Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ipad 3 kullanıcılarına bir sorum olucak ?

boosted_pug
13-05-2012, 02:16
arkadaşlar bundan 20 gün önce galaxy tab 8.9 aldım ikinci günü bataryası yandı :( şuan hala serviste muhtemelen ayıplı ürün sayılacak bende miğdem bulandığı için para iadesi istedim bir iki gün içinde netleşir bakalım

soruma gelicek olursak vodafone kamu hattını kullanıyorum ve 8tl lik internetim war sim kartımı tablete taktığımda sorunsuz internete girebiliyorum ama bi sıkıntı war arama geldiğinde telefon sürekli meşgul çalıyo ve ulaşılmıyo biraz araştırma yaptığımda galaxy tab da telefon özelliği olmadığı için bu şekilde olduğunu öğrendim şimdi ipad almak istiyorum acaba ipad 3 de de bu şekildemidir hatta dışarıdan arama geldiğinde hiçbi uyarı olmadan direk meşgulemi düşer ?

kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Dağhan
13-05-2012, 13:43
yeni ipadde de konuşma özelliği yok,kullanıyorum ama eğer ki varsa bu da benim ayıbımdır :D

arfy
13-05-2012, 13:50
yanlış bilmiyorsam ilk galaxy tab serisi hariç diğer samsung , ipad serilerinde konuşma özelliği hiç olmadı ..

Eworen
13-05-2012, 13:52
İpad de telefon özelliği yok takılan sim kart sadece internet bağlantısı için kullanılır o kadar
Varsada bende henüz görmedim :)
Eğer Iphone nunuz var ise Ipad ı sadece wireless olan modelden almak yeterli ıphone u modem olarak kullanıp Ipad den internet bağlantısı yapılır
Veya Iphone gibi telefonu modem olarak kullanılabilen diğer telefonlar ( var ise ) danda aynı işlem yapılabilir..

Kaldıki Ipad ın sim kart ı tak çıkar için hiç pratik değildir yani hem telefonda hemde Ipad de aynı sim kartı kullanmak çok zordur pekte yapılmaz zaten
Sadece Ipad için bir sim kart tercih edilir internet paketi olan o kadar..
Veya yazdığım gibi internet, wireless üzerinden telefondan sağlanır.

Naman
13-05-2012, 14:01
Sımkartlılarla VoIP(Skype vb.) yapmak mümkün sadece.

boosted_pug
13-05-2012, 22:51
teşekkürler arkadaşlar

Chatin
13-05-2012, 23:50
denildiği gibi ip üzerinden ses yollayabilirsiniz. yani voip. onun için de skype falan değil en güzel program viber dır. iphone, tüm android ve blackberry telefonları için uygun bir yazılım. hem de cep telefonu numaranızı giriyorsunuz. yani ceple konuşur gibi ve cepteki kontaklarınızla. ayrıca whatsapp gibi mesajlaşma fasilitesi de var. yani yemeyin yanında yatın işte.

Ahmet Saraçoğlu
13-05-2012, 23:56
Abi sadece ipad1 de jb ile cydia dan 20 dolar karşılığı bı uygulama indirip kullananlar var , hem telefon hem mesaj ,,m bildigin büyük iPhone oluyor cihaz...ama sadece iPad 1 de var dediğim gibi , 2 de 3 de yok malesef...Ben viber kullanıyorum iPad de ama sürekli konuştuğum kisilerin telleri akıllı olmadıgı için çok isime yarayamıyor.

onursumer
14-05-2012, 00:06
galaxy tabın hem p6200 du sanırım hem tablet hem telefon olarak kullanılabiliyor

şuan zaten samsung dışında telefon ozelliği olan tablet yapan firma yok

Eworen
14-05-2012, 00:45
Kulaklık harici , Ipad veya muadili tabletlerde nasıl telefonla konuşulacağını hayal edemedim şahsen
Koca ekranı kulağa dayayıp "ALOOO" demek biraz garip olmazmıydı acaba :)

Ahmet Saraçoğlu
14-05-2012, 00:51
Zaten alet o kadar büyük ki , mikrofona konuşsan kısık seste hoparlörden duyulmuyor. Hoparlörü dinlesen mikrofona uzak oldugun için sesin az gidiyor :D , yani kulaklik şart her şekil.

Ama viber daki ses hiçbir telefonda yok ,,, yanınızda otursa o kadar net olur ses anca.

Naman
14-05-2012, 01:32
Viber'ı ben Galaxy S2 de pek tutmadım. Bir de çok fazla veri topluyor benle ilgili o yüzden hoşuma gitmedi.

Mr.K
14-05-2012, 01:34
fring her zaman daha net ses kalitesi ve 0 lag ile sesinizi iletiyo bilginize. Viber bilineni Fring en iyisi :)

Eray Yümsel
14-05-2012, 01:36
bu viber mem... abiler tarafından dinlenemiyomu öle bişeymi var

Chatin
14-05-2012, 01:38
Viber'ı ben Galaxy S2 de pek tutmadım. Bir de çok fazla veri topluyor benle ilgili o yüzden hoşuma gitmedi.

veri toplama derken? sadece telefonundaki contact list inin aynısını kopyalıyor ki viber ı olanları gör ve arayabil. (ip4s)

ben hem yurtdışı hem yurtiçi konuşmalarımı yapıyorum bol bol ve ücretsiz olmasından ziyade en çok ahmet'in dediği gibi ses kalitesinin über olmasıdır beni benden alan. özellikle yurtdışında bağlantı hızları çok daha iyi olduğundan konuşmalar da çok kaliteli oluyor.