PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4,5 aylık Presa Canario

Utku
10-05-2012, 22:30
Arkadaslar arkadasımda erkek bı yavru var..cıftlıge bırakabılırım ama hayvanlarında akıbetını sonradan takıp edemedıgım ıcın bıyerden baglantılı olcagım kısıye vermek ıstıyoruz.heves ıcın ayak yapmadan gercekten aılesıne bı ferd almak ısteyen kısı benımle baglantıya gecebılır.ellerımle teslım etmek yerı gormek sartıyla verıcem.mumkunse daha once beslemıs arkadas talıp olsun presa canarıo genetıgınden dolayı cok guclu ve cok tehlıkelı bı ırktır.FCI tarafından 2010dan berı dunyanın en ıyı yakın koruma kopegı olarak gosterılmıstır aılesı dıısında herkeze kın duyar.daha sımdıden kucaga alındıgında veya kopek gordugunde kukruyo.ıste bu yuzden tecrubelı ve bu cınsı aılesınden bı ferd olarak ısteyen kısı alsın ıstıyorum.aşıları tam sadece kıst hapları kaldı yapılıcak. 750 TL ye verıcez.
053ıkı yuz51 doksan7 doksan3

petarkadas.com\liveandrare bu lınkten resımlere ulasabılırsınız.

Utku
11-05-2012, 15:32
gunceldır...

mgnPower
11-05-2012, 15:37
Ankarada olsaydiniz ben kesinlikle alirdim fiyatta anlasmak sartiyla :) boyle seyler sansimdanmidir nedir hep benden uzakta oluyor.

Emre Ekrem
11-05-2012, 15:47
maşallah, inşallah bir sahip bulur kendisine. Bahçemde Arjantin Mastiff besliyorum, yoksa kaçırmazdım.

Utku
11-05-2012, 16:46
kısmett :)