buydu sanırsam

valla ben performans olarak o kiloya rağmen çok vasat bulmuyorum.
Ruhsatta 1385kilo ve lpg li olarak kullanıyorum. Sadece filtre egzos yaptık şuanda Benzine alıp denemelerimde
filtre egzos chip ıvır vızır lı astra sfi gsi ın 3-4 boy gerisinden gidiyor
Filtre egzoslu megane f7r nin 3 boy gerisinden gidiyor
filtre egzoslu ciğerli bir 106 gti ile kafakafaya yürüyor
denemelere devam ediyoruz

hele şöyle 150-200kg atabilsem sökebilsem araçtan (lpg koltuklar ıvır zıvır) şu halde bile 160hp ye göre ve 4 çeker olmasına rağmen çok büyük işler başarır gibime geliyor

dragon07
17-05-2012, 13:00
dostum cliodan biliyorum seni yaptıgınız araçları limitine kadar zorluyosunuz bişiyler yapıyosunuz.

fakat 2.0R dan bi bk olmaz boşuna tırmalama söyledigim yanlış anlaşılmasın :)

RsTeam
17-05-2012, 13:04
dostum cliodan biliyorum seni yaptıgınız araçları limitine kadar zorluyosunuz bişiyler yapıyosunuz.

fakat 2.0R dan bi bk olmaz boşuna tırmalama söyledigim yanlış anlaşılmasın :)

ilerleyen zamanlarda bu araç hakkındaki ön yargıyı kafandan attırcam merak etme :)
Hele şöyle bi ciğerli vtec denk gelsinde deneyek :D

ceco
17-05-2012, 13:53
kesınlıkle o paraları VTI a vermezdim subaruya giriş yapar yoluma bakarım.

BoraRS
17-05-2012, 14:30
Okan senin impreza turbo mu?

İbrahim33
17-05-2012, 14:35
fazla düşünmeye gerek yok , subarunun motor sesi ve imajı yeter...eee performans olarakta çokta altta kalmaz hani :)

RsTeam
18-05-2012, 09:03
Okan senin impreza turbo mu?

Motor olarak wrx sti ile bire bir aynı ama turbo değil abi atmosferik şuan :icon_tup:

__FrK__
18-05-2012, 09:15
Honda ile subaru kıyas edilmez Subaru 1 gömlek üstündür ama vtı ile de 2,0R impreza kıyaslanmaz VTI daha mantıklı olacaktır.
Subaruya bınmek zevklidir ayrıcalıktır ama 2.0 r a degıl boxer turbo bi 4 çekere bu da maddi limitine göre GC - GF8 e denk geliyor bence 2.0 R ımprezanın yuz karasıdır. Ben VTI a bınmem dersen ki bindiysen boyle bısey diyeceğini sanmıyorum gerekirse yerine git 2003+ legacy al ama 2,0r ımpreza alma kardeşim.

JDM VTİ
18-05-2012, 09:41
faruk adam almış biniyor:D:D

__FrK__
18-05-2012, 09:43
faruk adam almış biniyor:D:D

haha allah kabul etsin :D

RsTeam
18-05-2012, 09:52
Honda ile subaru kıyas edilmez Subaru 1 gömlek üstündür ama vtı ile de 2,0R impreza kıyaslanmaz VTI daha mantıklı olacaktır.
Subaruya bınmek zevklidir ayrıcalıktır ama 2.0 r a degıl boxer turbo bi 4 çekere bu da maddi limitine göre GC - GF8 e denk geliyor bence 2.0 R ımprezanın yuz karasıdır. Ben VTI a bınmem dersen ki bindiysen boyle bısey diyeceğini sanmıyorum gerekirse yerine git 2003+ legacy al ama 2,0r ımpreza alma kardeşim.

şimdi benim anlamadığım ne alaka legacy ile impreza segmentleri bambaşka ztn ?
Öncelikle ben vti da sürdüm typer da sti da 2.0 R da ama senin 2.0 R sürdüğünü pek sanmıyorum. Bu arada 2.0 R kullanıyorum onuda belirteyim. Aracım zaten STİ da kullanılan boxer motorla birebir aynı. WRX STİ ın yaktığı benzinin yarısını yakıyorum. Ayrıca aynı model WRX STİ ın yarı fiyatına aldım ben bu aracı neden neyin yüzkarası olacak onuda anlamadım ? İçi dışı neredeyse birebir aynı olan bir araç motoruda boxer motor ses olarakta fark yok sadece bir turbo için 2 katı para vermek istemedim zaten okadar durumumda yok. Olay zaten subaru 2.0 R ın mantığı falan değil nerdeyse 20 senelik vtec in şuan 2007 model bindiğim subaru impreza ile aynı fiyat olması ve bunun bana saçma gelmesi ikisinide kullanan biri olarak yazıyorum bunu ikiside japon artılarına eksilerine tekrar bir göz at derim yazdıkların bana pek mantıklı gelmedi neye göre VTİ daha mantıklı sen şuan kullanıyosun diyemi ?

__FrK__
18-05-2012, 09:57
şimdi benim anlamadığım ne alaka legacy ile impreza segmentleri bambaşka ztn ?
Öncelikle ben vti da sürdüm typer da sti da 2.0 R da ama senin 2.0 R sürdüğünü pek sanmıyorum. Bu arada 2.0 R kullanıyorum onuda belirteyim. Aracım zaten STİ da kullanılan boxer motorla birebir aynı. WRX STİ ın yaktığı benzinin yarısını yakıyorum. Ayrıca aynı model WRX STİ ın yarı fiyatına aldım ben bu aracı neden neyin yüzkarası olacak onuda anlamadım ? İçi dışı neredeyse birebir aynı olan bir araç motoruda boxer motor ses olarakta fark yok sadece bir turbo için 2 katı para vermek istemedim zaten okadar durumumda yok. Olay zaten subaru 2.0 R ın mantığı falan değil nerdeyse 20 senelik vtec in şuan 2007 model bindiğim subaru impreza ile aynı fiyat olması ve bunun bana saçma gelmesi ikisinide kullanan biri olarak yazıyorum bunu ikiside japon artılarına eksilerine tekrar bir göz at derim yazdıkların bana pek mantıklı gelmedi neye göre VTİ daha mantıklı ?

sen çok biliyorsun almışsın hayrını gör

RsTeam
18-05-2012, 10:02
sen çok biliyorsun almışsın hayrını gör

çok bilmekle alakası yok VTİ daha mantıklı dedin
bende nedenlerini sordum arabayı aldım yada almadım önemli değil

metinalan
18-05-2012, 10:10
birebir aynı kısmına takıldım ben :)

__FrK__
18-05-2012, 10:25
çok bilmekle alakası yok VTİ daha mantıklı dedin
bende nedenlerini sordum arabayı aldım yada almadım önemli değil

birebir aynı kısmına takıldım ben :)
:D
rsteam nıcklı arkadaş butun araçları kullanmışsın hatta stı ın yarısı kadar yaktığını ve turbo olması haricinde aynı oldugunu yazmışsın. BEN HİÇ SUBARU SAHİBİ OLMADIĞIM ve KULLANMADIĞIM HALDE bundan sonra sana bişey yazmak hiç içimden gelmedi.
2.0 R yakar gitmez, subaru boxer direksiz kapıları ve 4x4 olması haricinde hiç bir esprisi olmayan bi araçtır. Eğer bi insan böyle bi araba ile vtı arasında kalmışsa ki arkadaş typer vtı falan hepsinin belini getirmiş onu 2.0 r kesmez ödediği yakıta vergi vs. ye değmez 2.0R ona göre değildir. Alınmış alınmıştır gönlünce bin inşallah.

RsTeam
18-05-2012, 10:30
:D
rsteam nıcklı arkadaş butun araçları kullanmışsın hatta stı ın yarısı kadar yaktığını ve turbo olması haricinde aynı oldugunu yazmışsın. BEN HİÇ SUBARU SAHİBİ OLMADIĞIM ve KULLANMADIĞIM HALDE bundan sonra sana bişey yazmak hiç içimden gelmedi.
2.0 R yakar gitmez, subaru boxer direksiz kapıları ve 4x4 olması haricinde hiç bir esprisi olmayan bi araçtır. Eğer bi insan böyle bi araba ile vtı arasında kalmışsa ki arkadaş typer vtı falan hepsinin belini getirmiş onu 2.0 r kesmez ödediği yakıta vergi vs. ye değmez 2.0R ona göre değildir. Alınmış alınmıştır gönlünce bin inşallah.

beni performansı kesio yada kesmio ben karşılaştırmanın o kısmında değilimki
yaw bi konu açıoz vtec ile subaru 2.0 R diyoruz araya WRX ler STİ lar karışıyor konu hakkında fikir söylüosanız nedenlerini yazın polemik yaratmak için başka başka araçları konuya dahil etmenize gerek yok

__FrK__
18-05-2012, 10:33
beni performansı kesio yada kesmio ben karşılaştırmanın o kısmında değilimki
yaw bi konu açıoz vtec ile subaru 2.0 R diyoruz araya WRX ler STİ lar karışıyor konu hakkında fikir söylüosanız nedenlerini yazın polemik yaratmak için başka başka araçları konuya dahil etmenize gerek yok

ok kib bye

ercuz
18-05-2012, 18:01
Subaru parça konusu aşıldığı takdirde bence çok mantıklı,hatta temiz bitane bulsam ciddi olarak almayı düşünüyorum.Gözlemlerime göre subaru çufçuflu modelleri dışında ülkemizde tutulmuyor ama hondadan kaliteli ve oturaklı olduğunu iki arabaya binmiş birisi olarak söyleyebillirim.
Hatta bunu anlamak için yolcu koltuğundana oturmak bile yeterli.
Honda subaruya karşı sadece şanzıman ve motor olarak kaliteli bu benim kendi fikrim.Subarunun Yol tutuş kabiliyetini,hondaya karşı üstün yapım kalitesini ve güvenliği pek sallamayan birisi heleki bu forumda ise mutlaka honda diyecektir.

63owen63
18-05-2012, 18:03
ies diyen çıkmamış henüz. :)

ercuz
18-05-2012, 18:11
1.4 diyen çıkıcak :)

Trance-R
18-05-2012, 18:30
parça , yakıt , vergi gibi nedenler yüzünden SUBARU geride kalır derim ...

VTI ise ; hacim düşük , yürür iyi , motor mu LEGO gibi ... ekle ekle çık üst hp'lere ;)

ama performans ve konfor aynı anda ... Subi derim ;)

obenR
18-05-2012, 19:36
subaruda honda kadar sağlam bir araba ikiside japon sonuçta ben iki sene typer altı ay bir wrx bir buçuk yıl bir başka wrx kullandım, subaruda parça sorunu yok servisin elinde yoksa en geç 15 günde getirtiyolar çok istisna olmadıktan sıradan olabilcek tüm parçalar oluyor servisin stoğunda hazırda, subaru honda kullandığım sürede balataydı yağdı normal bakım harici masraf etmedim Allah a şükür toplu bir araba alırsan etceğini düşünmüyorum. vti r a göre daha hızlı yok az buçuk arada hız farkı önemli değil diyosan bence r vti a göre hız harici tüm konularda üstün,

exca
18-05-2012, 19:49
yol tutuş ve frenaj olarak olarak bu güne kadar üretilmiş hiç bir civic , impreza'nın hiç bir modelinden zaten üstün değildir...

konfor dersen yani aralarında 10 yaş olan araçları kıyaslıyamam , ki 94 model impreza kullanmıştım emsali olan eg ve ek'lerden bana göre çok daha başarılıdır...

fiyat dersen : Subaru

Donanım : benim ilgi alanıma giren bir konu değil ama 2.0r'da hillholder çok hoş zaten yaşları dolayısı ile karşılaştırmak mantıksız olur...

servis : honda , ancak subaruda saçma arızalar yaşamazsınız yaklaşık 5 yıldır 2 farklı subaru kullandım , normal standart bakımlarını iyi ustalar kolayca yapabiliyor , parçası tabiki hondadan pahalı , kalite farkı diye düşünüyorum...

yakıt : 2.0R ile şehir içi karışık kullanım fix 50kr yakıyorum bence 1.6 bir araç ile aynı yakıyor

performans : aracımda kat hariç diğer 3 susturucu iptal sonda noname susturu var 7.8 sn de çıktık iki kişi ile 100 km'ye bence 1400 kg'ye yakın awd için çok iyi bana göre torku götürüyor ... vti 'a gelince 1.6 motor için çoook başarılı bir motordur baksanıza 2.0 araçlar ile kıyaslıyoruz :)

benim tercihim subi oldu yine olsa yine olur hatta o kadar parayı eski arabaya vericek olsaydım gc8 alırdım ara ara hala düşünürüm sadece eski olması beni engelliyor eski eskidir

Emir_b16a
18-05-2012, 20:50
vti ların her 5 senede bir 0 100 süreleri kısalıyor :D 8.0 7.7 şimdide 7.3 :D

vtı hak ettiği fiyata satılmadığı sürece rakipleri her daim (performans ve sürüş keyifi hariç)
karşılaştırmada geride kalacaktır bi çoğu rakibide vti dan aşa kalmaz performans olarak atla deve kadar fark yok aralarında eğer kullanmak için alınacaksa

maksat yüklemekse vti ın ucu bucağı yok e yükliceksenizde imprezzanın turbo modellerine yönelmekte fayda var :)

sonuç olarak eğer gerçekten keyifli performansı hissedicek bi araç aranıyosa kendi sınıfının en üst versiyonu olan vti ı tercih etmek (15 000 e bulursanız tabi) mantıklı

ama arabam olsun hem performansı yeterli olsun biraz ondan biraz bundan olsun diyosanız subaruyu tercih edin derim size

bakalım kim ne sonuç çıkarıcak bu msjımdan :D

GC8 GT
18-05-2012, 21:06
yazacak bisey bulamadım ve suan aglıyorum..

Subi-Emre
19-05-2012, 08:14
bir subaru kullanıcısı olarak kesinlikle subaru 11-12 yıl model farkı var

BoraRS
19-05-2012, 08:52
Okan bana gore vti agresif gorunumlu tek kapi biraz da yirtik bir genc spor arabasi. Elindeki Subaru ise daha hantal gorunumlu 4 kapi daha agir bir aile arabasi. Disaridan boyle gorunuyor. Bu imaj var yani.

Ama bana sorarsan tercih olarak eger hiz agresiflik ve tek kapi bir spor arabasi istiyorsam ve butcem 30 lira ise ikisini de almam. Gider ya megane Rs alirim ya da 2005 bi clio rs alirim.

Hondalarin fiyatlari evet uctu. 1997 model vti 30 lira edermiyi hic tartismicam cunku co tartisildi. Sabaha kadar tartis istersen ama duruM ortada.

Haa bu arada nisey dikkatimi cekti. Ulan hangi arabayi alsan dunyanin en iyi arabasi o oluyor :D Gel de bi sapliyim sana zuhahahaha :D

Gonlunce kazasiz belasiz bin kardesim. Sen begeniyorsan gerisi onemli degil.

ercuz
19-05-2012, 09:31
Hondanın motoru yakıtı gidişi herşekilde takdire layık bunu kabul ediyorum,ancak aynı paraya 15 yaşında bi arabayı şahsen neden alayımki?
Subaru kağıt üstünde 1 sn yavaş olabilir ancak arayı virajlarda kapatır ve stok bir vtidan kesinlikle kopmaz diye düşünüyorum.
Vti heryerde uygulaması olan bolt-on turbo v.s yapılmış ve kendini kanıtlamış bir makineye sahip.
2.0R motoru arkadaşın dediği gibi Wrx ile birebir aynıysa kolayca eksikleri giderilip bir Wrx e dönüşebilirki oda Vti'in 5500 üstünlüğünü yokeder.

RsTeam
19-05-2012, 11:10
Okan bana gore vti agresif gorunumlu tek kapi biraz da yirtik bir genc spor arabasi. Elindeki Subaru ise daha hantal gorunumlu 4 kapi daha agir bir aile arabasi. Disaridan boyle gorunuyor. Bu imaj var yani.

Ama bana sorarsan tercih olarak eger hiz agresiflik ve tek kapi bir spor arabasi istiyorsam ve butcem 30 lira ise ikisini de almam. Gider ya megane Rs alirim ya da 2005 bi clio rs alirim.

Hondalarin fiyatlari evet uctu. 1997 model vti 30 lira edermiyi hic tartismicam cunku co tartisildi. Sabaha kadar tartis istersen ama duruM ortada.

Haa bu arada nisey dikkatimi cekti. Ulan hangi arabayi alsan dunyanin en iyi arabasi o oluyor :D Gel de bi sapliyim sana zuhahahaha :D

Gonlunce kazasiz belasiz bin kardesim. Sen begeniyorsan gerisi onemli degil.

geleyimde bi sapla bana :D:D:D
Subaru İmpreza geçtim dersin sonunu sölemessin STİ sansınlar :D:D

RsTeam
19-05-2012, 11:12
bu arada halen denemek isteyen stock yada filtre egzoslu vtecler aranıyor :D
geçen akşam vtec bulamadık bitane civic si denk geldi filtre egzoslu 180 e kadar 6 boy falan oldu bıraktım devam etmedim sen git abin gelsin hesabı :)

OmerRS
19-05-2012, 22:51
Bende merak ediyorum 2.0 R ları çıktığından beri. Acaba biraz oynandığında nasıl sonuçlar alınır neler yapılabilir diye. Güzel araba aslında.

exca
20-05-2012, 00:45
bence cbf 150 :)

RsTeam
20-05-2012, 21:33
bugün bikaç deneme yaptık
örnek teşkil etmesi açısından koyuyorum :)

http://www.techturkey.com/forum/videolar/121732-impreza-20-r-scirocco-160-106-gti-106-gti.html