Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir ve cevresinden yardım
Selamlar arkadaslar. Cok samimi bir arkadasım 20 Haziran 25 Temmuz tarihleri arasında Bergama'da altın madeninde staja gelecek. Bergama dikili veya yakın cevrede 1 aylık konaklayacak bir yer arıyor. Bekar yaşayan arkadas varsa ev kırasına 1 ay ortak olacak gibi veya 1 aylık eşya problemi olmayacak küçük bir daire gibi bir yer ayarlamamız için yardımcı olabilecek birileri arıyoruz yani kısaca :) aylık ücret cok önemli değil ama 4 haneli rakamlara çıkmazsa da süper olur :)
cagri-35
11-05-2012, 18:59
bergama da dört haneliler çok zor :)
1 aylık olarak bulunabilir mi peki ?
sanctuary35
11-05-2012, 22:34
koza altının mühendisler için lojmanı olması lasm orda. stajyerler içinde konaklama sağlıyabilirler. bence mutlaka misafirhaneleri vardır.
eskı stajyer nasıl kalıyorsa oda öyle kalır sanırım sordunuzmu iş yerıne
Zaten stajer oraya kabul edilirken konaklayacak yer dahil veya konaklayacak yeri kendi ayarlaması koşuluyla kabul edilir.
Bergama ufak sakin yer , kalınacak yer bulur en kötü stajdan once gittiginde.
Koza altın güzeldir , tesis çok iyi , faydalı olacaktır, merak ettiğim Adana'dan mı gelicek oraya ?
Evet Adana'dan gelecek arkadasım. Yer ayarlamadılar sanırım o yüzden benden rica etti.
Gidecek olan kisi benim.koza altin madeninde konaklama yada misafirhane gbi yerler yokmus.öğretmen evi tarzi yerler var.fakat odanda tanimadigin 1 yada 2 kisiyle daha kalma kosulu war buda cok sıkıntı.o yuden 1 ayligina studyo daire yada bu tarz bi yer daha mantikli olacak benim icin.eger yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
sanctuary35
12-05-2012, 17:23
öğretmen evinde yer ayırt hemen. orada studio daire bulma ihtimalin olduğunu sanmıyorum. 1 aylığına 2 3 kişile kalsan biş olmaz :D
cagri-35
12-05-2012, 20:04
Bergama'da stüdyo daire zannetmiyorum bende.
En iyi ihtimal normal bir ev kiralamak gerek ki oda 1 ay oldugu için sıkıntı olur senin için. Bulmak çok zor olur.
BosphorusBoys
14-05-2012, 08:46
Bergamada askerlik yaptım..
Kozayıda iyi bilirim. gece yemekleri sabah kahvaltıları çok iyi ;)
Butik Oteller var bergamada günlük 20 lira gibi bir$eyhlerdi bnm zmnımda. (2010)
Aylık kalacam dersen illaki indirimi olacaktır. Aylık eşyalı ev bulmak çok zor.
Ulaşım nasıl kozaya bilmiyorum ama büyük ihtimal servisleri vardır yoksa ilçeden oraya gidemezsin ;)
Koza Altın İşletmeleri Ovacık Altın Madeninde yeraltı bölümünde çalışıyorum.Madene hem Bergama'dan hem de Dikili'den servisler var. Diğer arkadaşların da söylediği gibi Bergama'da 1 aylık kalınacak eşyalı ev bulamazsın ancak turistik yer olduğu için butik oteller de konaklayabirsin. Öğretmenevi ile bi görüşmeni tavsiye ediyorum tek kişi bi oda da kalma ihtimalin olabilir. Fiyatları hakkında bir bilgim yok ama cep yoracağını sanmıyorum.Bir başka alternatifte Dikili'de yaz sezonu açıldığı için eşyalı yazlık bulabilirsin 1 aylığına