Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane III Coupe ?
TechTurkey merhabalar , megane 3 coupe'nin benzinli modelini almayı düşünüyorum, tasarım konusunda çok hoşuma giden bir araç fakat bu zamana kadar hic renault arabasına girmemiştim. Kullanıpda artılarını ve eksilerini bilenler varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim , teşekkürler.
Bu araçla ilgili kapsamlı bir konu mevcut.
http://www.techturkey.com/forum/dizel/49185-2010-megane-iii-coupe.html
eğer alırsanız hayırlı olsun şimdiden görünüşü falan çok hoş olan bir araba bence
neden dizel değilde benzinli kesinlikle dizelini tavsye ederim
emirhan sph
07-05-2012, 22:32
Performans,goruntu,fiyat,aksesuar olarak cok guzel bi arac. Ancak almandan inip hayatiniz boyunca mutlu olamicaginiz bi arac olur. Benm megy3 te genel olarak gordugum sorunlar on takim guvensizligi. Doseme kalitesizligi. Benim arac 5 bn km deyken vitesi sallanmaya basladi 2011 model bi arac olupta 5 bn km de vites sallanmasi nedi ya. Ama perfomans olarak inanilmaz tatmin ediyodu beni. Acikcasi arabamdan memnundum ancak bana yeterli guvenirliligi sagliyamadigi icin ve abuk subuk sorunlari oldugu icin ben sattim.Tabi her aracta bole sorunlar olcak die bsey yok bunlar benim basima gelenlerdi
Not: 1.5 dci icin gecerlidi yazdiklarim
Coupe degil ama hb dusunurseniz 1.4 tce 5bin km de satabilirim..
neden dizel değilde benzinli kesinlikle dizelini tavsye ederim
coupe araclara dizel motoru yakıştıramıyorum ben nedense , ne bir spor filtreden fayda alabiliyorsun nede egzost sisteminden , fazla abartmadan hafif tok bir motor sesi alarak kullanmayı seviyorum :)
Performans,goruntu,fiyat,aksesuar olarak cok guzel bi arac. Ancak almandan inip hayatiniz boyunca mutlu olamicaginiz bi arac olur. Benm megy3 te genel olarak gordugum sorunlar on takim guvensizligi. Doseme kalitesizligi. Benim arac 5 bn km deyken vitesi sallanmaya basladi 2011 model bi arac olupta 5 bn km de vites sallanmasi nedi ya. Ama perfomans olarak inanilmaz tatmin ediyodu beni. Acikcasi arabamdan memnundum ancak bana yeterli guvenirliligi sagliyamadigi icin ve abuk subuk sorunlari oldugu icin ben sattim.Tabi her aracta bole sorunlar olcak die bsey yok bunlar benim basima gelenlerdi
Not: 1.5 dci icin gecerlidi yazdiklarim
Yol tutuşu nasıldı orjinal yay ve amortisörleriyle acaba ?
eğer alırsanız hayırlı olsun şimdiden görünüşü falan çok hoş olan bir araba bence
Teşekkürler hayırlısı inşallah :)
Coupe benzinli düşünüyorsanız
2011 model 1.4 T 130 hp siyah renk ve sadece 97 km'de bir araç var satılık bana ulaşabilirsin. Hem araç ile ilgili hemde gelen olarak coupe ile ilgili bilgi verebilirim.
EMRE KAAN
08-05-2012, 08:19
coupe araclara dizel motoru yakıştıramıyorum ben nedense , ne bir spor filtreden fayda alabiliyorsun nede egzost sisteminden , fazla abartmadan hafif tok bir motor sesi alarak kullanmayı seviyorum :)
siz çağın biraz gerisinde kalmışsınız bence :) amaç sesse dediğiniz mantıklı ama performans açısından egzost filtre benzinlide ne işe yarıyosa dizeldede yarıyo ben kesinlikle dizel alırdım
benzinli alinacaksa illa 1.4 leri tercih edilmeli, 1.6si cop bence
siz çağın biraz gerisinde kalmışsınız bence :) amaç sesse dediğiniz mantıklı ama performans açısından egzost filtre benzinlide ne işe yarıyosa dizeldede yarıyo ben kesinlikle dizel alırdım
cağın gerisinde kalmak ile alakası yok ,dizel arac da aldım sattım fakat onlar 4kapı olanlarıydı ve sağa sola ayağımı yerden kessin diye kullanıyordum , fakat bu coupe aracı hafta sonları kullanıcam iş ve aile için ayrı aracımız var yanı sıra fazlada km yapmıyacağım için dizele pek gerek yok :)
benzinli alinacaksa illa 1.4 leri tercih edilmeli, 1.6si cop bence
neden çöp acıklarsanız sevınırım
neden çöp acıklarsanız sevınırım
Yakar gitmez en kolayi...