Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 Gt 1.6 thp nasıl araçtır ?
mcolgecen
08-05-2012, 17:34
pug 207 gt 1.6 thp nasıl araçdır piyasası ne durumdadır kronik arızaları varmıdır ortalama yakıt tüketimi nedir çok üzermi 40 bin kmde 2 parça boyalı olanı max kaç lira eder yardımcı olursanız sevinirim ?
RC ve GT lerde kronik sente atlama sorunu vardır yapıldığı zaman sorun çıkarmaz yakıt konusunda biraz fazla yakar ama keyifli aractir :icon_tup:
ben çok severim kırmızı cam tavanlı RC olursa ama VTI onun ağzını burnunu kırar :D
by serçe
08-05-2012, 17:41
siteyi keşke araştırsaydın
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/72683-207-rc-veya-gt-hakkinda-bilgisi-olan-varmi-kronik-sorunlari-nelerdir.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/119029-207-gt-hakkinda-yardim-3.html
iki tane ayrı konusu var gerekli bilgiler illaki vardır .
mcolgecen
08-05-2012, 17:50
siteyi keşke araştırsaydın
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/72683-207-rc-veya-gt-hakkinda-bilgisi-olan-varmi-kronik-sorunlari-nelerdir.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/119029-207-gt-hakkinda-yardim-3.html
iki tane ayrı konusu var gerekli bilgiler illaki vardır .
ilginden dolayı teşekkürler forumdan aratmayı düşünemedim bu seferlik hoş karşılayın birde aracın şuanki güncel fiyatını sizlere sormak istedim . 40 bin km de 2 parça boyalı kırmızı cam tavanlı gt kaç lira eder ?
En kral GT'nin edecegi para 30 lira bence.
Ama daha 2-3 gun once 29 liraya hala VTi satilabildigini gorunce insafsizlik ettigimi dusunmuyor degilim :D
Aracin servis kayitlarina bakin, elektronik sorunlarla alakali falan gitmis gelmis mi. Basit gecici sorunlar cikarabiliyor
Ayrica takir tukur olmasi ihtimali cok yuksek, deneyip alin derim veya simdiden bi cozum yolu gelistirmeye bakin izolasyon vs.
Yakit da maksimumda 10-11 litreyi gecmez. Tapagaz 13 yakiyor rollingte zaten, daha yukarisini ben beceremedim :)
Normal karisik kullanimda 9 litre falan.
2007lerde sente atlama sorunu vardi garantiden yapildi hepsinde, 2008ler temiz.
Kronik sorun yok ama ufak tefek gecici sorunlar olur illa ki, kiminle konustuysam bu konuda 'Klasik Peugeot' deyip geciyor, ben de cok kafayi takmadim kullandigim donemde.
mcolgecen
08-05-2012, 18:26
En kral GT'nin edecegi para 30 lira bence.
Ama daha 2-3 gun once 29 liraya hala VTi satilabildigini gorunce insafsizlik ettigimi dusunmuyor degilim :D
Aracin servis kayitlarina bakin, elektronik sorunlarla alakali falan gitmis gelmis mi. Basit gecici sorunlar cikarabiliyor
Ayrica takir tukur olmasi ihtimali cok yuksek, deneyip alin derim veya simdiden bi cozum yolu gelistirmeye bakin izolasyon vs.
Yakit da maksimumda 10-11 litreyi gecmez. Tapagaz 13 yakiyor rollingte zaten, daha yukarisini ben beceremedim :)
Normal karisik kullanimda 9 litre falan.
2007lerde sente atlama sorunu vardi garantiden yapildi hepsinde, 2008ler temiz.
Kronik sorun yok ama ufak tefek gecici sorunlar olur illa ki, kiminle konustuysam bu konuda 'Klasik Peugeot' deyip geciyor, ben de cok kafayi takmadim kullandigim donemde.
ilginden dolayı teşekkürler peki 25 bin tlye oto galeriden yetkili servis bakımlı 2008 model 40 bin kmde cam tavanlı 2 parça boyalı 1.6 gt alınırmı güvenemiyorum ?
ilginden dolayı teşekkürler peki 25 bin tlye oto galeriden yetkili servis bakımlı 2008 model 40 bin kmde cam tavanlı 2 parça boyalı 1.6 gt alınırmı güvenemiyorum ?
Alinir ama baktirmadan alinmaz, fiyat uygun bence. Ici-disi temizse binilir
Kullaniciya bile guvenemiyorken galeriye ben hic guvenmiyorum maalesef
Ha bir de cogu GT'de teypin altindaki CD degistirici yerinde olmayabiliyor, ona da dikkat edersiniz :D
Ayrica cam tavanli diye ekstra belirtmenize gerek yok, GT'de cam tavan standart.
Hatta diger ekstra sayilabilecek ama GT'de standart bulunan donanimlar:
Hiz sabitleyici, arka park sensoru, katlanan aynalar, cift bolgeli dijital klima, 5'li CD degistirici vs. :)
mcolgecen
08-05-2012, 18:31
Alinir ama baktirmadan alinmaz, fiyat uygun bence. Ici-disi temizse binilir
Kullaniciya bile guvenemiyorken galeriye ben hic guvenmiyorum maalesef
Ha bir de cogu GT'de teypin altindaki CD degistirici yerinde olmayabiliyor, ona da dikkat edersiniz :D
evet benim baktığımdada yoktu şasi numarasını alıp servisten sorgulatacağım ayrıca ücreti karşılığında pejo yetkili servisleri ekspertiz yapıyorlarmı ?
evet benim baktığımdada yoktu şasi numarasını alıp servisten sorgulatacağım ayrıca ücreti karşılığında pejo yetkili servisleri ekspertiz yapıyorlarmı ?
Ben Ankara'da yaptirmistim 100 lira almislardi ama sene 2009'du, guncel durumu sorup ogrenmenizde fayda var.
pejo servisleri ekspertiz yapmıyorlar ama mekanık kontrol ve test cihazına bağlanıp kontrol edilmesini talep edersen 100-150 ye yapıyorlar kaportayıda dısarda bi iki yere göster devam
mcolgecen
08-05-2012, 18:50
Ben Ankara'da yaptirmistim 100 lira almislardi ama sene 2009'du, guncel durumu sorup ogrenmenizde fayda var.
birde şöyle bir sorum olacak baktığım araçta siyah zemin mercekli farlar vardı diğer gt lere baktığımda siyah zemin değil acaba sıfır satılırken opsiyonelmiydi yada sonradanmı karartılmış ?
birde şöyle bir sorum olacak baktığım araçta siyah zemin mercekli farlar vardı diğer gt lere baktığımda siyah zemin değil acaba sıfır satılırken opsiyonelmiydi yada sonradanmı karartılmış ?
sonradan boyatma o siyahlar
ilk yapıcagın iş gt alırken servise git sentesi yapılmışmı grank civatası geliştirilmiş modelle değişmişmi abs beyni degişmişmi dreksiyon motoru elektrikli degişmişmi bi sor değişmişse gönül rahatlıgıyla al stok alırsan şamar oglanına dönersin söylemesi
segate2 yazılım düz boru filtre ile 195 hp güç alırsın yakıtı üzmez ortalama 25 27 arası bi para ver üstüne verme degmez.aldıgın arabanın kesinlikle hasar kayıtlarına baktır sıkıntılı araba alma gt yede 28 29 verme rc al derim koltugu kadranı sana esas zevki verir zaten ..yol tutuşu gideri iidir.sıkıntı cıkarmaz...türkiyedeki 2. yada bilemedin 3. sente problemi olan aracı ben yaptım problemi ben buldum alırsanda yardım ederim herkonuda..
mcolgecen
08-05-2012, 19:19
ilk yapıcagın iş gt alırken servise git sentesi yapılmışmı grank civatası geliştirilmiş modelle değişmişmi abs beyni degişmişmi dreksiyon motoru elektrikli degişmişmi bi sor değişmişse gönül rahatlıgıyla al stok alırsan şamar oglanına dönersin söylemesi
segate2 yazılım düz boru filtre ile 195 hp güç alırsın yakıtı üzmez ortalama 25 27 arası bi para ver üstüne verme degmez.aldıgın arabanın kesinlikle hasar kayıtlarına baktır sıkıntılı araba alma gt yede 28 29 verme rc al derim koltugu kadranı sana esas zevki verir zaten ..yol tutuşu gideri iidir.sıkıntı cıkarmaz...türkiyedeki 2. yada bilemedin 3. sente problemi olan aracı ben yaptım problemi ben buldum alırsanda yardım ederim herkonuda..
peki dediklerin yapılmamışsa dışarıda yaptırsam maliyeti ne tutar ?
mcolgecen
08-05-2012, 19:38
yazdıklarınız kafama takıldı peki bahsettiğiniz konular performans açısındanmı onarılmalı yoksa düzeltilmesi gereken kronik kusurlarmıdır yardımcı olursanız sevinirim.
ÜSTÜNERC
08-05-2012, 20:06
mıllet 23-25 mılyar arası vti ye para verıyorsa.km ler ucmus onların genelde.207 gt ye 30 ıstenmesı gayet normal gibime gelıyor.suanda bence o paraya alınacak en iyi araclardan birtanesi 207 gt. yakıtı asırı sekıldede fazla yakmıyor sonucta arac 150 hp 1.6 turbo arac. 20 kurus yakacak hali yok.ama cogu aractan az yakıyor normal kullanımda.basarsan baslıyor yakmaya her arac yakar yani basarsan.kronik sorunu vs falanda yoktur yani.alırken turbosuna motoruna baktırmakta fayda var cunku sıfır turbo fıyatı 2.500 lira olması lazımdı.o yuzden sıkıntı cıkartır yanı masraflı bi 207 gt alırsan.onun dısında chıp komple egsoz fıltre ile 180 hp aldı trabzonda bi abimiz var mithat abi aracı duzgun yuruyor yani.207 gt abımdede var gayet seri ve güzel araç.
mcolgecen
08-05-2012, 20:27
mıllet 23-25 mılyar arası vti ye para verıyorsa.km ler ucmus onların genelde.207 gt ye 30 ıstenmesı gayet normal gibime gelıyor.suanda bence o paraya alınacak en iyi araclardan birtanesi 207 gt. yakıtı asırı sekıldede fazla yakmıyor sonucta arac 150 hp 1.6 turbo arac. 20 kurus yakacak hali yok.ama cogu aractan az yakıyor normal kullanımda.basarsan baslıyor yakmaya her arac yakar yani basarsan.kronik sorunu vs falanda yoktur yani.alırken turbosuna motoruna baktırmakta fayda var cunku sıfır turbo fıyatı 2.500 lira olması lazımdı.o yuzden sıkıntı cıkartır yanı masraflı bi 207 gt alırsan.onun dısında chıp komple egsoz fıltre ile 180 hp aldı trabzonda bi abimiz var mithat abi aracı duzgun yuruyor yani.207 gt abımdede var gayet seri ve güzel araç.
si ve vti ile kıyaslanırsa bu fiyatlara bedava denebilir yalnız sente atlama vs sıkıntısı olduğu söylendi aslı varmı bir araştırmak gerekiyor ..
ÜSTÜNERC
08-05-2012, 20:41
aractan araca fark yani kardes.motoru yorulmamıs diri araçta sıkıntı olmaz.abimin aracı suanda 58 bınde bı sıkıntısı falan yok
gt yerine rc tercih edin derim ;)
erhanarici18
08-05-2012, 20:58
peki gt ile rc arasındaka farklar nelerdir
ÜSTÜNERC
08-05-2012, 21:04
peki gt ile rc arasındaka farklar nelerdir
daglar kadar fark var.GT DE MOTOR 150 HP RC DE 175 HP
İÇİ farklı koltuklar direksiyon kadran. GT de cam tavan var mesela RC de yok.cam tavan RC de var ama sayılı gelmiş turkıyeye 2-3 tane ancak vardır.hertürlü 207 RC daha iyi.Ama 207 gt de kötü bir araç degıl.
30 lira civarında paran varsa RC al derim. uğraşma gt ile felan.
70 lik down pipe ve cut out ile şaka makinası oluyor..
erhanarici18
08-05-2012, 21:34
ufak tatlı dokunuşlarla kaç hp leri görebiliriz RC'lerde
daglar kadar fark var.GT DE MOTOR 150 HP RC DE 175 HP
İÇİ farklı koltuklar direksiyon kadran. GT de cam tavan var mesela RC de yok.cam tavan RC de var ama sayılı gelmiş turkıyeye 2-3 tane ancak vardır.hertürlü 207 RC daha iyi.Ama 207 gt de kötü bir araç degıl.
dağlar kadar fark dediğin 25 hp,koltuk, direksiyondaki ufak değişiklik ve kadran mı sizin ordaki dağlar bayabi küçükmüş heralde...
gidip rc e 34 lira gibi paralar verceğime gider gt alırım 26-27 binlere iyi bi yazılım düzgün bi egsoz flitre sistemi ile 185-190 hp civarı görüyosun zaten gidip rc alıp onada biraz daha düzgün yürüsün die bişeyler yapcan neye geldi fiyatı sana stock bi rc nin yürüyüşü öle ahım şahım değil illaki ufak tefek dokunuşlar gerektio bence değmez o fiyatlara ayrıca süspansiyonları falan çok sert takur tukur gidersin böbreğinde taş varsa hee evt ozmn iyi gelir düşürürsün onun için alınabilir...
30 lira nerde rc var acaba merak ettim :) canı alınmışlardan her tarafı kevgire çevirilmiş rc lerden mi bahsediyoruz:)
Antalyalogy
08-05-2012, 21:55
dağlar kadar fark dediğin 25 hp,koltuk, direksiyondaki ufak değişiklik ve kadran mı sizin ordaki dağlar bayabi küçükmüş heralde...
gidip rc e 34 lira gibi paralar verceğime gider gt alırım 26-27 binlere iyi bi yazılım düzgün bi egsoz flitre sistemi ile 185-190 hp civarı görüyosun zaten gidip rc alıp onada biraz daha düzgün yürüsün die bişeyler yapcan neye geldi fiyatı sana stock bi rc nin yürüyüşü öle ahım şahım değil illaki ufak tefek dokunuşlar gerektio bence değmez o fiyatlara ayrıca süspansiyonları falan çok sert takur tukur gidersin böbreğinde taş varsa hee evt ozmn iyi gelir düşürürsün onun için alınabilir...
Dostum çok yanlış bir yorum yazmışsın.
Bilmediğin için öyle yazdığını sanıyorum ama hakıkaten dağlar kadar fark var..
Stock süspansiyon sistemi ile körfez pistinde derece yapmış bir araç RC ,aynı arkadaş Türkiye slalom şampiyonasını kazandı.
Benim arkadaşlarımda GT de var RC de var ikiside stock sayılır sırayla biniyorsun farkı anlıyorsun zaten.
GT ler hem sportiflik hemde konfor vaaden araçlar.
RC ler ise zaten o sertliği arayan uygun eller için..
Senin dediğin bugün astra GTC ile OPC arasında dağlar kadar fark yok demeye benziyor.Aynı anlamda farklar GT ve RC de mevcut.
30 a düzgün RC olmayacağı konusunda sana katılıyorum.Bu arada bugünkü aklım olsa dediğiniz fiayatlara GT alıp üstüne 7-8 bin TL harcayıp 330-340 HP araç yapardım kendime :icon_tup:
Stock süspansiyon sistemi ile körfez pistinde derece yapmış bir araç RC ,aynı arkadaş Türkiye slalom şampiyonasını kazandı.
Benim arkadaşlarımda GT de var RC de var ikiside stock sayılır sırayla biniyorsun farkı anlıyorsun zaten.
Senin dediğin bugün astra GTC ile OPC arasında dağlar kadar fark yok demeye benziyor.Aynı anlamda farklar GT ve RC de mevcut.
30 a düzgün RC olmayacağı konusunda sana katılıyorum.Bu arada bugünkü aklım olsa dediğiniz fiayatlara GT alıp üstüne 7-8 bin TL harcayıp 330-340 HP araç yapardım kendime :icon_tup:
yeternce blgm var konu hakkında merak etme bnm demek istediğimi sen anlamamışssın galba o yazılan şeyler 7-8 bn fark ettiricek şeyler değil farklar var ben yok demiyorum.bnm demek istediğim rc o parayı verceğime gt e yaparım ufak bişeyler zaten çok keyfli bi araç olur pist diyosun birincilik diyosun kaç kişi var aracını alıp piste çıkan haa 207 rc im var hadi pisteee ben cadde şartlarındn bahsediyorum sana sen olayı pistlere çekiyosun :) biri rc biri gt tabi fark olucak ben sana gt daha üst bi araç deyp rc i kötülemiyorum.terch meselesi daha sert sürüş isteyen kişi ve parası uygun olan rc alır tabi .ama 26 bn civarı btçesi olup adama gidip te rc al gt değmez dersen olay değişir bazıları için 3-4 liara büyük bi fark olmayabilir ama herkes için bu aynı şey geçerli değildir.
abi aynen katılıyorum sana,ben 1 senedir gt kullanıcısıyım öyle anlatılan problemlerin hiçbirini yaşamadım,ilk aracı aldığımda sente sorununu gidip serviste güncel parçalarla değiştirerek giderdim sırf oda içim rahat olsun diye,zamanında bakımlarla sorunsuz biniyorum,yakıtı üzmez,kırmızı olursa cam tavanla dahada yakışıklı olur,dikkat çekicidir,kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır,en ufak detayına kadar yardım edebilirim,servise götür baktır gönül rahatlığıyla al bin...ayrıca yurtdışınada bakarsak tüm proje araçları gt'dir ve 340 hp ye kadar yolu vardır...
mcolgecen
08-05-2012, 22:16
peki bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ?
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 84366025 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-207-gt-1-6-thp-kendi-bunyemizde-vade-olur-84366025/detay/)
orjin farları nerede,ön tampon içi ızgaralar gri olması lazım ama siyah,önden kazalı olabilir,cd changer yok,esp ışığı yanıyor,benden bu kadar...
Antalyalogy
08-05-2012, 22:22
@alone sen daha forum adabını öğrenememişsin.
Benim sana yazdıklarımda bu şekilde kabalaşmanı gerektirecek bir ifade yok.
Yazdığın tüm şeylere saygım sonsuz ancak bunları ifade ederken fikrine katılmadığın birine hitap şeklin çok itici.
Senin yazına bu şekilde cevap veriyorum ki belki anlarsın anlatmaya çalıştığımı.Lütfen bu mesajıma da alıntı yapma.
mcolgecen
08-05-2012, 22:50
orjin farları nerede,ön tampon içi ızgaralar gri olması lazım ama siyah,önden kazalı olabilir,cd changer yok,esp ışığı yanıyor,benden bu kadar...
aracın ilk sahibi bir bayanmış ön tamponu değişmiş sag çamurluğu düzeltilip boyanmış kaputda ve diğer yerlerinde boya yok deniyor
S.Özeren
08-05-2012, 23:03
GT güzeldir ama az yakmaz en azından RED bizdeyken ben az yaktıramıyodum :) rollingle falan işi olmayan adamıda çok güzel tatmin eder
@alone sen daha forum adabını öğrenememişsin.
Benim sana yazdıklarımda bu şekilde kabalaşmanı gerektirecek bir ifade yok.
Yazdığın tüm şeylere saygım sonsuz ancak bunları ifade ederken fikrine katılmadığın birine hitap şeklin çok itici.
Senin yazına bu şekilde cevap veriyorum ki belki anlarsın anlatmaya çalıştığımı.Lütfen bu mesajıma da alıntı yapma.
sende çok var forum adabı dediğinşeyden dmi bnm kabalaştığım falan yok senn söyledklerine karşı verilmesi gereken cvpları verdm ben bırak allaha aşkına ya konuyu nerelere çektn sen ilk önce yazdıklarına bak ben neyi anlatmaya çalıştım sen neler diyosun bnm sana daha dicek bişeym yok alıntı yapmaymış cvp verme bizde yapmayalım.
aracın ilk sahibi bir bayanmış ön tamponu değişmiş sag çamurluğu düzeltilip boyanmış kaputda ve diğer yerlerinde boya yok deniyor
bi ustaya baktır gri görünümü herkesin hoşuna gtmediği için siyahada boyanmış olabilir benm aracımdada öle ben kendm söktm boyadım hatta mat sprey ile görsel amaçlı yapılmış olabilir siyah yerler.
Daha önce açılan konuda da yazdım buraya da yazayım.Bu kadar namussuzluk olmaz arkadaş ya.Arabada değişen yok alttan darbesi var tramerde pert kaydı gözüküyor.Plakasını hatırlayamıyorum Galeriye gitmeden önceki sahibindeyken ben bakmıştım araca.Plakasını tam hatırlayamıyorum iste galeriden sorgulat istersen.
artık o kadar çok bakıyorum ki ilanlara aracın kazalı olduğunu resimlerden bile tahmin edebiliyorum neredeyse :o
bende 30 a kadar araç bakıyorum vti,207gt,207rc,a31.8t,leon 1.8tsport çok kararsız kaldım :( diğerlerine göre piayasası olduğundan vti ve 207gt bana daha cazip geliyor nedense
mcolgecen
09-05-2012, 09:59
Daha önce açılan konuda da yazdım buraya da yazayım.Bu kadar namussuzluk olmaz arkadaş ya.Arabada değişen yok alttan darbesi var tramerde pert kaydı gözüküyor.Plakasını hatırlayamıyorum Galeriye gitmeden önceki sahibindeyken ben bakmıştım araca.Plakasını tam hatırlayamıyorum iste galeriden sorgulat istersen.
hadi ya bizde heveslenip gaza gelmiştik Aracın şasi numarasını istedim beklemedeyim ...
mcolgecen
09-05-2012, 10:01
artık o kadar çok bakıyorum ki ilanlara aracın kazalı olduğunu resimlerden bile tahmin edebiliyorum neredeyse :o
bende 30 a kadar araç bakıyorum vti,207gt,207rc,a31.8t,leon 1.8tsport çok kararsız kaldım :( diğerlerine göre piayasası olduğundan vti ve 207gt bana daha cazip geliyor nedense
çok haklısın malesef fiyat aralığın çok oynak bu fiyalara bir çok seçenek var adamın kafası karışıyor bence en mantıklısı en kolay elden cıkabilecek olanı
Dağlar kadar farklara ek:
- Komple fren tesisatı(GT'ye göre en az 1 metre erken duruyor)
- SSP (Direksiyon force feedback'i. Zemin ne kadar kötü olursa olsun araç çizgisinde duruyor)
- Pistonlar (GT'ye göre daha etli)
- Turbo (Daha büyük, çıkışları da daha geniş)
- Bir takım ek sensörler (ekstra feedback herzaman iyidir)
- Gerçek anlamda devredışı kalabilen ESP (50'den 250'ye kadar kapalı)
- Siyah krom ön farlar (Bunların sıfırı baya bir pahalı)
GT ile RC aynı araba değildir. Tek ortak yönü dış görünümleri aynıdır.
Ve RC, ciddi konforsuz bir araçtır. GT yanında yaylı yatak gibi kalır.
ÜSTÜNERC
09-05-2012, 12:12
Kardeş Ne Yazmak istemissin bılmıyorumda 207 gt abımde var.özelliklerini biliyorum RC ninde bılıyorum.207 GT ile 207 RC arasında fark var evet.Ayrıca Trabzondaki Dağlar Büyüktür Gelip Bakarsın Görmediysen:heyoo: düzgün bi usluple soylebılırdın yani burda herkes bırbırıne goruslerını sunuyor bılgı verıyor.benım gozumde 207 gt ıle 207 RC arasında daglar kadar fark var.stock olarak 207 RC gecıyormu 207 gt yı gecıyor.koltukları spor mu evet.frenleri daha iyimi evet.süspansiyonu sertmi evet hız arabası cunku.Düzgün bir uslup kullanarak söylesen daha iyi olurdu gerek yok yani böyle dövecekmıs gibi yazmaya yakısmıyor cunku.butce varsa tabiki 207 RC alınır ha yoksa 207 gt güzel araba benım 207 gt ye lafım yok gayet guzel bir araç.
Peki RC piste daha uygun diyelim. Şuan yazılım, eksoz ve hava filtreis 3 lüsü ile kaç hp lere dek çıkarabiliyoruz aracı?
ÜSTÜNERC
09-05-2012, 13:11
Peki RC piste daha uygun diyelim. Şuan yazılım, eksoz ve hava filtreis 3 lüsü ile kaç hp lere dek çıkarabiliyoruz aracı?
aracın orjınal gücü 175 hp iyi bir yazılımla iyi bir egsoz ve filtre ve katalizör iptaliyle 200-210 hp alırsınız
çok haklısın malesef fiyat aralığın çok oynak bu fiyalara bir çok seçenek var adamın kafası karışıyor bence en mantıklısı en kolay elden cıkabilecek olanı
Uzun süre araç baktım,burada bahsi geçen araçlar için söylüyorum çok cazip fiyat ile satışa çıkarmazsanız satışı uzun sürecek araçlar.Ben hiç aklımda yokken boyasız değişensiz uygun fiyatlı bir fiesta st buldum aynı günde aldım.İyi ki almışım çok memnunum go kart arabası gibi :D 10 Litre yakıyor ama verdiği keyif bambaşka.
Antalyalogy
09-05-2012, 13:34
Tarkan ,
sağlıklı sorunsuz şekilde 205-210 hp krankda alabilirsin.Şunu da ekleyeyim RC ler tekere min kayıpla veriyorlar gücü.
Tork da 300 nm civarı olur.
maliyeti 750+300+200 =1250 TL :icon_tup:
Antalyalogy
09-05-2012, 13:36
Dağlar kadar farklara ek:
- Komple fren tesisatı(GT'ye göre en az 1 metre erken duruyor)
- SSP (Direksiyon force feedback'i. Zemin ne kadar kötü olursa olsun araç çizgisinde duruyor)
- Pistonlar (GT'ye göre daha etli)
- Turbo (Daha büyük, çıkışları da daha geniş)
- Bir takım ek sensörler (ekstra feedback herzaman iyidir)
- Gerçek anlamda devredışı kalabilen ESP (50'den 250'ye kadar kapalı)
- Siyah krom ön farlar (Bunların sıfırı baya bir pahalı)
GT ile RC aynı araba değildir. Tek ortak yönü dış görünümleri aynıdır.
Ve RC, ciddi konforsuz bir araçtır. GT yanında yaylı yatak gibi kalır.
alone adlı forum üyesi arkadaşımıza gelsin :heyoo::heyoo:
SSP nin açıklaması ;
http://www.peugeot.com.tr/ssp-direksiyon-stabilitesi-program/
Bu da SSP nin videosu ;bir taraf komple yağ gibi kaygan zeminde ike nfrene sonuna kada basıyor ve ellerini direksiyondan çekiyor.
http://www.feline207.net/videos/207-podcast-essai-207rc-ssp/
daha önce 207 gt 2008 model aracım vardı aldım 1 ay sonra sente atladı bana işcilk 600 patlatı sonra vvt aylar bozuldu degiştirdim sonra oksijen sensörü bozuldu değiştirdim sonra bobinler bozuldu degiştirdim sonra benzin pompası buldu degiştirdim en son bir gece eve giderken 5 vites 210 larda zevk kimi ala ala basayım artık ne bozulcak dedim 20 kilometre sonra 3 cü piston kırdı araç daha yazamadığım birsürü şey daha düne kadar bir arkaşımda 207 rc vardı ALLAH seni inandırsın kendine fantazi yapmak istiyorsan 207 al uykuların kacsın kilon varsa kilo verirsin bütün ustaları tanırsın benim yaşadıklarım bunlar sorun cıkarmayan varmı vardır tabi ama oda çok az sorun cıkarır sonra aynı gurupta colt czt aldım şimdi binmekteyim aldığım günden beri bir kez bozulduğunu görmedim hayvan gibide gidiyor
NOT kimsenin malını kötülemem net olarak belirteyim bunlar benim yaşadığım herkesin arabası kendine güzeldir taktir sizin tabi
30 lira nerde rc var acaba merak ettim :) canı alınmışlardan her tarafı kevgire çevirilmiş rc lerden mi bahsediyoruz:)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 82689342 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-rc-1-6-temz-motor-sahibinden-82689342/detay)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 82590150 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-full-full-220-hp-stage-2-82590150/detay)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2007 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 74087938 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-207-rc-74087938/detay)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 31.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61005414 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-simarik-rc-61005414/detay)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 81447475 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-48000-de-81447475/detay)
28 e de var başlayan fiyat. bunların pazarlık ortalamasını hesaplarsak en yüksek 32.500 e var, 30 veya 31 e çok güzel RC ler alabilirsin.
en son ilandaki RC burdan ali diye arkadaşım sattı BOYA yok. ötesi varmı? çok da iyi gidiyo km sine bi bak istersen. 31 e vereceklerdi. gerisini sen düşün.
senin GT in var sanırım o yüzden bu kadar rc lere karşı sinirlisin seni anlıyabiliyorum dostum :)
helal olsun kankim sana bunu yazan senmisin laaaaaaaaaa:D yoksa biri şifrenimi hekledi
yeternce blgm var konu hakkında merak etme bnm demek istediğimi sen anlamamışssın galba o yazılan şeyler 7-8 bn fark ettiricek şeyler değil farklar var ben yok demiyorum.bnm demek istediğim rc o parayı verceğime gt e yaparım ufak bişeyler zaten çok keyfli bi araç olur pist diyosun birincilik diyosun kaç kişi var aracını alıp piste çıkan haa 207 rc im var hadi pisteee ben cadde şartlarındn bahsediyorum sana sen olayı pistlere çekiyosun :) biri rc biri gt tabi fark olucak ben sana gt daha üst bi araç deyp rc i kötülemiyorum.terch meselesi daha sert sürüş isteyen kişi ve parası uygun olan rc alır tabi .ama 26 bn civarı btçesi olup adama gidip te rc al gt değmez dersen olay değişir bazıları için 3-4 liara büyük bi fark olmayabilir ama herkes için bu aynı şey geçerli değildir.
senin laf yetiştirmeye çalıştığın adamın konusu var 207 ler hakkında 460 sayfalık bi oku baştan aşağı özgür abinin ne kadar bilgi sahibi olduğunu öğrenirsin..
unutmadan ismini ekletisen konuya senide tanımış oluruz.
aramızda görmek isteriz..
http://www.techturkey.com/forum/genel/28480-207-rc-cadde-kullanimi-icin-modifiye-yardim-460.html
Tarkan ,
sağlıklı sorunsuz şekilde 205-210 hp krankda alabilirsin.Şunu da ekleyeyim RC ler tekere min kayıpla veriyorlar gücü.
Tork da 300 nm civarı olur.
maliyeti 750+300+200 =1250 TL :icon_tup:
Süpper ozaman. Birde güzel bir yaya yada coil koydukmu pistte zaman koşarık yani.
alonenin demek istediği sanırım alacak arkadaşın limitlerine göre rc mantıklı değil demek istemiş üslübuna lafım yok
rc gt arasında gözle görünür bariz fark var zaten bunu kimse inkar edemez zaten hepsini de yazmışsınız
chare-
en sondaki boyasız dediğin araçta sahibi 2 parça değişen olduğunu söyledi
alonenin demek istediği sanırım alacak arkadaşın limitlerine göre rc mantıklı değil demek istemiş üslübuna lafım yok
rc gt arasında gözle görünür bariz fark var zaten bunu kimse inkar edemez zaten hepsini de yazmışsınız
chare-
en sondaki boyasız dediğin araçta sahibi 2 parça değişen olduğunu söyledi
hangi araçtı oooooo
hangi araçtı oooooo
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 81447475 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-48000-de-81447475/detay)
bu aracı düşünüyodum msj attım değişeni olduğunu söyledi
sırf koltukları için rc tercih sebebi. Kalan özellikleri saymıyorum bile.
Yalnız şu yazılım vs. muhabbetleri artık arka mahallelere, kasapların eline düştüğü için alırken 5 kere düşünmek lazım, gereksiz zorlanmış ve oynanmış araçlardan dolayı temiz araba bulmak eziyet.
dostum bu arac antalyada iken hatasızdı gecen bende birine tavsiye ettim vay bee
ali burdan satarken boyasızdı. 3-4 aylık bir mevzu o zaman..
ali burdan satarken boyasızdı. 3-4 aylık bir mevzu o zaman..
bilmiyorum burdayken olmuş olabilir sağ ön çamurluk ve tampon değişmiş zaten bu araçlarda kaput kısa o yüzden kıllandım bakmaya bile gitmedim
Yalnız şu yazılım vs. muhabbetleri artık arka mahallelere, kasapların eline düştüğü için alırken 5 kere düşünmek lazım, gereksiz zorlanmış ve oynanmış araçlardan dolayı temiz araba bulmak eziyet.
Müthiş tespit. Altına imzamı atarım.
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 82689342 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-rc-1-6-temz-motor-sahibinden-82689342/detay)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 82590150 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-full-full-220-hp-stage-2-82590150/detay)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2007 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 74087938 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-207-rc-74087938/detay)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 31.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61005414 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-simarik-rc-61005414/detay)
28 e de var başlayan fiyat. bunların pazarlık ortalamasını hesaplarsak en yüksek 32.500 e var, 30 veya 31 e çok güzel RC ler alabilirsin.
en son ilandaki RC burdan ali diye arkadaşım sattı BOYA yok. ötesi varmı? çok da iyi gidiyo km sine bi bak istersen. 31 e vereceklerdi. gerisini sen düşün.
senin GT in var sanırım o yüzden bu kadar rc lere karşı sinirlisin seni anlıyabiliyorum dostum :)
şaka gibisin ya :) arkadaşım ben rc i kötülemiyorum alıcak ark ın bütçe durumuna göre yorumladım uslubumada gelicek olursak tam anlamadan öle yok bilmiyosun yok öle yok böle bilmişlik yapmanın alemi yok evt temiz düzgün dediğin araçların durumuda dökülüo ortaya görüyosun bide diyosun burdayken öledi evt fabrikadan çıkarkende boyazsız hasarsız oluyolar:) araştır öle araç at ortaya bana sahibindendeki ilanları kopyalama dediğin fiyatlara yakın arabaları ben ne arabamı övüyorum ne milletin arabasını kötülüyorum merak etme bende gt var die bnm arabam altın demiyorum neyse onu sölerm genede için rahat olsun bende araba takıntısı yok. nese sen haklısın 30 a çok temiz çiçek gbi rc alınır tamam uzatmanın alemi yok.
alone adlı forum üyesi arkadaşımıza gelsin :heyoo::heyoo:
SSP nin açıklaması ;
Peugeot Türkiye - SSP: Direksiyon Stabilite Programı (http://www.peugeot.com.tr/ssp-direksiyon-stabilitesi-program/)
Bu da SSP nin videosu ;bir taraf komple yağ gibi kaygan zeminde ike nfrene sonuna kada basıyor ve ellerini direksiyondan çekiyor.
Le système SSP de la 207 RC – Podcast Peugeot 207 - Vidéos Féline 207 (http://www.feline207.net/videos/207-podcast-essai-207rc-ssp/)
haydaaaa valla şakaya heralde güzel arkadaşım bnm anlatmak istediğimi sen anlamakmı istemiyosun yada işine geldiği gbimi yorumluyosun ben sana demiyorum rc ile gt aynı die tabi farklılık olcak biri rc biri gt bnm dediğim şey fiyat mevzusu adam bütçe diyor ben ona göre söyledim sen gelmiş bna rc teknik veri mevzusuna giriyosun fark olmasa arasında nie 2 farklı model üretilsin ozmn hepsine ya rc yada gt denir geçilir.nese daha bişe yazmıcam çok uzadı bu mevzu siz haklısınız ben haksızım tamam.
Sakin ol rocky... :D
(üstteki mesaj yanlışlıkla atıldı)
Antalyalogy
09-05-2012, 23:05
Süpper ozaman. Birde güzel bir yaya yada coil koydukmu pistte zaman koşarık yani.
Valla en ideali pist de zaman kovalamak bak bu son pist günlerinde Mert Yılmaz yine oradaydı aracı leylek gibi (stock amor.+helezon) dereceleri fena değil..
Daha önceki yıllarda corvetlerin turbo s2k ların ardından 6.sırada günü bitirdiği oldu.
Tabii pilotajda çok önemli olan ama benim vurgulamak istediğim stock oğlu stock (motor dahil ) araçla yapıyor o dereceleri..:cool::cool:
Antalyalogy
09-05-2012, 23:08
Serdar bana sadece aracınla ilgili yaptırdığın mod vs işlemleri nerede kime yaptırdığını söyle :)
O yollardan bende geçtim şükür arkadaşlarım sayesinde işin erbabları ile çalışıyorum şu an..
RaiTheRe
10-05-2012, 15:23
GT lerin 2.vites senkromeçi ile alakalı dolanan söylemler şehir efsanesimidir aslı astarı varmıdır?Yakın bi arkadaşım bu konuda baya bi sıkıntı çekti ama ona has bi sorunmuydu acaba ??
mcolgecen
10-05-2012, 15:43
arkadaşlar konu biraz alevlendi tartışmalar yaşandı herşey bir kenera kredi ile max 25 - 26 bin tl param var değişensiz düşük kilometreli 207 gt arıyorum acelem yok yeterki araç düzgün olsun yardımcı olursanız sevinirim... Birde kırmızı olursa kaymak olur :D
Serdar bana sadece aracınla ilgili yaptırdığın mod vs işlemleri nerede kime yaptırdığını söyle :)
O yollardan bende geçtim şükür arkadaşlarım sayesinde işin erbabları ile çalışıyorum şu an..
abi yazımdada belirttim kimsenin arabasını kötülemem benim iş bilmeyişlerim ustamında süper oluşu tabi farklı insanların sözüne güveniyoruz eskiden kalan bir güven bu bu zamanda güvenmicen :D ama gercekten 207 gurubunda %80 hep sıkıntı oluyor hepside kötü ustayamı gidiyor araçlar gercekten nazik bir dediğini iki etmedim arabanın yinede hep bozulmadan yana belkide benim şansızlıgım dedim ama denizlide 207 rc olan cocuk oda sıkıntılı gecen mustafa nın 207 sıkıntı bunun gibi birsürü tanıdığım var 207 konusunda işi bilmek gercekten şart diye düşünüyorum yanlış birşey yazdıysamda affolla
Antalyalogy
10-05-2012, 21:36
abi yazımdada belirttim kimsenin arabasını kötülemem benim iş bilmeyişlerim ustamında süper oluşu tabi farklı insanların sözüne güveniyoruz eskiden kalan bir güven bu bu zamanda güvenmicen :D ama gercekten 207 gurubunda %80 hep sıkıntı oluyor hepside kötü ustayamı gidiyor araçlar gercekten nazik bir dediğini iki etmedim arabanın yinede hep bozulmadan yana belkide benim şansızlıgım dedim ama denizlide 207 rc olan cocuk oda sıkıntılı gecen mustafa nın 207 sıkıntı bunun gibi birsürü tanıdığım var 207 konusunda işi bilmek gercekten şart diye düşünüyorum yanlış birşey yazdıysamda affolla
Serdar seni çok iyi anlıyorum bu konuya da son yazışım (konuyu açan arkadaşa özellikle yazıyorum)
Seni tenzih ederek söylüyorum zar zor biriktirdiğimiz (imkanı iyi olanlar başka araçlara bkarlar zaten) paralarla alacağımız araçta neye bakıyoruz ,
-temiz olsun
-km si az olsun
-boya değişen olmasın
-uygun fiyatlı olsun
Benimde tespitim şu sizin düzgün diye aldığınız aracın daha önceki sahibi,sahipleri tarafından canı alınmış olabiliyor bunu da açayım ;
-bakımları düzgün yapılmamış,uygun yağ kullanılmamış
-turbo araç kullanma prensiplerine uyulmamış
-bilinçsiz modifiyeye maruz kalmış (turbosu oynanmış:D ,özensiz yazılım yapılmış)
Sonra bizler aracı alıyoruz bir de biz başlıyoruz ke:Dndimizce uğraşmaya doldurmaya -sonra zaten varolan ama beklemede olan sıkıntılar bir bir ortaya çıkıyor.Sonra deniyor ki bu araçlar sorunlu.
Bana göre de kronikleri var ama neden kimse type-r da kronik tps sorunu var demiyor-biliyorlar çünkü alırken bu arıza olabilir diye..
Type-r lafına takılmayın konu oraya kaymasın lütfen. mekanik olarak moda ,sıkmaya en uygun basit bir motor k20.Saygı duyuyoruz..
Sadece şunu demek istiyorum kız gbi 15-20 k da alın bilinçli bir şekilde modlayın iddaa ediyorum herhangi bir araçtan daha çok sorunu yok
Alınırken 1 değil 2 kere düşünülmesi gerekenler bunlar.
Gerek atmosferik olsun gerek turbo bütün araçlarda işi kuralına göre ypasan da yapmasan da mekanik arızalar her zaman olacaktır.
Araçtan soğutacak şekilde sorun yaşayan arkadaşlar aracı sıfır mı aldılar 2.el mi buna da bakmak lazım.
Sonuç olarak 25-26 ya vtec alacağıma gider GT alırım paşa paşa binerim:heyoo::heyoo:
mehmeterdi
10-05-2012, 21:39
vallahi dostlar bendede bir tane gt var ve okadar keyifle biniyorum ki sormayın:D cam tavan araç ferah bir kere. egzos hava fıltresı koydunmu cokcok tatmin eden bir araç vallahi ben keyifle biniyorum dostlar sizi bilmem:D
mehmeterdi
10-05-2012, 21:40
arkadaşlar konu biraz alevlendi tartışmalar yaşandı herşey bir kenera kredi ile max 25 - 26 bin tl param var değişensiz düşük kilometreli 207 gt arıyorum acelem yok yeterki araç düzgün olsun yardımcı olursanız sevinirim... Birde kırmızı olursa kaymak olur :D
satayım sana:D siyah ama benimki:d
Kimse alınmasın ama bu EP motorlarını özellerde elletmemek lazım.
EP motorları Peugeot'nun ürün gamının diğer motorlarına pek benzemez. Bir takım kuralları vardır, uyulmazsa affetmez.
%80'i sıkıntılı olan motor aynı zamanda 4-5 senedir üstüste 1600-1800cc klasının en iyi motoru ödülünü alıp duruyor.
Tecrübeye saygım sonsuz ancak her motor aynı değildir. Kendi bölgemde özellerin geberttiği motorlardan çok güzel paralar kazanmış biri olarak söylüyorum bunları.
Özgür kardeşimin dediği gibi bakımları 'nizami' olan araç kaymak gibi gider.
20.000 km bindim GT ye. 72 binde sattim.
Rolling vb yapmadim. Beni tatmin etsin yeter dedim. Gununden km sinden cokcok once bakimlarini yaptim. Birkere masraf acmadi. GT lerin heryerinden ses geliyor dediler en basik 207lerden biri benimkiydi o halde icinde gram ses yoktu.
Bence sürüş tarzi ve bakimli olmasi cok onemli. Rolling yapcaksan kesicide geziceksen cukur mukur dinlemiceksen arabanin dilinden anlamicaksan üzer. Bu her araba icin gecerli ama gtde kat kat daha onemli gercekten cok hassas bir araba. Bakimli olmasi cok onemli ucuz etin yahnisine doner..
ensoztrk
11-05-2012, 02:08
şaka gibisin ya :) arkadaşım ben rc i kötülemiyorum alıcak ark ın bütçe durumuna göre yorumladım uslubumada gelicek olursak tam anlamadan öle yok bilmiyosun yok öle yok böle bilmişlik yapmanın alemi yok evt temiz düzgün dediğin araçların durumuda dökülüo ortaya görüyosun bide diyosun burdayken öledi evt fabrikadan çıkarkende boyazsız hasarsız oluyolar:) araştır öle araç at ortaya bana sahibindendeki ilanları kopyalama dediğin fiyatlara yakın arabaları ben ne arabamı övüyorum ne milletin arabasını kötülüyorum merak etme bende gt var die bnm arabam altın demiyorum neyse onu sölerm genede için rahat olsun bende araba takıntısı yok. nese sen haklısın 30 a çok temiz çiçek gbi rc alınır tamam uzatmanın alemi yok.
Ya abi kusura bakma ama üşenmedim saydım.Bir cümleyi tam 90 kelimeyle kurmuşsun. 5 10 kere okuyup, hayalden ben koydum noktayı virgülü.
Gördüğüm en iyi gt zekky'nin gt'si idi. Yeni sahibine de hayırlı olsun.
serkanokan
11-05-2012, 04:58
Ozellikle kiş aylarinda sente atliyo. Ankara icin konusuyorum yetkili servis disinda sadece bir veya iki yerde sente aparati var. Bu yerlerin disinda kimse bu arabalari senteye oturtamiyo.
Boncuk olmadikca alinmamasi gereken bir arabadir bence 207 :)
önceki yazdıklarım yapılmamışsa 207 de sana patlar haberin olsun
ama sanmam ki sente problemi esp abs problemleri yapılmamış gt kalsın geneli yapılmıştır .
evet kronik sorundur ..dreksiyon elektirik pompası dayanmadı ilk cıkışta geliştirdiler sorun çözüldü
grank kasnagı gamasız oldugundan sente kaydı. dişlisiz oldugundan geliştirdiler civatasını ve 180 derece sıkma yöntemiyle çözüldü.. zincir civata paletler elektro vana palet gergileri değişti sorunları gitti... tabi sentesi kayanlar düzeldi sente aparatı çok az piyasada.. elle sente imkansız ve senten kaysa bile arıza ışıgın yanmıyor.... sadece kesiklik ve yumma yapar gibi bikaç belirtisi var. 2007 2008 lerde bu dediklerim 100de 90 ları yapılmıştır zaten rahatlıkla alabilirsin tabi almadan önce servise geçmişisi sor kesinlikle..
GT lerin 2.vites senkromeçi ile alakalı dolanan söylemler şehir efsanesimidir aslı astarı varmıdır?Yakın bi arkadaşım bu konuda baya bi sıkıntı çekti ama ona has bi sorunmuydu acaba ??
üst devirlerde cartlar efsane değildir.......
4 senedir gt kullanıyorum sente problemi dışında bana hiç bi problem çıkarmadı zamanında bakımlarını yaptırıyorum okadar.
2. vites problemi benim için sölemiş arkadaşım üst devirlerde cartlama yapıyo ara ara bende uzun zamandır zorlamıyorum onuda öle çözdüm:)
ÜSTÜNERC
11-05-2012, 22:54
20.000 km bindim GT ye. 72 binde sattim.
Rolling vb yapmadim. Beni tatmin etsin yeter dedim. Gununden km sinden cokcok once bakimlarini yaptim. Birkere masraf acmadi. GT lerin heryerinden ses geliyor dediler en basik 207lerden biri benimkiydi o halde icinde gram ses yoktu.
Bence sürüş tarzi ve bakimli olmasi cok onemli. Rolling yapcaksan kesicide geziceksen cukur mukur dinlemiceksen arabanin dilinden anlamicaksan üzer. Bu her araba icin gecerli ama gtde kat kat daha onemli gercekten cok hassas bir araba. Bakimli olmasi cok onemli ucuz etin yahnisine doner..
aynen abi katılıyorum.leş arac alırsan ugrasıp durursun.arac abımde var 207 gt.ne vites gecıslerınde cartlama yürüründe bi sıkıntı orasından burasından bi ses gelme hıc bıse yok.aracın canını alırsan tabıkı sorun cıkartır senın yazdıgın gibi abi.