Orijinalini görmek için tıklayınız : Hollanda'dan Iphone 4s getirtmek!!!
fatihozturk
12-05-2012, 09:38
Arkadaşlar haziran ayında hollanda'dan dayım istanbul'a gelicek ıphone 4s istedim havaalanında telefonu pasaport'a işletse daha sonra kapanma veya kitlenme gibi sorunla karşılaşırmıyım..? tekrar hollandaya dönüşde havaalanında telefonu sorarlarmı? sen girişde telefon işletmissin pasaport'a şimdi yanında yok derlermi? yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Teşekkürler.
pasaporta işlettikten sonra bir sıkıntı olmaz, dönüşte de telefon sorma gibi bir durum yok. güle güle kullanın :)
Haberlerde görmüştüm sanırm artk telefon başına 100 lira gibi bi para mı ne alıcaklardı googlede arayın bulursunuz kesin.
Eskiden sadece pasaport ile oluyordu fakat şimdi 100 lira para istiyorlar diye biliyordum :)
fatihozturk
12-05-2012, 10:07
pasaporta işlettikten sonra bir sıkıntı olmaz, dönüşte de telefon sorma gibi bir durum yok. güle güle kullanın :)
inşallah sorun cıkmaz.. sağolasın :)
fatihozturk
12-05-2012, 10:09
Haberlerde görmüştüm sanırm artk telefon başına 100 lira gibi bi para mı ne alıcaklardı googlede arayın bulursunuz kesin.
Eskiden sadece pasaport ile oluyordu fakat şimdi 100 lira para istiyorlar diye biliyordum :)
100 lira sorun değil yaa yeterki sorun cıkarmasınlar telefon kapanmasın .)
bi arkadaşımda sanırım ordan getirtmişti,pasaport kaydettirdikten sonra birşey olmadı hala kullanıyor.
ah ah benim kaynana da hollanda da bi adamlık yapıpta getirmez ki telefon :D :D
Sorun çıkmaz bende bulgaristandan aldım pasaport kaydını yaptırdım sorunsuz kullanıyorum 3 aydır :)
100 TL değil 100 dolar harç yatırılacak pasaport kaydı yaptırdıktan sonra problem olmuyor..
Problem olan bazı telefoncular pasaport kaydı için başka telefonların IMEI numarasını senin yeni aldığın telefonda kullanıyorlar sonra Operatör durumu çakınca IMEI iptal ediliyor..
onursumer
12-05-2012, 11:26
duzgun pasaportla kayıt işlemi yapılırsa sıkıntı olmuyor
4s hollandada nekadar şuan ? yani turkiye şartlarında fiyatlar çok uygun diye düşünüyorum artık
garantili 1800-1900tl ye alınabiliyor
ayrıca yerinde olsam htc one x getirirdim :D
fatihozturk
16-05-2012, 12:47
duzgun pasaportla kayıt işlemi yapılırsa sıkıntı olmuyor
4s hollandada nekadar şuan ? yani turkiye şartlarında fiyatlar çok uygun diye düşünüyorum artık
garantili 1800-1900tl ye alınabiliyor
ayrıca yerinde olsam htc one x getirirdim :D
Hollandada şuan 4s 600 euro tl olarak 1300 1400 tl falan htcde düşünmedim deil aslında bakalım bu haftaya sonuna kadar karar vermem lazım yenge geliyor haftaya :)
fatihozturk
16-05-2012, 12:49
Sorun çıkmaz bende bulgaristandan aldım pasaport kaydını yaptırdım sorunsuz kullanıyorum 3 aydır :)
eyvallah kardeşim içimi rahatlatdınız valla yaa :) sonuçda okadar para verip 1 ay sonra kapanması çok koyar para kazanmak kolay değil :)
bence en iyisi çinden getirt :D
sonuç olarakta orjinal iphone çin malı :) parçaları filan çinde üretiliyor.hatta arkasında assablet chinamı ne yazıyordu :)
Dubaiden geçen hafta 560 dolara aldım.
ben 2, 3 hafta önce 2 tane İngiltereden getirttim 1200 tl O2 hattına sim kilitli. Pay & Go hatla burdaki kontörlü satmışlar teli. O2 nin kendi sitesinden simkilit kaldırma talebi yaptım 1 haftada unlock yaptılar. Sim kilitli olursa gelecek telefon sıkıntı olabilir açtırman.Dayın hollanda vatandaşı ise benim dayımda öyle idi Türkiyeden ikametgah alması gerekiyor ozaman tüm hatlara açıyorlar telefonu