Orijinalini görmek için tıklayınız : tag heuer cep telefonu?
arkadaşlar bu marka telefonu Türkiyeye getiren herhangi bir firma varmı vede vertuları hangi firma getiriyor teşekkür ediyorum.
onursumer
09-05-2012, 18:39
tag heuer i bilmiyorum ama
vertuyu bizim burda galleria avmde ki bir kuyumcu satıyor her modeli var vittirininde
telefonu 90 212 5598159
kanyondada bir kuyumcuda gördüm vertu telefon satıyordu
Her şeyi pahalı tag ın geçen gözlük baktım 1000 tl dedim vitrinde daha güzel duruyor :D
onursumer
09-05-2012, 18:47
burdan da bakabilirsin
Sami Watches | The World's Largest Watch Database | +90212 559 8159 | Vacheron Constantin | Breguet | Audemars Piguet | Ulysse Nardin | Chopard | IWC | Panerai | Franck Muller | Hublot | Zenith | Graham | Corum | Roger Dubuis | Parmigiani | Blancpain (http://www.samiwatches.com/Contact.aspx)
myredline
09-05-2012, 18:49
ankarada armada alışveriş merkezinde bir mağazada satıyolar ama mağaza adını hatırlayamıcam...
çok teşekkür ederim tag heuer bulamadım hiç vertu baya yaygınmış
ulu_cupra
09-05-2012, 19:53
Istinye Park'ta en alt katta kuyumcuda satiliyo.
Ben bi ara ciddi ciddi dusunuyodum.
Cok farkli kombinasyonlar var carbon,kaucuk,plastik,tasli vs.
En ucuzu 4000Euro civarindaydi
Beymenler vertu olarak en geniş ürün yelpazesine sahipler limited edition porscheler dahi oluyo kuyumcularda satmakta kapalı çarşı istinye park ve galeryada olduğunu zaten arkadaşlar yazmşlar
Her şeyi pahalı tag ın geçen gözlük baktım 1000 tl dedim vitrinde daha güzel duruyor :D
ama çok güzeller :S
rhodium rolex 02123455697 sipariş üstüne getiriyor.
ben cenevreden magzasından aldım,rhodıum'da satılık duruyor.
tasarımı güzel fakat menü sistemi hantal tavsiye etmem.
ama çok güzeller :S
Her güzelin bir kusuru oldugu gibi bununda kusuru fiyatında :D
redbaron
10-05-2012, 21:37
4000 euro , saatiyle birlikte 16.000 euro. galeria da saat & saat te satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
pırlantta satıyor olabilir
Tag kullandim tlf guzel ama biraz agir vertuda kullandim oda agirdi guzel tlf ama
Tag kullandim tlf guzel ama biraz agir vertuda kullandim oda agirdi guzel tlf ama
nerden almıstınız tag ı vede almadan önce serviside olması lazım bi sıkıntı durumunda telefon çöp olmasın