PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep Telefonu 2700 Yardım.

RSBurak
07-05-2012, 14:57
Dün telefonumun bataryasını ve sim kartını söktüm cebime koydum sim kartını gps i olan başka telefona taktım ve dağ yürüyüşü yaptım telefonu takayım dedim baktım hafif nemlenmiş kurulayıp taktım telefon otomatik açıldı ve hiç bir tuşu basmadı.şimdide bataryayı söküp takıyorum otomatik açılıyor sim kart takılıysa pin kodunu soruyor.değilse sim kart olmadan açılsınmı diye soruyor ve hiç bir tuş basmıyor.Sorun nedir.Biraz aciliyeti var :(

TünayK
07-05-2012, 15:01
öncelikle hikayeyi biraz daha genişletmek lazım...dağa giderken neden simkart ve bataryayı söktün?? et kesimi mi vardı? telefonu tam olarak nereye koydun ki nemlendi??? eğer altında bir kıyafet var ve onun cebinde nemlendiyse seni bu kadar terleten neydi? bu konuları bi netleştirelim duruma göre konuyu çözer polise teslim ederiz seni...

Safak
07-05-2012, 15:02
Yusuf Miroğlu?

onursumer
07-05-2012, 15:02
tuşlardan biri takılı kalmış veya nemden dolayı hep basıyor şekilnde algılıyor

tek tuş basılı kaldığından dolayıda hiçbiri çalışmıyor

cihazı kurutmayı denedinmi ?

edit

tunayk noktayı koymuş hahaha :D

RSBurak
07-05-2012, 15:04
öncelikle hikayeyi biraz daha genişletmek lazım...dağa giderken neden simkart ve bataryayı söktün?? et kesimi mi vardı? telefonu tam olarak nereye koydun ki nemlendi??? eğer altında bir kıyafet var ve onun cebinde nemlendiyse seni bu kadar terleten neydi? bu konuları bi netleştirelim duruma göre konuyu çözer polise teslim ederiz seni...

:D yok gps olan bir telefona kendi kartımı taktım konumun yüksekliğini almaya çalıştım beni terleten şey 100kg olmam :D

tuşlardan biri takılı kalmış veya nemden dolayı hep basıyor şekilnde algılıyor

tek tuş basılı kaldığından dolayıda hiçbiri çalışmıyor

cihazı kurutmayı denedinmi ?

edit

tunayk noktayı koymuş hahaha :D

teşekkürler kurutunca çalışır umarım. :) sıfırlama şansı yokmu böyleyken ?

_Emre_
07-05-2012, 15:16
Tünay abi sandalyeden düştüm yerden yazıyorum haha :D
Bataryayı çıkartıp kurumaya bırak büyük ihtimalle çalışacaktır :)

onursumer
07-05-2012, 15:17
teşekkürler kurutunca çalışır umarım. :) sıfırlama şansı yokmu böyleyken ?

sıfırlancak bir yanı yok belliki tuş takılmış veya nem yapmış

kurutarak nemini iyice alarak denemek lazım ilk olarak :)

RSBurak
07-05-2012, 15:19
tamam teşekkürler herkese. bir ara sony ericsson vardı takoz gibiydi bu nokialar pek bir narin ufacık nemlenmeden kafayı yedi. :)

Evrenoz
07-05-2012, 15:25
Kurutmak için fön vs tutma.. Pirinç dolu kavanoza göm, 24 saat sonra çıkart kullan..

EmrahERKAN
07-05-2012, 15:29
Kurutmak için fön vs tutma.. Pirinç dolu kavanoza göm, 24 saat sonra çıkart kullan..

Aynen kesinlikle fön vs tutmayın pirinç dolu kavanoz kesin çözüm.