Orijinalini görmek için tıklayınız : aractan gelen gıcık ses yardım lütfen
arkadaslar son zamanlarda araba yürürken vitese takıp gaz verince demir demire sürtüyormus gibi ses yapıyor boşa alınca ses kesiliyor birde arac dururken gaz verdigimde de aynı ses geliyor neyden olabilir aceba
mehmetRS
07-05-2012, 21:43
ne kadar sürüyor bu ses? LAK diye bir demir sesi gelip duruyormu yoksa sürte sürte devammı ediyor acaba?
Sanzuman yagini en son ne zaman degistirdin?
MaNiSaLı
07-05-2012, 22:54
bence egzoz bir yerlere çarpıyo . Aynı olay arkadaşımın başına gelmişti . Katalitik konvektör dağılmıştı onunda :( ama sen yinede bi ustaya göstersen iyi olur . Sadece viteste geliyor diyorsan benim tezi çürütür :) ama bence bir daha dikkat et bakalım , sadece boşta mi yapıyor ;)
fatihcakin
08-05-2012, 08:41
Aracınızda düz boru ve son susturucu oem mi ?
Sanzuman yagini en son ne zaman degistirdin?
Bayadır şanzıman yağına baktırtmıyorum en kısa zamanda aklımda olan şey ona baktrtmak zaten ona baktırtcam
bence egzoz bir yerlere çarpıyo . Aynı olay arkadaşımın başına gelmişti . Katalitik konvektör dağılmıştı onunda :( ama sen yinede bi ustaya göstersen iyi olur . Sadece viteste geliyor diyorsan benim tezi çürütür :) ama bence bir daha dikkat et bakalım , sadece boşta mi yapıyor ;)
hersey olabilr ya cok nalet bir ses
Aracınızda düz boru ve son susturucu oem mi ?
51lik boru ve otto egzoz var oem degil
fatihcakin
09-05-2012, 08:15
Bence siz en iyisi bir ustaya görünün, veya video yükleyin
hddsheriff
09-05-2012, 08:56
aks vuruyor olabilir.
Şanzıman rulmanlarında sıkıntı olabilir.
eger şıkırtılı geliyorsa eksoz flaşından geliyordur..muhtemelen
bugun mete ustaya gittim ve ayna mahrutinin bilyasının dagıldıgını soyledi ses ondanmış yani yardımlarınız için tesekkurler arkadaslar allah kimseye bole ses vermesin gıcık bişey