Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Haziran // RPM Race Events // Bizol Drag Race Championship '12
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
ya ne yazığı bayankuaforumuyuz la biz :) kafanızmı ii kalksın kardeşim kalksın nevarbunda kötü yapmasaydı zamanı ne yapabiilrim Bence doğru bir izlenim
galiba ii süre yapında ard arda kalkış yapmayın demek istedi :D:D:D
konyada güzel olacak :D
aha konyaya gelıomusun sen ???? avcumun ıcı kasınıyordu:hahaha:
hsyn_çvk
11-06-2012, 12:54
:icon_tup:
Bu yarışta biraz daha erken davranıp cuma akşamından yolladık araçları,c.tesi günü araçları görmek ve pazar günü yoğunluğunu bölmek açısından çok iyi düşünülmüştü..
Antremanda 13.4xx yaptıktan sonra izmirden gelen slikleri takıp seeding alalım dedik şansızlıkmı dersin tedbirsizlikmi vites kolu yüzünden yarışamadık.Sağolsun Corsa gsi lı Sezai kardeşimiz çok uğraştı etti ama malesef çözemedik...Antalyadan Serkan ve chare Mustafa kardeşimizin ricası üzerine Hv TypeR la yarıştım ondada ikinci vitese atana kadar baya uğraştım..
Kendi arabamda sıkıntı çıksada o yarış ortamında olmak tanıdık eş dost arkadaşlarla o egsoz gazını solumak ayrı bir zevkti,Rpm ekibine ne desem azdır,Deniz,Selçuk,Erol,Renç ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara teşekkür ediyor, özellikle mükemmel bir şekilde sunum yapan Hüseyin kardeşime helal olsun diyorum :icon_tup:
rica ederim kadir abi ;) elimizden geldiğince sizlere iyi bir sunum yapmaya çalışıyoruz hatam varsa affola ;)
bu arada sendende allah razı olsun,ayağına sağlık,her yarışın abonesi ve gençlerin duayenisin abi :icon_tup:
not olarak belirtmek isterim yarın saat 14:00 de yarış ntvspor'dan tekrar yayınlanacaktır arkadaşlar izlemeyenler için eminim faydası olacaktır :heyoo: (unutmadan buda özlediğimiz beklediğimiz bir gelişmeydi,drag motorsporunun tekrardan canlanması çok sevindirici bir gelişme ;) )
hsyn_çvk
11-06-2012, 12:55
edit.......
Selcuk_RoL
11-06-2012, 12:58
8 temmuz kesinmi? Ve gece olabilme ihtimali varmi acaba?
Talih.b16
11-06-2012, 12:59
205 131 m3 e maşallah aydan filizide tebrik ederim fişek gibi araba yapmış.bilal kingo atmo aydan favorimdi,aydan hariç diyerlerine geçmiş olsun.kime favori desem problem yaşıyor:)diyerlerini izleyemedik yayından dolayı onlarıda tebrik ederim.organizasyon maşallah hiç sorun cıkmadan akıcı bi şekilde bitirdiler yarışı,en büyük başarı rpm türk ündür işallah daha iyi organizasyonlar yaparlar bizi sevindirirler
masallah süreler cok güzel.
UC STI pilotu genc kardesımız KENAN ŞEN i ve ona bu güzelliği yaşatan babası İSMAİL ŞEN ide tebrık ederım.
nos , silik lastıksiz UC müthiş bi süre yapmış. ismail abi bide bu aracı satıcam diyosun ya :)
RPM RACE EVENTS EKİBİNİDE AYRIYETTEN TEBRIK EDIYORUM BU İŞTE GERCEKTEN FAKLILAR. ORGANIZASYONLARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM...
TEŞEKÜRLER.
hsyn_çvk
11-06-2012, 13:07
8 temmuz kesinmi? Ve gece olabilme ihtimali varmi acaba?
şuan için bir aksilik görünmemekle beraber hem kendimizi geliştirmek hemde daha profesyonel birşeyler yapabilirmiyiz diye konuşmak adına rpmturk ekıbı olarak bu hafta bır toplantı duzenleyıp ardından gereklı acıklamayı ve duyuruyu forum uzerınden sızlere ulastırıcaz arkadaslar.
bır ıkı aklımdakı sahsı fıkrım ıle ıpucu vermem gerekırse;
canlı yayın sembolıkte olsa ucretlendırılmelı; (atıyorum ornegın k.kartı ıle 20 tl gbı)
-ucretlendırılmelıkı pazar gunu kız arkadası ıle gorusmek yerıne evınde yarıs ızleyen arkadasın kız arkadası erkek arkadasına ınanmayıp ver bakıım lınkı o zaman bende bakayım bı yarıs varmı yokmu dedıgınde yarıs ıle alakası olmayan arkadasların server'ı yok yere mesgul etmesı engellensın :D
-elde edılen gelır ıle cok kalıtelı bır yayın ımkanı saglıycak ekıpman alınabılmelı
-pıstte daha fazla vht kullanılarak surelerın dahada dusurulebılmesı
vs vs vs :heyoo:
Mikrop_Ali
11-06-2012, 13:08
Evde oturup izlemek cok guzeldi bu imkani sagladigi icin tesekkur ediyorum rpm ekibine. Orda olmayi cok istedik ama nobetime denkgeldi insallah bidahaki sefere gelicez. Tribun su wc olayinida halldersiniz insallah en kisa zamanda iste o zaman tam anlamiyla bir organizasyon olur. Yinede guzeldi cok seriydi hersey..
Basarilariniz devamini diliyorum "rpm team"
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari-fotograflari/123688-10-haziran-rpm-drag-day-fotograf-ve-videolari.html
metinalan
11-06-2012, 13:12
Ben gelecek yarışa 3 veya 4 kameralı rejı sıstemı temin edebilirm bu şekilde daha profesiyonel bır yayın gerçekleştirebılırız.
Ekıp ve malzeme kendı sırketımın malıdır , eger ilgilenirseniz seve seve ücretsiz olarak elımden gelenı yaparım.
Gece yarışı olayı 8temmuz a yetişirmi
Selcuk_RoL
11-06-2012, 13:15
şuan için bir aksilik görünmemekle beraber hem kendimizi geliştirmek hemde daha profesyonel birşeyler yapabilirmiyiz diye konuşmak adına rpmturk ekıbı olarak bu hafta bır toplantı duzenleyıp ardından gereklı acıklamayı ve duyuruyu forum uzerınden sızlere ulastırıcaz arkadaslar.
bır ıkı aklımdakı sahsı fıkrım ıle ıpucu vermem gerekırse;
canlı yayın sembolıkte olsa ucretlendırılmelı; (atıyorum ornegın k.kartı ıle 20 tl gbı)
-ucretlendırılmelıkı pazar gunu kız arkadası ıle gorusmek yerıne evınde yarıs ızleyen arkadasın kız arkadası erkek arkadasına ınanmayıp ver bakıım lınkı o zaman bende bakayım bı yarıs varmı yokmu dedıgınde yarıs ıle alakası olmayan arkadasların server'ı yok yere mesgul etmesı engellensın :D
-elde edılen gelır ıle cok kalıtelı bır yayın ımkanı saglıycak ekıpman alınabılmelı
-pıstte daha fazla vht kullanılarak surelerın dahada dusurulebılmesı
vs vs vs :heyoo:
Abi ins toplantida guzel kararlar alinir gunduzde olsa bu isi seven gelicek zaten:) ama gece olursa tabi c.tesi gecesi yapmak lazim bence muthis zevkli olur isiklar fln baya gosterisli bsyler sergileyebiliriz:icon_tup:
organızasyon cok guzeldı kusursuz eglendık zevkımızı aldık bırcok kısı ıle tanısmıs olduk 8 temmuzda recetemı aldım hazırlanıp gelıyorum stock stı ıle 13,226 yapmıstım m3 gectı arabamda afr sorunu yasadım sıkıntım yok tecrube oldu ama cok pıs hırs yaptım 11 sn lerde bende varım gorusmek uzere :)
Ben gelecek yarışa 3 veya 4 kameralı rejı sıstemı temin edebilirm bu şekilde daha profesiyonel bır yayın gerçekleştirebılırız.
Ekıp ve malzeme kendı sırketımın malıdır , eger ilgilenirseniz seve seve ücretsiz olarak elımden gelenı yaparım.
çok tşk ler düşünmeniz bile yeterli toplantıda bununla ilgili görüşüp size haber verelim :icon_tup:
edo typer
11-06-2012, 13:29
organızasyon cok guzeldı kusursuz eglendık zevkımızı aldık bırcok kısı ıle tanısmıs olduk 8 temmuzda recetemı aldım hazırlanıp gelıyorum stock stı ıle 13,226 yapmıstım m3 gectı arabamda afr sorunu yasadım sıkıntım yok tecrube oldu ama cok pıs hırs yaptım 11 sn lerde bende varım gorusmek uzere :)
:) zehırı almıssın gecmıs olsun:D senınde ılk yarısındı galıba,arabanı az daha tanısan baya ıyılesırdı zamanın.. dunde soyledık devırlerı cok uzattın;)
bu yarışı oturduk pc başında izledikte 8 temmuzda kavrulmak pahasına bile olsa orda olacaz. kalabalık bir şekilde hemde allahtan bir mani cıkmazsa.
emredağla
11-06-2012, 13:36
bu yarışı oturduk pc başında izledikte 8 temmuzda kavrulmak pahasına bile olsa orda olacaz. kalabalık bir şekilde hemde allahtan bir mani cıkmazsa.
abi adanadan toplu şekilde gitme işi falan olursa bende gelebilirim tüplü civiğim ile :) yada minübüs tarzı bişey tutalım
bidakine belki sende katılırsın abi .. Bende hazırlanıyrum gece yarışı olursa :) hem jantlarımıda veririm sana ücretsiz :D
dragon07
11-06-2012, 14:04
güzel yarıstı rpmcilerin ellerine kollarına saglık
rpmtürk erol-selçuk erguvanlıya
stp-selçuk , kendi arabası gibi ugrastı bizim için geldi oralara rekorda onunda payı büyük,
edo typer'a map ayarımız için sabahın köründe kalktı geldi,
bladerk erkuta, marstan temin ettigi yakıt için :D
Baktepe ve hilmi aynacıya bütün yıl boyunca bütün sordugumuz sorulara içtenlikle cvp verdikleri için hiçbir bilgilerini esirgemediler onlara çok tsk ederim
araçlarımızı yapan, km mesafe tanımaksızın bizimle her yere gelen mustafa AYDOĞDU'YA ve AYDOĞDU garage çalışanlarına çok tsk ederim :)
KCANN_220
11-06-2012, 14:10
güzel yarıstı rpmcilerin ellerine kollarına saglık
rpmtürk erol-selçuk erguvanlıya
stp-selçuk , kendi arabası gibi ugrastı bizim için geldi oralara rekorda onunda payı büyük,
edo typer'a map ayarımız için sabahın köründe kalktı geldi,
bladerk erkuta, marstan temin ettigi yakıt için :D
Baktepe ve hilmi aynacıya bütün yıl boyunca bütün sordugumuz sorulara içtenlikle cvp verdikleri için hiçbir bilgilerini esirgemediler onlara çok tsk ederim
araçlarımızı yapan, km mesafe tanımaksızın bizimle her yere gelen mustafa AYDOĞDU'YA ve AYDOĞDU garage çalışanlarına çok tsk ederim :)
kardesıne tesekkur yok mu..?:D:eek::rolleyes:
dragon07
11-06-2012, 14:15
TR rekorunu alt alta üst üste 2-3 kere kıran forumlarda araba yarıstırmayan ermeydanında gazlayan ışıkları mükemmel ayarlayan, vitesleri sıkıntısız atıp bizim gögsümüzü kabartan kardesimede çok tskler :)
bulutunda ilk yarısıydı seedinglerde kprosuz typerla 13.7 attı 2-3 kere ama üst kategoride bizi yerler kupaya oynuyalım dedik, bu seferde heycana biraz yenik düştü canı sagolsun diger yarıslara bakıcaz 3lükte kötü degil bana göre onada tsk :)
alpergti
11-06-2012, 14:16
ulan kemalcan yarıştan önce bana soruyo bide abi nasıl yapcaz ya hangi devirde kaldırayım...sen zaten işi çözmüşsün kardeşim maşallah kitap gibi soktun vitesleri rekoruda yaptın...helal olsun:icon_tup:
:) zehırı almıssın gecmıs olsun:D senınde ılk yarısındı galıba,arabanı az daha tanısan baya ıyılesırdı zamanın.. dunde soyledık devırlerı cok uzattın;)
Sadece ufak bir detayi atladik oda N/A daki gibi cevirmek oldu detayi siz yakaladiniz hem yuregir hemde sen abi kulagima kupe oldu ;) elimden geldigi kadar iyilestiricem temmuzda aksilik cikmaz ise hepimiz ekip olarak bulusalim :)
Vip vito ile gelicem kilimada pist kenarinda izleriz kavrulmaktan iyidir :)
Kcan punisheR inda cok emegi var olsun bizim sevincimiz kemalcanin suresi basarisi oldu tebrikler kardesim :)
dragon07
11-06-2012, 14:25
Sadece ufak bir detayi atladik oda N/A daki gibi cevirmek oldu detayi siz yakaladiniz hem yuregir hemde sen abi kulagima kupe oldu ;) elimden geldigi kadar iyilestiricem temmuzda aksilik cikmaz ise hepimiz ekip olarak bulusalim :)
Kcan punisheR inda cok emegi var olsun bizim sevincimiz kemalcanin suresi basarisi oldu tebrikler kardesim :)
bu hafta orgunun stiyıda ameliyata alıcaz bolt on bişiler yapıcaz bakalım gözlerini kapat orgun olayı akısına bırak :DDD adam seni ne inandırdı be orgun :D
Valla bilvisayar bqsinda icim gide gide syrettim bu yaris kismet olmadi
temmuzda orda olmak icin tum sartlari zorluycam
sweet_vtec
11-06-2012, 14:43
öncelikle rpm ekibine böyle bir güzelliği yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkürler,:icon_tup:
bir çok rekorlar kırıldı bu org. gerek msky ın kendi tr rekorunun yenilemesi, gerekse k.can kardeşimizin atm. tr rekorunu ve kendi rekorunu tekrar kırması mükemmel olaylardı, 10 hazirana imzasını başta atanlardır,
sıralama sürelerine gelince ilk 13,7 13,5 falan çıkardık, sonra yola çıkıp biraz ayar yaptık ve 13,035 ile 13,14 gurubun birinciliğine oturduk, pazar günkü sıralamalarada zaten katılmak istemedim arabamı üzmemek için, alperle finale kaldık, ve 12,969 çıkardım ilk kalkışımızda, kalkış sonrası makenik bir sorun yaşadığım için diğer kalkışklarıda alper kardeşimiz almıştır, başarılarından dolayı gerek kendisini gerekse aydan abiyi tebrik ediyorum, bidahaki yarışa umarım herkez daha iyi süreler çıkarır,
GökhanAk
11-06-2012, 14:56
Fazla söze gerek yok yine harika bir organizasyon oldu. TR rekoru, F/I FWD ve N/A FWD rekorları geldi, müthiş keyifliydi. Emeği geçen, ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Hep ismini duyduğumuz kişilerle tanışma fırsatını yakalık. Sıkılmadan sorularımıza cevap veren Bilal Aktepe'ye de sonsuz teşekkürler inanılmaz mutlu olduk abi :) İnşaallah 8 Temmuzda görüşmek üzere :)
orkun,efe,bulut dönüş yolunda polisden yana sıkıntı olmamıştır umarım..
gerçekten emeği geçen herkese cok teşekkürler cok güzel bi organizasyondu bence tam saatindebitti rekorlara şahit olduk ufak tefek araçların sıkıntılarıda oldu ama bence herkes en iyi yarışını cıkarttı punishe-r tr rekorunu kırdı 2 kere ahmet abi rekorunu geliştirdi tabiki ismail abiye söylenecek bişey yok gerçekten herkese maşallah bi dahaki yarış için şimdiden sabırsızlanıyorum RPM ekibi tebrikler cok güzel bi organizasyona daha imza attınız ....
alpergti
11-06-2012, 14:58
öncelikle rpm ekibine böyle bir güzelliği yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkürler,:icon_tup:
bir çok rekorlar kırıldı bu org. gerek msky ın kendi tr rekorunun yenilemesi, gerekse k.can kardeşimizin atm. tr rekorunu ve kendi rekorunu tekrar kırması mükemmel olaylardı, 10 hazirana imzasını başta atanlardır,
sıralama sürelerine gelince ilk 13,7 13,5 falan çıkardık, sonra yola çıkıp biraz ayar yaptık ve 13,035 ile 13,14 gurubun birinciliğine oturduk, pazar günkü sıralamalarada zaten katılmak istemedim arabamı üzmemek için, alperle finale kaldık, ve 12,969 çıkardım ilk kalkışımızda, kalkış sonrası makenik bir sorun yaşadığım için diğer kalkışklarıda alper kardeşimiz almıştır, başarılarından dolayı gerek kendisini gerekse aydan abiyi tebrik ediyorum, bidahaki yarışa umarım herkez daha iyi süreler çıkarır,
bende sizi tebrik ederim maşallah aracınız güzel yürüyor...özdin abiyle gece konuşurken dediki bizim turboyla final yaparsınız:D...dediğide oldu...inş sizde daha üst gruplarda yarışırsınız tekrar tebrik ederim:icon_tup:
dragon07
11-06-2012, 15:01
abi yolu karıstırdık ögrenmek için polislere soralım dedik :) ögrenince bulut şimdi polisi geç önünü boşalt bombala dedi yaktım biraz oraları sıkıntı yok abi saolasın :icon_tup:
hahaha:D çok iyi bombaladın :)
Bizde kırmızıda geçtık cazayı yapıstırdı polıs amca :)
hadi yaa geçmiş olsun.. mertcan:)
hadi yaa geçmiş olsun.. mertcan:)
Sagol abı bızde yolu karıstırdık ızmıre dogru gıdıyorduk
kırmızı tam yandı gectık ılerıde durdurdular :)
Bizde kırmızıda geçtık cazayı yapıstırdı polıs amca :)
abi geçmiş olsun :D :D polis bizide gördü ama dizel saolsun sadecebaktı kara tren spec :D :D
ChtArdARSL
11-06-2012, 15:28
Yarıs cok ıyıdı ekıbı 4 kişi cumartesı gunu tamamlardım Okanın yardımıyla.. 2 ibiza cıktık oya okanın ibizanın ıntercooler borusu cıktı onlar ugrastılar bıze ıcıne sınmedı taş gıbı yapıp susurlukta bulustuk..
Ecutuned-Eyup Durgun
Custom Garage- Gokhan Garıban
Cvk Rs-Hamit kardesımle 4 kısı Kzu İbiza ile geldik..
Masallah cok gzl bır ve eglenceli bır yarıs oldu rpm organızasyon ıcın tsk ederız.. Cok sukur motor kıran araclar olmadı Allah korusun ufak tefek aksılıkler oldu.
İsmail abının Uc Sti en basılı aractı benım gozumde Kenan kardesımın bılegıne saglık..
Motorcu ufak kardesımız,Msky ve Bekir abiyi tebrik ederim gercekten muhtesemlerdi..
Benımde drag hosuma gıttı temmuzda maddı durumum ıyılesırse arac bende olursa lastik,depriyaj ve istedigim ufak seyler var onlarla bılrıkte 3 dizel olarak bende katılmayı dsunuyorum.. Birazda dumani biz verelim 15sn grubunda olurum sanırım..
Rpm turk ekibi konyada drag düzenleyemezmi öyle bi şey söz konusu olurmu ?
bidahaki yarışa umarım konuşup yarışmayanları değilde konuşmadan icraat yapanları görürüz
coolvtec
11-06-2012, 15:48
Rpm turk ekibi konyada drag düzenleyemezmi öyle bi şey söz konusu olurmu ?
bidahaki yarışa umarım konuşup yarışmayanları değilde konuşmadan icraat yapanları görürüz
ya da siz manisaya gelseniz :D
dün manisadaydık zaten ondan söylemedim konyanın güzel tribunu padok alanı pisti warken orasıda değerlensin yoksa bu konyadaki organizatörler elinde çürür gider manisada olsun konyada
coolvtec
11-06-2012, 15:59
dün manisadaydık zaten ondan söylemedim konyanın güzel tribunu padok alanı pisti warken orasıda değerlensin yoksa bu konyadaki organizatörler elinde çürür gider manisada olsun konyada
organizasyondan sorumlu arkadaşlar gerekli cevabı vereceklerdir ama zamanla manisa pisti de çok iyi yerlere gelecektir. çok fazla bir yatırıma ihtiyaç yok aslında ama işte onu da karşılayan çıkmadığı için bu şekilde. ama zamanla çok daha iyi olacak manisa pisti.
piyangodan bi para çıksa da şöyle 10 numra bir pist yaptırabilsek. hatta roll pisti..:D
çağrı onlarınki lafta kardeşim altin tepsiyle sunulan nimeti değerlendiremediler konya ekibi oraya ankara ekibi el atsa aslında cok güzel şeyler cıkar yada rpm ekibi ama konya kosk ekibi bişey yapamaz orda nyse konuyu bulandırmayalım sonra gene alamadıgım para gelecek aklıma :) :) :D
konyada drag nası olur bılıomusunuz gızlı kımsenın haberı olmuycak sadece yarısmacıların haberı olcak gıdıp yarıscaksın olcak bıtcek
dun akhısarda yarısı sunan arkdas seyırcıye ayaklarınızı kaldırın duvardan dıyor seyırcı ayagını kaldıryor ..konyada sunucu dıyorkı beyler ısı olmayan dısarı cıksın padogu bosaltın dıyor seyırıcının elı pipiside dıger elıde burnunda kıme dıyo la bu dıye sagına soluna bakıyor
2 bucuk sene once dedımkı konyada daha yarısmam ızlemeye bıle gıtmem dedım bana dusman kesıldı mılet bulandırma ortalıgı dıye sımdı ıcımın yagları erıyor :)
çağrı onlarınki lafta kardeşim altin tepsiyle sunulan nimeti değerlendiremediler konya ekibi oraya ankara ekibi el atsa aslında cok güzel şeyler cıkar yada rpm ekibi ama konya kosk ekibi bişey yapamaz orda nyse konuyu bulandırmayalım sonra gene alamadıgım para gelecek aklıma :) :) :D
bende paramı alamadım :) onemlı değil alsınlar güzel güzel yesinler parayı ama manisadaki organizasyon gibi olsun mıllet güzel güzel izlesin
Şöyle bir uygulama abesmi kaçar
Seedinglerin sonucuna göre gruplar belirlensin.
Sonra araçlar hızlarına göre eşleştirilsin.
Her araç 3 yada 4 kalkış yapsın.
En iyi iki süresisini toplanıp ikiye bülünerek sonuç süresi ortaya çıksın.
En hızlı araç kupayı alsın.
bunu yapacak çok bir zamanımız yok ki bunu dün yarışta gördük ctesinden seeding almamıza rağmen pzar gününe sarkan seedingler ve yarış bittiminde saat 20.30 fln dı :)
önerilen ve elden gelen:
ctesi antreman ve seedingler biterse pazara sadece yarışı birakırsanız 40 gibi bir araçla herhangi bir aksilik olmazsa 19.30 gibi yarışı bitirebilirsiniz bundan hızlısı biraz zor,buna örnek olmumsuz geçen yarışlar var arkadaşlar ;)
Abi yanlışın var.
rpmraceevents in sitesine bakınca 16 araba seeding sonucu sınıf 3 olmuş gözüküyor.
16 araç toplamda 74 kalkış yapmış.
Yukarıda anlattığım sistemde uygulansaydı ve bütün araçların 4 kalkış hakkı olsaydı.
16x4=64 kalkış olacaktı
Yani hem bütün araçları daha çok görecektik.
Üst üste kalkan araçlar olmayacaktı.
Toplam süre kısalacaktı.
Hatta 2 kalkış yaptıktan sonra diğer araçlara geçilebilir. Sonra 2 kalkış daha yapılır. Bu sayede araçlara zaman kazandırır ve ayar yapma, araçlarını onarma, dinlendirme şansları olur.
bende paramı alamadım :) onemlı değil alsınlar güzel güzel yesinler parayı ama manisadaki organizasyon gibi olsun mıllet güzel güzel izlesin
ahahah ben telefonla konustum para konusunda vallaha ben verecekdim dhaa para ya manisadaki gibi olsa organizasyon yemin ederim cok güzel olr katılım acısından ama o işte önce para düşünmeyecek
Gerçekten mükemmel bir organizasyon ve Drag Race Championship'ti... Herkesin emeğine sağLık...
Mehmet Gazihan
11-06-2012, 16:44
konyada drag nası olur bılıomusunuz gızlı kımsenın haberı olmuycak sadece yarısmacıların haberı olcak gıdıp yarıscaksın olcak bıtcek
dun akhısarda yarısı sunan arkdas seyırcıye ayaklarınızı kaldırın duvardan dıyor seyırcı ayagını kaldıryor ..konyada sunucu dıyorkı beyler ısı olmayan dısarı cıksın padogu bosaltın dıyor seyırıcının elı pipiside dıger elıde burnunda kıme dıyo la bu dıye sagına soluna bakıyor
2 bucuk sene once dedımkı konyada daha yarısmam ızlemeye bıle gıtmem dedım bana dusman kesıldı mılet bulandırma ortalıgı dıye sımdı ıcımın yagları erıyor :)
o yarıştan beri konyaya sadece mevlana için gittim baska da tobe..
sımdı soyle soyleyım arkadaslar konya pıstı herseyıyle 10 numara ve eksıklerıde gıderımleye calısıyor ben ıyı yarıs duzenlerım clubum ıyı dıosanız tutan yok gsm den kıralanıp yarıs duzenleyebılırsınız sonucda GSM nın pıstı.... fotoseller butun esyalar oraya aıt...
sımdı soyle soyleyım arkadaslar konya pıstı herseyıyle 10 numara ve eksıklerıde gıderımleye calısıyor ben ıyı yarıs duzenlerım clubum ıyı dıosanız tutan yok gsm den kıralanıp yarıs duzenleyebılırsınız sonucda GSM nın pıstı.... fotoseller butun esyalar oraya aıt...
kimse tutamaz zaten şartlar olgunlaşırsa isteyen herkez yapar onu biliyoruz :heyoo:
kimse tutamaz zaten şartlar olgunlaşırsa isteyen herkez yapar onu biliyoruz :heyoo:
ama bu sezon olmıycanı sızde bılıyorsunuz yada kosk klubuyle konusulması lazım.....
bizim konyada yarış yapma gibi bir durumumuz malesef yok olmazda arkadaşlar..
akhisarın daha çok eksigi var kabul ediyorum..zamanla ve bütçeyle olabilecek şeyler.
overblack
11-06-2012, 17:31
bizim konyada yarış yapma gibi bir durumumuz malesef yok olmazda arkadaşlar..
akhisarın daha çok eksigi var kabul ediyorum..zamanla ve bütçeyle olabilecek şeyler.
tanıdık matbacı var erolum :D ne kadar lazım söyle basalım hemen :)
Mustafa Birsesli
11-06-2012, 17:38
:D:D:D
pazar sabahı torpil sesleri ile uyandık bu arada :D
öncelikle emegi gecen herkese çok teşekkürler sıcaktan ölsekte çok keyif aldık süprizli çekişmeli bol eğlecceli oldu
torpillerin faili mansur bu arada :P milleti zıplattı
öncelikle emegi gecen herkese çok teşekkürler sıcaktan ölsekte çok keyif aldık süprizli çekişmeli bol eğlecceli oldu
torpillerin faili mansur bu arada :P milleti zıplattı
Dışarıda uyuyordum
dedım noluyor anlamadım ılkınde ıkıncı yakında bı yerde patladı bende uyandım ama ıyıydı torpıller :D
Guzel organizasyon oldu yorulduğumuza ve uykusuz bir pazartesi geçirdiğimize deydi vala!
Bu ortami sağlayan btün arkadaşlarin emeyine sağlik
Gece arabada yatalim dedik saolsun sivri sineklerin tecavüzüne uğradik:)
Uyuyamadik! Tam hava aydinlanmak uzere uyumusuz selçuk efendi arabanin içine torpil atti...
Sıkıntı yok selçuk bir bir oldu intikami herkez izleyecek;)
Mustafa Birsesli
11-06-2012, 18:24
selçuga kızma biz attık torpili :)
Ben ve ekibime izin verirlerse ben konyada yaris duzenlerim ama kesinlikle tam yetkili olmamiz lazim ...
selçuga kızma biz attık torpili :)
Bizim navara nin içine ati abi torpili!! Altina yada dişina falan değil:)adam arabanin gaz pedalinin dibine koymuş torpili:)senmiydin yoksa abi aranin içine atan:)
serkanokan
11-06-2012, 18:50
Yarışa girip emek,vakit,nakit harcayan herkese teşekkürler. Vht arabaların hakettiği süreleri kağıt üstüne çıkarmış..
Yarışa girip emek,vakit,nakit harcayan herkese teşekkürler. Vht arabaların hakettiği süreleri kağıt üstüne çıkarmış..
temmuzda girekte bizde görekmi pampacım hızlanmışmıyız yavaşlamışmıyız :D :D yanlız ciddi cok iiyi ya herbiden maşallah rpm ekibine :D
volume81
11-06-2012, 18:56
Guzel organizasyon oldu yorulduğumuza ve uykusuz bir pazartesi geçirdiğimize deydi vala!
Bu ortami sağlayan btün arkadaşlarin emeyine sağlik
Gece arabada yatalim dedik saolsun sivri sineklerin tecavüzüne uğradik:)
Uyuyamadik! Tam hava aydinlanmak uzere uyumusuz selçuk efendi arabanin içine torpil atti...
Sıkıntı yok selçuk bir bir oldu intikami herkez izleyecek;)
Abi şu forumda bir senin şakalarına birde vtec-106 kapışmasına hastayım :D
serkanokan
11-06-2012, 18:58
temmuzda girekte bizde görekmi pampacım hızlanmışmıyız yavaşlamışmıyız :D :D yanlız ciddi cok iiyi ya herbiden maşallah rpm ekibine :D
Hızlanıp yavaşladığını anlayıp bu konu hakkında yorum yapabilmem için arabamda civata sıkmam gerekiyomuş, o işleri halletikten sonra konuşuruz tekrar :D
Hızlanıp yavaşladığını anlayıp bu konu hakkında yorum yapabilmem için arabamda civata sıkmam gerekiyomuş, o işleri halletikten sonra konuşuruz tekrar :D
ahahahahah :D :D özeldende gülecem su sesli gülmeyi bırakayımdA :D: D
gürkan18
11-06-2012, 19:13
ne resim ne video hiç bişey bulamadım hiç bmw sever gelmedimi yarış izlemeye anlayamadım :D
JumboAli
11-06-2012, 19:15
Hondacilarin yarisi olm akhisar ole diolarmis hahaga
HaLuK-35
11-06-2012, 19:19
ne resim ne video hiç bişey bulamadım hiç bmw sever gelmedimi yarış izlemeye anlayamadım :D
aynen kardesim her baktıgım yerde bi makine cekim yapıyodu bin kere poz verdim hiç biri ortada yok :D
gürkan18
11-06-2012, 19:21
Hondacilarin yarisi olm akhisar ole diolarmis hahaga
sıkıntı yok kanka desinler :D
aynen kardesim her baktıgım yerde bi makine cekim yapıyodu bin kere poz verdim hiç biri ortada yok :D
abi isyannnn diye bağırcam en son bende bir sürü poz verdim dönüşlerde hiç resim yok :D
Mustafa Birsesli
11-06-2012, 19:24
Bizim navara nin içine ati abi torpili!! Altina yada dişina falan değil:)adam arabanin gaz pedalinin dibine koymuş torpili:)senmiydin yoksa abi aranin içine atan:)
yok biz okadar yapmayız zaten selçuk atmıştır :P
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari-fotograflari/123688-10-haziran-rpm-drag-day-fotograf-ve-videolari.html
Şu Ankarayı kurtarsanız evvela :o Giriş ücretli olsa, sahaya kimse girmese, pilotlar rahatca yarışsa, pist bi vht görse falan. Hem kapasitede çok yüksek olur gerek katılımcı gerek izleyici..
Şu Ankarayı kurtarsanız evvela :o Giriş ücretli olsa, sahaya kimse girmese, pilotlar rahatca yarışsa, pist bi vht görse falan. Hem kapasitede çok yüksek olur gerek katılımcı gerek izleyici..
bütün yetkiyi verin ben yaparım :D
KingoAtmo
11-06-2012, 19:52
Rpm ekibine teşekkürler, imkanlar dahilinde kaliteli bir yarışa imza attılar.
Yarışa katılan, izlemeye gelenlere teşekkür ederim.
Benim açımdan çok da başarısız bir sonuç olmadı aslında, en hızlı 106dan yaklaşık 0.1 sn yavaş kaldım. Arabamla kendi arabası gibi ilgilenip hazırlayan bladerk Erkut'a ayrıca teşekkürler.
Alperin dediği gibi bir dahaki sonraki yarışa dersimize daha iyi çalışıp daha hızlanıcazzz.
uzun yıllar yarış izlerim bu kadar çekişmeli...bu kadar kaliteli.... bu kadar sorunsuz....bu kadar düzenli....bu kadar temposu yüksek.... bu kadar iyi sunulmuş bir drag yarışı daha seyretmedim ben..... tek kelime ile mükemmel iş çıkardınız arkadaşlar..... tabi herşey bu kadar mükemmel olunca rekorsuz olmazdı sağolsun ismail ve kemal üst üste rekora boğdu bizi.... RPMTURK ekibi kalitesini ve profesyonelliğini yarışmanın her anında bizlere gösterdi....afferim be arkadaşlar yürekten tebrik ediyorum.....
bilal aktepe olağanüstü güzel bir araba hazırlamışsın gerçekten tebrik ediyorum....hem kesilip biçilmemiş kuş edilmemiş ve son derece çekici bir kasa hemde olağanüstü süre tebrik ederim.... bu işin nasıl yapılacağı konusunda hepimize örnek olmaya devam ediyorsun....
buğracım crx le bence mükemmel iş çıkardın süper bir pilotaj....şanzımanında birazcık yardımcı olsaydı tamamdı bu iş :))))))
ersin bir dahaki yarışa tamamdır bu iş diyorum başkada bişi demiyorum anladın sen.....
gece gündüz çalışıp akıl almaz işler çıkaran ceyhun ve gükhan ustalar.... her işinizde çok şaşırtıyosunuz beni.... 1 günde motor yaptınız diye zaten şaşkınlık içindeydim ...yetmedi o arabayı bu yarışa yetiştirdiniz ya bişe diyemiyorum.... bir dahaki yarışa eksiklerde giderildimi gayet geçerli bi araba olucAK B20 PİSLİK :)... ceyhun pilotaj 10 numara....
batu inanılmaz işler çıkarıyosun seninle gurur duyuyoruz tüm izmir ekibi olarak.... şanzıman sizi yolda bırakmasaydı herhalde günün ikinci 9 lu rakamlarını senden görecektik ama nasip değilmiş.... ama önümüzdeki yarış kesin gelir 9 lu saniyeler....
yapımda yönetimde emeği geçen tüm arkadaşlarımı ve kardeşlerimi yürekten kutluyorum...iyiki varsınız rpm ekibi.....
Konya icin ozel guvenlik degil cevik kuvvet lazim kanka :D
İşte sıkıntı orda Ankara'da yetkili kimse yok. Bugüne kadar hep bireysel çabalarla oldu Ankara dragları. Yetki elimde olsa da versem :)
edo typer
11-06-2012, 20:06
her zmn beklerız:) elımızden ne gelıyorsa yardımcı olmaya calısırız,oldugu kadar artık:) bu arada araban gercekten cok yakısıklı ALLAH kaza bela vermesın:icon_tup:
edo typer
11-06-2012, 20:11
sana tekrardan helal olsun kemalcan.. aksı kopartmasına lastık ısıttın,super kaldırdın aracı,hatasız surdun,butun olumsuzluklara ragmen ust uste rekor kırdın daha ne yapasın:)
1 2 degısıklık yaptın mı konustugumuz gıbı 1 alt gruba ınerız belkı:D:icon_tup:
vay anasına arkadaş bu videolar nerde ya paylaşan yok
gürkan18
11-06-2012, 20:19
vay anasına arkadaş bu videolar nerde ya paylaşan yok
ismail abi sizin yanınızda gelen ufak bi arkadaş vardı bujiler değiştikten sonra dışarda denerken çekmişti bide pisttede çekti sen yarışırken
m power_35
11-06-2012, 20:21
rpm ekibi çok güzel bir organizasyona gene imzaa attı tbrikler.mehmet abinin porshe baya agrasifti mükemmel süre yaptı gürkan kardeşim m3 çok güzel bir süreye imza attı.alperime zaten laf yok her zaman en güzel sürelerde.ismail abi zaten sözünü tuttu kendi rekorunu tazeledi 40 derecede yanmaya değer bir yarıştı emeği geçen herkese çok tşkler
gürkan18
11-06-2012, 20:37
rpm ekibi çok güzel bir organizasyona gene imzaa attı tbrikler.mehmet abinin porshe baya agrasifti mükemmel süre yaptı gürkan kardeşim m3 çok güzel bir süreye imza attı.alperime zaten laf yok her zaman en güzel sürelerde.ismail abi zaten sözünü tuttu kendi rekorunu tazeledi 40 derecede yanmaya değer bir yarıştı emeği geçen herkese çok tşkler
senin öğrencin olupta kötü süre yapmak mümkün mü :) rekor zaten bizdeydi yine bizde kaldı :D
sadık şimşek AS m3 13.193
gürkan cengiz AK m3 12.940
bybmw(ss)
11-06-2012, 20:53
zehiri sanırım ben verdim :D
Bir dahaki yarisa metin reji sistemi getirsin, bende 4 cpulu 16 cekirdekli sunucu getireyim. Capture kartini da pci express yapariz. Codecleri de duzgun secersek streamingde sorun olmaz.
Goruntu kaydi icin de 4 tb iomega storage array saglayabilirim.
Istemeniz yeterli.
imkanımız olsun 100mt vht dökelim n/a araçlar 11sn. rahat iner..
bilmeyenler için vht nin bir varili 250$
100m. için 5 ila 7 varil gerekli.. aralara dökmedigimiz takdirde!!
aralarada girilirse bence 2 katına çıkar varil sayısı
hilmiden bu konu için başlık bekliyorum :)
1 varil benden soz.
Juggernaut
11-06-2012, 21:05
Organizasyonu düzenleyenlere ve yarışanlara teşşekür ederiz 40 derece sıcaklıkta kavrulasakta güzel mücadeleler izledik ufak tefek eskikliklerde giderilirse çok daha iyi kayifli yarışlar izleriz..
Son grup hariç yarışların %99 unu çektim upload bitince eklicem.
Colin McRae
11-06-2012, 21:52
rpm ekibine böyle bir organizasyon için teşekkürler,ayrıca aracıyla piste çıkıp bize böyle bir gün izleme olanağı sağlayan bütün yarışmacı ve teknik ekiplerine binlerce teşekkür ediyorum ellerinize kollarınıza sağlık,İnşallah devamı gelir böyle organizasyonların.:Bravoo:
KCANN_220
11-06-2012, 22:07
süreleri nerde görebiliriz acaba ?
1 varil benden soz.
saol abi..teşekkürler:)
m sky video
2012 akhisar m sky turkiye rekoru - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ogq1Rd7ZT5Y&feature=plcp)
m sky video
2012 akhisar m sky turkiye rekoru - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ogq1Rd7ZT5Y&feature=plcp)
Yürü be İsmail abi seni kim tutar.
KSK-VTEC
11-06-2012, 23:16
1 varil benden soz.
Erol yanlis yazmis abi varil degil 20 lt lik bidon ve fiyati 250€
oncelıkle rpm ekıbını tebrık etmek lazım herzamankı gıbı 0 hata yarıs keyfı yasattıkları ıcın herkesı memnun oradan gonderdıklerı ıcın huseyın cevıgıde ayrıca tebrık edıyorum allah vergısı ceneye sahıp olup yarısa renk kattıgı ıcın aksam 8e kadar o mıkrofunun hakkını verdıgı ıcın (sonlara dogru dılı damagı kuruyup bi kaç kelımeyı dıle getıremesede :D )
aracım boyada oldugu ıcın bu yarısa giremedım ama cok pişman oldum hakıkatten kacırılmıcak bi org.du vht nın etkısı cıdden barız oradaydı herkesın suresı cıddı anlamda gerıye geldı..13-14 te guzel cekısme vardı ben giremesemde bizim arabamız yıne ordaydı alper biladerım bilegıne saglık yakısanı yaptıgı ıcın ;) onun dısında en keyıf aldıgım katagorı 11-12 onden ceker kınglerın bır arada oldugu grup hepsi inanılmaz guzeldı bzk nın apayrı bi sesi ve gideri vardı bence 11.5-11.4lerden daha asagıları hakkedıyodu yada ben ole ıstedım... onun dısında bekır abının yaptıgı sure ahmet abının kırdıgı rekor hulkun herzamankı performansı hersey superdı ve hepsınden onemlısı ısmaıl abinin yaptıgı sure ve o arabayı zapdedısı ınanılmazdı herkesın emegıne parasına alın terıne saglık...
rpmturk tum turkıyeyının kınglerını bir araya toplayıp bole keyıflı bı organızasyona ımza attıkları ıcın hakıkatten helal olsun..
alper akgun & dıncer akgun sizlere ayrı tebrık :) :D
TAM35GNY
12-06-2012, 02:50
Bize bir tane bundan lazim;
Barona Classic Car Drag Day 05/06/2012 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=387891031255357&set=a.387881851256275.90550.114247251953071&type=3&theater)
Barona Classic Car Drag Day 05/06/2012 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=387891407921986&set=a.387881851256275.90550.114247251953071&type=3&theater)
Bu sekilde VHT oyle kafaya gore dagitilmaz nozzle lardan esit oranda yayilmis olur..
Bize bir tane bundan lazim;
Barona Classic Car Drag Day 05/06/2012 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=387891031255357&set=a.387881851256275.90550.114247251953071&type=3&theater)
Barona Classic Car Drag Day 05/06/2012 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=387891407921986&set=a.387881851256275.90550.114247251953071&type=3&theater)
Bu sekilde VHT oyle kafaya gore dagitilmaz nozzle lardan esit oranda yayilmis olur..
elimde bi sürü işe yaramaz enjektör var ben size benzer bi platform yapıyım bi podla istediğiniz kadar açıp kapatılabilir şekilde :D ama malzemeyi görmek lazım ne kadar sıvı ciddiyim madem verimli kullanılacak bi pompayla basar dağıtırız
onun haricinde RPM ekibi siz harikasınız türkiyedeki pistde süre çıkmaz düşüncesini ortadan kaldırdınız konyanın üzerine cennet pistinde gibiydik :hahaha:
yaklaşık her 20 dakikada bir birileri bi ihtiyacınız var mı sizin için elimizden gelen bişey var mı diye sorular sordu yerli yersiz herkesin önerisini dikkate aldılar iyi niyetlerini hep ön plana çıkarttılar hepinize çok teşekkürler
RPM ilk yarisini yaptigi gunden itibaren katilirim
Gercekten erkut abinin dedigi gibi
Sanki her gruba bir adam tahsis ediyorlarmiscasna her seferinde bir isteginiz varmi diye sorulmasi cok onure edici
Burdan isim vermek istemiyorum hepsi ayri ayri surekli gelip ilgilendiler
Ama ozel bir iki tesekkuru Renc ve Beltana etmek istiyorum
Lastiklerim icin sagolsun beltan beni akhisarin icine kadar goturdu getirdi kendi araci ile
Renc surekli bir istegin varmi abi memnunmusun diye sordu
Allah razi olsun sizden
Jumbo ali de special adam ama sanki ahmetle aralarinda bisi var :D
dedebeto
12-06-2012, 06:29
elimde bi sürü işe yaramaz enjektör var ben size benzer bi platform yapıyım bi podla istediğiniz kadar açıp kapatılabilir şekilde :D ama malzemeyi görmek lazım ne kadar sıvı ciddiyim madem verimli kullanılacak bi pompayla basar dağıtırız
abi bence ugrasmaya gerek yok sebze sekterunde ılaclamada kullanılan pülverizatörler var bunların otomaıklerıde varda aynı sıstem calısıyor ama cok para soyle bırsey ısımızı fazlasıyla gorur bence..
bu 7 lt olan
İLAÇLAMA POMPASI PULVERİZATÖR SIRT POMPASI 7 LT - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 49839813 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-ilaclama-pompasi-pulverizator-sirt-pompasi-7-lt-49839813/detay)
buda 20 lt olan
İLAÇLAMA POMPASI PULVERİZATÖR SIRT POMPASI 20 LT - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 61051850 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-ilaclama-pompasi-pulverizator-sirt-pompasi-20-lt-61051850/detay)
Bizde geçen seneden beri Rpm'in bütün yarışlarına geldik.
Yarışa katılan aracımız olmamasına ve 550 km lik yoldan gelmemize rağmen o kadar çok eğleniyor uz ve keyif alıyoruzki, bu keyif bütün yorgunluğu yok ediyor.
Tekrar Rpm ekibinin hepsine teşekkür ediyorum. Rpm organizasyon düzenledikçe bizde orda olacağız inşallah:)
abi bence ugrasmaya gerek yok sebze sekterunde ılaclamada kullanılan pülverizatörler var bunların otomaıklerıde varda aynı sıstem calısıyor ama cok para soyle bırsey ısımızı fazlasıyla gorur bence..
bu 7 lt olan
İLAÇLAMA POMPASI PULVERİZATÖR SIRT POMPASI 7 LT - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 49839813 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-ilaclama-pompasi-pulverizator-sirt-pompasi-7-lt-49839813/detay)
buda 20 lt olan
İLAÇLAMA POMPASI PULVERİZATÖR SIRT POMPASI 20 LT - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 61051850 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-ilaclama-pompasi-pulverizator-sirt-pompasi-20-lt-61051850/detay)
pistde 220volt var mı olmadı kompresörle basılır zaten bunla da uğraşmayız bertan senden 11.9 bekliyoruz ona göre :hahaha:
TAM35GNY
12-06-2012, 06:53
Barona Classic Car Drag Day 05/06/2012 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=387891644588629&set=a.387881851256275.90550.114247251953071&type=3&permPage=1)
Biz yapmisken layigi ile yapalim bence yine, bu ilk linkini attigim sekilde bir sistem olursa cok daha az VHT harcayarak daha genis alani kaplamak mumkun, yoksa bunu bu adamlar da sirt pompasiyla yaparlardi ;)
bide bir konuda açıklık gelsin lütfen biizm bu son seferde kullandığımız kesin net draglarda kullanılan vhtmiydi?
edo typer
12-06-2012, 07:31
bide bir konuda açıklık gelsin lütfen biizm bu son seferde kullandığımız kesin net draglarda kullanılan vhtmiydi?
Dogan kirbastan tedarik edildigini biliyorum.. Motodragta bunu kullaniyorlar adam kalkti 8.7 yapti:) bende bakindim biraz arastirdim farkli markalar fln var ama en onemlisi yayilmasi.. Adamlar bir suru yazi yazmis yok asfalttan oncekini tam kazimazsan lastikler tam degmiyormus, yazin farkli oranda kisin farkli oranda serilirmis. Bazi sicakliklarda %25 methanol karisirtirmak gerekirmis, 1 hafta onceden serip bir suru dalga dumen yapiliyormus:) alengirli bir is kisacasi:) zmnla tam prof oluruz bu islerde ama suanlik yabanciyiz bunada sukur:) % 100 performans saglanmamissada surelerden belli oldugu uzere %70 75 saglanmistir die dusunuyorum
Abi iki tip var
bizim kulandıgımız ile öteki arasında çok bir fark yok ikiside aynı aslında
sadece birisinde pürmüz ile lastik parcaları eritiyorsun
bizimkinde ise lastik ile üzerinden gece gece kalkış yapa yapa lastik parcaları içine işliyor asfaltın yani her yarış öncesi vht + sürekli kalkış yapa yapa USA deki pistler gibi olucak biraz gec olucak ama imkanımız bu oldugu için sabır gerekir
ona ragmen bile azcık VHT nin nekadar işe yaradıgını gördük hepimiz
kullanılan vht vp racing markadır ve dört şeritin oluşturulabilmesi için 3 bidon (3x20lt) kullanılmıştır..
Abi iki tip var
bizim kulandıgımız ile öteki arasında çok bir fark yok ikiside aynı aslında
sadece birisinde pürmüz ile lastik parcaları eritiyorsun
bizimkinde ise lastik ile üzerinden gece gece kalkış yapa yapa lastik parcaları içine işliyor asfaltın yani her yarış öncesi vht + sürekli kalkış yapa yapa USA deki pistler gibi olucak biraz gec olucak ama imkanımız bu oldugu için sabır gerekir
ona ragmen bile azcık VHT nin nekadar işe yaradıgını gördük hepimiz
hangi tipi bilmiyorum ama birinde atıyorum lastik yakarken su yerine onu sıkıyorsun onun üstünde lastik yakıyorsun o şekilde kaldırıyorsun, aynısı sanrıım pürmüzle ısıtılan
amerikancıların bir kısmı bu şekilde yapıyor
edo typer
12-06-2012, 07:42
hangi tipi bilmiyorum ama birinde atıyorum lastik yakarken su yerine onu sıkıyorsun onun üstünde lastik yakıyorsun o şekilde kaldırıyorsun, aynısı sanrıım pürmüzle ısıtılan
amerikancıların bir kısmı bu şekilde yapıyor
Senin soyledigin modelde var. İsmini bilmiyorum ama bireysel bir dalgaya benziyor:) once lastik yakiosun sonra solusyonu lastige suruyosun sonra tekrar yakiosun! Arac sahipleri kendileri yaninda getiriyor o modeli. Bu sebepten sanirim envayi buyuklukte bidonlar var.
Benim yarista fark ettigim su aslinda, lastik isitirken pistteki vht lastige yapisiyor lastik uzerinde kaliyor, kalktikca traction artiyor die dusunuyorum
Senin soyledigin modelde var. İsmini bilmiyorum ama bireysel bir dalgaya benziyor:) once lastik yakiosun sonra solusyonu lastige suruyosun sonra tekrar yakiosun! Arac sahipleri kendileri yaninda getiriyor o modeli. Bu sebepten sanirim envayi buyuklukte bidonlar var.
Benim yarista fark ettigim su aslinda, lastik isitirken pistteki vht lastige yapisiyor lastik uzerinde kaliyor, kalktikca traction artiyor die dusunuyorum
görmedim yapanı ama water injection gibi lastiğe püskürtecek şekilde jet yerleştirip arabanın içinden sıkan varmış diyorlardı araştırmadım yalanmı doğrumu bilmiyorum o yüzden:)
benim dediğimi zaten sırta sarıp el le sıkıyorlar izlediğim gördüğüm buda ciddi şekilde tutunma sağlıyor ama pist zaten belirli düzeyde kaplı olduğu için hangisi ne kadar fayda ediyor bilmiyorum:) hatta direk bidondan dökeni de var lastik yakarken :)
KOTS serisi izleyen varsa görmüştür kesin
edo typer
12-06-2012, 07:50
görmedim yapanı ama water injection gibi lastiğe püskürtecek şekilde jet yerleştirip arabanın içinden sıkan varmış diyorlardı araştırmadım yalanmı doğrumu bilmiyorum o yüzden:)
benim dediğimi zaten sırta sarıp el le sıkıyorlar izlediğim gördüğüm buda ciddi şekilde tutunma sağlıyor ama pist zaten belirli düzeyde kaplı olduğu için hangisi ne kadar fayda ediyor bilmiyorum:) hatta direk bidondan dökeni de var lastik yakarken :)
KOTS serisi izleyen varsa görmüştür kesin
Yaw adamlar lastigin icine direk jet yerlestirsek olmaz mi fln yazmislar:) amerikalilar vht die kafayi usutmusler:) simdi evden cikicam ama gelince koyayim makaleyi hatirlamiyorum ismini ama drag pistlerinden birisinin sorumlusu tarafindan yazilmis vhtnin nasil max perf ile kullanilacagi ile ilgili bir roportaji var. Her sicaklikta farkli kalinlikta surulur fln diyor. Saglam arge yapmislar zmnla:)
Yaw adamlar lastigin icine direk jet yerlestirsek olmaz mi fln yazmislar:) amerikalilar vht die kafayi usutmusler:) simdi evden cikicam ama gelince koyayim makaleyi hatirlamiyorum ismini ama drag pistlerinden birisinin sorumlusu tarafindan yazilmis vhtnin nasil max perf ile kullanilacagi ile ilgili bir roportaji var. Her sicaklikta farkli kalinlikta surulur fln diyor. Saglam arge yapmislar zmnla:)
kim bilir kaç yıldır kullanıyorlar ciddi tecrübeleri vardır kesin:) ya zaten atıyorum şaft kesiyor araba diff kırıyor iterken ayakkabısını bırakan var pistin üstünde nasıl tutunuyorsa artık:)
benim tek kafama takılan tamam vhtyi sürüyoruz ama pist düzenli düzgün şekilde kullanılmazsa tozdan vs ne kadar zarar görür o biraz kurcalıyor kafamı
edo typer
12-06-2012, 07:59
kim bilir kaç yıldır kullanıyorlar ciddi tecrübeleri vardır kesin:) ya zaten atıyorum şaft kesiyor araba diff kırıyor iterken ayakkabısını bırakan var pistin üstünde nasıl tutunuyorsa artık:)
benim tek kafama takılan tamam vhtyi sürüyoruz ama pist düzenli düzgün şekilde kullanılmazsa tozdan vs ne kadar zarar görür o biraz kurcalıyor kafamı
Bir oncekini tam kaziyip tekrar suruyorlar. 1 hafta onceden surdukleri icinde bakim yapiolarmis, yikama yaglama isleri:) adamlarda gercekten imkan var, burdaki araclarda ciddi manada hizli ordan asagi kalir yanimi yok ama traction iste. Azcik solusyon bile net 1 saniye asagi cekti sureleri. Solusyon konusunda uzmanlastikca ALLAH izin verirse akslar kirilmaya baslar burda da:)
Bir oncekini tam kaziyip tekrar suruyorlar. 1 hafta onceden surdukleri icinde bakim yapiolarmis, yikama yaglama isleri:) adamlarda gercekten imkan var, burdaki araclarda ciddi manada hizli ordan asagi kalir yanimi yok ama traction iste. Azcik solusyon bile net 1 saniye asagi cekti sureleri. Solusyon konusunda uzmanlastikca ALLAH izin verirse akslar kirilmaya baslar burda da:)
kesinlikle:) aslında pist için bakımı tasviyesi için görevli/ler her daim pistte olsa çok daha güzel olur aslında hepsi dediğin gibi olanaklarla alakalı, çok uzun süreceğini düşünmüyorum solüsyonları çözeriz:) sonra aks alırız bol bol:)
edo typer
12-06-2012, 08:11
kesinlikle:) aslında pist için bakımı tasviyesi için görevli/ler her daim pistte olsa çok daha güzel olur aslında hepsi dediğin gibi olanaklarla alakalı, çok uzun süreceğini düşünmüyorum solüsyonları çözeriz:) sonra aks alırız bol bol:)
Cok kotusun semih:) ya nasip dielim hersey yavas yavas:)
moruk zaten yagmur yagdıgında falan tekrardan az bişi püskürtüp pürmüz ile yaktıklarında eski kondisyonuna geliyor
bu malzeme yag gibi bişi ilk döküldügünde buz pateni pisti gibi onu ya pürmüzle yakıcaksın yada üzerinden lastikle geciceksin ki dogan abininn yaptıgı bu şekilde oluyor traktör ile üzerinde lastik eritiyor
Seeding süreleri
1
18
Muhammed İsmail Şen
Subaru Impreza
22/05/2011
10.677
10.895
Sınıf - 6
2
02
Batu Özçile
Subaru Impreza WRX
22/05/2011
10.764
11.129
Sınıf - 6
3
26
İsmail Çam
Msky
22/05/2011
10.829
11.741
Sınıf - 6
4
12
Mehmet Başer
Porsche 911 Turbo
22/05/2011
11.014
-
Sınıf - 5
5
24
Hilmi Aynacı
Honda Civic EK K20 Turbo
22/05/2011
11.349
11.867
Sınıf - 5
6
41
Orhan Gül
Subaru Impreza
22/05/2011
11.404
13.068
Sınıf - 5
7
15
Adem Sezer
Honda Civic EG
22/05/2011
11.476
11.973
Sınıf - 5
8
45
Anıl Erdoğmuş
BMW Supran
22/05/2011
11.496
11.702
Sınıf - 5
9
20
Ahmet Coşkun Bayır
Citroen Saxo Turbo
22/05/2011
11.531
12.825
Sınıf - 5
10
38
Bekir Paşaoğlu
Seat Ibiza Cupra
22/05/2011
11.607
-
Sınıf - 5
11
37
Cem Taşçı
Honda Integra
22/05/2011
11.917
12.138
Sınıf - 5
12
10
Egemen Cömertoğlu
BMW M3
22/05/2011
12.135
-
Sınıf - 4
13
48
Mehmet Gazihan
VW Polo TDi
22/05/2011
12.323
13.628
Sınıf - 4
14
40
Fatih Şahbaz
Honda Civic EG H22
22/05/2011
12.378
12.487
Sınıf - 4
15
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
22/05/2011
12.727
-
Sınıf - 4
16
04
Bertan Dedebal
BMW E21 Turbo
22/05/2011
12.895
13.335
Sınıf - 4
17
46
Yüksel Efe
BMW E39 M5
22/05/2011
12.932
14.115
Sınıf - 4
18
05
Ersin Vardar
Honda Civic Turbo
22/05/2011
13.035
-
Sınıf - 3
19
21
Alper Akgün
Peugeot 106 GTI
22/05/2011
13.037
13.343
Sınıf - 3
20
44
Bilal Aktepe
Honda Civic
22/05/2011
13.076
13.129
Sınıf - 3
21
09
Emre Ekin
Peugeot 106 GTI
22/05/2011
13.123
13.247
Sınıf - 3
22
30
Nazmi Tocak
Citroen Saxo
22/05/2011
13.179
13.388
Sınıf - 3
23
13
Orkun Uğur
Subaru Impreza
22/05/2011
13.226
13.449
Sınıf - 3
24
47
Hüseyin Kayacan
BMW E36 3.28i
22/05/2011
13.244
16.447
Sınıf - 3
25
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
22/05/2011
13.246
13.681
Sınıf - 3
26
08
Alper Özüçer
Peugeot 106 GTI
22/05/2011
13.298
14.26
Sınıf - 3
27
34
Engin Ürgüplü
Honda S2000
22/05/2011
13.433
13.696
Sınıf - 3
28
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
22/05/2011
13.517
13.567
Sınıf - 3
29
01
Berk Akgün
Opel Kadett
22/05/2011
13.606
-
Sınıf - 3
30
31
Alper İyicil
Peugeot 106 GTI
22/05/2011
13.61
14.872
Sınıf - 3
31
33
Ceyhun Balkaya
Honda Civic
22/05/2011
13.671
14.753
Sınıf - 3
32
06
Kadir Uras
Honda Civic Type-R
22/05/2011
13.686
14.48
Sınıf - 3
33
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
22/05/2011
13.757
13.846
Sınıf - 3
34
25
Cengiz Derici
Peugeot 106 GTI
22/05/2011
13.942
14.476
Sınıf - 3
35
22
Buğra Temel
Honda CRX
22/05/2011
14.024
14.256
Sınıf - 2
36
32
Bulut Yeğin
Honda Civic Type-R EP3
22/05/2011
14.08
14.636
Sınıf - 2
37
07
Sezai Aral
Opel Corsa B
22/05/2011
14.184
14.197
Sınıf - 2
38
19
Engin Şen
Honda Civic
22/05/2011
14.297
14.523
Sınıf - 2
39
36
Eray Yümsel
BMW E30
22/05/2011
14.342
15.399
Sınıf - 2
40
43
Ali Ürey
Ford Sierra
22/05/2011
14.511
15.676
Sınıf - 2
41
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
22/05/2011
14.782
15.532
Sınıf - 2
42
23
Cihan Sapmaz
Honda Civic EG
22/05/2011
15.134
15.208
Sınıf - 1
Yarış Süreleri
1
23
Cihan Sapmaz
Honda Civic EG
Sınıf - 1
22/05/2011
15.087
Yok
15.087
2
23
Cihan Sapmaz
Honda Civic EG
Sınıf - 1
22/05/2011
15.364
Yok
15.364
3
32
Bulut Yeğin
Honda Civic Type-R EP3
Sınıf - 2
22/05/2011
13.86
Yok
13.86
4
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
13.909
Yok
13.909
5
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
13.913
Yok
13.913
6
32
Bulut Yeğin
Honda Civic Type-R EP3
Sınıf - 2
22/05/2011
13.936
Yok
13.936
7
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
14.002
Yok
14.002
8
22
Buğra Temel
Honda CRX
Sınıf - 2
22/05/2011
14.02
Yok
14.02
9
22
Buğra Temel
Honda CRX
Sınıf - 2
22/05/2011
14.035
Yok
14.035
10
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
14.074
Yok
14.074
11
07
Sezai Aral
Opel Corsa B
Sınıf - 2
22/05/2011
14.11
Yok
14.11
12
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
14.156
Yok
14.156
13
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
14.254
Yok
14.254
14
19
Engin Şen
Honda Civic
Sınıf - 2
22/05/2011
14.287
Yok
14.287
15
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
14.287
Yok
14.287
16
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
14.342
Yok
14.342
17
19
Engin Şen
Honda Civic
Sınıf - 2
22/05/2011
14.365
Yok
14.365
18
32
Bulut Yeğin
Honda Civic Type-R EP3
Sınıf - 2
22/05/2011
14.412
Yok
14.412
19
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
14.492
Yok
14.492
20
07
Sezai Aral
Opel Corsa B
Sınıf - 2
22/05/2011
14.589
Yok
14.589
21
07
Sezai Aral
Opel Corsa B
Sınıf - 2
22/05/2011
14.732
Yok
14.732
22
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
15.47
Yok
15.47
23
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
16.006
Yok
16.006
24
35
Hüseyin Balkaner
Peugeot 205 GTI
Sınıf - 2
22/05/2011
16.936
Yok
16.936
25
19
Engin Şen
Honda Civic
Sınıf - 2
22/05/2011
17.422
Yok
17.422
26
22
Buğra Temel
Honda CRX
Sınıf - 2
22/05/2011
99.999
Yok
99.999
27
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
12.94
Yok
12.94
28
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
12.953
Yok
12.953
29
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
12.955
Yok
12.955
30
05
Ersin Vardar
Honda Civic Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
12.969
Yok
12.969
31
09
Emre Ekin
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.035
Yok
13.035
32
21
Alper Akgün
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.037
Yok
13.037
33
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
13.037
Yok
13.037
34
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
13.047
Yok
13.047
35
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.064
Yok
13.064
36
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
13.119
Yok
13.119
37
08
Alper Özüçer
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.127
Yok
13.127
38
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.127
Yok
13.127
39
09
Emre Ekin
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.129
Yok
13.129
40
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
13.138
Yok
13.138
41
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.16
Yok
13.16
42
21
Alper Akgün
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.189
Yok
13.189
43
21
Alper Akgün
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.193
Yok
13.193
44
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.213
Yok
13.213
45
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.215
Yok
13.215
46
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
13.232
Yok
13.232
47
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.25
Yok
13.25
48
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.279
Yok
13.279
49
47
Hüseyin Kayacan
BMW E36 3.28i
Sınıf - 3
22/05/2011
13.296
Yok
13.296
50
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.298
Yok
13.298
51
21
Alper Akgün
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.308
Yok
13.308
52
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
13.308
Yok
13.308
53
21
Alper Akgün
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.318
Yok
13.318
54
31
Alper İyicil
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.324
Yok
13.324
55
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.337
Yok
13.337
56
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.39
Yok
13.39
57
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.41
Yok
13.41
58
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
13.433
Yok
13.433
59
34
Engin Ürgüplü
Honda S2000
Sınıf - 3
22/05/2011
13.45
Yok
13.45
60
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.468
Yok
13.468
61
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.486
Yok
13.486
62
05
Ersin Vardar
Honda Civic Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.507
Yok
13.507
63
13
Orkun Uğur
Subaru Impreza
Sınıf - 3
22/05/2011
13.525
Yok
13.525
64
30
Nazmi Tocak
Citroen Saxo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.569
Yok
13.569
65
33
Ceyhun Balkaya
Honda Civic
Sınıf - 3
22/05/2011
13.576
Yok
13.576
66
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.593
Yok
13.593
67
08
Alper Özüçer
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.603
Yok
13.603
68
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.618
Yok
13.618
69
34
Engin Ürgüplü
Honda S2000
Sınıf - 3
22/05/2011
13.63
Yok
13.63
70
05
Ersin Vardar
Honda Civic Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.647
Yok
13.647
71
06
Kadir Uras
Honda Civic Type-R
Sınıf - 3
22/05/2011
13.694
Yok
13.694
72
47
Hüseyin Kayacan
BMW E36 3.28i
Sınıf - 3
22/05/2011
13.72
Yok
13.72
73
01
Berk Akgün
Opel Kadett
Sınıf - 3
22/05/2011
13.749
Yok
13.749
74
33
Ceyhun Balkaya
Honda Civic
Sınıf - 3
22/05/2011
13.86
Yok
13.86
75
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
13.866
Yok
13.866
76
25
Cengiz Derici
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.901
Yok
13.901
77
25
Cengiz Derici
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.926
Yok
13.926
78
25
Cengiz Derici
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.926
Yok
13.926
79
36
Eray Yümsel
BMW E30
Sınıf - 3
22/05/2011
13.926
Yok
13.926
80
13
Orkun Uğur
Subaru Impreza
Sınıf - 3
22/05/2011
13.93
Yok
13.93
81
25
Cengiz Derici
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
13.983
Yok
13.983
82
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
14.275
Yok
14.275
83
25
Cengiz Derici
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
14.285
Yok
14.285
84
36
Eray Yümsel
BMW E30
Sınıf - 3
22/05/2011
14.351
Yok
14.351
85
06
Kadir Uras
Honda Civic Type-R
Sınıf - 3
22/05/2011
14.377
Yok
14.377
86
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
14.447
Yok
14.447
87
36
Eray Yümsel
BMW E30
Sınıf - 3
22/05/2011
14.669
Yok
14.669
88
25
Cengiz Derici
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
14.689
Yok
14.689
89
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
14.691
Yok
14.691
90
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
14.831
Yok
14.831
91
16
Ömer Camur
Murat 131 Turbo
Sınıf - 3
22/05/2011
14.911
Yok
14.911
92
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
14.944
Yok
14.944
93
03
Gürkan Cengiz
BMW E36 M3
Sınıf - 3
22/05/2011
15.889
Yok
15.889
94
36
Eray Yümsel
BMW E30
Sınıf - 3
22/05/2011
16.382
Yok
16.382
95
33
Ceyhun Balkaya
Honda Civic
Sınıf - 3
22/05/2011
17.273
Yok
17.273
96
44
Bilal Aktepe
Honda Civic
Sınıf - 3
22/05/2011
17.422
Yok
17.422
97
44
Bilal Aktepe
Honda Civic
Sınıf - 3
22/05/2011
20.225
Yok
20.225
98
31
Alper İyicil
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
99.999
Yok
99.999
99
29
Haluk Bıyık
Peugeot 106 GTI
Sınıf - 3
22/05/2011
99.999
Yok
99.999
100
10
Egemen Cömertoğlu
BMW M3
Sınıf - 4
22/05/2011
11.8
Yok
11.8
101
10
Egemen Cömertoğlu
BMW M3
Sınıf - 4
22/05/2011
12.046
Yok
12.046
102
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.255
Yok
12.255
103
48
Mehmet Gazihan
VW Polo TDi
Sınıf - 4
22/05/2011
12.325
Yok
12.325
104
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.357
Yok
12.357
105
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.364
Yok
12.364
106
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.388
Yok
12.388
107
04
Bertan Dedebal
BMW E21 Turbo
Sınıf - 4
22/05/2011
12.425
Yok
12.425
108
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.427
Yok
12.427
109
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.436
Yok
12.436
110
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.477
Yok
12.477
111
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.501
Yok
12.501
112
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.524
Yok
12.524
113
46
Yüksel Efe
BMW E39 M5
Sınıf - 4
22/05/2011
12.7
Yok
12.7
114
46
Yüksel Efe
BMW E39 M5
Sınıf - 4
22/05/2011
12.708
Yok
12.708
115
46
Yüksel Efe
BMW E39 M5
Sınıf - 4
22/05/2011
12.745
Yok
12.745
116
14
Kemal Can Kalkır
Honda Civic EK K20
Sınıf - 4
22/05/2011
12.807
Yok
12.807
117
46
Yüksel Efe
BMW E39 M5
Sınıf - 4
22/05/2011
12.867
Yok
12.867
118
04
Bertan Dedebal
BMW E21 Turbo
Sınıf - 4
22/05/2011
12.871
Yok
12.871
119
40
Fatih Şahbaz
Honda Civic EG H22
Sınıf - 4
22/05/2011
13.023
Yok
13.023
120
40
Fatih Şahbaz
Honda Civic EG H22
Sınıf - 4
22/05/2011
13.08
Yok
13.08
121
46
Yüksel Efe
BMW E39 M5
Sınıf - 4
22/05/2011
13.189
Yok
13.189
122
48
Mehmet Gazihan
VW Polo TDi
Sınıf - 4
22/05/2011
13.392
Yok
13.392
123
10
Egemen Cömertoğlu
BMW M3
Sınıf - 4
22/05/2011
13.515
Yok
13.515
124
04
Bertan Dedebal
BMW E21 Turbo
Sınıf - 4
22/05/2011
13.692
Yok
13.692
125
48
Mehmet Gazihan
VW Polo TDi
Sınıf - 4
22/05/2011
26.844
Yok
26.844
126
41
Orhan Gül
Subaru Impreza
Sınıf - 5
22/05/2011
10.827
Yok
10.827
127
12
Mehmet Başer
Porsche 911 Turbo
Sınıf - 5
22/05/2011
10.911
Yok
10.911
128
20
Ahmet Coşkun Bayır
Citroen Saxo Turbo
Sınıf - 5
22/05/2011
11.16
Yok
11.16
129
41
Orhan Gül
Subaru Impreza
Sınıf - 5
22/05/2011
11.18
Yok
11.18
130
20
Ahmet Coşkun Bayır
Citroen Saxo Turbo
Sınıf - 5
22/05/2011
11.234
Yok
11.234
131
20
Ahmet Coşkun Bayır
Citroen Saxo Turbo
Sınıf - 5
22/05/2011
11.234
Yok
11.234
132
38
Bekir Paşaoğlu
Seat Ibiza Cupra
Sınıf - 5
22/05/2011
11.359
Yok
11.359
133
45
Anıl Erdoğmuş
BMW Supran
Sınıf - 5
22/05/2011
11.361
Yok
11.361
134
15
Adem Sezer
Honda Civic EG
Sınıf - 5
22/05/2011
11.57
Yok
11.57
135
15
Adem Sezer
Honda Civic EG
Sınıf - 5
22/05/2011
11.609
Yok
11.609
136
38
Bekir Paşaoğlu
Seat Ibiza Cupra
Sınıf - 5
22/05/2011
11.691
Yok
11.691
137
38
Bekir Paşaoğlu
Seat Ibiza Cupra
Sınıf - 5
22/05/2011
11.835
Yok
11.835
138
37
Cem Taşçı
Honda Integra
Sınıf - 5
22/05/2011
12.023
Yok
12.023
139
20
Ahmet Coşkun Bayır
Citroen Saxo Turbo
Sınıf - 5
22/05/2011
12.384
Yok
12.384
140
37
Cem Taşçı
Honda Integra
Sınıf - 5
22/05/2011
12.474
Yok
12.474
141
20
Ahmet Coşkun Bayır
Citroen Saxo Turbo
Sınıf - 5
22/05/2011
72.64
Yok
72.64
142
26
İsmail Çam
Msky
Sınıf - 6
22/05/2011
9.955
Yok
9.955
143
02
Batu Özçile
Subaru Impreza WRX
Sınıf - 6
22/05/2011
10.792
Yok
10.792
http://www.techturkey.com/forum/drag/123764-akhisar-drag-pisti-icin-vht-yardimi.html
Cok kotusun semih:) ya nasip dielim hersey yavas yavas:)
aks yatak kürekten ziyade artık biz de tam otomobillerin potansiyelini daha iyi görebilicez ben buna seviniyorum kırılan aks olsun:)
Mehmet Gazihan
12-06-2012, 12:09
startın sağına soluna en kötü 100er kişilik üstü kapalı ücretli 2 türbin yapılsa ve startın arkasındaki ekip orda takılsa o atmosferi düşünemiyorum.. heralde kimse eve gitmek istemez..
süper olur sadece yarışçıların ve teknikerlerin girebilecegi bir yer..
hem sagda hem solda startın arkasında, arası bir araçlık boş yer :)
tribün için sponsor olmak isteyen arkadaşlar vardı, akhisar belediye ve dogan abi ile görüşülüp bu proje sunulabilinir.
punto_multijet
12-06-2012, 12:40
tribün için sponsor olmak isteyen arkadaşlar vardı, akhisar belediye ve dogan abi ile görüşülüp bu proje sunulabilinir.
hbr bekliyorum senden Erol
gürkan18
12-06-2012, 12:47
ntv sporda bugünn saat 2 demi gösterilcekti yarış
By_HaNNibaLL
12-06-2012, 13:08
ntv sporda bugünn saat 2 demi gösterilcekti yarış
öyle bişey mi var :D baktim farkli bi spor programi var şuan
By_HaNNibaLL
12-06-2012, 13:11
Eğer varsa öyle bişey Dvd kalitesinde kayit alabilirim :D
hbr bekliyorum senden Erol
Yap işte olum rafcı değilmisin sen :D
punto_multijet
12-06-2012, 13:12
Eğer varsa öyle bişey Dvd kalitesinde kayit alabilirim :D
olursa super olur. ntv spor değilde ntvde sanki dediler
dragon07
12-06-2012, 13:13
yayınlandımı peki ?
gürkan18
12-06-2012, 13:16
hüseyin abi yarışı sunarken söylemişti salı günü saat 2 de ntv sporda diye bende açtım bekliyorum 1 saatir :D
punto_multijet
12-06-2012, 13:16
takip ediyorum ama daha gormedim bişey
Mehmet Gazihan
12-06-2012, 13:32
Program 2 de baslıyor, futboldan draga sıra gelene kadar gecer 2 saat
edo typer
12-06-2012, 14:11
projenın cızılmesı gerekır.. ben proje kısmını ustlenırım.. hem tartısa tartısa ıstedıgımız gıbı cızerız:icon_tup:
Erdem benim düşündüğüm proje Pistin sol duvarına yapılacak, altından araçların geçebileceği tribün. Güneş yönüne bakıldığında daha mantıklı...Tribün üstünde de bir adet büfe olmalı içecek-yiyecek için...buna göre bir tasarım çözer işi...
edo typer
12-06-2012, 15:00
Erdem benim düşündüğüm proje Pistin sol duvarına yapılacak, altından araçların geçebileceği tribün. Güneş yönüne bakıldığında daha mantıklı...Tribün üstünde de bir adet büfe olmalı içecek-yiyecek için...buna göre bir tasarım çözer işi...
denız neler yaparız neler:icon_tup: trıbun altına dukkan bıle yaparız her yarısa sponsor gelır castrol vs.. pıst sahıbınınde ısıne yarar;) hele kı ızın versınler,kalem bızım elımızde olduktan sonra hayalde sınır yok;):D
startın ustunude ez az 20 metre kapatalım hem hakemler pısmez,hem yarıscılar soluklanır,hem teknıkerler:D
seyircileri düşünen yok hiç :D
altından araçların geçeceği bir tribüne güvenlik nedeniyle kimsenin onay vereceğini sanmıyorum :)
o pistte gece yarışı yapılmaması için hiçbir neden yok, zaten pistin sağ tarafında pist boyunca elektrik direkleri var, en azından aydınlatma bu direklerden sağlanabilir.
Mükemmel bir organizasyon oldu.
Emeği geçen herkezin ellerine kollarına sağlık. Araçların sesleri kulak pasımızı sildi :icon_tup:
Bundan sonraki yapılcak organizasyon akşam olur sanırm.Akşam olmalı. :D RPM duyun sesimizi :D
Tekrar herkeze teşekkürler böyle bir zaman yaşattıkları için. :icon_tup::icon_tup:
seyircileri düşünen yok hiç :D
altından araçların geçeceği bir tribüne güvenlik nedeniyle kimsenin onay vereceğini sanmıyorum :)
o pistte gece yarışı yapılmaması için hiçbir neden yok, zaten pistin sağ tarafında pist boyunca elektrik direkleri var, en azından aydınlatma bu direklerden sağlanabilir.
Düzgün yapıldığında sıkıntı olacak bir durum değil. Yolun üstünü de değerlendirmiş oluruz hem de ;)
:D :D :D :D
Güldük
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/599790_3362217503076_2104181754_n.jpg
chiefkadir
12-06-2012, 22:00
Sizi gidi Anayakıtı Nos olanlar,sizi gidi çizgi film kahramanları alayınızı yarışa davet ediyoooooR Ateş seni çağırıyoooR :hahaha:
erkutgoymen
12-06-2012, 22:59
Merhaba arkadaşlar benimde ilgim var bu işlere fakat daha önce cadde hariç hiç böyle birşey denemedim. Bununla ilgili amatör olarak neler yapabilirim. Dediğim gibi merakım çok var fakat eğer sıkılmazsanız ben herşeyi yordamını detayını öğrenmek istiyorum.
Bursada yaşıyorum ve ayrıca Bursa da bu tarz yarışlar organizasyonlar amatör de olsa yapılıyor mu.
Tecrübeleri bilgileri olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.
Saygılarımla arkadaşlar.
Konya'da şahit olduk neyin ne olduguna 5 kisi anca starta arabayı getiriyo araba fotoselde duramıyor 13 lu sn yapıyor sonra parkdan start aliyo anca 10.9 yapıyo yok yani bU kadar yazincaya kadar Akhisar'a geleydi wankel görseydik lafla peynir gemisinin yurumedigini gördük akhisarda uzun lafı kısası pistte görelim wankeli göstersin kahramanlar skylar krallar neyin ne olduğunu saygılar...
overblack
12-06-2012, 23:40
Merhaba arkadaşlar benimde ilgim var bu işlere fakat daha önce cadde hariç hiç böyle birşey denemedim. Bununla ilgili amatör olarak neler yapabilirim. Dediğim gibi merakım çok var fakat eğer sıkılmazsanız ben herşeyi yordamını detayını öğrenmek istiyorum.
Bursada yaşıyorum ve ayrıca Bursa da bu tarz yarışlar organizasyonlar amatör de olsa yapılıyor mu.
Tecrübeleri bilgileri olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.
Saygılarımla arkadaşlar.
2 cuma gecesi bizle takıl.bide gündüzleri okan ustanın dükkana takıl 1 ay sonra istesende kurtulamazsın hastalıktan :)
erkutgoymen
13-06-2012, 00:45
2 cuma gecesi bizle takıl.bide gündüzleri okan ustanın dükkana takıl 1 ay sonra istesende kurtulamazsın hastalıktan :)
Ben memnun olurum fakat cuma geceleri saat kaçta nerede oluyor. Ayrıca gündüzleri oktay ustanın dükkanı dediğiniz yer nerede.
Yanı dükkana gidince siteden yönlendirdiler ben geldim mi diyeyim :)
overblack
13-06-2012, 00:49
Ben memnun olurum fakat cuma geceleri saat kaçta nerede oluyor. Ayrıca gündüzleri oktay ustanın dükkanı dediğiniz yer nerede.
Yanı dükkana gidince siteden yönlendirdiler ben geldim mi diyeyim :)
beşyol şen sokakta.yanyoldaki petlasın arkası.kapının önünde bir sürü honda var
akhisarda herşey belli olur ...
DenIz 2007 yada 2008 tam hatirlamiyorum ulusal drag yapilmisti pistin disindan donup geliyorduk
Ve sanki tribun vardi diye hatirliyorum seyircilerin onunden gecmistik cunku dar bir yoldan
O sirada diger araclar kalkiyordu
Izin alinip hastane yolu kapatilamazmi ve arka kapi acilip bir arsc donucek sekilde bariyer konulazmi seyyar
Güldük
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/599790_3362217503076_2104181754_n.jpg
sarbi detected
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/303457_10150610482551717_103514686716_9629016_2109 710020_n.jpg
JumboAli
13-06-2012, 08:02
Bi ara kucuk tribun vardi tahtadan
hilmi bu rotary şahinli saatlerce senle konuşup bilgi paylaşan adam değilmi.he bu arada demişki yanyana deniyelim dragdan anlamam çok ama yan yana istediği zaman bu şahinle denerim hatta temmuz 8inde gelsin drağa bile girmesine gerek yok akhisarda yolda denerim YANYANA...ARTIK insanlardan sıkıldım az bir araba yürütüp zaman yapmış adamlara gider yapmalarından artık ey meydanı var çıkıcaz zamanda kasıcaz.
KSK-VTEC
13-06-2012, 09:24
Hilmi o yan yol hastane yolu oldugu icin kapatilamiyor
erkutgoymen
13-06-2012, 09:28
beşyol şen sokakta.yanyoldaki petlasın arkası.kapının önünde bir sürü honda var
Kısmetse bugün uğrayabilirim ama garip kaçmaz dimi öyle siteden gördüm geldim gibi. Sizde gündüzleri oradami oluyorsunuz. Bu arada isminiz nedir
DenIz 2007 yada 2008 tam hatirlamiyorum ulusal drag yapilmisti pistin disindan donup geliyorduk
Ve sanki tribun vardi diye hatirliyorum seyircilerin onunden gecmistik cunku dar bir yoldan
O sirada diger araclar kalkiyordu
Izin alinip hastane yolu kapatilamazmi ve arka kapi acilip bir arsc donucek sekilde bariyer konulazmi seyyar
Hilmi iyileştirme adına birçok proje var ödenek geldiğine dair duyumlar aldım. Akhisar Belediyesi'nde gerçekleşecek olan toplantıya ben de davet edildim. Hazır proje var geliştirme işlemini yapacağız ;)
Projede pistin sağ duvarının arkası dönüş yolu olarak görünüyor şu anda...Pistin boyu biraz daha uzuyor. Start beton oluyor gibi projede bir sürü detay var. Görüşelim yazacağım detayları
hilmi bu rotary şahinli saatlerce senle konuşup bilgi paylaşan adam değilmi.he bu arada demişki yanyana deniyelim dragdan anlamam çok ama yan yana istediği zaman bu şahinle denerim hatta temmuz 8inde gelsin drağa bile girmesine gerek yok akhisarda yolda denerim YANYANA...ARTIK insanlardan sıkıldım az bir araba yürütüp zaman yapmış adamlara gider yapmalarından artık ey meydanı var çıkıcaz zamanda kasıcaz.
Emre batmaz müthiş bir adam
chris miller ile biftek yemiş
Tony palo ile kanka
Janathon reynolds best kankası yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor
hepsinde ne turbo var ne ateşleme ne beyin ezbere biliyor
yani anlıyacagın ezbere sıkıyor
Tony palo ile kanka
ahahahaha iyi güldüm yaa :D:D:D:D:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
63owen63
13-06-2012, 10:05
wankel cami duvarında :)
Güldük
http://g1206.hizliresim.com/y/f/7v4mt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
the rise of wankel....
http://inciswf.com/1367545434.swf
sonuç: yapılan işlerin arkası dolu olması gerekir...
Tony palo ile kanka
Sene 91 92 miller yan kapottacida kalfaydi abi abi diye gelirdi cok cayladi bizi
Tony palo ile kanka
EZBERE sikmasınlar )
M_PROJECT
13-06-2012, 10:47
Sene 91 92 miller yan kapottacida kalfaydi abi abi diye gelirdi cok cayladi bizi
hic cay veren adam kotu olur mu ?
Bulut Y.
13-06-2012, 10:47
acaba ne zaman konuya girip alayınıza gider ulan falan yazıcak merakla bekliyorum
facebook yeni ogrenmis liseli
Ahmet
M_PROJECT
13-06-2012, 11:01
dun gece kendisi ismail abi ile gorusmus olay hallolmus
driftboy
13-06-2012, 11:02
acaba ne zaman konuya girip alayınıza gider ulan falan yazıcak merakla bekliyorum
bende nerde bu diyorum işte üyeliği vardı galiba.. Üyeliğini geçtim biton yandaşı vardı nerde bunlar neden sesleri çıkmıyo ?
hic cay veren adam kotu olur mu ?
Abisi cayla bizi
M_PROJECT
13-06-2012, 11:14
Abisi cayla bizi
o diilde miller benim eski komsumdu lan harbiden ehehe :D
O da değil de siz ikinize de girişicem ben, ne bu msn fobisi, niye kullanmıyonuz, niye böyle peşinizden koşturuyonuz, hasta mısınız üleaaaan :D (bu mesajı da okuduktan sonra çekinmeden silebilirsiniz :D)
M_PROJECT
13-06-2012, 11:23
olm sen once o engeli kaldir :D
ne engeli la
Lan sen yaşıyonmu msj yazarmıydın sen :)
Zaman kısa ama padok alanının önümüzde ki yarışa kadar üstünün kapanma ihtimali var mı ? Hem arabalar hem yarışmacılar sıcaktan mahvoluyor ! Birde gece yarısı yapma ihtimali nedir ?
Hic fotograf ceken olmadımı ?
Abisi cayla bizi
Pm kutunun dolu genç :D
Pm kutunun dolu genç :D
sildim kanatçı osman abi:D
Basın Bülteni...
BIZOL Otodrag Yar nefes kesti | Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu (http://www.tosfed.org.tr/haberler/2617/bizol-otodrag-yarisi-nefes-kesti.asp)
Bulut Y.
13-06-2012, 13:09
soyadımı yanlış yazmıslar mk
Bir detay daha var. 2012 yılı içinde ilk defa bizim yarışımıza giren lisans parası ödeyip evraklarını teslim etmeyen yarışmacılar evraklarını en kısa sürede tamamlayarak aşağıda verilen adrese peşin ödemeli olarak kargoya vermelerini rica ediyorum.
Dino Garage Deniz Gümüş
677/31 Sk. No:30 6.Sanayi Sitesi Buca / İZMİR
532.578 68 88
2012 yılı içinde ilk defa bizim yarışımıza giren lisans parası ödeyip evraklarını teslim etmeyen yarışmacılar evraklarını en kısa sürede tamamlasın kiiii
birdahaki yarışa lisans parası vermesinler;)
güzel bir organızasyondu düzenleyenleri tebrik ederim
tatilde oldugumdan şimdi yazabiliyorum
Buna yaşamak denirse Mayemi :D
Saglik raporu ve istediginiz baska birsey varmi kargo ile yollucam
PPR engineering
13-06-2012, 19:47
Bende sorucaktim gece yapilma sansi nedir isiklandirma demistiniz 20 metrede bir direklerde isik gordum calisiyolarmidir onu bilemiyorum tabiki ama.
pist yenilenmeden gece yarışı zor biraz sadece aydınlatma ile bitmiyor malesef işler,kaliteli daha profosyonel yarışlar için pistin yeni halini beklemek durumundayız arkadaşlar :)
Saglik raporu ve istediginiz baska birsey varmi kargo ile yollucam
Sağlık Raporu ve 1 Adet resim Orkun ;)
PPR engineering
14-06-2012, 10:02
pist yenilenmeden gece yarışı zor biraz sadece aydınlatma ile bitmiyor malesef işler,kaliteli daha profosyonel yarışlar için pistin yeni halini beklemek durumundayız arkadaşlar :)
Aydinlatma harici ne gerekiyor mesela?
Pistin biraz daha uzatilmasi (beton alan) , sabit padok alani , cesme lavabo , wc , tribun vb.
en önemliside daha fazla güvenlik önlemi
tribün yapımında profiller alınırsa kaynak işleri elimden gelir , yardımımız dokunursa :D
http://e1206.hizliresim.com/y/g/7wwwk.jpg
Yarış poliçesi nasıl olur merak edenler buraya ;)
DaRkNeSs-
14-06-2012, 18:50
Butun yorumlari okumadan yazmayim dedim :)
Cumartesi geceden itibaren super zaman gecirdim. Harika bir organizasyon cikardi rpm ekibi tebrik ederim ;) yaris bitiminde o kalabalikta gorebildiklerimi tebrik ettim zaten :) cok eglendik cok yorulduk pistik ama degerdi :)
Rekorlara sahit olduk techden tanidigim ama yuzyuze gelmedigim yeni arkadaslar,daha onceden tanidigim dostlar hep bir aradaydik..
Ozellikle despe ve denon kardesler sizi uyanik gordugume sevindim :D izmire araba almaya geldiniz uyandiramadik akhisara geldim gece yine uyumussunuz uyandiramadik :D sabah gordum sizi iyi oldu :)
Yarisan butun herkese tebrikler herks muazzam sureler cikardi :)
Ama special thanks ismail abiye dunya gözuyle 9 sn gorduk sayesinde o nasil bir kalkistir aabanin sasesi esniyor resmen :) daha nos yok nosla 8 leri bile gorebiliriz 100 mt vht ile :)
Tekrar yarisan organize eden izleyen herkesin eline emegine saglik kesesine bereket ;)
Yanliz bir dahaki yarisi 8 temmuzda yapmayin yaa 7 temmuzda cesmede cok buyuk bi davet vericez otel olarak aksamki mangali kacirmak istemiyorum :hahaha:
Hem su lanetolasi arabam biterse bende yarismak istiyorum ;)
serdar_07
14-06-2012, 19:50
evet 8 temmuz'da bencede olmasın KPSS var yaaa...çok gelmek istiyorummm ama KPSS'ye de girmek istiyorum...hayatımla oynamayın :D :D
sen bitirdinmi askerligi serdar?
EmrahERKAN
15-06-2012, 08:45
ERol abi adam yedi geldi askerliği Antalyada organizasyon bile yaptı :) cok hızlı
serdar_07
15-06-2012, 11:22
sen bitirdinmi askerligi serdar?
çok şükür bitirdim abi :)
hadi gözümüz aydın..:)
8 inde görüşürüz o zaman;)
serdar_07
15-06-2012, 12:14
hadi gözümüz aydın..:)
8 inde görüşürüz o zaman;)
teşekkürler abi :) ama 8 inde olursa görüşemicez çünkü KPSS sınavı var :(:(
8 temmuz için federasyondan izin geldi,kaymakamlık ve emniyet izinleri alınacak...gerekli başlık ve açıklama p tesi,salı günü açılacak arkadaşlar :)
SekoLive
23-06-2012, 12:16
hadi hayırlısı :)
BthnKrkt
23-06-2012, 12:16
8 haziran için federasyondan izin geldi,kaymakamlık ve emniyet izinleri alınacak...gerekli başlık ve açıklama p tesi,salı günü açılacak arkadaşlar :)
edit.......
:D:D
aynen temmuz olarak düzelttim arkadaşlar :D 8 temmuz :icon_tup: