Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : afyonlu techciler buradami :)

meLaNchoLic
10-05-2012, 09:41
Arkadaslar suan otobuse bindi afyona geliyorum pmyo evrak teslimine musait olan arkadaslar varsa zamanim kalirsa goruselim tanisalim isterim. İletisim icin pm atabilirsiniz :)

HkN
11-05-2012, 12:15
kardeşim merhaba;

Ben İş yerindeyim. Zeyland yanında Vw servisi. Çay kahveye beklerim. PMYO zaten bize bir kaç km ötede..

(İsmim Hakan Bu arada :) )

meLaNchoLic
11-05-2012, 15:02
kardeşim merhaba;

Ben İş yerindeyim. Zeyland yanında Vw servisi. Çay kahveye beklerim. PMYO zaten bize bir kaç km ötede..

(İsmim Hakan Bu arada :) )

dostum sagolasın akşam geri döndüm antalyaya ama mülakat için ayın 1inde tekrar gelicem o zaman ugramaya calısırım yanına :)

HkN
11-05-2012, 16:59
Beklerim :)

meLaNchoLic
01-06-2012, 07:01
Suanda yeniden yoldayim pmyo mulakat icin. 11 gibi otogarda olucamda oncelile aof burosuna gitmem gerekiyor yerini bilen tarif edebilen otogardan nasil gidebilirim soyleyebilen varmi .d isim erken biterso gorusebiliriz :)

HkN
03-06-2012, 15:08
Halletinmi işlerini kardeşim.

meLaNchoLic
03-06-2012, 19:45
Halletinmi işlerini kardeşim.

hallettim akşam 7 gibi cıktım ordanda manavgata giden bi ailenin yanına yapıştım arabayla döndüm antalyaya gece 11 bucuk gibi :D sabahına aöf sınavı gecesine iş bu sabah yine aöf sınavı aralarda uyucam derken daha yeni kendime geldim :D

misafirperverliğin içinde ayrıca çok teşekkür ederim. dönüşte skoda superble döndük ama aklım CC de kaldı valla ne yalan söliym :D

HkN
03-06-2012, 22:24
hadi hayırlısı diyelim..beklerim her zaman..geniş zaman olursa jetta amarok filan deneriz..ama ilk olarak düşük arabalar yoksa cc'den sonra polo ya binince pek güzel olmuyor