PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lassa Bayii Açma Hakkında

yearone
07-05-2012, 15:07
Bursa'daki bir arkadaşım Lassa bayii açmak istiyor fakat bölge bayiisine ulaştığı zaman mail falan bırakın, biz size döneriz diyorlar. Birebir görüşeceği birilerini bulamadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

FiReWaLL
07-05-2012, 16:25
eğer açacağı yere yakın lassa veya bridgestone bayisi yoksa ve eski herhangi bi lastik bayiliği varsa çok rahat bayilik alabilir

XSi
07-05-2012, 16:32
Bursa'daki bir arkadaşım Lassa bayii açmak istiyor fakat bölge bayiisine ulaştığı zaman mail falan bırakın, biz size döneriz diyorlar. Birebir görüşeceği birilerini bulamadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

demekki bayiye ihtiyacı yok, ihtiyaç yokkn cazip teklif ve şartlar sunmaz..

illa lastik işi olacaksa alternatif markalara bakın.

yearone
07-05-2012, 19:05
Olumlu veya olumsuz dönmüyorlar ve de ulaşılmıyor. Yani dönüp "bizim orada bayiimiz var ve size ihtiyaç yok" dense tamam.

Teşekkürler cevaplarınız için.

XSi
11-05-2012, 08:13
Olumlu veya olumsuz dönmüyorlar ve de ulaşılmıyor. Yani dönüp "bizim orada bayiimiz var ve size ihtiyaç yok" dense tamam.

Teşekkürler cevaplarınız için.

ben de iş arama dönemlerimde çok sayıda yere başvururum 50 başvurudan 5 tanesi geri döner, bana ihtiyaç duymayan geri dönmez :)

klasik ticaret işleyişi, herkes ihtiyacı ile ilgilenir :)

oğuz
11-05-2012, 10:22
merak ettim yok mu bu işin raconunu bilen acaba ?

lnd_samet
11-05-2012, 10:43
var,
çıkıp arabayla fabrikaya gidin direk,
ya sabancı holdingden bölüm şefine ulaşın;)

oğuz
11-05-2012, 11:05
bayilik fiyatları vs. ortalama nedir ? yani açmak neye patlıyor,onayı aldıktan sonra.

otopratik
12-05-2012, 13:27
bir bayi olarak yazıyorum.çoook paran ve çoook büyük yerin yoksa daha öncede bu işi yapmamışsan.bayilik vermezler.çünkü bursada çok köklu bayisi var zaten lassanın.en kötü o bayinin alt bayisi felan yaparlarki şuan lassa elindeki bayileri bile eliyor.

oğuz
25-02-2014, 20:20
2014 piyasa durumu gunceli olsun

Alıntıdır
Bayilık alırsan bankada senı desteklıyecek yatırdıgın 100,000 tl harıcınde 100-150 bın arası paran olması lazım nıe dıeceksın lastık fabrıkaları bayılıgı her ay duzenlı mıktarda mal almak sartı ıle verıyorlar sat yada satama umrunda olmaz ay sonu o kotayı cekmen lazımdır senelık en assagı 3000 lastık 6 ay ıcerısınde aldığın kotanın toplamı 1500 lastık sen satmıssın 750 lastigi kalan 750 eger kasanda bellı bı tutar yoksa oldugu gıbı gırer bu asamadan sonra elınde mal paraya donmeye baslar buda zarar.....

Bayilik hakkında araştırma yaparken genelde kotadan dolayı tereddutte kalındığını okudum,
Ama normal bi dukkan ile bayi arasındaki en onemli hizmet farkı yol yardımı gibi gorunuyor.

Tum markaları satan dukkan açmak iyi hoş ama,yol yardımı vs nasıl bi çozum olabilir